εννοεις στα πλει οφ η στην βαθμολογια?Οσες μαλακιες και να γραφεις στο τελος στα ιδια θα μαστε,εκτος κι αν παρω το κυπελλο
γιατι στην βαθμολογια θα εισαι στο -15 κ στα πλει οφ κανα δυο θεσεις απο κατω
εννοεις στα πλει οφ η στην βαθμολογια?Οσες μαλακιες και να γραφεις στο τελος στα ιδια θα μαστε,εκτος κι αν παρω το κυπελλο
Η βαθμολογια απο μονη της δεν λεει τιποτα,για τα παιδακια να πειραζονται στο σχολειο μονο,το θεμα ειναι τι κερδιζεις στο τελος.Θυμησου το,στο τελος θα μαστε στα ιδια και θα μεινεις με τις μαλακιες των 13χρονων...εννοεις στα πλει οφ η στην βαθμολογια?
γιατι στην βαθμολογια θα εισαι στο -15 κ στα πλει οφ κανα δυο θεσεις απο κατω
Η βαθμολογια απο μονη της δεν λεει τιποτα,για τα παιδακια να πειραζονται στο σχολειο μονο,το θεμα ειναι τι κερδιζεις στο τελος.Θυμησου το,στο τελος θα μαστε στα ιδια και θα μεινεις με τις μαλακιες των 13χρονων...
γαμω το μουνι που σε πεταγε ξεσκισμενο ανδρικελοΔεν είμαι η μάνα σου ρε, μπερδεύτηκες.
ΜΗ βριζεις ρε και συ,δεν το αξιζουν...γαμω το μουνι που σε πεταγε ξεσκισμενο ανδρικελο
στο τελος θα μαστε στα ιδια
δεν βριζωΜΗ βριζεις ρε και συ,δεν το αξιζουν...
μπα ρε φιλεοχχ το προβλεπω πολυ βαρυ το κλιμα σε αυτο το thread και ο αρης και ο παοκ αρχιδια πηραν :'( :'( :'(
[glow=red,2,300]ΠΗΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣμπα ρε φιλε
δεν πηραμε καθολου αρχιδια
εκτος κι αν παρω το κυπελλο
[glow=red,2,300]ΠΗΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
10 πονταλακια εφαγες.......[/glow]
γαμω το μουνι που σε πεταγε ξεσκισμενο ανδρικελο
πελατηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
μη με κανεις κ γελαω δεν μπορω αλλο
ρε σοβαρεψου
εχουμε 25 ποντους διαφορα φετος
χαλαρωσε
τ αρχιδια μου κλασατε χθες
μιλας εσυ για στοχους?Ασε Νατσο,θα το καταλαβουν στο τελος των πλει οφφ,οταν θα εχουν χασει τον τιτλο του πρωταθλητη(!!!)και του κυπελλουχου,τωρα με την φαντασια τους ειναι μεσα σε ολους τους στοχους!!
πελατηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
καθε φορα που ερχεσαι παλε χανεις με κατουρημενα τα σωβρακα...
εγω μονο φετος εχασα στο κρατικο...
Ασε Νατσο,θα το καταλαβουν στο τελος των πλει οφφ,οταν θα εχουν χασει τον τιτλο του πρωταθλητη(!!!)και του κυπελλουχου,τωρα με την φαντασια τους ειναι μεσα σε ολους τους στοχους!!
εισαι μεγαλος πουταναςγιοςτην καργιόλα την γαμημένη την μάνα σου να βρίζεις αυτή φταίει για όλα θα της ανοίξουμε και τοπικ.
"είμαι πουτάνα και έβγαλα ένα μαλάκα με γλώσσα ΝΑ"