Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ελα ρε θηριο?εχεις κ παιδια?μην τα κανεις αρειανακια ειναι κριμα.δεν θα δουν τιτλο ποτε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα έχω κάνει ήδη!!
Αλλά έχω το βαφτιστήρι παοκτσάκι για να συνεχιστεί η κόντρα με το κουμπαράκι μου,και στην επόμενη γενιά :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τα έχω κάνει ήδη!!
Αλλά έχω το βαφτιστήρι παοκτσάκι για να συνεχιστεί η κόντρα με το κουμπαράκι μου,και στην επόμενη γενιά :2funny:
ΚΡΙΜΑ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα έχω κάνει ήδη!!
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονους γρια και χανούμι. Μήπως να τον κάνω γάβρο???  :2funny:

Επισκέπτης
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονους γρια και χανούμι. Μήπως να τον κάνω γάβρο???  :2funny:

Άσε ρε συ γιατί εκτός από μένα ,τον κουμπάρο μου και το μπαντζανάκη μου που είναι μπαόκια
ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι γαύροι (συζύγου συμπεριλαμβανομένης) και πέφτει άγριος προσυλητισμός!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσε ρε συ γιατί εκτός από μένα ,τον κουμπάρο μου και το μπαντζανάκη μου που είναι μπαόκια
ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι γαύροι (συζύγου συμπεριλαμβανομένης) και πέφτει άγριος προσυλητισμός!
Κράτα καλάαααααα

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ξεκίνησε η περίοδος βιασμού των σκουληκόχρωμων, πρώτα τα αυθεντικά, από εβδομάδα τα χανουμάκια κι ο Εργοτέλης όποτε έρθει η σειρά του...μετά υπάρχει μόνο μια ΦενέρΜπαχτσέ αλλά τη σέβομαι μόνο σε βόλευ γυναικών αν και στις φωτό δε φαίνεται η τελευταία μεταγραφή από δυναμό Μόσχας Ekaterina Gamova :uglystupid: :idiot: :dancing: :tickedoff: :think: :rockon:

Συνημμένα

• xE-FenerCEVw2.jpg
    xE-FenerCEVw2.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 11
  • 2008-10-12_vol446.jpg
    2008-10-12_vol446.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 12

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχω αυτό το παλιό με την Περούντζια :2funny: :2funny:
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πάω για επίβλεψη να ξεχαστώ και λίγο μπας και περάσει λίγο ο πόνος!
Τα λέμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αγοραστε τα dvd με τους αγωνες στην Τουμπα με τον ΠΑΟΚ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαξιμε που εισαι?ελα μπανανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom