Ο έρωτας δεν έχει χρώμα βρωμιάρα. Τρέχα τώρα να ψωνίσεις και να έχεις έτοιμο το φαί στις 6,00 γιατί στις 8,30 εχω προπόνηση. 'Αντε για να μην έχουμε άλλα.
4 πιπες οσα κ τα μπαλακια που εφαγες
Ο έρωτας δεν έχει χρώμα βρωμιάρα. Τρέχα τώρα να ψωνίσεις και να έχεις έτοιμο το φαί στις 6,00 γιατί στις 8,30 εχω προπόνηση. 'Αντε για να μην έχουμε άλλα.
Πάλι θα ζητάς συγνώμη το βράδυ και θα κλαίγεσαι για να σε γαμήσω. Τα ρούχα τα έστειλες στο καθαριστήριο?
4 πιπες οσα κ τα μπαλακια που εφαγες
δε σου μιλαω....Πάλι θα ζητάς συγνώμη το βράδυ και θα κλαίγεσαι για να σε γαμήσω. Τα ρούχα τα έστειλες στο καθαριστήριο?
Έλα τώρα μην κάνεις σαν χαζογκόμενα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν μπορείς στο κρεβάτι να μου ζητάς να είμαι άγριος και να αλλάζω πρόσωπο όταν είμαστε εκτός κρεβατιού.δε σου μιλαω....
αυτα να τα πεις στη φιλεναδα σου την πετρα.....Ξεφωνηθήκατε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βρε ουστ παλιοπουστα αρειανηΈλα τώρα μην κάνεις σαν χαζογκόμενα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν μπορείς στο κρεβάτι να μου ζητάς να είμαι άγριος και να αλλάζω πρόσωπο όταν είμαστε εκτός κρεβατιού.
Καλά τώρα που θα κάνεις να ξαναδείς το παπάρι μου μια βδομάδα να σε δω τι θα κανειςβρε ουστ παλιοπουστα αρειανη
Καλά τώρα που θα κάνεις να ξαναδείς το παπάρι μου μια βδομάδα να σε δω τι θα κανεις
Και το σπέρμα μου επίσης. Άντε τώρα ξεπαραδιάσου για να αγοράσεις ενυδατική
εγω την χριεαζομαι,εσυ τι να την κανεις αφου εχει τα φλοκια μου κ τα βαζεις παντου?βρωμοστομηΚαι το σπέρμα μου επίσης. Άντε τώρα ξεπαραδιάσου για να αγοράσεις ενυδατική
Στο ξαναείπα. Μην μπερδεύεις την εικονική με την πραγματική ζωή. Θα αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα και είσαι ακόμα νέα κοπέλαεγω την χριεαζομαι,εσυ τι να την κανεις αφου εχει τα φλοκια μου κ τα βαζεις παντου?βρωμοστομη
Στο ξαναείπα. Μην μπερδεύεις την εικονική με την πραγματική ζωή. Θα αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα και είσαι ακόμα νέα κοπέλα
Οποιος δεν θελει να μεινει, τον πουλο. Πανω απ'ολα ο ΑΡΗΣ
με εκανες κ γελασα παλι μωρη.....τι κλαψα ειναι αυτη παντως ρε?πολυ κλαψα.....τι ακουω?τελος ο φλαβιο?πηδαμε απο τα καραβια αρειανακια?οσο επαιρνε χαρτακια ο μαζινιο ηταν καλα?
κανουμε χιουμορακι ε;;;;;;;;Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες,μετα τον κυριακατικο αγωνα,οι ποδοσφαιρισται του αρεως κολλησαν μαζικα τον ιο [glow=red,2,300]Η4Ν1[/glow]...ή αλλιως τον ΙΟ των σκουληκιων...στην παρακατω φωτο εμφανιζονται εμφανως ζαλισμενα κατα την απογευματινη προπονηση....
Ελα ρε...τι να κανουμε...υπομονη...σε 16 αγωνιστικες θα μας γαμησετε παλι......ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ....κανουμε χιουμορακι ε;;;;;;;;
καλααααααααα
καλαααααααα
...γιατι ο εκτορας στη συνεντευξη ηταν σωστος... ;)
Welcome to the twilight zone[move][size=60pt]35+4=39[/size][/move]