You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
περσονα θες ξυρισμα......
τσίμπα τώρα τ αξύριστα αρχίδια του Σισσέ πρωταθλητή του ενός 24ώρου και τα λέμε από την άλλη βδομάδα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Μην ασχολείστε με οπαδούς του ρούλη και τους γκόμενούς τους.
Μπροστά μας είναι ο Πανθρακικός.
aaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
γαμώ τις υπογραφές.
κάτι για το τάβλι έχουμε;
αααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα ρε κάτι νούμερα......
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
aaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
γαμώ τις υπογραφές.
κάτι για το τάβλι έχουμε;
αααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα ρε κάτι νούμερα......
Μη ψαρωνεις ρε συ, στο Φιλιππο Βεροιας αναφερεται, που εχει και αβαταρ, στο χαντμπολ για την ακριβεια....... και απο τις μικρες ομαδες, τις δευτερες ειναι ζζζζζζζζμμμμμμπαουουγκγκγγκ.....
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
Πώς φαίνονται από κει κάτω τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΆΚΗ?
Τί σχήμα και χρώμα έχουν?
Είναι σκληρά ή μαλακά στην...αφή?
ΥΓ Η....Βαγιαδολίδ της Ελλάδας ετοιμάζεται να κόψει το πρωτάθλημα από την Ρεάλ
Μπορεί όμως?
Από τώρα τρέμει το φυλλοκάρδι τους...Πάνε για 2 αποτελέσματα,αλλά κρύος ιδρώτα τους έχει πιάσει ήδη
Εμάς...στα αρχίδια μας....ΑΕΡΑΣ θα περάσουμε από τα γατάκια....
Φιλοξενουμενε, ΞΥΠΝΑ, για "πρωταθλημα" πας
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ρεαλ
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Που 'σαι, στου Κλεανθη, ΟΥΤΕ στα πεναλτυ δε με κερδιζεις..... γατακι, αν δεν εχεις φαει ηδη την πρωτη τσαπου απο τον βατραχο......
ΤΑΓΑΡΙ....... (ακου Ρεαλ)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
το ξέρω ρε....Μη ψαρωνεις ρε συ, στο Φιλιππο Βεροιας αναφερεται, που εχει και αβαταρ, στο χαντμπολ για την ακριβεια....... και απο τις μικρες ομαδες, τις δευτερες ειναι ζζζζζζζζμμμμμμπαουουγκγκγγκ.....
ακου χάντμπολ...
ααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχααχαχαχχαχα
εγώ στο μπέιζμπολ είμαι νιου γιόρκ νικς.
αααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχααχαχα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το ξέρω ρε....
ακου χάντμπολ...
ααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχααχαχαχχαχα
εγώ στο μπέιζμπολ είμαι νιου γιόρκ νικς.
αααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχααχαχα
Ειναι ικανοι ωρες ωρες να κανουν καμια αδελφοποιηση με τον φιλιππακο, να τους παρουν τους τιτλους να τους κοτσαρουν στο γυφτομαχαλα τους.....
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Σου το ειπα κοκπιτ,καποιοι ειναι περηφανοι για την ευχη τους στον γαβρο...μετα βεβαια το παιζαν (οι ιδιοι!!)πολεμιστες του κατεστημενου!!!
Ρε συ AGNIUS ό,τι κι αν λες μέχρι & η γιαγιά μου ξέρει για τη ΧΡΟΝΙΑ κόντρα του Π.Α.Ο.Κ. με το γάβρο & η οποία ξεκινάει απ' την υπόθεση Κούδα, τώρα αν θέλεις να μου κάνεις το άσπρο - μαύρο τί να πω. Έχετε κολλήσει σ' ένα μπαράζ το οποίο μάλιστα ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ. Όσο για την υπόθεση με το πανό για ψάξ' τη λίγο καλύτερα & θα δεις ότι δεν είναι τα πράγματα όπως στα λένε οι προπαγανδιστές σου... Αλλά & έτσι να ήταν ξέροντας τί έχουν προσφέρει στον Π.Α.Ο.Κ. ο Μάκης ο Μανάβης & ο αλησμόνητος ο Παρασίδης πραγματικά στ' αρχίδια μου, sorry κιόλας...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Κατα τα αλλα,συγχαρητηρια για χθες,του πηρατε τα σωβρακα του Πανο,θα με πληρωσετε κατα πασα πιθανοτητα(ενα σημερινο περιμενω)και το μεταξυ μας παιχνιδι αναμενεται το top του πρωταθληματος...και μια ερωτηση,μηπως τωρα εκεινη η γωνιτσα που σας παραχωρουμε στο Βικελιδης δεν θα σας χαλουσε καθολου?Ας φροντιζε η διοικηση σας για να εχει...
Το μεταξύ μας παιχνίδι παίξ' το διπλό για να σε ξαναπληρώσουμε.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Μακαρι,αν και δεν το βλεπω,ολο και καποιοι εχουν χρωστουμενα στον Πανο,μαλλον τον Πας βλεπω να ριχνουν και κωλομαδες σαν την Ξανθη και τη γρια να γλυτωνουν...
ΠΑΣ - Ξάνθη - γριά στη Β' Εθνική να γλιτώνουμε. Μέχρι να πέσετε εσείς ξανά, τότε ας ξανανέβει ο Ηρακλής να έχουμε κάποιον για να γελάμε...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Πλακα,πλακα,οποιος εχει δει αγωνες του Αστερα Τριπολης ολη την σεζον και τον χθεσινο μενει με την σκεψη οτι επιβαλλεται αμεση επεμβαση του εισαγγελεα...
Το ματσάκι Αστέρας - Ηρακλής κατ' εμέ ήταν στημένο 100%. Ούτε τα 4 γκολ ήταν τυχαία.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
την επομενη με ανθρακικο κλεινουμε κανα ραντεβου να τα πουμε?στην 4 θα ειμαι 4α
Μάγκα μου μένω Αθήνα. Με Α.Ε.Κ. μάλλον θ' ανέβω & ευελπιστώ με Εργοτέλη για να πανηγυρίσω την κούπα ( ας είμαστε λίγο ρομαντικοί & ας παραγνωρίσουμε τους δολοφόνους του Π.Ο.Κ.)
Μάγκα μου μένω Αθήνα. Με Α.Ε.Κ. μάλλον θ' ανέβω & ευελπιστώ με Εργοτέλη για να πανηγυρίσω την κούπα ( ας είμαστε λίγο ρομαντικοί & ας παραγνωρίσουμε τους δολοφόνους του Π.Ο.Κ.)
ελα να γουσταρουμε.να μ πεις μονο να ξερω.να δεις τι τρελα θα βγαλουμε
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Νομίζω ναι
ο Άρης δεν θα αφήσει τον ΠΑΟΚ και θα πέσουν πολλές φάπες
πιθανό και το Under
Εγώ θέλω να το παίξουν τρομοκρατία όπως εκείνο το αλησμόνητο ματσάκι πριν 6 χρόνια με τον Ηρακλή που τους γύρισε μπούμερανκ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 1K