Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
738
Πόντοι
4.255
Δειτε το αφιερωμα του ΣΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/311086919/PAOK_football.part1.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/311083233/PAOK_football.part2.rar[/code[/URL]]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε πριν από λίγο ο Ανδρέας Μανδρίνος. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναρτήθηκε η δήλωση παραίτησής του και είναι η εξής:

«Αξιότιμοι φίλοι,

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2009, υπέβαλλα την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήση Βρύζα.

Οι υπεύθυνες θέσεις που κατείχα εδώ και 2,5 χρόνια απαιτούσαν πολύωρη απασχόληση, συνεχή επαγρύπνηση, συνοδευόταν δε από ιδιαίτερο άγχος και έφταναν κάποιες φορές να γίνονται ψυχοφθόρες.

Θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από τον επαγγελματικό μου τομέα, αλλά και από την οικογένεια μου ανταποκρίθηκα έως σήμερα και αφήνω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κρίνουν αν η παρουσία μου είχε θετικό αποτέλεσμα στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το Θόδωρο Ζαγοράκη για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του, τον Ηλία Βιολίδη για την στήριξη του σε δύσκολες στιγμές, όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Ζήση Βρύζα και σε όλα τα παιδιά της διοίκησης καλή δύναμη και αντοχή στη συνέχεια του ανηφορικού δρόμου. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαι δίπλα τους.

Το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και η συμμετοχή στο όραμα της οικονομικής εξυγίανσης δεν με εγκαταλείπουν και για το λόγο αυτό θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο Σύλλογο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΥΓ. Οποιοσδήποτε συσχετισμός της παραίτησής μου από τη θέση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα διαδραματιζόμενα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα είναι άστοχος αλλά και ύποπτος…»

Μια μερα μετα απο την τεραστια επιτυχια να νικησετε τη ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ παραιτηθηκε....... τι ΕΦΙΑΛΤΗ βλεπουν μπροστα τους και πηδανε απο το καραβι ενας ενας???????

Ρε τους φιλοξενουμενους, τι τους κρυβουν κατω απο το χαλακι..... :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην ανησυχεις μαξιμε....κλαψε για την 4αρα κ ασε τους νθρωπους να κανουν οτι γουσταρουν

Επισκέπτης
μην ανησυχεις μαξιμε....κλαψε για την 4αρα κ ασε τους νθρωπους να κανουν οτι γουσταρουν

Άκου ρε μαλάκα τι έχω πάθει.
Γυρίζω σπίτι αράζω ανάβω το τζάκι φτιάχνω το ποτάκι μου,ανοίγω το χαζοκούτι για να ξελαμπικάρω λιγάκι,ρωτάω τη σύζυγο τι έχει απόψε και τι μου λέει??

Το 4 του Παπακαλιάτη!!!!!! :new_shocked: :new_shocked:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ΚΑΛΑ ειναι φυσιολογικοι οι ανθρωποι που υποστηριζουν παοκ?

ετσι ειστε ολοι? σαν κι αυτους στο βιντεο?

κυκλοφορουν ελευθεροι αυτοι.?? θεε μου :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny:

monsterakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
υπογραφη βιτολο χθες....
ξερει που παιζει ο ανθρωπος :2funny: :2funny: :2funny:- :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αααααα......

Και για να μην το ξεχασω.....

ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ........ (ελπιζω να μην παιρνει η μπαλα και καποιους εδω μεσα)......

Εσεις ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ, με τα συγκεκριμενα πανια, ξερετε εσεις ΠΟΙΑ 2 ΠΑΝΙΑ........ εσεις που λογω αγαμιας καθησατε μια εβδομαδα και τα φτιαχνατε, αλλα και τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ που χειροκροτουσατε..........

Σας το κανει το πρωτο πασα πισω ο Λαμπριακος..... στις ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ.......... για το αλλο (ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ξαναγραφω ΔΥΣΤΥΧΩΣ) οι λογαριασμοι καποιων μενουν ανοιχτοι.........

Γιατι η μαλακια σας δεν εχει οριο και οσο παραμενουν ΚΑΠΟΙΟΙ ατιμωρητοι, τοσο θα υπαρχει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ απο καποιους αλλους...... περασαν οι εποχες που νομιζετε........

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερα  :pipa2: Καλημερα  :pipa2: Καλημερα  :pipa2: Καλημερα  :pipa2:

Επισκέπτης
Καλημερα  :pipa2: Καλημερα  :pipa2: Καλημερα  :pipa2: Καλημερα  :pipa2:

fuck-off-smokers.jpg

Καλημέρα!

fuck-off-smokers.jpg

Καλημέρα!

fuck-off-smokers.jpg

Καλημέρα!

fuck-off-smokers.jpg

Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ωχ αυτά είναι τα σοβαρά. Τι έγινε χάλασε το αυτόματο για τις φούντες?

Έστειλα τα μαλακισμένα που έχω για συνεργείο να στήσουν ένα βραχόκηπο με τα σχέδια και σημαδεμένο το σημείο κι αυτά το στήσανε εκεί που σήμερα ο ιδιοκτήτης θα έσκαβε για πισίνα!!!!

Μέχρι τη μαύρη νύχτα ξήλωναν και ξαναέστηναν για να προλάβουμε και καθόμουν μπάστακας και με έσπασε το κρύο με τα μαλακισμένα! :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom