Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ειμασται η μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδος!!  και το εχουμαι αποδειξει οχι απο μια season αλλα απο τα αμετρητα πρωταθληματα και της διακρισεις...        

φετος ειμασται χαλια δεν βλεπομαστε ναι συμφωνο αλλα εσεις εισται τωρα πανο απο ενα πτωμα και χαιρεστε...... μου θυμιζεται τους ταυρομαχους στην ισπανια που αφου μαχαιρωνουν τον ταυρο πριν τον αγωνα και τον ποτιζουν ναρκωτικα! βγαινουν στο <ring> και νομιζουν οτι ειναι θεοι
13 πρωταθλήματα πήρες έτσι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι πουτσάρα ήταν αυτή ρε γαύροι;;;;;;;;;;;;

Χίλια μπράβο για τη τεράστια νίκη σε διοίκηση, Σάντος (ναι αυτός ο ηττοπαθής), παίκτες.

Μάξιμε μήπως και αυτό στημένο;;;;;;;;;; -8

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι πουτσάρα ήταν αυτή ρε γαύροι;;;;;;;;;;;;

Χίλια μπράβο για τη τεράστια νίκη σε διοίκηση, Σάντος (ναι αυτός ο ηττοπαθής), παίκτες.

Μάξιμε μήπως και αυτό στημένο;;;;;;;;;; -8
Αν δεν κάνω λάθος εσείς του πετούσατε καλαμπόκια!  :rolleyes:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν κάνω λάθος εσείς του πετούσατε καλαμπόκια!  :rolleyes:
Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι στην Ελλαδα. μια αποτυχία φτάνει για να σχηματίσεις άποψη για κάποιον. Με το σχόλιό μου για τον Σαντος τους δικούς μου θέλω να πικάρω. Οι αντίπαλοι ούτως ή άλλως το κακό μου θέλουν .

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι στην Ελλαδα. μια αποτυχία φτάνει για να σχηματίσεις άποψη για κάποιον. Με το σχόλιό μου για τον Σαντος τους δικούς μου θέλω να πικάρω. Οι αντίπαλοι ούτως ή άλλως το κακό μου θέλουν .
Αν έρθουν 2-3 στραβές θα ξαναεμφανιστούν!Υπάρχουν σε όλες τις ομάδες τέτοια ζώα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
είναι δυνατόν ρε φιλε?
φετος σε αντιθεση με αλλες χρονιες δεν θα αποφασιστει ο τοπος αναλογα με τις ομαδες του τελικου
το φανταζεσαι 30000 παοκια και 30000 αρειανοι στην Αθηνα
πωπω γουσταρω!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
φετος σε αντιθεση με αλλες χρονιες δεν θα αποφασιστει ο τοπος αναλογα με τις ομαδες του τελικου
πωπω γουσταρω!
αν αποκλειστη ο παναθηναικος και ο πανιωνιος  :2funny: :2funny: :2funny:
και παιξει μπαοκ-ρουλης τελικο μπορει να το αλλαξουν και να γινει ο τελικος στις γριες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πωπω γουσταρω!
Τι μαλακία θεέ μου. Καλά 30 και 30 δεν πρόκειται να αφήσουν. 10 και 10 και πολλοί είναι. Μ'αρέσει πάντως που φτάσαμε και οι δυο στον τελικό και κάνουμε κουμάντο και για τα εισιτήρια  :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τι μαλακία θεέ μου. Καλά 30 και 30 δεν πρόκειται να αφήσουν. 10 και 10 και πολλοί είναι. Μ'αρέσει πάντως που φτάσαμε και οι δυο στον τελικό και κάνουμε κουμάντο και για τα εισιτήρια  :2funny:
εσυ με το ενα ποδι στο τελικο εισαι
για μας εχω αμφιβολια
παντως δεν θα ηταν καβλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom