Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Αδερφε ακου σκηνικο, πριν καποια χρονια δερναν κατι δικοι μας εναν βαζελο μεσα στο 31 το λεοφωρειο.
( ο μαλακας ημερα του ματς ρωτουσε πως πανε στην τουμπα  :jerking: :jerking:) Αφου τον τουλουμιαζαν κανα δεκαλεπτο
τον πιασαμε και τον βγαλαμε απο το λεοφωρειο και μαλιστα τον πηγαμε στο Ιπποκρατειο.
Μας ρωτουσε απο που ειμαστε και του λεγαμε οτι ειμαστε Καβαλιωτες. ( λες ρε συ να ειναι αυτος και να
καναμε τετοια μαλακια??)  :headbang: :headbang:

Αδερφέ αυτός θα είναι, είμαι βέβαιος, δεν εξηγείται αλλιώς, βέβαια αν τον ρωτήσουμε αποκλείεται να το επιβεβαιώσει! :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
αρα ο παοκ προερχεται απο τον αρη..

δεν εχει τα κιτρονομαυρα κωνσταντινοπολιτικα χρωματα.

και ειναι μια ταξικη ομαδα που δεν δεχονταν φτωχους στις ταξεις του.αρα παπαρια ομαδα του λαου.

αρα κατι αντιστοιχο με αρης(μιλαν) παοκ(ιντερ)

το θεμα ειναι αν ο αρης, το μονο αυθεντικο σωματειο στη θεσσαλονικη θα επιτρεψει στον παοκ

να γιγαντωσει την ιστορια του απεναντι του.

το ντερμπι θα ειναι πολυ ενδιαφερον! :2funny: :2funny:

Το μόνο αυθεντικό σωματείο στη Θεσ/νίκη έτσι; Εσένα σου χρειάζεται να φας μία αυθεντική γύφτικη πούτσα για να μάθεις μετά να διακρίνεις ποιο σωματείο είναι το "αυθεντικό".

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα την τυχη μου μεσα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
METROSPOR_b.jpg

Να ξεράσω τώρα ή να το αφήσω για αργότερα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν γυρίζαμε την γροθιά 90 μοίρες και αρχίζαμε να την ανεβοκατεβάζουμε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μην ξεχνας και εγω νεαπολιτης ειμαι εμας δεν μας γαμαει κανειςςςςςςςςςςςςςς
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ναι ρε δεκα χρονια τώρα νοιώθω άλλος άνθρωπος από τότε που μετακόμισα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άντε να έρθει το Σάββατο να δούμε λίγο ΠΑΟΚ ρε πούστη μου.
Στην ξάνθη παίξαμε τεράστιο παιχνίδι κάτι που πιστοποίησε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Διδάξαμε passing game ειδίκα από τη στιγμή που είχαμε ξεφύγει με 0-2. Το θέμα είναι μην είμαστε χαλαροί με τον Πάνθραξ. Μη χάσουμε κανα πόντο τζάμπα και βερεσέ όπως μέσα στη γριούλα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Στην ξάνθη παίξαμε τεράστιο παιχνίδι κάτι που πιστοποίησε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Διδάξαμε passing game ειδίκα από τη στιγμή που είχαμε ξεφύγει με 0-2. Το θέμα είναι μην είμαστε χαλαροί με τον Πάνθραξ. Μη χάσουμε κανα πόντο τζάμπα και βερεσέ όπως μέσα στη γριούλα.
τζουτζουκο το αλλο σαββατο τα σπουδαια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 3813.jpg
    3813.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ναι, να απολαυσετε ποδοσφαιρικη πανδαισια!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως περα απο το χαλι που βλεπετε ΚΑΙ φετος και το λετε ποδοσφαιρο, στην Ξανθη, παρολο που μου φανηκαν αυτοι λιγο.......
.... και μεσα στην καβαλα παιζει να κανατε τα πιο εντυπωσιακα παιχνιδια φετος, απο αποψη θεαματος-φασεων..... ολα τα υπολοιπα, οσα ειδα και οσα μου ειπαν τα φιλαρακια μου, αστα, πολυ το χαλι.

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Eρπετο,ασπονδυλο γελα τωρα που μπορεις,γιατι ερχομαστε κ στην τρυπα σας!!!ειναι ωραιο που θα σου ριξω 4 κ στην εδρα σου.Γιατι ποδοσφαιρικα ειστε ανυπαρκτοι!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ετσι
γκολ και θεαμα..
32 γκολ σε 24 ματς..
αν σκεφτεις πως τα 4 ηταν στον αρη και τα 3 προχτες,ειχες 25 γκολ σε 22 ματς..
πραγματικο υπερθεαμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom