Γάμα τα μαλάκα, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανένανΈστειλα τα μαλακισμένα που έχω για συνεργείο να στήσουν ένα βραχόκηπο με τα σχέδια και σημαδεμένο το σημείο κι αυτά το στήσανε εκεί που σήμερα ο ιδιοκτήτης θα έσκαβε για πισίνα!!!!
Μέχρι τη μαύρη νύχτα ξήλωναν και ξαναέστηναν για να προλάβουμε και καθόμουν μπάστακας και με έσπασε το κρύο με τα μαλακισμένα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Γάμα τα μαλάκα, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν
Και δε σταματάει εκεί.
Γυρίζω σπίτι αράζω λίγο να ξελαμπικάρω μπροστά στο χαζοκούτι,ρωτάω τη σύζυγο τι έχει, και τι μου λέει?
Το [size=20pt]4 [/size] του Παπακαλιάτη!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΚαι δε σταματάει εκεί.
Γυρίζω σπίτι αράζω λίγο να ξελαμπικάρω μπροστά στο χαζοκούτι,ρωτάω τη σύζυγο τι έχει, και τι μου λέει?
Το [size=20pt]4 [/size] του Παπακαλιάτη!!
Πες μου μετά πως άκουσες και τις 4 εποχές για να χαλαρώσεις
Καλώς τ'αρχίδια μας τα δυόtι κανουν τα μωρα μου?καλημερα σας....το ξερα οτι θα σας πετυχαινα κ ειπα να κανουμε λιγο χουλιαμα.....νατσο,θα σου στειλω πμ να σου πω κατι.....
Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Πες μου μετά πως άκουσες και τις 4 εποχές για να χαλαρώσεις
Ναι σε κουαρτέτο για βιολί!
Και παρήγγειλα και πίτσα 4 εποχές!!!!!
επρεπ να παρεις κ μια με 4 τυρια.....τις εχουν προσφορα αυτες πλεονΝαι σε κουαρτέτο για βιολί!
Και παρήγγειλα και πίτσα 4 εποχές!!!!!
Καλώς τ'αρχίδια μας τα δυό
Μαλάκα σταμάτα να μου πασάρεις τη γκόμενά σου ρε σαβουρογάμη
Συνημμένα
μωρη κουραδα αυτη εισαι εσυ?δεν ντρεπεσαι να ποσταρεις δικες σου φωτο?Μαλάκα σταμάτα να μου πασάρεις τη γκόμενά σου ρε σαβουρογάμη
Αδυνάτισες κουφάλα αλλά το πουστριλίκι δεν λέει να βγει απο μεσα σουμωρη κουραδα αυτη εισαι εσυ?δεν ντρεπεσαι να ποσταρεις δικες σου φωτο?
Συνημμένα
ε βεβαια,προχθες που σε γαμησα 4 φορες δεν με ελεγες πουστη,σημερα που ξανακαυλωσες κ θες αλλα τοσα με λες μωρη κουφαλαΑδυνάτισες κουφάλα αλλά το πουστριλίκι δεν λέει να βγει απο μεσα σου
Για πες μου ρε μαλάκα, ο thesspunter ποιος απ'ολους ειναι?ε βεβαια,προχθες που σε γαμησα 4 φορες δεν με ελεγες πουστη,σημερα που ξανακαυλωσες κ θες αλλα τοσα με λες μωρη κουφαλα
Συνημμένα
ελα που δεν ξερεις,στον πατο σου μεσα τον εχειςΓια πες μου ρε μαλάκα, ο thesspunter ποιος απ'ολους ειναι?
Ήρθε η ώρα να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Εσύ με γαμάς στα αθλητικά, εγώ σε γαμάω κάθε βράδυ στο κρεβάτι μας. Για πες ποιος είναι ο πούστης??????ε βεβαια,προχθες που σε γαμησα 4 φορες δεν με ελεγες πουστη,σημερα που ξανακαυλωσες κ θες αλλα τοσα με λες μωρη κουφαλα
δηλδη πιστευεις οτι το να τον δινεις δεν σε κανει πουστη?Ήρθε η ώρα να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Εσύ με γαμάς στα αθλητικά, εγώ σε γαμάω κάθε βράδυ στο κρεβάτι μας. Για πες ποιος είναι ο πούστης??????
Είμαι ένας κωλομπαράς, το παραδέχομαι. Την αλοιφή που σου είπα να πάρεις για τη σούφρα σου την πήρες? Δεν θέλω πονάω και μαλακίες σήμερα.δηλδη πιστευεις οτι το να τον δινεις δεν σε κανει πουστη?
ρε μαλακα,μη μας πουστριζεις το θρεντ.ξεχασα κ εγω οτι ειμαστε στην ΠΑΟΚΑΡΑ κ γραφω μαλακιες.αυτα μονο στου ξεκωλιαρη του αρουληΕίμαι ένας κωλομπαράς, το παραδέχομαι. Την αλοιφή που σου είπα να πάρεις για τη σούφρα σου την πήρες? Δεν θέλω πονάω και μαλακίες σήμερα.
Ο έρωτας δεν έχει χρώμα βρωμιάρα. Τρέχα τώρα να ψωνίσεις και να έχεις έτοιμο το φαί στις 6,00 γιατί στις 8,30 εχω προπόνηση. 'Αντε για να μην έχουμε άλλα.ρε μαλακα,μη μας πουστριζεις το θρεντ.ξεχασα κ εγω οτι ειμαστε στην ΠΑΟΚΑΡΑ κ γραφω μαλακιες.αυτα μονο στου ξεκωλιαρη του αρουλη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K