Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
εάν έχεις αυτές τις αντιλήψεις για την ομάδα σου και το πως πρέπει να φέρεται, τότε να μην ξανακατηγορήσεις τον Ολυμπιακό. Να δίνεις συγχαρητήρια στον Σωκράτη και να του ζητάς και συμβουλές για να τα κάνετε και εσείς.
Αλλά ευαγγελιζόταν ο Ζαγοράκης πάντως!!! Για νέα ήθη μας έλεγε.
Α!! Αλλο ΑΕΚτζής και άλλο γαύρος φίλε μου. Οι γαύροι χαίρονταν που τοθυς εξυπηρετούσε ο Γκαγκάτσης. Εγώ εάν τον είχα στην ομάδα μου, θα ντρεπόμουν. Αυτή είναι η διαφορά και πίστευα ότι έτσι ήταν και οι ΠΑΟΚτζήδες. 
Ασε ρε φίλε τα συγκινητικά και δες την αλήθεια κατάματα χωρίς τα οπαδικά σου γυαλιά.
Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη βγήκες να πεις ότι ,ως τίμιος ΑEKτζης, ντρέπεσαι;
Για το σπρώξιμο που φάγατε ιδίως στον Β γύρο βγήκες να πεις ότι ντρέπεσαι;
Τον τίγρη μόνο για τα λεφτά του τον θέλατε ή και ως αντι Κόκαλη στο παρασκήνιο , απάντησε ειλικρινά.
Το 44 το θυμάσαι και κάποιον που έχασε το λεωφορείο, δεν ντράπηκες τότε;
Για τα χρέη που ξαναδημιουργήσατε ντρέπεσαί;

Εγώ δεν θέλω να γίνω γάβρος στη θέση του γάβρου (και ούτε πρόκειται ποτέ), αλλά θέλω να έχω στην ομάδα κάποιον που ξέρει πως κινείται το σύστημα και έχει λόγο. Πολέμα την φωτιά με φωτιά που λένε.

Αν εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι ασπρομάντηλο και οι συνοπαδοί σου οι μόνοι περήφανοι, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.
Υ.Γ Και εγώ πιστεύω ότι άλλο ΑΕΚτζής και άλλο γάβρος αλλά όχι και να την λές στον ΠΑΟΚ για παρασκήνιο και βρωμιά.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποια κυπελλάκια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εμάς ποτέ δεν μας έστησαν τις κληρώσεις τουλάχιστον... όπως μια άλλη ομάδα της συμπρωτεύουσας. Το κακό είναι ότι αυτές τις κληρώσεις τις έστηνε αυτός που τώρα βρίζετε.........

Μάλλον δεν καταλάβατε ποιον εννοώ....

Ξαναρωτάω λοιπόν. Ποιος κύριος έβαζε κρύα και ζεστά μπαλάκια για να έχει εύκολη κλήρωση ο αρης στο κύπελλο ώστε να πάει τελικό στη Θεσσαλονίκη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και απαντάω......              Mr γκαγκάτσης

Όμως τότε ήταν καλός.... τώρα που ήρθε ΠΑΟΚ ξαφνικά οι ηθικοί γείτονες δεν το βλέπουν σωστό  :grin:

ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάλλον δεν καταλάβατε ποιον εννοώ....

Ξαναρωτάω λοιπόν. Ποιος κύριος έβαζε κρύα και ζεστά μπαλάκια για να έχει εύκολη κλήρωση ο αρης στο κύπελλο ώστε να πάει τελικό στη Θεσσαλονίκη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και απαντάω......               Mr γκαγκάτσης

Όμως τότε ήταν καλός.... τώρα που ήρθε ΠΑΟΚ ξαφνικά οι ηθικοί γείτονες δεν το βλέπουν σωστό  :grin:

ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τι λες ρε φιλε μου, ποσα ξερεις ποσα ξερεις, μεχρι και τη θερμοκρασια απο τα μπαλακια της κληρωσης ξερεις, που εβαλε ο (αρειανος??) γκαγκατσης, για να μας στειλει στον τελικο κυπελλου....... κοιτα να δεις τι μαθαινουμε σημερα!!!!

Αρα 'η ο γκαγκατσης ειναι ΚΑΛΟ ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ και εκανε οτι μπορουσε για να παρουμε το κυπελλο.....

'η ειναι ΚΑΚΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ που "εσπρωχνε" το μισητο εχθρο, μεχρι τον τελικο της Θεσσαλονικης...!!!!!! :think: :think:

Αλλα ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ που πηρατε ΜΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ηταν.......... ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και τα πηρατε με τη ΜΑΓΚΙΑ σας...... ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.....

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άιντε να αρχίσουν τα παιχνίδια σιγά σιγά γιατί ασχολούμαστε με μαλακίες τώρα στην απραξία! :jerking:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για ακομη μια μερα το δωρο σας.......

Αλλη μια μερα περασε και ακομα δεν το βρηκε ο Βικτωρας για να υπογραψει!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ερθει δεν έρθει εσένα μια φορά σε έφτυσε και έχει δηλώσει 500 φορές οτι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ οπότε σε ξεφτύλισε.
Κατάλαβε και αυτός το αυτονόητο... ποια είναι η μεγάλη ομάδα και ποια η γειτονιά.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι λες ρε φιλε μου, ποσα ξερεις ποσα ξερεις, μεχρι και τη θερμοκρασια απο τα μπαλακια της κληρωσης ξερεις, που εβαλε ο (αρειανος??) γκαγκατσης, για να μας στειλει στον τελικο κυπελλου....... κοιτα να δεις τι μαθαινουμε σημερα!!!!

Αρα 'η ο γκαγκατσης ειναι ΚΑΛΟ ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ και εκανε οτι μπορουσε για να παρουμε το κυπελλο.....

'η ειναι ΚΑΚΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ που "εσπρωχνε" το μισητο εχθρο, μεχρι τον τελικο της Θεσσαλονικης...!!!!!! :think: :think:

Αλλα ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ που πηρατε ΜΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ηταν.......... ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και τα πηρατε με τη ΜΑΓΚΙΑ σας...... ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.....

Αυτά φιλαράκο είναι πασίγνωστα.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.....

Μάλιστα...

Σήμερα μάθαμε πως οποιοσδήποτε κάνει μια εξυπηρέτηση προς μία ομάδα είναι και οπαδός αυτής της ομάδας...

Η λέξη συμφέρον σου λέει κάτι;  χαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοου;;;;;;;;;;;;;;;;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παοκ για παντα λεμε... :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άιντε να αρχίσουν τα παιχνίδια σιγά σιγά γιατί ασχολούμαστε με μαλακίες τώρα στην απραξία! :jerking:

Αυτά είναι τα ωραία ρε φίλε. Είναι η μόνη περίοδος της χρονιάς που οι γείτονες έχουν ανάστημα.. γιατί όταν αρχίσουν οι αγώνες πάλι βαρετά θα είναι... και προβλεπόμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ερθει δεν έρθει εσένα μια φορά σε έφτυσε και έχει δηλώσει 500 φορές οτι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ οπότε σε ξεφτύλισε.
Κατάλαβε και αυτός το αυτονόητο... ποια είναι η μεγάλη ομάδα και ποια η γειτονιά.

Εχεις δικιο, με ξεφτυλισε.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ που θα ψαχνεις τελευταια στιγμη αμ. χαφ, αυτος που θα ψαχνει ομαδα 'η θα παει οπου του πουν, δε ξεφτυλιζονται!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Και αν τυχον απο πεισμα και μονο τα ταγαρια της διοικησης σου επιμενουν για Βιτολο ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να πληρωσουν, λογαριασαν χωρις τον "ξενοδοχο", οχι τον μετρουλακη, τον κοντη με τη σαντατερ..... οποτε...... ΨΗΘΗΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο τη ζηλια του λοιπον εστειλε το Βιερινια (αληθεια αυτον θα τον κρατησετε? καταλαβε το μεγαλειο της ομαδας σας 'η θα φυγει?) 6 μηνες εκτος γηπεδων, ε??????? :2funny:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά είναι τα ωραία ρε φίλε. Είναι η μόνη περίοδος της χρονιάς που οι γείτονες έχουν ανάστημα.. γιατί όταν αρχίσουν οι αγώνες πάλι βαρετά θα είναι... και προβλεπόμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γενικά μου την δίνουν οι προβλέψεις χωρίς καν να έχουμε δει την ομάδα! :huh:
Όχι μόνο τον παοκ αλλά γενικά! :rolleyes:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάλιστα...

Σήμερα μάθαμε πως οποιοσδήποτε κάνει μια εξυπηρέτηση προς μία ομάδα είναι και οπαδός αυτής της ομάδας...

Η λέξη συμφέρον σου λέει κάτι;  χαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοου;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επειδη δε με κοβει πολυ πολυ, στα διαπλεκομενα ειμαι λιγο στουρναρι, τι ΣΥΜΦΕΡΟΝ ειχε το ολυμπιακοπαοκτσακι ο γκαγκατσης, να ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΟΥΠΑ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ???? Εννοω της ομαδας του απο τη θεσσαλονικη, οχι την αλλη ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ απο αθηνα μερια!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δικιο, με ξεφτυλισε.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ που θα ψαχνεις τελευταια στιγμη αμ. χαφ, αυτος που θα ψαχνει ομαδα 'η θα παει οπου του πουν, δε ξεφτυλιζονται!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Και αν τυχον απο πεισμα και μονο τα ταγαρια της διοικησης σου επιμενουν για Βιτολο ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να πληρωσουν, λογαριασαν χωρις τον "ξενοδοχο", οχι τον μετρουλακη, τον κοντη με τη σαντατερ..... οποτε...... ΨΗΘΗΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο τη ζηλια του λοιπον εστειλε το Βιερινια (αληθεια αυτον θα τον κρατησετε? καταλαβε το μεγαλειο της ομαδας σας 'η θα φυγει?) 6 μηνες εκτος γηπεδων, ε??????? :2funny:
Ποια τελευταία στιγμή βρε συνχαλκιδικοποδίτη;;;;;;; Σε 2 μήνες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Άσε που το αμ. χαφ που έχω εσύ ούτε στα όνειρά σου...

Ο πουστόλο θα πληρώσει για την μαλακία που έκανε τότε. Μάλιστα την τιμωρία του θα αναλάβει σε κάποια προπόνηση ο άνω αναφερόμενος αμ. χαφ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γενικά μου την δίνουν οι προβλέψεις χωρίς καν να έχουμε δει την ομάδα! :huh:
Όχι μόνο τον παοκ αλλά γενικά! :rolleyes:

Να και ενας μυαλομενος!!!!!! Πες τα, γιατι καποιοι, ακομα και εδω μεσα, εχουν για του χρονου, στο τσεπακι τους πρωταθλημα-κυπελλο και την επομενη χρονια τελικο ch.l.!!!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επειδη δε με κοβει πολυ πολυ, στα διαπλεκομενα ειμαι λιγο στουρναρι, τι ΣΥΜΦΕΡΟΝ ειχε το ολυμπιακοπαοκτσακι ο γκαγκατσης, να ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΟΥΠΑ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ???? Εννοω της ομαδας του απο τη θεσσαλονικη, οχι την αλλη ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ απο αθηνα μερια!
Επειδή δεν σε κόβει και πολύ πολύ και να στο εξηγήσω δεν θα το καταλάβεις

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να και ενας μυαλομενος!!!!!! Πες τα, γιατι καποιοι, ακομα και εδω μεσα, εχουν για του χρονου, στο τσεπακι τους πρωταθλημα-κυπελλο και την επομενη χρονια τελικο ch.l.!!!!!!!
Εσύ ακόμα περιμένεις να ξεφουσκώσουμε  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom