Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για διαιτησια μιλησε κανεις ρε ανυπαρκτε? :uglystupid:
κατι ελεγε προ 15 ημερων ο γκαρσιας για κατεστημενο αθηνας και οτι θα ηταν καλυτερα να μην κατεβετε αθηνα κτλ κτλ
δικιο ειχε τελικα
τι θελατε και ηρθατε?

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κατι ελεγε προ 15 ημερων ο γκαρσιας για κατεστημενο αθηνας και οτι θα ηταν καλυτερα να μην κατεβετε αθηνα κτλ κτλ
δικιο ειχε τελικα
τι θελατε και ηρθατε?

Αυτο καταλαβες εσυ? :uglystupid:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο καταλαβες εσυ? :uglystupid:
για πες μου το κρυφο νοημα των δηλωσεων του επιστημονα γκαρσια ο μεγαλε γκουρου της γνωσης?
πες μου και εξηγησε μου δασκαλε αυτα που ο κοινος μου νους δεν καταλαβε

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
για πες μου το κρυφο νοημα των δηλωσεων του επιστημονα γκαρσια ο μεγαλε γκουρου της γνωσης?

Δεν εχω καμια διαθεση να σου εξηγησω τα αυτονοητα!!  :uglystupid:
Σκεψου και λιγο :headbang:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αντε καλο απογευμα!!  :dancing:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μη βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο θα ζαλιστεις και θα θελεις σακουλα οπςσ και ο γκαρσιας
σακουλα=μπουγατσα με εμετο

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Η τραγική οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ έχει φέρει τους  ποδοσφαιριστές της Ένωσης στα όριά τους. Οι αθλητές είδαν για ακόμη μία φορά τις δεσμεύσεις της διοίκησης να μην γίνονται πράξη.
Ο Νίκος Θανόπουλος, ως γνωστόν, είχε επισκεφθεί στο ξενοδοχείο τους παίκτες της Ένωσης ανήμερα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας τους να κάνουν λίγη υπομονή.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παράλληλα τους υποσχέθηκε ότι τη Δευτέρα, δηλαδή χτές, θα έβλεπαν  το χρώμα του χρήματος. Αλλά, φευ!
Οι παίκτες της ΑΕΚ, βλέποντας ότι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί παραμένουν άδειοι, είχαν πολύωρη κουβέντα πριν από την σημερινή προπόνηση, όπου συζήτησαν για το πώς θα πρέπει να κινηθούν για να ανατραπεί η διαμορφωθείσα κατάσταση.

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
50 χρόνια οικονομικά προβλήματα έχουμε, 50 χρόνια σας παστελώνουμε. Τώρα να γελάνε οι ΠΑΟΚτζήδες με τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον για γέλια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπα τσακωνοντε οι ξαδερφουλες για το ποια ειναι πιο κατατρεγμενη? :2funny: :2funny: :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
nikolaki να σου πω εγώ το κρυφό νόημα των δηλώσεων Γκαρσία. Είπε ότι θα ντυθεί Αχιλλέας για να έρθει στην ΑΥήνα, αλλά ως γνωστόν δεν σκέφτηκε το θέμα με την Αχίλειο Πτέρνα και έτσι ο Σκόκο του πέρασε τη  μπάλλα δίπλα από την πτέρνα του. Επρεπε να πει ότι θα ντυθεί spiderman ώστε να μπορεί να πετάει και να πετάξει μέχρι το τέρμα και να την βγάλει την μπάλα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
nikolaki να σου πω εγώ το κρυφό νόημα των δηλώσεων Γκαρσία. Είπε ότι θα ντυθεί Αχιλλέας για να έρθει στην ΑΥήνα, αλλά ως γνωστόν δεν σκέφτηκε το θέμα με την Αχίλειο Πτέρνα και έτσι ο Σκόκο του πέρασε τη  μπάλλα δίπλα από την πτέρνα του. [glow=red,2,300]Επρεπε να πει ότι θα ντυθεί spiderman ώστε να μπορεί να πετάει και να πετάξει μέχρι το τέρμα και να την βγάλει την μπάλα. [/glow]

Ελεος ρες συ liakosss, δε με λυπασαι???? Μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ελεος ρες συ liakosss, δε με λυπασαι???? Μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελεος ρε συ Liakosss του βγηκε ο καφες απο την μυτη (βλεπεις απο την αλλη ειναι ακομη στουμπωμενος  :dancing: )

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελεος ρε συ Liakosss του βγηκε ο καφες απο την μυτη (βλεπεις απο την αλλη ειναι ακομη στουμπωμενος  :dancing: )

Κατ' αρχας......  :birdman:

Κατα δευτερον.......... γαματο το post του, δε μπορεις να πεις!!!!!!

Κατα τριτον...... καλο μηνα και καλες γιορτες σε ολους!!!!  :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παρτε και τον θεο να μαθαινετε................

.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πες πως εισαι μπαουγκ, εχεις δει αυτο το εφιαλτικο εργο καμια τριακοσιεςπενηνταδωδεκα φορες............

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειναι δυνατον να μη σου εχει μεινει το κομπλεξ (μαζι με την πουτσα) ΒΑΘΙΑ χαραγμενο μεσα σου??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πες πως εισαι μπαουγκ, εχεις δει αυτο το εφιαλτικο εργο καμια τριακοσιεςπενηνταδωδεκα φορες............

Ειναι δυνατον να μη σου εχει μεινει το κομπλεξ (μαζι με την πουτσα) ΒΑΘΙΑ χαραγμενο μεσα σου??????

ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ!!!!  :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!  :think:
ΦΡΕΣΚΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΡΩΤΕ ΟΜΩΣ!!!!  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η μανα του γαμαικανου τη περασε η τουμπα
4-1    4-1 :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom