Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσο πιο πολύ σηκώνει κεφάλι ο καρπαζοεισπράκτωρας τόσο πιο πολύ φαίνεται ο σβέρκος του.

υπάρχει καλύτερο...
όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίενται ο κώλος της.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να γίνω πρωταθλητής και μάλιστα χωρίς να έχω λεφτά. Μη ξεχνάς ότι και η αεκ καλύτερο ροστερ έχει από εμάς και αυτό φάνηκε στο γκολ. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ προχωράω ενώ ο ρούλης συνεχώς κάνει βήματα πίσω.

Μη ξεχνάς ότι μέχρι πριν 2 χρόνια έπαιζα για 4ος. Και η μια θέση που ανέβηκα επιτυχία είναι. Από την άλλη μη ξεχνάς ότι όταν πάω για παραπάνω όλο και κάποιος κάκος θα βρεθεί (απλά θυμήσου τα περσινα΄πλέυ οφ) με βάζελο αλλά και με αεκ μέσα στο οακα. Και πρόσεχε δεν κλαίγομαι γιατί δεν έχω μαθει έτσι. Αλλά ότι γίνεται και βλέπω θα το λέω.... Και αυτό που έγινε πέρσι στα πλέυ οφ δεν ήταν θέμα Σάντος αλλά θέμα διαιτησίας.

τι λες ρε μπαγλαμά για ρόστερ...
πλάκα μας κάνεις;

έχεις γαμώ τα παικτάκια............

Ιβιτς, Τσιρίλο, Βιειρίνια, Χαλκιάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς...

Είναι οι πρώτη χρονιά που θυμάμαι μετά την παικτούρα που σταμάτησε τη μπάλλα που ζηλεύω παικτάκια του ζμΠΑΟΚ.

απλά έχεις μαλάκα προπονητή και μαλακισμένη νοοτροπία....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Mia ζωή στην πούτσα θα σας έχω.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ.

ΜΙΑΖΩΗ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΟΤΑ;Ν ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΤΕΠΗ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παλι γλωσσα βγαζεις;δεν βαζεις με τιποτα μυαλο εσυ

οσο για το αεκακι καλα να παθουμε αφου δεν μπορουμε να νικησουμε ομαδα καφενειο μονο και μονο λογο κομπλεξ
παοκακι της φαπας και της μαλαματινας,σε 51 ματς στην αθηνα εισαι στο 38-7-6... :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πουτσα περσι στο ΟΑΚΑ,μα και φέτος στο ΟΑΚΑ είχε πλάκα... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΦΑτε μπουγάτσα-φάτε μπουγάτσα με σκατα,φατέ μπουγάτσα με σκατά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κρατήστε ρε τον Σάντος ρεεεεεεεεεεεεε,την μέγιστη προονητάρα.Αφού δεν μπόρεσε να πάρει ισοπαλία,γιατί για νική ούτε λόγος να γίνεται,με αυτή την ΑΕΚ είστε για τα τρελλά μπάζα,ρε μπουγατζομπάζα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κρατήστε ρε τον Σάντος ρεεεεεεεεεεεεε,την μέγιστη προονητάρα.Αφού δεν μπόρεσε να πάρει ισοπαλία,γιατί για νική ούτε λόγος να γίνεται,με αυτή την ΑΕΚ είστε για τα τρελλά μπάζα,ρε μπουγατζομπάζα

το νου σας ρεμάλια στο βάτραχο....

ααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τον ερανο ποτε τον ξεκινατε;
μην βγαζετε γλωσσα γιατι για τον πουτσο εισαστε, απλα ο ΠΑΟΚ ειναι κομπλεξικος με τον πρωην ΠΟΚ
ο Σκοκο τον Γεναρη θα φυγει τελικα :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι λες ρε μπαγλαμά για ρόστερ...
πλάκα μας κάνεις;

έχεις γαμώ τα παικτάκια............

Ιβιτς, Τσιρίλο, Βιειρίνια, Χαλκιάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς...

Είναι οι πρώτη χρονιά που θυμάμαι μετά την παικτούρα που σταμάτησε τη μπάλλα που ζηλεύω παικτάκια του ζμΠΑΟΚ.

απλά έχεις μαλάκα προπονητή και μαλακισμένη νοοτροπία....
Μπορείς και κοιτώντας τις αξίες τους να καταλάβεις ότι έχεις καλύτερο ρόστερ.

Όσο για τη μαλακισμένη νοοτροπία θέλω να μου πεις τι εννοείς. Οι περισσότεροι στο ρόστερ μου είναι το πολύ 1,5 χρόνο στην ομάδα ενώ ήρθαν από μεγαλύτερες ομάδες του εξωτερικού. Πως γνώριζαν για αυτή τη νοοτροπία;;;;;;;;

Αν ο Μουσλι (που τον αγαπάω) ήταν σαν τον μπλανκο χτες θα στο παστελωνε. Επίσης σκοκο δεν εχω, τρομερή κίνησ στο γκολ και ας ήταν κωλομπαρίστικη η πάσα.

Καλώς ή κακώς χωρις λεφτά ομάδα δε γίνεται αμέσως. Εσύ έχεις να χώσεις περισσότερα από εμένα αφού ξέρεις πως ότι και να γίνει θα μπεις σε κανα 44 και θα γλυτώσεις. Εμένα όμως που μου σώζουν μόνο κάτι φραγκοδίφραγκα και που δεν φυλακίζουν τους ανθρώπους που μου έφαγαν λεφτά δεν μπορώ να το ρισκάρω σε μεταγραφές. Αυτός είναι και ο λόγος  που χτίζομαι σιγα σιγά και με τον κατάλληλο προπονητή (ναι αυτόν που σε έβγαλε με τον κόντη και τον σιμο κρασσα 2ο). Αν και φέτος βγω στην κανονική διάρκεια πάνω από εσένα πράγμα πολύ πιθανό όπως φαίνεται θα είναι τεράστιο βήμα για τον ΠΑΟΚ.

Επισκέπτης
χθες αποδειξατε αυτο που σας λενε ολοι. μολις κατεβετε απο τα τεμπη δεν μπορειτε ουτε το λεβαδειακο να κερδισετε. ειδικα χθες με αυτη την τραγικη αεκ ειδικα στο πρωτο ημιχρονο δεν κερδισατε ποτε θα το κανετε;μεγαλες οι μεγαλες ομαδες οπως θελετε να λεγεστε το δειχνουν εσεις χθες φαινοσασταν μια ομαδα φοβισμενη που κατεβηκε για να χασει. τελικα δεν σας φταιει κανενα αθηναικο κατεστημενο απλα καποια πραγματα επιβεβαιβεωνονται καθε φορα που κατηφοριζεστε. ξερω τωρα καποιοι θα αρχισουν να βριζουν αλλα οι υγειεις φιλαθλοι θα συμφωνησουν.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τον ερανο ποτε τον ξεκινατε;
μην βγαζετε γλωσσα γιατι για τον πουτσο εισαστε, απλα ο ΠΑΟΚ ειναι κομπλεξικος με τον πρωην ΠΟΚ
ο Σκοκο τον Γεναρη θα φυγει τελικα :grin:
xaxaxaxaxax.
να μιλαγε και κανενας γαβροβαζελος για ερανο παει στ διαολο..
να μιλατε εσεις που κανατε ερανο και σας τα εφαγε κιολας ο σαλπι ειναι γραφικο ρεεεεεεεεεε.... :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Που'ναι ο κωστικος??Οεο που'ναι ο κωστικος?? :2funny:
Υ.Γ.1.Να παρακαλας να φυγει ο σκοκο,γιατι βλεπω τον βιτολο με δραμαμινες στα πλευ-οφ... :2funny: :2funny:
Υ.Γ.2.Πότε ρε παοκακι??Ποτέ μαλλον...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Σκοτεινοs κ απλα κ λιτα΄ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ κ κομπλεξικοs βλακαs  χαμουτζηs εισαι!!!!!!!ζησε στην βλαχο αυτοκρατορεια σου κ αντε κ γαμησου ελαχιστε κ ανυπαρκτε!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
xaxaxaxaxax.
να μιλατε εσεις που κανατε ερανο και σας τα εφαγε κιολας ο σαλπι ειναι γραφικο ρεεεεεεεεεε.... :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.1.Να παρακαλας να φυγει ο σκοκο,γιατι βλεπω τον βιτολο με δραμαμινες στα πλευ-οφ... :2funny: :2funny:
Εγώ τουλάχιστον στην πόλη μου είμαι αφεντικό.

Εσύ στη δική σου τρίτος και καταϊδρωμένος. Καψερέ....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
xaxaxaxaxax.
170 σβησατε με το 44 και παλι χρωστατε 50-60 και μιλας για χρεη του ΠΑΟΚ;
δεν εχει μελλον το αεκακι οσο και να χτυπιεσε
πρωτη φορα μεσα στην Αθηνα αντιπαλος μας εκανε 2 μονο φασεις
ας οψεται το κομπλεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom