Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.374
- Πόντοι
- 28.246
Τι εκανε
Τι εκανες ρε κωλομπαρα;
Τι εκανες ρε κωλομπαρα;
Τι εκανε
Τι εκανες ρε κωλομπαρα;
Ρε μαν μας δουλεύεις;Έτσι ήταν ο ΠΑΟΚ στα πέτρινα χρόνια των λαμόγιων.Τώρα που είμαστε φόβητρο απλά κάνουμε καζούραΜε τον Ρωσο ειδικα μου εχεις κλασει τ αρχιδια περισσοτερο. Γι αυτο και σας εμαθε την εξης φιλοσοφια.
Ο Ολυμπιακος να χανει με οποιονδήποτε τροπο και η ομάδα μου να παει να γαμηθει.
Α, και δεν υπαρχει Ρωσος! ΚΡΥΒΕΤΑΙ!
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!Σε όλα μέσα η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ και πρώτο φαβορί για τις στοιχηματικές για το ΝΤΑΜΠΛ!!!
Υ.Γ. ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ !!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!
![]()
![]()
Ερχόμαστε μαζί με τον σκληροπυρηνικό τύπο Αθηναίο να σεΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!
Ανακοίνωση Συνδέσμων:
«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες(μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο συλλογος σε επαγρύπνιση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε.
Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.
Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ.».
ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...
![]()
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!
Ανακοίνωση Συνδέσμων:
«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες(μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο συλλογος σε επαγρύπνιση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε.
Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.
Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ.».
ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...
![]()
δεν ξερω κατι μου λεει Μπουξαρος θα στεναχωρηθειΣιγά μη σκίσετε κανά καλσόν![]()
Πρέπειδεν ξερω κατι μου λεει Μπουξαρος θα στεναχωρηθει![]()
δεν ξερω κατι μου λεει Μπουξαρος θα στεναχωρηθει![]()
θελω ποντκαστ με την επικαιροτητα...Νταμπλ και ευρωπαϊκό ημιτελικο φέτος, γινόμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής χρονιάς αγαπητοί.
θελω ποντκαστ με την επικαιροτητα...
μπουστηδες,γαμοι,αλλοφυλοι κλπ![]()