Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ο έρωτας δεν έχει χρώμα βρωμιάρα. Τρέχα τώρα να ψωνίσεις και να έχεις έτοιμο το φαί στις 6,00 γιατί στις 8,30 εχω προπόνηση. 'Αντε για να μην έχουμε άλλα.
:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
4 πιπες οσα κ τα μπαλακια που εφαγες

Επισκέπτης
Ξεφωνηθήκατε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fuck2: :fuck2:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα τώρα μην κάνεις σαν χαζογκόμενα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν μπορείς στο κρεβάτι να μου ζητάς να είμαι άγριος και να αλλάζω πρόσωπο όταν είμαστε εκτός κρεβατιού.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Έλα τώρα μην κάνεις σαν χαζογκόμενα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν μπορείς στο κρεβάτι να μου ζητάς να είμαι άγριος και να αλλάζω πρόσωπο όταν είμαστε εκτός κρεβατιού.
βρε ουστ παλιοπουστα αρειανη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και το σπέρμα μου επίσης. Άντε τώρα ξεπαραδιάσου για να αγοράσεις ενυδατική
εγω την χριεαζομαι,εσυ τι να την κανεις αφου εχει τα φλοκια μου κ τα βαζεις παντου?βρωμοστομη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω την χριεαζομαι,εσυ τι να την κανεις αφου εχει τα φλοκια μου κ τα βαζεις παντου?βρωμοστομη
Στο ξαναείπα. Μην μπερδεύεις την εικονική με την πραγματική ζωή. Θα αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα και είσαι ακόμα νέα κοπέλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στο ξαναείπα. Μην μπερδεύεις την εικονική με την πραγματική ζωή. Θα αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα και είσαι ακόμα νέα κοπέλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με εκανες κ γελασα παλι μωρη.....τι κλαψα ειναι αυτη παντως ρε?πολυ κλαψα.....τι ακουω?τελος ο φλαβιο?πηδαμε απο τα καραβια αρειανακια?οσο επαιρνε χαρτακια ο μαζινιο ηταν καλα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με εκανες κ γελασα παλι μωρη.....τι κλαψα ειναι αυτη παντως ρε?πολυ κλαψα.....τι ακουω?τελος ο φλαβιο?πηδαμε απο τα καραβια αρειανακια?οσο επαιρνε χαρτακια ο μαζινιο ηταν καλα?
Οποιος δεν θελει να μεινει, τον πουλο. Πανω απ'ολα ο ΑΡΗΣ

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες,μετα τον κυριακατικο αγωνα,οι ποδοσφαιρισται του αρεως κολλησαν μαζικα τον ιο [glow=red,2,300]Η4Ν1[/glow]...ή αλλιως τον ΙΟ των σκουληκιων...στην παρακατω φωτο εμφανιζονται εμφανως ζαλισμενα κατα την απογευματινη προπονηση....

Συνημμένα

• skoulikaris.jpg
    skoulikaris.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες,μετα τον κυριακατικο αγωνα,οι ποδοσφαιρισται του αρεως κολλησαν μαζικα τον ιο [glow=red,2,300]Η4Ν1[/glow]...ή αλλιως τον ΙΟ των σκουληκιων...στην παρακατω φωτο εμφανιζονται εμφανως ζαλισμενα κατα την απογευματινη προπονηση....
κανουμε χιουμορακι ε;;;;;;;;
καλααααααααα
καλαααααααα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κανουμε χιουμορακι ε;;;;;;;;
καλααααααααα
καλαααααααα
Ελα ρε...τι να κανουμε...υπομονη...σε 16 αγωνιστικες θα μας γαμησετε παλι......ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Εχω μια φωτο απο τρακαρισμενο κιτρινο κουπερακι...δεν την ποσταρω ομως...γιατι ο εκτορας στη συνεντευξη ηταν σωστος... ;)

Επισκέπτης
...γιατι ο εκτορας στη συνεντευξη ηταν σωστος... ;)

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως καταλάβει σε ποια χώρα ήρθε και την κάνει τρέχοντας!
Εμείς έχουμε και προϊστορία με μεγάλο προπονητή που έφυγε γρήγορα και νύχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom