Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Να και ενας μυαλομενος!!!!!! Πες τα, γιατι καποιοι, ακομα και εδω μεσα, εχουν για του χρονου, στο τσεπακι τους πρωταθλημα-κυπελλο και την επομενη χρονια τελικο ch.l.!!!!!!!
Μην προσπαθείς να μικρύνεις τον ΠΑΟΚ για να τον φέρεις στο επίπεδό σας.  Είσαι το μόνο σκουλήκι που το κάνει εδώ μέσα, δεν το καταλαβαίνεις οτι και οι συνοπαδοί σου σε έχουν πάρει χαμπάρι;  
Ξεκόλα επιτέλους

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ποια τελευταία στιγμή βρε συνχαλκιδικοποδίτη;;;;;;; Σε 2 μήνες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Άσε που το αμ. χαφ που έχω εσύ ούτε στα όνειρά σου...

Ο πουστόλο θα πληρώσει για την μαλακία που έκανε τότε. Μάλιστα την τιμωρία του θα αναλάβει σε κάποια προπόνηση ο άνω αναφερόμενος αμ. χαφ

Σε ΕΝΑ μηνα ακριβως εχεις ενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνιδι για εναν απο τους στοχους σου και ακομα δεν εχεις κλεισει ροστερ, ουτε καν προετοιμασια ξεκινησες, γιατι περιμενεις να κανεις την "πρωτη" σου μαζι με μενα, μεχρι και ημερομηνια μετεθεσες!!!!!! Για να δουμε τι θα πουν το χειμωνα τα "ονειρα" μου και τα "ονειρα" σου!!!!

ΑΝ ειναι στην ιδια ομαδα και οι δυο!!!!! Εχεις πληροφοριες οτι ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ θα κλεισει τελικα στη........... Τεννεριφη?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Να και ενας μυαλομενος!!!!!! Πες τα, γιατι καποιοι, ακομα και εδω μεσα, εχουν για του χρονου, στο τσεπακι τους πρωταθλημα-κυπελλο και την επομενη χρονια τελικο ch.l.!!!!!!!
στοχος ειναι ο πρωταθλητισμος και η κατασκευη του προπονητικου κεντρου και σε δευτερη φαση το νεο γηπεδο
ποιος μιλησε για πρωταθλημα;
μονο ο Σκορδας περσι ειχε βγει να μιλησει για κατακτηση πρωταθληματος
αλλα τοτε ολα τα Αρειανα κανατε τουμπεκι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσύ ακόμα περιμένεις να ξεφουσκώσουμε  :grin: :grin:

Μαθαμε τελικα, οτι στα κλαιει οφ ξεφουσκωνετε, καθως και οτι το μονο ντερμπυ που μπορειτε να παρετε, εκτος απ αυτο που χτυπανε οι μπαλες σε καλωδια,πλατες και δε συμμαζευεται, ειναι απο το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, το ΧΡΥΣΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΙΟΝ!!!!!!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
στοχος ειναι ο πρωταθλητισμος και η κατασκευη του προπονητικου κεντρου και σε δευτερη φαση το νεο γηπεδο

είπαμε, τον Σκόρδα μέχρι πριν ένα μήνα τον φιλούσαν στο στόμα.  Ξαφνικά έδωσε το σύνθημα ο Γιάννης και σε μία νύχτα τα χαμουρέματα έγιναν κυνηγητά

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε ΕΝΑ μηνα ακριβως εχεις ενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνιδι για εναν απο τους στοχους σου και ακομα δεν εχεις κλεισει ροστερ, ουτε καν προετοιμασια ξεκινησες, γιατι περιμενεις να κανεις την "πρωτη" σου μαζι με μενα, μεχρι και ημερομηνια μετεθεσες!!!!!! Για να δουμε τι θα πουν το χειμωνα τα "ονειρα" μου και τα "ονειρα" σου!!!!

ΑΝ ειναι στην ιδια ομαδα και οι δυο!!!!! Εχεις πληροφοριες οτι ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ θα κλεισει τελικα στη........... Τεννεριφη?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ είσαι λάθος... οτι 29 θα περνούσαν εργομετρικά και ότι στις 1η Ιουλίου θα ήταν η πρώτη ήταν γνωστό απο τα μέσα Μαίου!
Εσείς την κάνατε την μαλακία!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχεις δικιο, με ξεφτυλισε.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ που θα ψαχνεις τελευταια στιγμη αμ. χαφ, αυτος που θα ψαχνει ομαδα 'η θα παει οπου του πουν, δε ξεφτυλιζονται!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Και αν τυχον απο πεισμα και μονο τα ταγαρια της διοικησης σου επιμενουν για Βιτολο ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να πληρωσουν, λογαριασαν χωρις τον "ξενοδοχο", οχι τον μετρουλακη, τον κοντη με τη σαντατερ..... οποτε...... ΨΗΘΗΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο τη ζηλια του λοιπον εστειλε το Βιερινια (αληθεια αυτον θα τον κρατησετε? καταλαβε το μεγαλειο της ομαδας σας 'η θα φυγει?) 6 μηνες εκτος γηπεδων, ε??????? :2funny:

Βρε εγώ και να μην τον πάρω στα αρχίδια μου, εσύ ξεφτυλίστηκες που ο αγαπημένος σου παίκτης (βλέπε χτύπημα σε βιερίνια) λέει όπου σταθεί οτι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μαθαμε τελικα, οτι στα κλαιει οφ ξεφουσκωνετε, καθως και οτι το μονο ντερμπυ που μπορειτε να παρετε, εκτος απ αυτο που χτυπανε οι μπαλες σε καλωδια,πλατες και δε συμμαζευεται, ειναι απο το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, το ΧΡΥΣΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΙΟΝ!!!!!!!!!!
θα μπορούσες να το ισχυριστείς αυτό αν κερδίζαμε τα ντέρμπι στην κανονική διαρκεια, οπότε οι ήττες στα πλεη οφ θα χαρακτηρίζονταν ξεφούσκωμα.  Απεναντίας δείξαμε την ιδια συμπεριφορά και στο πρωτάθλημα και στα πλέη οφ

Και για να έχουμε καλό ρωτημα, όταν λες οτι δεν κερδίζουμε ντέρμπι, προφανώς δεν συμπεριλαμβάνεις στα ντέρμπι και τα ματς με τον ρούλη έτσι; μόνος σου το είπες...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ρωτα τον προπονητη σου, που δηλωσε οτι ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΛΑΥ ΟΦ του χρονου, εκτος αν ξερει κατι, οτι φετος δε θα ειστε ουτε για πενταδα!!!!!!! Επισης, ακου λιγο ραδιοφωνο, τους συνοπαδους σου, κανε ενα γκαλοπ στη θυρα που πηγαινεις, ρωτα και τον thesspunter να σου πει, τους στοχους!!!!!

Δεν ειναι μομφη για καποιον απο εδω που ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, αλλα υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ απο εσας που τα λενε και τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Αφού έκαναν παο και αεκ μεταγραφάρα μέσα στον Μάη. Πήραν τον κακο (δέκα μαραντόνα θέλει) που να τους κερδίσω...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρωτα τον προπονητη σου, που δηλωσε οτι ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΛΑΥ ΟΦ του χρονου, εκτος αν ξερει κατι, οτι φετος δε θα ειστε ουτε για πενταδα!!!!!!! Επισης, ακου λιγο ραδιοφωνο, τους συνοπαδους σου, κανε ενα γκαλοπ στη θυρα που πηγαινεις, ρωτα και τον thesspunter να σου πει, τους στοχους!!!!!

Δεν ειναι μομφη για καποιον απο εδω που ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, αλλα υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ απο εσας που τα λενε και τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

πιοι τα λένε και τα πιστεύουν ρε προπαγανδιστή;  

μπορείς να απαντήσεις (και με αποδείξεις);

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαθαμε τελικα, οτι στα κλαιει οφ ξεφουσκωνετε, καθως και οτι το μονο ντερμπυ που μπορειτε να παρετε, [glow=red,2,300]εκτος απ αυτο που χτυπανε οι μπαλες σε καλωδια,πλατες και δε συμμαζευεται[/glow], ειναι απο το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, το ΧΡΥΣΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΙΟΝ!!!!!!!!!!

Διαβαζε ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Να μην ξεχάσω επίσης οτι το μεγαλύτερο ταλέντο του ρούλη (Παπαζογλου) και αγαπημένος της κερκίδας φοράει πλέον την φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.
Οτι ξεχωρίζει απο την ομαδούλα της γειτονιάς θα έρχεται στον ΠΑΟΚ. Μόνοι σας μας τους στέλνετε αφου τους αναδικνύετε :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσείς πέρσι βγήκατε 4οι και πηγαίνατε για το 30 στα 30. Εμείς που βγήκαμε 2οι νομίζω έχουμε μεγαλύτερο δικαίωμα να πιστεύουμε σε πορεία πρωταθλητισμού.

Πρόσεχε όμως άλλο παίρνω πρωτάθλημα άλλο κάνω πορεία πρωταθλητισμού (π.χ. είμαι σε όλο το πρωτάθλημα λιγότερο από πέντε πόντους διαφορά από τον πρώτο δλδ τον γαύρο)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αφού έκαναν παο και αεκ μεταγραφάρα μέσα στον Μάη. Πήραν τον κακο (δέκα μαραντόνα θέλει) που να τους κερδίσω...

Μη μου το χαλας τωρα, αν αυτοι πηραν τον ΔΕΚΑΝΕΑ εσυ πηρες τον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ!!!!!!! Και ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ υιος του ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Διαβαζε ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!
μια χαρά διαβάζω, εσύ έχεις το πρόβλημα

είστε απίστευτοι εσείς τα σκουλήκια, πάντα να βρείτε μία δικαιολογία για όλα...

Οταν αναφέρεσαι σε καλώδια μήπως εννοείς τα καλώδια της ΔΕΗ από το πέναλτι του Καράμπελα; Γιατί εγώ έμαθα οτι μαζί με τα καλώδια χτύπησε ένα περιστέρι καθώς και ένα βασιλικό στο μπαλκόνι της κυρά μαρίκας επί της οδού Μαρτίου αριθμος 123 έβδομος όροφος 3ο διαμέρισμα δεξιά...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μη μου το χαλας τωρα, αν αυτοι πηραν τον ΔΕΚΑΝΕΑ εσυ πηρες τον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ!!!!!!! Και ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ υιος του ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ!!!!
Τώρα κατάλαβες γιατί τον πήραμε. Στην βρωμιά θέλει βρωμιά.Όπως κάνατε και εσείς με αγγελάκη. Εγώ το ξέρω για εμένα. Εσύ όμως δε μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν παραδέχεσαι για εσένα...

Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ομάδα... όπως και των αλλων διοικήσεων σκοπός είναι να προστατέψουν τη δική τους

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πιοι τα λένε και τα πιστεύουν ρε προπαγανδιστή;  

μπορείς να απαντήσεις (και με αποδείξεις);

Κανε αυριο ενα zapping στα κωλοραδια που βγαζουν γραμμες, να παρεις κλιμα!! Και, οκ, αν μου πεις εγω δεν ειμαι απ αυτους, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, αλλα καλως 'η κακως ΑΥΤΟΙ ειναι η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ο μεσος ορος, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, δε βγαζω ΚΑΝΕΝΑΝ απ εξω, απο καθε ομαδα...... ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ο αρχιστρατηγός ήρθε μετά τα πλεη οφ, ξύπνα

ο υιος ειναι 20φεύγα χρονών και δεν έχει ξαναδουλέψει πουθενά (νομίζω).  Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κανε αυριο ενα zapping στα κωλοραδια που βγαζουν γραμμες, να παρεις κλιμα!! Και, οκ, αν μου πεις εγω δεν ειμαι απ αυτους, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, αλλα καλως 'η κακως ΑΥΤΟΙ ειναι η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ο μεσος ορος, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, δε βγαζω ΚΑΝΕΝΑΝ απ εξω, απο καθε ομαδα...... ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!
στα ραδιόφωνα βγαίνουν όλοι και παραπονιούνται οτι δεν τους αρέσουν οι μεταγραφές.  Που το άκουσες εσύ το οτι πάμε για πρωτάθλημα δεν μπορώ να το καταλάβω.  Μάλλον γράφεις αυτά που θα ήθελες να συμβαίνουν και όχι την πραγματικότητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom