pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δωρητη μαλακιας η μαλακια σε βαρεσε στο κεφαλι !!γαμιεται ο παοκ και η γυφτο4
Δωρητη μαλακιας η μαλακια σε βαρεσε στο κεφαλι !!γαμιεται ο παοκ και η γυφτο4
δεν θελω να μου ζηλεψετε επειδη χθες γαμησα την νομιμη συζυγοΔωρητη μαλακιας η μαλακια σε βαρεσε στο κεφαλι !!
δεν θελω να μου ζηλεψετε επειδη χθες γαμησα την νομιμη συζυγο
η αποκλειστικη αλλοδαπη γκομενα θα ειστε παντα εσεις
γαμησε τους....σ ευχαριστω για τη φωτο
ρε συ pipisf, όλα καλά, αλλά να μας πονάει και ο ΠΑΟΚ, που κολλάει? Από το 1959 έως και σήμερα δηλαδή σε 50 παιχνίδια, έχετε 6 νίκες. Ακόμα και στην Τούμπα νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά. Τώρα εάν με αυτό που γράφεις, αισθάνεσαι καλύτερα, συνέχισε!!!!!!Και με τι να ασχοληθει? Με τον μπομπ τον μαστορα?
Οτι τους ποναει με αυτο ασχολουνται!!
ρε συ pipisf, όλα καλά, αλλά να μας πονάει και ο ΠΑΟΚ, που κολλάει? Από το 1959 έως και σήμερα δηλαδή σε 50 παιχνίδια, έχετε 6 νίκες. Ακόμα και στην Τούμπα νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά. Τώρα εάν με αυτό που γράφεις, αισθάνεσαι καλύτερα, συνέχισε!!!!!!
με αποστόμωσες τώρα. Τελικά είσαι συνεπής με αυτά που γράφεις ότι δηλαδή ο καθένας ότι τον πονάει. Για αυτό και εσύ έβαλες το ανθρωπάκι. Στο αναγνωρίζω και σε κατανοώ.
με αποστόμωσες τώρα. Τελικά είσαι συνεπής με αυτά που γράφεις ότι δηλαδή ο καθένας ότι τον πονάει. Για αυτό και εσύ έβαλες το ανθρωπάκι. Στο αναγνωρίζω και σε κατανοώ.
γιατι δεν μας εκανε....θελουμε κατι καλυτερο.αν κ με τα χρηματα που εχουμε δεν εχουμε κ τις τρελες επιλογες.εκτος απο ενα παιχνιδι με τον γαυρο δεν επαιξε σε κανενα αλλοτον ειβερι γιατι τον διωξατε?
χαχαχα απο τους πεινασμενους χασατε ρε
που να τους ειχαμε ταϊσει κιολας
να μας δωσετε τον μαλιουφαΑυτο καταλαβες εσυ?
Θα εχετε παικτες σε λιγο καιρο?
ο γκαρσια για την διαιτησια ειχε να πει τιποτα?
τον σκοκο τον ειδε?
να μας δωσετε τον μαλιουφα