φιλε ξερεις τι θα βρουν αμα πανε να γκρεμισουνε το γηπεδο σας να κανουναι καινουργιο????
δεν το κοιτας κ αυτο στο wikipedia να μας τα πεις ολα μαζι?
φιλε ξερεις τι θα βρουν αμα πανε να γκρεμισουνε το γηπεδο σας να κανουναι καινουργιο????
δεν το κοιτας κ αυτο στο wikipedia να μας τα πεις ολα μαζι?
Φαντασου δηλαδη το πρωτελεφτεο...ασε ρε φιλε θα σου πω εγω τι θα βρουν.................... θα βρουν απο τις ανασκαφες τιποτα αρχαια κανενα κυπελο και 3-4 πρωταθληματα
μαλιστα στο τελευτεο πρωταθλημα την απονονη την ειχε κανει ο περικλης την αθηνας [ στην αρχαιοτητα ;)¨]
Η απονονή - απονονής - δεν θέλουμε τέτοια πρωταθλήματα να μας απονοθούνασε ρε φιλε θα σου πω εγω τι θα βρουν.................... θα βρουν απο τις ανασκαφες τιποτα αρχαια κανενα κυπελο και 3-4 πρωταθληματα
μαλιστα στο τελευτεο πρωταθλημα την απονονη την ειχε κανει ο περικλης την αθηνας [ στην αρχαιοτητα ;)¨]
αμα ανέβω (μετά τις καταλήψεις των αγροτικάριων) θα στέιλω μήνυμα να πάμε για ούζα.. .(και για καμμιά παρτούζα δεν θάλεγα όχι βέβαια κι ας είμαι 54 χρόνων)
54 και ούζα και παρτούζα?
Μπράβο ρε θείο,εμείς απ'τα 40 έχουμε αρχίσει να την ακούμε!
Αντε καλα ρε Νατσο,εσυ ανεβα για τσαγακι και καμια βολτιτσα στα παρκακια...54 και ούζα και παρτούζα?
Αυτο το τελευταιο ειναι αθλος πραγματικος,συγχαρητηρια...αμε.. οχι παίζουμε... και χωρίς μπλέ συντρόφους (δόξα ναχει ο μεγαλοδύναμος) ακόμη..
μέχρι και την γυναίκα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Να σ'φέρω το κλάρκ???54 και ούζα και παρτούζα?
Αυτο το τελευταιο ειναι αθλος πραγματικος,συγχαρητηρια...
Να σ'φέρω το κλάρκ???
Αντε καλα ρε Νατσο,εσυ ανεβα για τσαγακι και καμια βολτιτσα στα παρκακια...
Ούτε τσαγάκια ούτε ούζα..
Τσίπουρα!
Κανα σιγουράκι φέρε γιατί έπιασα κολητηλίκια με το Φιντέλ χθες!Να σ'φέρω το κλάρκ???
Ελα εδώ πασά μ' εσύ...θκός μας είσαι έτσι κι αλλιώς!!!Ούτε τσαγάκια ούτε ούζα..
Τσίπουρα!
Ελα εδώ πασά μ' εσύ...θκός μας είσαι έτσι κι αλλιώς!!!
Ακούς εκεί ουζάκια και τσίπουρο με γλικάνισο...
μπλιαααχχχχ
Το Σ/Κ αδερφέ...Κανα σιγουράκι φέρε γιατί έπιασα κολητηλίκια με το Φιντέλ χθες!
μπακακόψαρα...και για μεζέ στραγαλάκια?????????????????????