και τώρα η ΑΕΚ να πατήσει τον Βάζελο για να τον περιμένουμε για στη Τούμπα
αντε με το καλό.. αντε τα ξαδέλφια...
και τώρα η ΑΕΚ να πατήσει τον Βάζελο για να τον περιμένουμε για στη Τούμπα
Ενώ εσείς τους έχετε πιάσει πελάτες τους βάζελουςτο είχα πεί από την Παρασκευή και έπαιξα και στοίχημα αλλά με χάλασε ο Αρης - ούτε για αυτό δεν μπορούμε να πονταρουμε πάνω του
Τι θέλεις να πείς?τωρα μαζευτηκαν και ολοι οι γυφτοι
σκανε μυτη συνεχως
Τι θέλεις να πείς?
Τι θέλεις να πείς?
ναι ρε συ ονειρο το ειχαμε να σας κερδισουμε και μετα με λαγο ειπαμε ας στηθουμε λιγο, φαντασου να χαναμε και χθες τι θα λεγες, το οτι δεν βγηκε το παιχνιδι η οτι το Χ με το αποτελεσμα της τουμπας ηταν λουκουμι και για τους 2 δεν παιζει; μεγαλη ομαδα εισαι δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες να κερδιζεις θες και μονο αν εισαι γαυροςΤι θέλεις να πείς?
φιλε μπερδευτηκα,σορρυΓαύρος είμαι φίλε απο τότε που γεννήθηκα.Απλά δεν είμαι άρρωστος.΄Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά για να κάνει κανείς κάτι.Το πρόβλημα όμως είναι το τί είναι κανείς ή το τι λέει.Αν έχεις να πείς κάτι για αυτά που έγραψα πές το.Αλλά έτσι όπως μιλάς κάνεις τον άλλο να μη θέλει να ξαναγράψει.Αν αυτός είναι ο σκοπός σου εντάξει.Αλλά πέστο.
οχι ρε ποιός είπε τέτοιο πράμα.. απλά δεν μπορείτε παραπάνωφιλε μπερδευτηκα,σορρυ
νομιζα οτι εισαι μπαοκ
αυτο που ειπες παντως οτι ταχα μου ειχαμε μειωμενη αποδοση με τον βαζελο...
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
δεν νομιζω να ανεβεις για να με δειρειςοχι ρε ποιός είπε τέτοιο πράμα.. απλά δεν μπορείτε παραπάνω
ΥΓ που θα πάει θα ανέβω στα πάτρια εδάφη και θα τα πούμε από κοντά τράγο
δεν νομιζω να ανεβεις για να με δειρεις
εγω ειμαι καλο παιδι
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές.φιλε μπερδευτηκα,σορρυ
νομιζα οτι εισαι μπαοκ
αυτο που ειπες παντως οτι ταχα μου ειχαμε μειωμενη αποδοση με τον βαζελο...
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
δεν νομιζω να ανεβεις για να με δειρεις
εγω ειμαι καλο παιδι
ε....πωςαν δεν κανονίσεις όμως καλό πρόγραμμα επισκέψεων εις οικους ηδονής δεν θα διστάσω...
Ανοιξες πρακτορειο και κανεις τουρ τους Αθηναιους μωρη κουφαλα?Ωραιος τροπος για κονομα...ε....πως
εχω καλη προυπηρεσια
ρωτα τους κοινους ΦΙΛΟΥΣ ;)