Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
φίλε μου, δεν υπάρχει αυτός ο όρος. Πως θα το κάνουμε δηλαδή. Εάν ήταν έτσι όλες οι μετοχές θα μεταβιβάζοταν προσωρινά με μαύρα χρήματα για να γλυτώνεται και ο φόρος μεταβίβασης. θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Απλά, ο Γκαγκάτσης είναι υπόδικος, η πρώτη δίκη για υπεξαίρεση που έχει έχει αναβληθεί 4 φορές και ως εκ τούτου εάν καταδικασθεί δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Επίσης στην ΕΠΟ ήταν πρόεδρος αμισθί (και καλά) και δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα μαύρα χρήματα που έπαιρνε ώστε να δικαοιλογήσει την αγορά των μετοχών. Εάν εσείς πιστεύετε ότι ο βιολίδης μεταβίβασε τις μετοχές του τζάμπα, δικαιωμά σας. ¨οταν θα πρέπει να εγκριθεί η μεταβίβαση από το ανάπτυξης, θα έχει ένα παραστατικό από την ΠΑΟΚ ΠΑΕ ότι πήρε μεγάλη προκαταβολή ή μπόνους ας πούμε και θα το δικαιολογήσει.
Να δεις όταν αρχίσουν οι δίκες τι ωραία θα είναι!! Απλά χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για τον κόσμο του και θέλει να εκλεγεί εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ ώστε να έχει την δική του ΕΠΟ μέσα στην ΕΠΟ και να εξυπηρετεί και τον φίλο του τον Σωκράτη. Οταν τα καταλάβετε θα είναι αργά όμως.
Ευτυχώς ρε Λιάκο που μας τα είπες γιατί εμείς εδώ νομίζαμε ότι ο Γκαγκάτσης ήρθε στην Τούμπα για να κουρεύει το γκαζόν.

Εγώ δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο τίμιος του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι υπόλοιποι είναι κακοί, δεν είμαι γραφικός, ξέρω ότι το παιχνίδι παίζεται και αλλού και όχι μόνο στο χόρτο.
Αλλά το να ασχολούνται οι βαζελογαβροχάνουμοι με τον Γκαγκάτση μου θυμίζει την Αμερική το Ισραήλ και λοιπούς που ενώ οι ίδιοι είναι κάτοχοι πυρηνικών και έχουν γαμήσει τον κόσμο στις πυρηνικές δοκιμές, μόλις πάει κάποιος άλλος να αποκτήσει πυρηνικά , τους πιάνουν οι οικολογικές και ειρηνιστικές ευαισθησίες.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς ρε Λιάκο που μας τα είπες γιατί εμείς εδώ νομίζαμε ότι ο Γκαγκάτσης ήρθε στην Τούμπα για να κουρεύει το γκαζόν.

Εγώ δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο τίμιος του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι υπόλοιποι είναι κακοί, δεν είμαι γραφικός, ξέρω ότι το παιχνίδι παίζεται και αλλού και όχι μόνο στο χόρτο.
Αλλά το να ασχολούνται οι βαζελογαβροχάνουμοι με τον Γκαγκάτση μου θυμίζει την Αμερική το Ισραήλ και λοιπούς που ενώ οι ίδιοι είναι κάτοχοι πυρηνικών και έχουν γαμήσει τον κόσμο στις πυρηνικές δοκιμές, μόλις πάει κάποιος άλλος να αποκτήσει πυρηνικά , τους πιάνουν οι οικολογικές και ειρηνιστικές ευαισθησίες.

εάν έχεις αυτές τις αντιλήψεις για την ομάδα σου και το πως πρέπει να φέρεται, τότε να μην ξανακατηγορήσεις τον Ολυμπιακό. Να δίνεις συγχαρητήρια στον Σωκράτη και να του ζητάς και συμβουλές για να τα κάνετε και εσείς.
Αλλά ευαγγελιζόταν ο Ζαγοράκης πάντως!!! Για νέα ήθη μας έλεγε.
Α!! Αλλο ΑΕΚτζής και άλλο γαύρος φίλε μου. Οι γαύροι χαίρονταν που τοθυς εξυπηρετούσε ο Γκαγκάτσης. Εγώ εάν τον είχα στην ομάδα μου, θα ντρεπόμουν. Αυτή είναι η διαφορά και πίστευα ότι έτσι ήταν και οι ΠΑΟΚτζήδες. 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτή είναι η διαφορά και πίστευα ότι έτσι ήταν και οι ΠΑΟΚτζήδες. 
Κουνια που σε κουναγε φιλε....Οταν η μισητη πρωτευουσσα τους κρατα στην ανυπαρξια 20 χρονια,πιανονται απο οτιδηποτε και οποιονδυποτε μπορει να τους βοηθησει στον πολεμο κατα του κρατους των αθηνων.. :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid:
Υ.Σ.Ποσο κοστιζει το 12.5 της παε παοκ????Με τι λεφτα το αγορασε ο τιμιος-μπιλ??? :s&m_1:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εάν έχεις αυτές τις αντιλήψεις για την ομάδα σου και το πως πρέπει να φέρεται, τότε να μην ξανακατηγορήσεις τον Ολυμπιακό. Να δίνεις συγχαρητήρια στον Σωκράτη και να του ζητάς και συμβουλές για να τα κάνετε και εσείς.
Α!! Αλλο ΑΕΚτζής και άλλο γαύρος φίλε μου. Οι γαύροι χαίρονταν που τοθυς εξυπηρετούσε ο Γκαγκάτσης. Εγώ εάν τον είχα στην ομάδα μου, θα ντρεπόμουν. Αυτή είναι η διαφορά και πίστευα ότι έτσι ήταν και οι ΠΑΟΚτζήδες. 
Φίλε μην τα λες έτσι θα κλάψουμε! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Όταν έσβηνες τους προβολείς για να πάρεις πρωτάθλημα φαντάζομαι ότι σε πείραξε πάρα πολύ και δεν το πανηγύρισες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μην τα λες έτσι θα κλάψουμε! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Όταν έσβηνες τους προβολείς για να πάρεις πρωτάθλημα φαντάζομαι ότι σε πείραξε πάρα πολύ και δεν το πανηγύρισες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενω εσυ, οταν επερνες τα κυπελλακια με τις λαμογιες του μπατμαν και τωρα κλαιγεσαι σαν τη παρθενα για τα χρεη του, δεν τα πανηγυρισες,ε??? Μηπως ζητησες να τα επιστρεψεις και πισω???? 'Η μηπως ζητας.... ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ??????? Ελα τωρα, μεγαλα παιδια ειμαστε, ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε, στα πανηγυρια πρωτοι και στη στραβη μας φταινε οι αλλοι, ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενω εσυ, οταν επερνες τα κυπελλακια με τις λαμογιες του μπατμαν και τωρα κλαιγεσαι σαν τη παρθενα για τα χρεη του, δεν τα πανηγυρισες,ε??? Μηπως ζητησες να τα επιστρεψεις και πισω???? 'Η μηπως ζητας.... ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ??????? Ελα τωρα, μεγαλα παιδια ειμαστε, ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε, στα πανηγυρια πρωτοι και στη στραβη μας φταινε οι αλλοι, ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ........
τα πάντα όλα. Τελεία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επειδή θέλεις να το παίξεις έξυπνος, αλλά δεν σκαμπάζεις. Για ρώτα στο υπουργείο ανάπτυξης που υπάγονται όλες οι ανώνυμες, υπάρχει προσωρινή μεταβίβαση μετοχών ως όρος? Αυτά σας λένε και σας παραμυθιάζουν?
Εγώ όπως λες γράφω μαλακίες!! Εσύ όμως που τα ξέρεις, απαντησέ μου σε αυτό που σε ρωτάω.

Όχι δεν υπάρχει, δούλευα στο τμήμα ανωνύμων εταιρειών και ξέρω.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

eσύ τι χώνεσαι σα τσουτσού; 

σε τσούζει κάτι ρε;

αντε παράτα μας απο εκεί κομπλεξικέ

Πάρε κιάλια να μας βλέπεις του χρόνου λακαμά

Δεν κοιτάς που μέχρι πριν 2 μήνες έδινες γλωσσόφιλα στο σκορδόψωμο και μετά κωλοτούμπιασες

Αι στο διάολο σε βαρέθηκα κομπλεξικε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
eσύ τι χώνεσαι σα τσουτσού; 

σε τσούζει κάτι ρε;

αντε παράτα μας απο εκεί κομπλεξικέ

Πάρε κιάλια να μας βλέπεις του χρόνου λακαμά

Δεν κοιτάς που μέχρι πριν 2 μήνες έδινες γλωσσόφιλα στο σκορδόψωμο και μετά κωλοτούμπιασες

Αι στο διάολο σε βαρέθηκα κομπλεξικε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εκτος απο βλακακος, εισαι και ευθικτος.....!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Λακαμα, να σε πει το πρωτο σου παιδι και το δευτερο και το τριτο...... καραγκιοζακο του πληκτρολογιου!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εκτος απο βλακακος, εισαι και ευθικτος.....!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Λακαμα, να σε πει το πρωτο σου παιδι και το δευτερο και το τριτο...... καραγκιοζακο του πληκτρολογιου!!!!!
ουυυυυυ

βωμολοχίες....

πιπέρι

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πρώτη φορά γράφω σε thread ομάδας εκτός της πόλης μου αλλά οι μεταγραφές του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με έχουν εντυπωσιάσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής, αναλογικά με το μέγεθος της ομάδας και τους στόχους της για τη νέα σεζόν, έχει κάνει μακράν τις ποιοτικότερες κινήσεις.
Αν θυμάμαι σωστά έχετε πάρει: Φιλομένο, Κουτσιανικούλη, Τσιρίλο και Παπάζογλου μέχρι στιγμής, ε?
Δηλαδή και οι 4 παίζει να είναι 11αδάτοι τη νέα σεζόν?
Πολύ καλός προγραμματισμός αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι Ιούνιος ακόμα. :thumbsup:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Φαντάζομαι και για το 44 ντράπηκες...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ποια κυπελλάκια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εμάς ποτέ δεν μας έστησαν τις κληρώσεις τουλάχιστον... όπως μια άλλη ομάδα της συμπρωτεύουσας. Το κακό είναι ότι αυτές τις κληρώσεις τις έστηνε αυτός που τώρα βρίζετε.........

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Πρώτη φορά γράφω σε thread ομάδας εκτός της πόλης μου αλλά οι μεταγραφές του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με έχουν εντυπωσιάσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής, αναλογικά με το μέγεθος της ομάδας και τους στόχους της για τη νέα σεζόν, έχει κάνει μακράν τις ποιοτικότερες κινήσεις.
Αν θυμάμαι σωστά έχετε πάρει: Φιλομένο, Κουτσιανικούλη, Τσιρίλο και Παπάζογλου μέχρι στιγμής, ε?
Πολύ καλός προγραμματισμός αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι Ιούνιος ακόμα. :thumbsup:
ξεχασες τον βασικο Κρεσιτς
ελπιζω μονο ο Σαντος να εχει τα αρχιδια να  βαλει τον Χαλκια στον παγκο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μου, δεν υπάρχει αυτός ο όρος. Πως θα το κάνουμε δηλαδή. Εάν ήταν έτσι όλες οι μετοχές θα μεταβιβάζοταν προσωρινά με μαύρα χρήματα για να γλυτώνεται και ο φόρος μεταβίβασης. θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Απλά, ο Γκαγκάτσης είναι υπόδικος, η πρώτη δίκη για υπεξαίρεση που έχει έχει αναβληθεί 4 φορές και ως εκ τούτου εάν καταδικασθεί δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Επίσης στην ΕΠΟ ήταν πρόεδρος αμισθί (και καλά) και δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα μαύρα χρήματα που έπαιρνε ώστε να δικαοιλογήσει την αγορά των μετοχών. Εάν εσείς πιστεύετε ότι ο βιολίδης μεταβίβασε τις μετοχές του τζάμπα, δικαιωμά σας. ¨οταν θα πρέπει να εγκριθεί η μεταβίβαση από το ανάπτυξης, θα έχει ένα παραστατικό από την ΠΑΟΚ ΠΑΕ ότι πήρε μεγάλη προκαταβολή ή μπόνους ας πούμε και θα το δικαιολογήσει.
Να δεις όταν αρχίσουν οι δίκες τι ωραία θα είναι!! Απλά χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για τον κόσμο του και θέλει να εκλεγεί εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ ώστε να έχει την δική του ΕΠΟ μέσα στην ΕΠΟ και να εξυπηρετεί και τον φίλο του τον Σωκράτη. Οταν τα καταλάβετε θα είναι αργά όμως.

Άλλο είπα εγώ πάντως. Δέχεσαι ή όχι ότι η διοίκηση Ζαγοράκη έχει οριστεί για συγκεκριμένο διάστημα από το Πρωτοδικείο;;;;; Αυτό εννοώ. Πάντως δεν βλέπω κάποιο λόγο να μη πληρώθηκε υπεραξία.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πρώτη φορά γράφω σε thread ομάδας εκτός της πόλης μου αλλά οι μεταγραφές του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με έχουν εντυπωσιάσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής, [glow=red,2,300]αναλογικά με το μέγεθος της ομάδας και τους στόχους της για τη νέα σεζόν[/glow], έχει κάνει μακράν τις ποιοτικότερες κινήσεις.

Σωστα το εθεσες παλληκαρι μου, καλοι παικτες απο μικρομεσαιες ομαδες, εκτος του παπα-ζογλου που ηταν ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ σε μια ΜΕΓΑΛΗ ομαδα και εχει ενα "πολυ μεγαλο βιογραφικο" 2,5 παιχνιδιων και 2 τραυματισμων!!!

Αν αυτοι ειναι 11δατοι τη νεα season θα πεσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ του χρονου!!!!!!

Υ.Γ. Sorry απο τα υπολοιπα φιλαρακια μου, αλλα καποιον ευθικτο και αξεστο θα του τη σπασω πολυ ατσαλα και θα το ευχαριστηθω κιολας!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να μου απαντήσεις κάτι.

Από τη στιγμή που με λες κομπλεξικό επειδή γράφω στο thread σας, εσύ γιατί ασχολείσαι συνέχεια με τον ΠΑΟΚ στο δικό μας thread;;;;;;;

Περιμένω απάντηση.

Το πιο πάνω post σου περί γέλιου θα στο θυμίσω τον Μάη...... ξέρεις γιατί

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θέλω να μου απαντήσεις κάτι.

Από τη στιγμή που με λες κομπλεξικό επειδή γράφω στο thread σας, εσύ γιατί ασχολείσαι συνέχεια με τον ΠΑΟΚ στο δικό μας thread;;;;;;;

Περιμένω απάντηση.

Το πιο πάνω post σου περί γέλιου θα στο θυμίσω τον Μάη...... ξέρεις γιατί

Σε ειπα καπου κομπλεξικο????????? Εσενα συγκεκριμενα????? Εγω ΞΕΡΩ οτι ΟΛΟΙ ασχολουμαστε με τους ΔΙΠΛΑ, εσεις υποστηριζετε οτι δεν ασχολειστε με "ομαδες μικροτερου βεληνεκους" και ασχολειστε μονο με τους "κατω"..........

Στο κατω κατω χαβαλε κανουμε, γραφουμε οπου θελουμε, οτι θελουμε, αρκει να μην ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ επι προσωπικου, για να ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ......

Αλλο αν κατι γατακια, βριζουν, θυμωνουν και μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να μιλαμε..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε ειπα καπου κομπλεξικο????????? Εσενα συγκεκριμενα????? Εγω ΞΕΡΩ οτι ΟΛΟΙ ασχολουμαστε με τους ΔΙΠΛΑ, εσεις υποστηριζετε οτι δεν ασχολειστε με "ομαδες μικροτερου βεληνεκους" και ασχολειστε μονο με τους "κατω"..........

Στο κατω κατω χαβαλε κανουμε, γραφουμε οπου θελουμε, οτι θελουμε, αρκει να μην ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ επι προσωπικου, για να ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ......

Αλλο αν κατι γατακια, βριζουν, θυμωνουν και μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να μιλαμε..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κάτι έγραψες ότι μόνο σε εσάς σουλατσάρω κτλ κτλ

Εννοείται ότι κάνουμε χαβαλέ και μόνο χαβαλέ.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κάτι έγραψες ότι μόνο σε εσάς σουλατσάρω κτλ κτλ

Εννοείται ότι κάνουμε χαβαλέ και μόνο χαβαλέ.....

Αυτο σου λεω, οτι ασχολουμαστε οι μεν με τους δε και τουμπαλιν και ειναι και ΛΟΓΙΚΟ αυτο, στην ιδια πολη ζουμε και η καζουρα ειναι μερος της "συγκατοικησης" αφου φιλοι συγγενεις γνωστοι κανουμε την πλακα μας μεταξυ μας...... απλα θα σου το ειπα οταν μου ειπες οτι ασχολεισαι ΜΟΝΟ με τους κατω και οχι με μενα....... και φυσικα ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ σταματα να γραφεις και μη ξαναγραψεις στο thread μας και αλλες τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!

+10000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom