BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ευτυχώς ρε Λιάκο που μας τα είπες γιατί εμείς εδώ νομίζαμε ότι ο Γκαγκάτσης ήρθε στην Τούμπα για να κουρεύει το γκαζόν.φίλε μου, δεν υπάρχει αυτός ο όρος. Πως θα το κάνουμε δηλαδή. Εάν ήταν έτσι όλες οι μετοχές θα μεταβιβάζοταν προσωρινά με μαύρα χρήματα για να γλυτώνεται και ο φόρος μεταβίβασης. θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Απλά, ο Γκαγκάτσης είναι υπόδικος, η πρώτη δίκη για υπεξαίρεση που έχει έχει αναβληθεί 4 φορές και ως εκ τούτου εάν καταδικασθεί δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Επίσης στην ΕΠΟ ήταν πρόεδρος αμισθί (και καλά) και δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα μαύρα χρήματα που έπαιρνε ώστε να δικαοιλογήσει την αγορά των μετοχών. Εάν εσείς πιστεύετε ότι ο βιολίδης μεταβίβασε τις μετοχές του τζάμπα, δικαιωμά σας. ¨οταν θα πρέπει να εγκριθεί η μεταβίβαση από το ανάπτυξης, θα έχει ένα παραστατικό από την ΠΑΟΚ ΠΑΕ ότι πήρε μεγάλη προκαταβολή ή μπόνους ας πούμε και θα το δικαιολογήσει.
Να δεις όταν αρχίσουν οι δίκες τι ωραία θα είναι!! Απλά χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για τον κόσμο του και θέλει να εκλεγεί εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ ώστε να έχει την δική του ΕΠΟ μέσα στην ΕΠΟ και να εξυπηρετεί και τον φίλο του τον Σωκράτη. Οταν τα καταλάβετε θα είναι αργά όμως.
Εγώ δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο τίμιος του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι υπόλοιποι είναι κακοί, δεν είμαι γραφικός, ξέρω ότι το παιχνίδι παίζεται και αλλού και όχι μόνο στο χόρτο.
Αλλά το να ασχολούνται οι βαζελογαβροχάνουμοι με τον Γκαγκάτση μου θυμίζει την Αμερική το Ισραήλ και λοιπούς που ενώ οι ίδιοι είναι κάτοχοι πυρηνικών και έχουν γαμήσει τον κόσμο στις πυρηνικές δοκιμές, μόλις πάει κάποιος άλλος να αποκτήσει πυρηνικά , τους πιάνουν οι οικολογικές και ειρηνιστικές ευαισθησίες.