Μπορείς και κοιτώντας τις αξίες τους να καταλάβεις ότι έχεις καλύτερο ρόστερ.
Όσο για τη μαλακισμένη νοοτροπία θέλω να μου πεις τι εννοείς. Οι περισσότεροι στο ρόστερ μου είναι το πολύ 1,5 χρόνο στην ομάδα ενώ ήρθαν από μεγαλύτερες ομάδες του εξωτερικού. Πως γνώριζαν για αυτή τη νοοτροπία;;;;;;;;
Αν ο Μουσλι (που τον αγαπάω) ήταν σαν τον μπλανκο χτες θα στο παστελωνε. Επίσης σκοκο δεν εχω, τρομερή κίνησ στο γκολ και ας ήταν κωλομπαρίστικη η πάσα.
Καλώς ή κακώς χωρις λεφτά ομάδα δε γίνεται αμέσως. Εσύ έχεις να χώσεις περισσότερα από εμένα αφού ξέρεις πως ότι και να γίνει θα μπεις σε κανα 44 και θα γλυτώσεις. Εμένα όμως που μου σώζουν μόνο κάτι φραγκοδίφραγκα και που δεν φυλακίζουν τους ανθρώπους που μου έφαγαν λεφτά δεν μπορώ να το ρισκάρω σε μεταγραφές. Αυτός είναι και ο λόγος που χτίζομαι σιγα σιγά και με τον κατάλληλο προπονητή (ναι αυτόν που σε έβγαλε με τον κόντη και τον σιμο κρασσα 2ο). Αν και φέτος βγω στην κανονική διάρκεια πάνω από εσένα πράγμα πολύ πιθανό όπως φαίνεται θα είναι τεράστιο βήμα για τον ΠΑΟΚ.
έλα ...
ασε τα άρθρα μια χαρα σας έσωσε ο Βενιζέλος........
όλα τα λοιπά τα βαριέμαι που λές είναι βλακείες...
έχεις προπονητή που έπαιζε με το γάβρο ένα πρωτάθλημα, με παικταράδες 2 χρόνια μαζί, έπαιζε για 2 αποτελέσματα κέρδισε 2 πέναλτυ (το ένα ανύπαρκτο) μάζεψε τέσσερα τεμάχια εντός έδρας και πήρε τ αρχίδια του όπως άλλωστε κάνει εδώ και πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Πορτογαλία.
Το συγκεκριμένο ρόστερ στην Καβάλα (που είναι νεοφώτιστη και με καινούργιους παίκτες και άσημο προπονητή) τηρουμένων των αναλογιών θα ήταν μέσα στην δυάδα αυτή τη στιγμή..
Συνέχισε να κοροιδεύεις τον εαυτό σου.
Είσαι πολύ μικρός. Κάποτε ήσουνα μεγάλος αλλά τώρα απλά δεν υπάρχεις μετά την Κατερίνη.