Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παλι μιλας για προιστορια ρε γυριστρουλα?Αφου σε εχει στην πιπα μονιμως,με εξαιρεση το τελευταιο,μην βγαινεις να κανεις τον καραγκιοζη,σκεψου εσυ να ειχες τις νικες του τα τελευταια χρονια τι θα γραφες...
οτι να ναι
ποιος με εχει στην πιπα ρε ασχετε?
πας καλα?
ψαξε κ δες ποσες νικες εχω σε ολη την ιστορια μας κ ποσε ςηττες
κ δες κ τα δικα σου στατιστικα
κ μετα μιλα για φιλιες μεταξυ ομαδων οτινανεδες

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο παμμέγιστος αρχηγός μας ο Μάκης ο Μανάβης & ο Παρασίδης... Πολύ με συγκινεί αυτή η φωτογραφία... Την είχα Γαμαικανε, σ' ευχαριστώ πάντως που μου τη θύμισες...
μπραβο γουμανχολικ
ολυμπιακαρα ε; :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.018
Πόντοι
5.015

Ε βέβαια. Πού να καταλάβεις εσύ ποιο το πρόβλημα να είστε αγκαλιά με τους οπαδούς του γάβρου. Αφού είστε τα καλύτερα φιλαράκια, δε με εκπλήσσει που δε διαπιστώνεις κανένα πρόβλημα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.018
Πόντοι
5.015
αφου γουσταρουμε τα γαυρακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να τα γαμαμε
κακο ειναι?
πες μου λιγο ρε συ που τοσα ξερετε,γιατι θα μας τρελανεις,ποια ομαδα στην Ελλαδα εχει τις περισσοτερες νικες κατα του γαυρου?
Ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

αντε γιατι μας ζαλισατε τ αρχιδια

:rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οτι να ναι
ποιος με εχει στην πιπα ρε ασχετε?
πας καλα?
ψαξε κ δες ποσες νικες εχω σε ολη την ιστορια μας κ ποσε ςηττες
κ δες κ τα δικα σου στατιστικα
κ μετα μιλα για φιλιες μεταξυ ομαδων οτινανεδες
Τι οτι ναναι?Σε εχει μπουκωμενο διαρκως και μιλας και για αυτο???Μια νικη εκανες και γεμισε το αεροδρομιο :2funny: :2funny: :2funny:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καταραμενες πουστογριες να πεσετε στη β και να μην ξανανεβειτε ρε κοπροσκυλα. face control για να παρεις εισητηριο που ζουμε ρε πουστη μ . απο μια αψυχολογητη ενεργεια του βιτολο χασαμε 2 πονταλακια στο πρωτο ημιχρονο τους παιζαμε για την πλακα μας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η λεξη παοκ ισοδυναμει με ρουφιανια ειτε σας αρεσει ειτε οχι...το πανο του Βολου τα ειπε ολα...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 3839.jpg
    3839.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 59

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καταραμενες πουστογριες να πεσετε στη β και να μην ξανανεβειτε ρε κοπροσκυλα. face control για να παρεις εισητηριο που ζουμε ρε πουστη μ . απο μια αψυχολογητη ενεργεια του βιτολο χασαμε 2 πονταλακια στο πρωτο ημιχρονο τους παιζαμε για την πλακα μας.
Κι εσυ παλι...παρε ενα κασκολ της γριας και πανε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.018
Πόντοι
5.015
Η ιστορία ΜΑΛΑΚΕΣ γράφει ότι η μοναδική ομάδα που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ μπαίνει στο ρουθούνι του γάβρου είναι ο Π.Α.Ο.Κ. & αυτό το παραδέχεται μέχρι & ο τελευταίος γάβρος. Κατεβείτε στην Αθήνα & πείτε ότι ο ρούλης μπαίνει στο ρουθούνι του γάβρου & όχι ο Π.Α.Ο.Κ. & θα γελάνε όλοι μαζί σας ρεντίκολα. Ξεχνάω εγώ που όντας 18 χρονών είχα ανέβει θεσ/νίκη να σπουδάσω & τρακάρω τον πρώτο μου συμφοιτητή - σκουλήκι συνδεσμίτη κιόλας & ανοίγοντας κουβέντα μου λέει: "ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, Ο Π.Α.Ο.Κ. & Η Α.Ε.Κ. ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ".

Επισκέπτης
Γαμαικαν είσαι αρμόδιος πλέον να ποστάρεις τη συγκεκριμένη φωτό 1 φορά τη μέρα,κι εγώ αυτή:

http://[URL unfurl="true"]www.sofokleous10.gr/portal2/images/stories/vivartia.jpg[/img[/URL]]

Παντογλύφτες σπερματοδοχεία..

Ουυυυυυυυυυυυυστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η ιστορία ΜΑΛΑΚΕΣ γράφει ότι η μοναδική ομάδα που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ μπαίνει στο ρουθούνι του γάβρου είναι ο Π.Α.Ο.Κ. & αυτό το παραδέχεται μέχρι & ο τελευταίος γάβρος. Κατεβείτε στην Αθήνα & πείτε ότι ο ρούλης μπαίνει στο ρουθούνι του γάβρου & όχι ο Π.Α.Ο.Κ. & θα γελάνε όλοι μαζί σας ρεντίκολα. Ξεχνάω εγώ που όντας 18 χρονών είχα ανέβει θεσ/νίκη να σπουδάσω & τρακάρω τον πρώτο μου συμφοιτητή - σκουλήκι συνδεσμίτη κιόλας & ανοίγοντας κουβέντα μου λέει: "ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, Ο Π.Α.Ο.Κ. & Η Α.Ε.Κ. ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ".
Σας γραφουν στα αρχιδια τους οι Αθηναιοι φιλε,κι εγω εχω αρκετες παρτιδες με τους κατω και τα ξερω τα πραγματα,μην ονειρευεστε...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι σου πανε να λες? μηπως ειναι απ τον τελικο το 2003 που καθοσασταν στις 5-6 και βαλατε τα πανο σας μονο και στην 4 που ηταν νεκρη ζωνη? για θυμησου ποιος εχει κανει καταληψη στη θυρα του αλλου καλυτερα. μετα λες για προπαγανδα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.018
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• z_PAOK_skouliki_0304_11_jpg.jpg
    z_PAOK_skouliki_0304_11_jpg.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
Ε βέβαια. Πού να καταλάβεις εσύ ποιο το πρόβλημα να είστε αγκαλιά με τους οπαδούς του γάβρου. Αφού είστε τα καλύτερα φιλαράκια, δε με εκπλήσσει που δε διαπιστώνεις κανένα πρόβλημα.

Από μία φωτό ενός κτιρίου στα χανιά το συμπεραίνεις??
Η δικιά σας φωτό του Βόλου είναι πιο πειστική..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Και επειδή το είπε ο συνδεσμίτης...ισχύει κι'όλας??? :think: :think: :think:
Το σίγουρο είναι ότι η Αθήνα σας έχει και τους 3 (αθλητικά)...ξέρεις... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.018
Πόντοι
5.015
Η μόνη κατάληψη που έχει γίνει είναι της Θύρας 3 στο Χαριλάου απ'το μέγα στρατηλάτη Μάκη Μανάβη. Τότε που είχε βάλει τους συνδεσμίτες να αγοράσουν εισιτήρια για την 3 απ' τα εκδοτήρια & ήταν η πρώτη φορά που οι παοκτσήδες πήγαν με πορεία στου Χαριλάου 2 ώρες πριν το παιχνίδι & μπήκαν & στρογγυλοκάθησαν στην 3 ρίχνοντας σούτια στα ασπόνδυλα που άρχισαν να καταφτάνουν μετά σιγά - σιγά στο γήπεδο...

Επισκέπτης

Στ'αρχίδια τους σε γράφουν οι Αθηναίοι..
Και δε χρειάζεται να κατέβω για να το εξακριβώσω είμαι κάτω και τους ζω κάθε μέρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom