BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ασε ρε φίλε τα συγκινητικά και δες την αλήθεια κατάματα χωρίς τα οπαδικά σου γυαλιά.εάν έχεις αυτές τις αντιλήψεις για την ομάδα σου και το πως πρέπει να φέρεται, τότε να μην ξανακατηγορήσεις τον Ολυμπιακό. Να δίνεις συγχαρητήρια στον Σωκράτη και να του ζητάς και συμβουλές για να τα κάνετε και εσείς.
Αλλά ευαγγελιζόταν ο Ζαγοράκης πάντως!!! Για νέα ήθη μας έλεγε.
Α!! Αλλο ΑΕΚτζής και άλλο γαύρος φίλε μου. Οι γαύροι χαίρονταν που τοθυς εξυπηρετούσε ο Γκαγκάτσης. Εγώ εάν τον είχα στην ομάδα μου, θα ντρεπόμουν. Αυτή είναι η διαφορά και πίστευα ότι έτσι ήταν και οι ΠΑΟΚτζήδες.
Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη βγήκες να πεις ότι ,ως τίμιος ΑEKτζης, ντρέπεσαι;
Για το σπρώξιμο που φάγατε ιδίως στον Β γύρο βγήκες να πεις ότι ντρέπεσαι;
Τον τίγρη μόνο για τα λεφτά του τον θέλατε ή και ως αντι Κόκαλη στο παρασκήνιο , απάντησε ειλικρινά.
Το 44 το θυμάσαι και κάποιον που έχασε το λεωφορείο, δεν ντράπηκες τότε;
Για τα χρέη που ξαναδημιουργήσατε ντρέπεσαί;
Εγώ δεν θέλω να γίνω γάβρος στη θέση του γάβρου (και ούτε πρόκειται ποτέ), αλλά θέλω να έχω στην ομάδα κάποιον που ξέρει πως κινείται το σύστημα και έχει λόγο. Πολέμα την φωτιά με φωτιά που λένε.
Αν εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι ασπρομάντηλο και οι συνοπαδοί σου οι μόνοι περήφανοι, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.
Υ.Γ Και εγώ πιστεύω ότι άλλο ΑΕΚτζής και άλλο γάβρος αλλά όχι και να την λές στον ΠΑΟΚ για παρασκήνιο και βρωμιά.