Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Θελω video με τους πανυγηρισμους στο τελος…

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οοοοο  ΠΑΟΚΑΡΑ  έχω τρέλλα μεσ΄το μυαλό...........

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα.Είμαι γαύρος και ξέρω οτι το πρωτάθλημα το χάσαμε φέτος.Μακάρι να το πάρει ο ΠΑΟΚ.Ο βάζελος να μη το πάρει κι όποιος θέλει ας το πάρει.Αλλά μη πέρνουν τα μυαλά σας αέρα.Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης και μετά έκανε δύο ισοπαλίες με Ατρόμητο Ηρακλή και χθές της βγήκε η ψυχή για κερδίσει τα Γιάννενα.Και με τον ΠΑΟΚ φοβάμε ότι θα γίνει το ίδιο.Δεν γίνανε ξαφνικά υπερομάδες επειδή κέρδισαν τον Ολυμπιακό στην έδρα του.Ουτε και ο Βάζελος έχει ομάδα.Απλά ο Θρύλος είναι πεθαμένος φέτος.Τους έκανε όλους μάγκες.Αλλά μόνο όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό όλοι σκίζονται.Είδατε χθές τον ΑΡΗ? Ψόφιος ήτανε.Οταν έπαιζε με τον Ολυμπιακό όμως πέταγε.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τωρα μαζευτηκαν και ολοι οι γυφτοι :headbang: :headbang:
σκανε μυτη συνεχως

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
συγκρινεται η φετινη αεκ με το φετινο παοκ?εννοω σαν ομαδα...σε σοβαροτητα ,τακτικη κτλ.ο παοκ κερδιζει εδω και ποσα ματς,χωρις να τρωει ουτε γκολ.η αεκ ,ειναι πιο βαρια φανελα μεν,αλλα ειναι ...τραγικη φετος δυστυχως ,γιατι πρωταθλημα με αεκ μετρια,γαβρο ψωφιο,βαζελο απλα βελτιωμενο απο περσυ...φαινεται ο παοκ να γινε σα τη τσελση

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 1452.jpg
    1452.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 10

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τι θέλεις να πείς?
ναι ρε συ ονειρο το ειχαμε να σας κερδισουμε και μετα με λαγο ειπαμε ας στηθουμε λιγο, φαντασου να χαναμε και χθες τι θα λεγες, το οτι δεν βγηκε το παιχνιδι η οτι το Χ με το αποτελεσμα της τουμπας ηταν λουκουμι και για τους 2 δεν παιζει; μεγαλη ομαδα εισαι δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες να κερδιζεις θες και μονο αν εισαι γαυρος

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Γαύρος είμαι φίλε απο τότε που γεννήθηκα.Απλά δεν είμαι άρρωστος.΄Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά για να κάνει κανείς κάτι.Το πρόβλημα όμως είναι το τί είναι κανείς ή το τι λέει.Αν έχεις να πείς κάτι για αυτά που έγραψα πές το.Αλλά έτσι όπως μιλάς κάνεις τον άλλο να μη θέλει να ξαναγράψει.Αν αυτός είναι ο σκοπός σου εντάξει.Αλλά πέστο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γαύρος είμαι φίλε απο τότε που γεννήθηκα.Απλά δεν είμαι άρρωστος.΄Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά για να κάνει κανείς κάτι.Το πρόβλημα όμως είναι το τί είναι κανείς ή το τι λέει.Αν έχεις να πείς κάτι για αυτά που έγραψα πές το.Αλλά έτσι όπως μιλάς κάνεις τον άλλο να μη θέλει να ξαναγράψει.Αν αυτός είναι ο σκοπός σου εντάξει.Αλλά πέστο.
φιλε μπερδευτηκα,σορρυ
νομιζα οτι εισαι μπαοκ
αυτο που ειπες παντως οτι ταχα μου ειχαμε μειωμενη αποδοση με τον βαζελο...
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φιλε μπερδευτηκα,σορρυ
νομιζα οτι εισαι μπαοκ
αυτο που ειπες παντως οτι ταχα μου ειχαμε μειωμενη αποδοση με τον βαζελο...
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
οχι ρε ποιός είπε τέτοιο πράμα.. απλά δεν μπορείτε παραπάνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ που θα πάει θα ανέβω στα πάτρια εδάφη και θα τα πούμε από κοντά τράγο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οχι ρε ποιός είπε τέτοιο πράμα.. απλά δεν μπορείτε παραπάνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ που θα πάει θα ανέβω στα πάτρια εδάφη και θα τα πούμε από κοντά τράγο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν νομιζω να ανεβεις για να με δειρεις
εγω ειμαι καλο παιδι :) :) :) :) :) :)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι