Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μιλας εσυ για στοχους?
στο ξαναπα

40 χρονια ατιτλοι σχεδον μισο αιωνα
το καλοκαιρι πρωταθλητες
με το πουλι στο χερι το χειμωνα

καθε χρονο πτωτος βγαινεις με το νουσ ου κ καθε χρονο κυπελα παιρνεις παλι με το νου σου
δεν εχω να πω κατι αλλο με εσας γιατι βλεπετε τ αρχιδια μου τοσα χρονια με τα κυαλια
Δεν ειστε για κουβεντα ρε γυφτακια,μολις σας στριμωξουν αρχιζετε τις μαλακιες των 13χρονων.Εσυ τι εχεις τοσα χρονια ρε?2 Γκαγκατσοκυπελλα που ακομα τα χρωστας λογω Μπατμαν...ας μην τα χωνε τοτε με ξενα αρχιδια και σουλεγα εγω τι θα ειχες να πεις.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι δίκιο έχεις αυτοί είναι ικανοί να πιστεύουν ότι θα πάρουν το ντάμπλ..
Πλακα κανεις?Δεν τους ξερεις τοσα χρονια?Εδω βγηκαν και ειπαν οτι επιτηδες σβησαμε τα φωτα στο παλε,τι αλλο θες?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ειστε για κουβεντα ρε γυφτακια,μολις σας στριμωξουν αρχιζετε τις μαλακιες των 13χρονων.Εσυ τι εχεις τοσα χρονια ρε?2 Γκαγκατσοκυπελλα που ακομα τα χρωστας λογω Μπατμαν...ας μην τα χωνε τοτε με ξενα αρχιδια και σουλεγα εγω τι θα ειχες να πεις.
απλα τραγικοι ειστε
κ καλα να παθετε που τοσα χρονια δεν εχετε καταφερει τιποτα κ εχετε πεσει κ στη β 2 φορες
δεν εργει να ερθει η τριτη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε πανθρακικε τι τους εκανες
παλι για διαιτησια μιλανε
δεν ντρεπονται τελικα καθολου αυτοι οι ακριτες

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εισαι μεγαλος πουταναςγιος
θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις
ξεκωλιαρη...αντε τραβα να βαλεις κανα στραπον στην κωλαθρα σου..
κακογαμημενο αναπηρο μικροψωλικο καταπλασμα
υγ:πες την μανα σου να μην βαζει πολυ κραγιον
γιατι μου εχει γεμισει το γκαβλι μου με κοκκιναδια

Πάρε τα αρχίδια μου απο το στόμα της μάνας σου και βάλτα στο δικό σου, έχεις μια γλώσσα ΝΑ μας έχεια ζαλίσει τα αρχίδια μαλακιστήρι, βρίζεις βρίζεις και ξαναβρίζεις ε αντε και γαμησού μην σου γαμηθεί ότι έχεις και δεν έχεις και βάλεις μυαλό πουστράκι.

Επισκέπτης
την καργιόλα την γαμημένη την μάνα σου να βρίζεις αυτή φταίει για όλα θα της ανοίξουμε και τοπικ.
"είμαι πουτάνα και έβγαλα ένα μαλάκα με γλώσσα ΝΑ"

εισαι μεγαλος πουταναςγιος
θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις
ξεκωλιαρη...αντε τραβα να βαλεις κανα στραπον στην κωλαθρα σου..
κακογαμημενο αναπηρο μικροψωλικο καταπλασμα
υγ:πες την μανα σου να μην βαζει πολυ κραγιον
γιατι μου εχει γεμισει το γκαβλι μου με κοκκιναδια

Κόφτε τις γαμωμάνες γαμώ το φελέκι μου........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
απλα τραγικοι ειστε
κ καλα να παθετε που τοσα χρονια δεν εχετε καταφερει τιποτα κ εχετε πεσει κ στη β 2 φορες
δεν εργει να ερθει η τριτη
α ρε πανθρακικε τι τους εκανες
παλι για διαιτησια μιλανε
δεν ντρεπονται τελικα καθολου αυτοι οι ακριτες
Γινεσαι γραφικος γιατι σχολιαζεις παιχνιδι που δεν εχεις δει(τα ειδες τα πεναλτυ??)και δευτερον κανε παραθεση αν εχω πει κατι για τα πεναλτυ.Αν αναφερεσαι γενικα και αοριστα βγες και πες το...Βεβαια,τα πεναλτυ που ζητησαμε εσυ θα τα παιρνες χωρις δισταγμο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τον πουλο σας ολοι
λειπει ο πετρος κ δεν μπορω να αλλο
την κανω για την ωρα
πειτε του να μπει να του μπουκωσω λιγο την παταρα του με κρεατοβεργα
αντε γεια ρε αρειανακια πικραμενα
κ την τεταρτη ακομα μεγαλυτερα κλαρινα ε?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πάρε τα αρχίδια μου απο το στόμα της μάνας σου και βάλτα στο δικό σου, έχεις μια γλώσσα ΝΑ μας έχεια ζαλίσει τα αρχίδια μαλακιστήρι, βρίζεις βρίζεις και ξαναβρίζεις ε αντε και γαμησού μην σου γαμηθεί ότι έχεις και δεν έχεις και βάλεις μυαλό πουστράκι.
ψιτ πουστοπαιδο
μην το παρατραβας γιατι θα σε ξεσκισω
εγω βλεπεις ειμαι ηρεμος με ολα τα παοκια
μην ξεπερνας τα ορια
θα βρεθεις προ εκπληξεων
καπουτ;;;;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Γκαγκατσοκύπελλα ε; Αφού το πάτε έτσι για να θυμηθούμε μέσω multimedia που κάνουν τη ΜΑΘΗΣΗ πιο ελκυστική... Τί είναι αυτό που φαίνεται σ' αυτήν τη φωτογραφία απ' τα Χανιά;;; Σύνδεσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δίπλα - δίπλα με το σύνδεσμο του ΑΡΕΩΣ, του συμπολίτη μας;;; Μήπως δε βλέπω καλά; Μα πώς; ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΠΛΑΪ - ΠΛΑΪ;;;

Συνημμένα

• Erpeta_sta_xania_2_jpg.jpg
    Erpeta_sta_xania_2_jpg.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 9

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γκαγκατσοκύπελλα ε; Αφού το πάτε έτσι για να θυμηθούμε μέσω multimedia που κάνουν τη ΜΑΘΗΣΗ πιο ελκυστική... Τί είναι αυτό που φαίνεται σ' αυτήν τη φωτογραφία απ' τα Χανιά;;; Σύνδεσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δίπλα - δίπλα με το σύνδεσμο του ΑΡΕΩΣ, του συμπολίτη μας;;; Μήπως δε βλέπω καλά; Μα πώς; ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΠΛΑΪ - ΠΛΑΪ;;;
το καλυτερο δεν το ξερεις,εχουν κ εσωτερικες πορτες.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Προκαλεις τωρα τον Γαμ να σου βαλει τη φωτο απο τον Βολο,με την εσχατη ρουφιανια σας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τον πουλο σας ολοι
λειπει ο πετρος κ δεν μπορω να αλλο
την κανω για την ωρα
πειτε του να μπει να του μπουκωσω λιγο την παταρα του με κρεατοβεργα
αντε γεια ρε αρειανακια πικραμενα
κ την τεταρτη ακομα μεγαλυτερα κλαρινα ε?
Καλα,εσυ δες πρωτα το παιχνιδι μας για να ξερεις για τι μιλας την επομενη φορα και τα ξαναλεμε...

Επισκέπτης

Ε.....και????????????

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ή μήπως θέλετε να θυμηθούμε για το σύνθημα των γάβρων τη δεκαετία του '80 "Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα, εμένα ή το γείτονα";;; Τότε που είχατε στείλει αντιπροσωπεία στα εγκαίνια του συνδέσμου τους;;; Ή μήπως για το ξεπούλημα της μεγάλης ομάδας σας του '80 στο γάβρο, τότε που μας ζαλίζατε τ' αυτιά για το πανό;;; 'Η μήπως για το "συνοικέσιο" με τον Ξανθό;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Προκαλεις τωρα τον Γαμ να σου βαλει τη φωτο απο τον Βολο,με την εσχατη ρουφιανια σας...
αφου γουσταρουμε τα γαυρακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να τα γαμαμε
κακο ειναι?
πες μου λιγο ρε συ που τοσα ξερετε,γιατι θα μας τρελανεις,ποια ομαδα στην Ελλαδα εχει τις περισσοτερες νικες κατα του γαυρου?
Ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

αντε γιατι μας ζαλισατε τ αρχιδια

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παοκια, οι σχεσεις με τον γαυρο ειναι γνωστες
παλαθαιοθεν...
οτι και να βαλετε.....

Συνημμένα

• w.jpg
    w.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 11

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αφου γουσταρουμε τα γαυρακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να τα γαμαμε
κακο ειναι?
πες μου λιγο ρε συ που τοσα ξερετε,γιατι θα μας τρελανεις,ποια ομαδα στην Ελλαδα εχει τις περισσοτερες νικες κατα του γαυρου?
Ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

αντε γιατι μας ζαλισατε τ αρχιδια
Παλι μιλας για προιστορια ρε γυριστρουλα?Αφου σε εχει στην πιπα μονιμως,με εξαιρεση το τελευταιο,μην βγαινεις να κανεις τον καραγκιοζη,σκεψου εσυ να ειχες τις νικες του τα τελευταια χρονια τι θα γραφες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
παοκια, οι σχεσεις με τον γαυρο ειναι γνωστες
παλαθαιοθεν...
οτι και να βαλετε.....

Ο παμμέγιστος αρχηγός μας ο Μάκης ο Μανάβης & ο Παρασίδης... Πολύ με συγκινεί αυτή η φωτογραφία... Την είχα Γαμαικανε, σ' ευχαριστώ πάντως που μου τη θύμισες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο παμμέγιστος αρχηγός μας ο Μάκης ο Μανάβης & ο Παρασίδης... Πολύ με συγκινεί αυτή η φωτογραφία... Την είχα Γαμαικανε, σ' ευχαριστώ πάντως που μου τη θύμισες...
Ετσι,ετσι...να εκδηλωνονται τα τσιρακια παρακαλω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom