Επισκέπτης
Να σου ζήσουν φίλε,και με 3 ήρωας είσαι.Οχι φιλε δεν σκεφτομαστε για τεταρτο. Σαρανταπεντε ειμαι.
Εγώ στα 2 τράβηξα χειρόφρενο!
Να σου ζήσουν φίλε,και με 3 ήρωας είσαι.Οχι φιλε δεν σκεφτομαστε για τεταρτο. Σαρανταπεντε ειμαι.
Εντάξει φίλε, μη με περάσεις για αδιάκριτο.
Το 4 και το 35 ήθελα να τονίσω.
ελα ρε θηριο?εχεις κ παιδια?μην τα κανεις αρειανακια ειναι κριμα.δεν θα δουν τιτλο ποτεΝα σου ζήσουν φίλε,και με 3 ήρωας είσαι.
Εγώ στα 2 τράβηξα χειρόφρενο!
Μην μασας ρε, είμαστε χοντρόπετσοιΤο καταλαβα μην χαλιεσε, απλα δεν θελω να στεναχωρω αλλο τους συμπολιτες!!
αρρωστος εισαι ρε αρχοντα?δεν εχουν αναγκη,εχουν μαθει στην πουτσα τοσα χρονια,χωσταΤο καταλαβα μην χαλιεσε, απλα δεν θελω να στεναχωρω αλλο τους συμπολιτες!!
ελα ρε θηριο?εχεις κ παιδια?μην τα κανεις αρειανακια ειναι κριμα.δεν θα δουν τιτλο ποτε
ΚΡΙΜΑ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕΤα έχω κάνει ήδη!!
Αλλά έχω το βαφτιστήρι παοκτσάκι για να συνεχιστεί η κόντρα με το κουμπαράκι μου,και στην επόμενη γενιά
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονους γρια και χανούμι. Μήπως να τον κάνω γάβρο???Τα έχω κάνει ήδη!!
Αλλά έχω το βαφτιστήρι παοκτσάκι για να συνεχιστεί η κόντρα με το κουμπαράκι μου,και στην επόμενη γενιά
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονους γρια και χανούμι. Μήπως να τον κάνω γάβρο???
Κράτα καλάααααααΆσε ρε συ γιατί εκτός από μένα ,τον κουμπάρο μου και το μπαντζανάκη μου που είναι μπαόκια
ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι γαύροι (συζύγου συμπεριλαμβανομένης) και πέφτει άγριος προσυλητισμός!
Πόσο να κρατήσει το οχυρό μ'αυτά που βλεπουν τα παιδιά ρεεεε????????Κράτα καλάαααααα
Να βλέπουν μαγνητοσκόπημένα μόνο. Να βάλεις κωδικό για τις τσόντεςΠόσο να κρατήσει το οχυρό μ'αυτά που βλεπουν τα παιδιά ρεεεε????????
Να βλέπουν μαγνητοσκόπημένα μόνο. Να βάλεις κωδικό για τις τσόντες
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΈχω αυτό το παλιό με την Περούντζια
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Byeeeeeee. Αγόρασε καμιά αλοιφή για αιμορροίδεςΠάω για επίβλεψη να ξεχαστώ και λίγο μπας και περάσει λίγο ο πόνος!
Τα λέμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!