vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Όσο πιο πολύ σηκώνει κεφάλι ο καρπαζοεισπράκτωρας τόσο πιο πολύ φαίνεται ο σβέρκος του.
Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να γίνω πρωταθλητής και μάλιστα χωρίς να έχω λεφτά. Μη ξεχνάς ότι και η αεκ καλύτερο ροστερ έχει από εμάς και αυτό φάνηκε στο γκολ. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ προχωράω ενώ ο ρούλης συνεχώς κάνει βήματα πίσω.
Μη ξεχνάς ότι μέχρι πριν 2 χρόνια έπαιζα για 4ος. Και η μια θέση που ανέβηκα επιτυχία είναι. Από την άλλη μη ξεχνάς ότι όταν πάω για παραπάνω όλο και κάποιος κάκος θα βρεθεί (απλά θυμήσου τα περσινα΄πλέυ οφ) με βάζελο αλλά και με αεκ μέσα στο οακα. Και πρόσεχε δεν κλαίγομαι γιατί δεν έχω μαθει έτσι. Αλλά ότι γίνεται και βλέπω θα το λέω.... Και αυτό που έγινε πέρσι στα πλέυ οφ δεν ήταν θέμα Σάντος αλλά θέμα διαιτησίας.
παοκακι της φαπας και της μαλαματινας,σε 51 ματς στην αθηνα εισαι στο 38-7-6...παλι γλωσσα βγαζεις;δεν βαζεις με τιποτα μυαλο εσυ
οσο για το αεκακι καλα να παθουμε αφου δεν μπορουμε να νικησουμε ομαδα καφενειο μονο και μονο λογο κομπλεξ
Κρατήστε ρε τον Σάντος ρεεεεεεεεεεεεε,την μέγιστη προονητάρα.Αφού δεν μπόρεσε να πάρει ισοπαλία,γιατί για νική ούτε λόγος να γίνεται,με αυτή την ΑΕΚ είστε για τα τρελλά μπάζα,ρε μπουγατζομπάζα
τον ερανο ποτε τον ξεκινατε;Κρατήστε ρε τον Σάντος ρεεεεεεεεεεεεε,την μέγιστη προονητάρα.Αφού δεν μπόρεσε να πάρει ισοπαλία,γιατί για νική ούτε λόγος να γίνεται,με αυτή την ΑΕΚ είστε για τα τρελλά μπάζα,ρε μπουγατζομπάζα
Μπορείς και κοιτώντας τις αξίες τους να καταλάβεις ότι έχεις καλύτερο ρόστερ.τι λες ρε μπαγλαμά για ρόστερ...
πλάκα μας κάνεις;
έχεις γαμώ τα παικτάκια............
Ιβιτς, Τσιρίλο, Βιειρίνια, Χαλκιάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς...
Είναι οι πρώτη χρονιά που θυμάμαι μετά την παικτούρα που σταμάτησε τη μπάλλα που ζηλεύω παικτάκια του ζμΠΑΟΚ.
απλά έχεις μαλάκα προπονητή και μαλακισμένη νοοτροπία....
Όσο πιο πολύ σηκώνει κεφάλι ο καρπαζοεισπράκτωρας τόσο πιο πολύ φαίνεται ο σβέρκος του.
xaxaxaxaxax.τον ερανο ποτε τον ξεκινατε;
μην βγαζετε γλωσσα γιατι για τον πουτσο εισαστε, απλα ο ΠΑΟΚ ειναι κομπλεξικος με τον πρωην ΠΟΚ
ο Σκοκο τον Γεναρη θα φυγει τελικα
Εγώ τουλάχιστον στην πόλη μου είμαι αφεντικό.xaxaxaxaxax.
να μιλαγε και κανενας γαβροβαζελος για ερανο παει στ διαολο..
να μιλατε εσεις που κανατε ερανο και σας τα εφαγε κιολας ο σαλπι ειναι γραφικο ρεεεεεεεεεε....
Υ.Γ.Που'ναι ο κωστικος??Οεο που'ναι ο κωστικος??
Υ.Γ.1.Να παρακαλας να φυγει ο σκοκο,γιατι βλεπω τον βιτολο με δραμαμινες στα πλευ-οφ...
Υ.Γ.2.Πότε ρε παοκακι??Ποτέ μαλλον...
170 σβησατε με το 44 και παλι χρωστατε 50-60 και μιλας για χρεη του ΠΑΟΚ;xaxaxaxaxax.
να μιλαγε και κανενας γαβροβαζελος για ερανο παει στ διαολο..
να μιλατε εσεις που κανατε ερανο και σας τα εφαγε κιολας ο σαλπι ειναι γραφικο ρεεεεεεεεεε....
Υ.Γ.Που'ναι ο κωστικος??Οεο που'ναι ο κωστικος??
Υ.Γ.1.Να παρακαλας να φυγει ο σκοκο,γιατι βλεπω τον βιτολο με δραμαμινες στα πλευ-οφ...
Υ.Γ.2.Πότε ρε παοκακι??Ποτέ μαλλον...