Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Να μην ξεχάσω επίσης οτι το μεγαλύτερο ταλέντο του ρούλη (Παπαζογλου) και αγαπημένος της κερκίδας φοράει πλέον την φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.
Οτι ξεχωρίζει απο την ομαδούλα της γειτονιάς θα έρχεται στον ΠΑΟΚ. Μόνοι σας μας τους στέλνετε αφου τους αναδικνύετε :grin:

Ναι ειδικα φετος ξεχωρισε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εκει παραδιπλα μου, στα επισημα, ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Το ταλεντο των 2μιση παιχνιδιων, αντε να δουμε τι θα κανει και σε 'σας!!!!! Αληθεια, χαιρεσαι παρα πολυ, που μετα τον Στελιο, εχεις ακομη εναν παικτη με ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ μεσα του?????? :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αληθεια, χαιρεσαι παρα πολυ, που μετα τον Στελιο, εχεις ακομη εναν παικτη με ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ μεσα του?????? :2funny:

δεν μας νοιάζει τι ομάδα υποστηρίζει, είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος για να κολλάμε σε τέτοια.  Αυτά είναι για εσάς και τα πρόβατα που ταϊζετε στους συνδέσμους.

Σου το έχω ξαναπεί, κάνεις λάθος, συγκρίνεις 2 ανόμοιες σε μέγεθος και νοοτροπία ομάδες, εμείς δεν κολλάμε να πάρουμε φανατικό αρειανάκι γιατί γνωρίζουμε οτι από την πρώτη μέρα θα γίνει ΠΑΟΚτσής, εσείς είστε αυτοί που έχετε κόμπλεξ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο αρχιστρατηγός ήρθε μετά τα πλεη οφ, ξύπνα

ο υιος ειναι 20φεύγα χρονών και δεν έχει ξαναδουλέψει πουθενά (νομίζω).  Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Εχεις δικιο, πριν ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΤΑΝ αναμεσα στον τεο και τον σωκρατες!!!!!

Ο υιος ειναι 25φευγα χρονων, υποτιθεται οτι εχει 2 πτυχια :jerking: :jerking: και πριν ΔΟΥΛΕΥΕ στην ομαδαρα του Πανθραξ, οντας φοιτητης στην Κομοτηνη, τη γνωστη ομαδα που εκανε ΟΡΓΙΑ και ανεβηκε 4 χρονια, 4 κατηγοριες, με την ΑΞΙΑ της ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!! Απλα, τυχαια, αν δεν κανω λαθος ΚΑΙ ΕΚΕΙ εχει ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ο μπαμπας του υιου!!!!

Να ενημερωνεστε λιγο, μαγκες, μη σας πουλανε παπα ΑΜΑΣΗΤΟ!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ναι ειδικα φετος ξεχωρισε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εκει παραδιπλα μου, στα επισημα, ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Το ταλεντο των 2μιση παιχνιδιων, αντε να δουμε τι θα κανει και σε 'σας!!!!!

Ρε μήπως έχεις πρόβλημα αντίληψης;  Μήπως μας γράφεις απ' το λεμπέτι;

Το οτι οι περσινοί σου προπονητές έπαιρναν χαρτάκι για να μην τον χρησιμοποιούν έχει καμία σχέση με το αν ο παίχτης είναι άξιος ή όχι;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ναι ειδικα φετος ξεχωρισε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εκει παραδιπλα μου, στα επισημα, ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Το ταλεντο των 2μιση παιχνιδιων, αντε να δουμε τι θα κανει και σε 'σας!!!!! Αληθεια, χαιρεσαι παρα πολυ, που μετα τον Στελιο, εχεις ακομη εναν παικτη με ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ μεσα του?????? :2funny:

Δυόμησι παιχνίδια γιατί ήδη είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και απο την ομάδα της γειτονιάς να έρθει στον ΠΑΟΚ και προσπαθήσατε εσείς οι κομπλεξικοί να τον κάψετε.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εχεις δικιο, πριν ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΤΑΝ αναμεσα στον τεο και τον σωκρατες!!!!!

Ο υιος ειναι 25φευγα χρονων, υποτιθεται οτι εχει 2 πτυχια :jerking: :jerking: και πριν ΔΟΥΛΕΥΕ στην ομαδαρα του Πανθραξ, οντας φοιτητης στην Κομοτηνη, τη γνωστη ομαδα που εκανε ΟΡΓΙΑ και ανεβηκε 4 χρονια, 4 κατηγοριες, με την ΑΞΙΑ της ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!! Απλα, τυχαια, αν δεν κανω λαθος ΚΑΙ ΕΚΕΙ εχει ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ο μπαμπας του υιου!!!!

Να ενημερωνεστε λιγο, μαγκες, μη σας πουλανε παπα ΑΜΑΣΗΤΟ!!!!

πραγματικά πες μου, το οτι θεωρείς τον μικρό μέρος του συστήματος το κάνεις επειδή ξέρεις κάτι ή επειδή (για μια ακόμη φορά) σε βολεύει;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δυόμησι παιχνίδια γιατί ήδη είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και απο την ομάδα της γειτονιάς να έρθει στον ΠΑΟΚ και προσπαθήσατε εσείς οι κομπλεξικοί να τον κάψετε.

λάθος κάνεις, οι ντελόρτε και βλονταρτσικ ήταν πολύ καλύτεροι από αυτόν.  Φέτος πήγαν σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ αντίστοιχα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν μας νοιάζει τι ομάδα υποστηρίζει, είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος για να κολλάμε σε τέτοια.  Αυτά είναι για εσάς και τα πρόβατα που ταϊζετε στους συνδέσμους.

Σου το έχω ξαναπεί, κάνεις λάθος, συγκρίνεις 2 ανόμοιες σε μέγεθος και νοοτροπία ομάδες, εμείς δεν κολλάμε να πάρουμε [glow=red,2,300]φανατικό αρειανάκι [/glow] γιατί γνωρίζουμε οτι από την πρώτη μέρα [glow=red,2,300]θα γίνει ΠΑΟΚτσής[/glow], εσείς είστε αυτοί που έχετε κόμπλεξ...

Αφου δε σας πειραζει, γιατι ΘΕΛΕΙΣ να πιστευεις οτι "απο την πρωτη μερα θα γινει παοκτσης"????? Φασκεις και αντιφασκεις φιλε μου!!!!! Εσυ π.χ. στα 20 σου υπηρχε περιπτωση να γινεις αρειανος???? 'Η αντε, αφου εμεις ειμαστε "μικρο βεληνεκες", θα γινοσουν γαυρος?????

Για την 'κονομα τα κανουν ολα, ξυπνατε!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αφου δε σας πειραζει, γιατι ΘΕΛΕΙΣ να πιστευεις οτι "απο την πρωτη μερα θα γινει παοκτσης"????? Φασκεις και αντιφασκεις φιλε μου!!!!! Εσυ π.χ. στα 20 σου υπηρχε περιπτωση να γινεις αρειανος???? 'Η αντε, αφου εμεις ειμαστε "μικρο βεληνεκες", θα γινοσουν γαυρος?????

αντε, σοβαρά;

και αφού έχει κονόμα και σε εσάς και στις άλλες ομάδες τότε γιατί όλοι θέλουν να την κάνουν νύχτα από τη σκουληκοφωλιά;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μήπως έχεις πρόβλημα αντίληψης;  Μήπως μας γράφεις απ' το λεμπέτι;

Το οτι οι περσινοί σου προπονητές έπαιρναν χαρτάκι για να μην τον χρησιμοποιούν έχει καμία σχέση με το αν ο παίχτης είναι άξιος ή όχι;

Αυτο παλι ποιος το λεει????? Μηπως ΕΝΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ του μετρουλακη, εγραψε καποια στιγμη οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ο Μαζινιο ειπε στον μικρο "συγνωμη που δε σε εβαζα περισσοτερο"?????

Αν βρεις ΑΡΘΡΟ με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ το ψαχνω καιρο...!! ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πέρα απ τα λεφτά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε και αυτά δεν τα έχετε, πίστεψέ με

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ενω οι δικοι σας τον Ηλιαδη ΔΕΝ τον εκαψαν επειδη, επι λεξη, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ????? (Εχω πληροφορηση εκ των εσω σας, δε μπορεις να μου το αμφισβητησεις ΑΥΤΟ)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αυτο παλι ποιος το λεει????? Μηπως ΕΝΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ του μετρουλακη, εγραψε καποια στιγμη οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ο Μαζινιο ειπε στον μικρο "συγνωμη που δε σε εβαζα περισσοτερο"?????

Αν βρεις ΑΡΘΡΟ με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ το ψαχνω καιρο...!! ;)

εσένα οι ενδείξεις δεν σου φτάνουν;  θέλεις και αποδείξεις ενυπόγραφες; και μετά αυτός που θα υπογράψει πως θα πάει σπίτι του το βράδυ;

Ελεος πια, να μιλάμε με τη λογική και όχι με ξύλινη γλώσσα.  

Εσύ πιστεύεις οτι ο Παπάζογλου δεν έπαιζε για αγωνιστικούς λόγους ή όχι;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ενω οι δικοι σας τον Ηλιαδη ΔΕΝ τον εκαψαν επειδη, επι λεξη, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ????? (Εχω πληροφορηση εκ των εσω σας, δε μπορεις να μου το αμφισβητησεις ΑΥΤΟ)
Και ποιος να καθόταν στο πάγκο για να παίξει ο ηλιάδης ρε ;  Ο γκαρσία ή ο βερόν;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

και ο γιαννακοπουλος απο φανατικος βαζελος εγινε γαυρος του κερατα
και δεν με πειραζει τι ομαδα ειναι καποιος.Αρκει να ξερει μπαλα και να ειναι επαγγελματιας.
οσο για τα ραδια ποιο πολυ βλεπω οτι γκρινιαζουν τα παοκια παρα οτι πετουν στα συννεφα
κακως για μενα
για τα λεφτα που εχουμε δωσει μεχρι σημερα εχουμε κανει πολυ καλες μεταγραφες
αλλα γαυρο και βαζελο δεν μπορει να χτυπησεις

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πραγματικά πες μου, το οτι θεωρείς τον μικρό μέρος του συστήματος το κάνεις επειδή ξέρεις κάτι ή επειδή (για μια ακόμη φορά) σε βολεύει;

ΚΑΙ καποια πραγματα που ΞΕΡΩ, αλλα και καποια γεγονοτα που ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!! Αυτο με τον πανθραξ, ειναι γεγονος και μη μου πεις οτι στα 21 του τοτε εδειξε τις ικανοτητες του και τον προτιμησαν γι αυτες και οχι για το ΕΠΙΘΕΤΟ του!!!!

Το λαθος του ζαγορακη ηταν ΚΑΙ αυτο φετος, η γυναικα του καισαρα πρεπει να ειναι ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ, δεν κερδισε κατι απο τον μικρο ('η οχι?) αλλα, περα απο την εντεχνη συγκαληψη εδω του γεγονοτος, ακουσε και αρκετα ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ στην παε σας..... Εσυ δεν αισθανοσουν αβολα ολη τη χρονια, οταν ακουγες κατα καιρους σχολια δεξια αριστερα για την παρουσια του, που στο φιναλε δεν κερδισες και κατι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ απ αυτην??? Ο ζαγορακης να δεις....

Εγω πιστευω οτι ο γκαγκατσης δεν εχει καλο σκοπο και θα φανει στο μελλον, ενας τυχοδιωκτης ειναι που παει ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, δες το παρελθον του και θα καταλαβεις........ ο χρονος θα δειξει, οτι και να λεμε τωρα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσένα οι ενδείξεις δεν σου φτάνουν;  θέλεις και αποδείξεις ενυπόγραφες; και μετά αυτός που θα υπογράψει πως θα πάει σπίτι του το βράδυ;

Ρωτα τον μανατζερ του, τι προβλημα ειχε με το σκορδα και ποσο του φουσκωσε τα μυαλα, γιατι δεν υπεγραφε το καλοκαιρι, α, ρωτα και το ζηση και το γου χου, τι δουλεια ειχε απο το καλοκαιρι με τον τουντουρη, μαλλον να κλεψει παικτη που ειχε (τι συμπτωση) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ συμβολαιο με αλλη ομαδα, ρωτα και τον σκορδα με τους χαζοεγωισμους του και τα "οπαδιλικια" του!!! Α, ρωτα και το σαλπιγγιδη, που ειναι και παοκτσακι, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ?

Φυσικα και δεν επαιζε για ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ λογους, οταν σας φωναζα απο περυσι τετοια εποχη, οτι εχει κλεισει σε εσας, λετε να το ΗΞΕΡΑ εγω και οχι ο σκορδας????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]εσένα οι ενδείξεις δεν σου φτάνουν;  θέλεις και αποδείξεις ενυπόγραφες; και μετά αυτός που θα υπογράψει πως θα πάει σπίτι του το βράδυ;[/glow]

Εγω ξερω τι συνεβη, οπως και αλλοι, η λυσσα ολο το χειμωνα "γιατι δεν παιζει ο παπαζογλου" απο που προερχοταν ξερεις????? Ειχαν καψα για το καλο του Αρη???? :jerking: :jerking: Εσυ εχεις για τοσο χαζο το Μαζινιο, να πει τετοια πραγματα???

Απλα, ο "μαγκακος" :jerking: :jerking: ανυπογραφος, λεγε με παπαγαλακι του μετρουλακη-βασιλοπουλου, αν ειχε τα κοτσια ας εβαζε την υπογραφη του, να φαει μια μυνησαρα για συκοφαντικη δυσφημιση!!! Αλλα θεωρειται μαγκια για αυτα τα ΛΑΜΟΓΙΑ να πεταμε ΛΑΣΠΗ, ειναι δεν ειναι αληθεια, να βαζουμε τον κοσμακη να μαλωνει και εμεις να 'κονομαμε απο τη βλακεια τους!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εγω ξερω τι συνεβη, οπως και αλλοι, η λυσσα ολο το χειμωνα "γιατι δεν παιζει ο παπαζογλου" απο που προερχοταν ξερεις????? Ειχαν καψα για το καλο του Αρη???? :jerking: :jerking: Εσυ εχεις για τοσο χαζο το Μαζινιο, να πει τετοια πραγματα???

Απλα, ο "μαγκακος" :jerking: :jerking: ανυπογραφος, λεγε με παπαγαλακι του μετρουλακη-βασιλοπουλου, αν ειχε τα κοτσια ας εβαζε την υπογραφη του, να φαει μια μυνησαρα για συκοφαντικη δυσφημιση!!! Αλλα θεωρειται μαγκια για αυτα τα ΛΑΜΟΓΙΑ να πεταμε ΛΑΣΠΗ, ειναι δεν ειναι αληθεια, να βαζουμε τον κοσμακη να μαλωνει και εμεις να 'κονομαμε απο τη βλακεια τους!!!
οτι ανυπογραφο υπαρχει σε φυλλαδα υποτιθεται οτι γραφεται απο τον αρχισυντακτη
αρα εαν ηθελε να κανει μηνυση ο Αρης θα μπορουσε να την κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom