Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Έτσι είναι τα σκουλίκια, όποτε κάνουν κάτι αυτοί λένε είμαστε αφεντικά, είστε φιλοξενούμενοι, σας κάναμε, σας δείξαμε και όταν τα τρώνε είναι οι αλήτες οι ΠΑΟΚτσήδες, τα ψέματα οτι δείρανε παιδάκια, οι επιστολές στους υπουργούς πάντα με την γνωστή σκουλικοπροπαγάνδα.
τραβα γαμησου και παρε και την εισπραξη
δες την βαθμολογια...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν είμαι η μάνα σου ρε, μπερδεύτηκες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Κωλόγριες γαμώ το σπίτι σας μόνο με τον Π.Α.Ο.Κ. ξεσκίζεστε & ανοίγετε τα ποδαράκια με τις άλλες ομάδες! Σπάθα μπινέ σε χαντάκι θα σε βρουν ρε παλιόπουστα, είσαι παλιός γνώριμος εσύ...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καταραμένο γήπεδο είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κωλόγριες γαμώ το σπίτι σας μόνο με τον Π.Α.Ο.Κ. ξεσκίζεστε & ανοίγετε τα ποδαράκια με τις άλλες ομάδες! Σπάθα μπινέ σε χαντάκι θα σε βρουν ρε παλιόπουστα, είσαι παλιός γνώριμος εσύ...
Με σας και με μας,για αυτο μου ειναι αντιπαθεις,ζουν μονο για αυτα τα παιχνιδια...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Με σας και με μας,για αυτο μου ειναι αντιπαθεις,ζουν μονο για αυτα τα παιχνιδια...
τα τελευται 5-6 χρονια που δεν βλεπεται ο ηρακλης μονο με μας ξεσκιζονται
στην β να ησυχασουμε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ρε μεγάλε x μέσα στο Καραϊσκάκη έφερε ο Ηρακλής.

Τώρα κάνεις πλάκα, έτσι; Λέει κάτι το ότι έφερε "Χ" το πτώμα του Ηρακλή μες το Καραϊσκάκη;;; Ειδικά φέτος;;; Ο Ηρακλής κάθε χρονιά είναι η ομάδα της σφαλιάρας όχι μόνο για ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - ΑΕΚ, αλλά για ΟΛΕΣ τις ομάδες του λεκανοπεδίου εκτός έδρας & εντός έδρας για τις τρεις μεγάλες... Μόνο όταν παίζουν με τον Π.Α.Ο.Κ. ξεσκίζονται.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κριμα γι αυτον τον ΠΑΟΚ
ημουν στο γηπεδο με την βοηθεια του φιλου δοκιμαζω κ αν δεν γινοταν η μαλακια του βιτολο το ματς θα ηταν δικο μας.παιξαμε καλη μπαλιτσα κ στο δευτερο ημιχρονο στο δευτερο μισο επρεπε να ειμαστε λιγο πιο αποτελεσματικοι.δεν παιραζει ομως παμε για το επομενο παιχνιδακι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενώ εσείς πέφτετε πανεύκολα, αυτό είναι αλήθεια.
ναι,εχουμε κατι δοσακηδες σαν και του λογου σας να στηνουν παιχνιδια...τι εγινε,τριτοι απο σημερα???Που να ρθουν και τα πλει οφφ να ρθετε στα ισα σας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι,εχουμε κατι δοσακηδες σαν και του λογου σας να στηνουν παιχνιδια...τι εγινε,τριτοι απο σημερα???Που να ρθουν και τα πλει οφφ να ρθετε στα ισα σας...
κοιτα τα χαλια σου κ μη μασας
εχει πολλυ δρομο ακομα κ προσεχε μη δεν μπεις στα πλει οφ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοιτα τα χαλια σου κ μη μασας
εχει πολλυ δρομο ακομα κ προσεχε μη δεν μπεις στα πλει οφ
σε καταλαβαινω να σπευδεις να μου απαντησεις,εισαι μπουκωμενος απο χθες...μου ηθελες και νταμπλ,χαχαχαχαχαχα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015

Χα χα, έχεις πλάκα! Κοίτα πού είσαι στη βαθμολογία & μετά μιλάς. Στη θέση σου σήμερα δε θα τολμούσα καν να ποστάρω σ' αυτό το thread! Όσο για τη χρονιά που λες, εμείς σας φταίμε που μπήκατε μες το γήπεδο τότε στο γκολ; Εμείς κάναμε τότε το χρέος μας, σώσαμε μια προσφυγική ομάδα (την Καλαμαριά) & όχι μια εβραϊκή (το Ρούλη) ως & οφείλαμε. Και ήταν πολύ ωραίο τολμώ να ομολογήσω... Αχ, αξέχαστες μέρες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σε καταλαβαινω να σπευδεις να μου απαντησεις,εισαι μπουκωμενος απο χθες...μου ηθελες και νταμπλ,χαχαχαχαχαχα...
βρε πελατη.....του τελευταιου,χαλαρωσε κ βγαλε την πουτσα απο τον κωλο
ποση ειναι η διαφορα μας σε ποντους στο μπασκετακι?
σε περιπτωση ισαβαθμιας ποιος θα ειναι απο πανω?
παρα τ αρχιδια μου τωρα κ μη λες πολλα
μου το ριχνεις στα νταμπλ κ στις μαλακιες σου
εσυ πλει οφ δεν θες?
κατσε να σε δω σε λιγο καιρο
πουτσα απο τον ΠΑΟΚ,πουτσα απο γαυρο κ πουτσα απο αεκ ειναι τα στανταρακια
εχεις κ τον νιονιο που σε περιμενει,μην το ξεχνας
θα εχεις δυσκολο δευτερο γυρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χα χα, έχεις πλάκα! Κοίτα πού είσαι στη βαθμολογία & μετά μιλάς. Στη θέση σου σήμερα δε θα τολμούσα καν να ποστάρω σ' αυτό το thread! Όσο για τη χρονιά που λες, εμείς σας φταίμε που μπήκατε μες το γήπεδο τότε στο γκολ; Εμείς κάναμε τότε το χρέος μας, σώσαμε μια προσφυγική ομάδα (την Καλαμαριά) & όχι μια εβραϊκή (το Ρούλη) ως & οφείλαμε. Και ήταν πολύ ωραίο τολμώ να ομολογήσω... Αχ, αξέχαστες μέρες.
μιλαει και η ομαδα της τουρκιας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
βρε πελατη.....του τελευταιου,χαλαρωσε κ βγαλε την πουτσα απο τον κωλο
ποση ειναι η διαφορα μας σε ποντους στο μπασκετακι?
σε περιπτωση ισαβαθμιας ποιος θα ειναι απο πανω?
παρα τ αρχιδια μου τωρα κ μη λες πολλα
μου το ριχνεις στα νταμπλ κ στις μαλακιες σου
εσυ πλει οφ δεν θες?
κατσε να σε δω σε λιγο καιρο
πουτσα απο τον ΠΑΟΚ,πουτσα απο γαυρο κ πουτσα απο αεκ ειναι τα στανταρακια
εχεις κ τον νιονιο που σε περιμενει,μην το ξεχνας
θα εχεις δυσκολο δευτερο γυρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Οσες μαλακιες και να γραφεις στο τελος στα ιδια θα μαστε,εκτος κι αν παρω το κυπελλο :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom