ε....πως
εχω καλη προυπηρεσια
ρωτα τους κοινους ΦΙΛΟΥΣ ;)
εχω πάρει τις πληροφοριες μου... ετοιμάζουμε εκδρομή (επιδρομή) προς τα πάτρια εδάφη...
θα αναστενάξουν τα ουζάδικα της Μοδιάνο και δέκα μίλα περιφέρειας...
ε....πως
εχω καλη προυπηρεσια
ρωτα τους κοινους ΦΙΛΟΥΣ ;)
οχι ρεεεεεεΑνοιξες πρακτορειο και κανεις τουρ τους Αθηναιους μωρη κουφαλα?Ωραιος τροπος για κονομα...
σοβαρα;εχω πάρει τις πληροφοριες μου... ετοιμάζουμε εκδρομή (επιδρομή) προς τα πάτρια εδάφη...
θα αναστενάξουν τα ουζάδικα της Μοδιάνο και δέκα μίλα περιφέρειας...
Ανοιξες πρακτορειο και κανεις τουρ τους Αθηναιους μωρη κουφαλα?Ωραιος τροπος για κονομα...
Γενικα μιλαω ρε τερας,ο τυπος εχει τρελλαθει στα προσκλητηρια,ταχα μου για τους αγωνες...ποιός είναι αθηναίος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι λες ρε;;; :- :-Γενικα μιλαω ρε τερας,ο τυπος εχει τρελλαθει στα προσκλητηρια,ταχα μου για τους αγωνες...
Γενικα μιλαω ρε τερας,ο τυπος εχει τρελλαθει στα προσκλητηρια,ταχα μου για τους αγωνες...
Γενικα μιλαω ρε τερας,ο τυπος εχει τρελλαθει στα προσκλητηρια,ταχα μου για τους αγωνες...
Απο που θα μας ερθεις?ειπα και γω.... στο κάτω κάτω της γραφής δεν σε έβρισα... γιατί να με βρίσεις...
Κι εγω μεσα μαλακα μου,θες συνεταιρακι??τι λες ρε;;; :- :-
Απο που θα μας ερθεις?
Ε,αμα μενεις Αθηνα τοτε δεν επεσα εξω ρε φιλε...Αθηναιος εγινες πλεον.στην αθήνα μένω (δυστυχώς).. αλλά από Αλεξανδρούπολη μεριά... και σαλονίκη έκανα 8 χρόνια...
Ε,αμα μενεις Αθηνα τοτε δεν επεσα εξω ρε φιλε...Αθηναιος εγινες πλεον.
Ανεβαινεις συχνα?ουστ ρεεεεεεεεεε δεν αλλαξοπιστώ εγώ...
Ανεβαινεις συχνα?
Εγινε.αμα ανέβω (μετά τις καταλήψεις των αγροτικάριων) θα στέιλω μήνυμα να πάμε για ούζα.. .(και για καμμιά παρτούζα δεν θάλεγα όχι βέβαια κι ας είμαι 54 χρόνων)
ρε καραγκιοζη βλακα κλωνε....ειπα για την παραδοση της ΤΟΥΜΠΑς κ εσυ λες οτι να ναι.αντε ξυπνα πουστρακι γαμω το λιμανι σου κ κουνα το κεφαλι σου για να μη γραφεις μαλακιες.φαε την πουτσα μου τωρα κ μη μιλας
θυμισε μου που εκανες πιπες χτες το βραδυ εσυ κ για τα υπολοιπα ανοιξε το wikipedia