shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
@mpouxos τσολιά ερχόμαστε εγώ και ο σκληροπυρηνικός τύπος @athinaios44 να σε ετοίμασε Μαλαματίνες και μπουγάτσα
Ολη μεσα σου! Μα ολη λεμε! Φαντασου και να κατεβαινα κομπλε.
μια χαρα εμφανιση ο μπαοκ εχασε με λιγοτερο απο 20 ποντους,ηταν μια πετυχημενη βραδια για την πανμεγιστη ομαδα του βορρα.Ολη μεσα σου! Μα ολη λεμε! Φαντασου και να κατεβαινα κομπλε.
Επεσε σαν ηρωας.μια χαρα εμφανιση ο μπαοκ εχασε με λιγοτερο απο 20 ποντους,ηταν μια πετυχημενη βραδια για την πανμεγιστη ομαδα του βορρα.
με σεντερ τον μπραζντεικις.Με 8 παιχτες ρε κωλομπαραδες
Και το ροζα να τσιμπαει μπαλλεςμε σεντερ τον μπραζντεικις.
Ολη μεσα σου! Μα ολη λεμε! Φαντασου και να κατεβαινα κομπλε.
Εδω θυμηθηκες το Βολευ ρε σουρα. Εδω περυσι ετρωγες ψωλιες και μου κουνιοσουνα με το μπαζερ μπιτερ του Γιουλ και μιλας για καταντια;ε ρε καταντια να πανηγυριζετε μια νικη εκει που το μπατζετ μου ειναι οσο ενας παιχτης σας
Εδω θυμηθηκες το Βολευ ρε σουρα. Εδω περυσι ετρωγες ψωλιες και μου κουνιοσουνα με το μπαζερ μπιτερ του Γιουλ και μιλας για καταντια;
Πηγαινε τωρα να βγάλεις το ερυθρολευκο σπερμα απο το κωλοτρυπίδι σου και τα ξανα λεμε.βρε τον φουκαρα τον γαυρο !
Πηγαινε τωρα να βγάλεις το ερυθρολευκο σπερμα απο το κωλοτρυπίδι σου και τα ξανα λεμε.
Πηγαινε τωρα να βγάλεις το ερυθρολευκο σπερμα απο το κωλοτρυπίδι σου και τα ξανα λεμε.
Και εσυ οσο θα πανηγυριζεις νικες αλλων εις βαρος μου εκει να δεις ποσο θα γουσταρω. Να βλεπεις εναν πουθενακια να πανηγυριζει τι εκανες με αλλον.λοιπον ακου φετος ασπρομαυρο χυσι μπαλα , πρασινο χυσι μπασκετ , και ασπρομαυρο η' πρασινο χυσι βολλε'ι'
οσο θα αντιστεκεσαι και θα σκουζεις τοσο πιο πολυ θα γουσταρω
Και εσυ οσο θα πανηγυριζεις νικες αλλων εις βαρος μου εκει να δεις ποσο θα γουσταρω. Να βλεπεις εναν πουθενακια να πανηγυριζει τι εκανες με αλλον.
Θα την δεις Live αυριο την ομαδα σου στο Καραισκακη;φετος θα επαναλαμβανεις συνεχεια μεχρι να το εμπεδωσεις : ασπρομαυρο χυσι μπαλα , πρασινο χυσι μπασκετ , και ασπρομαυρο η' πρασινο χυσι βολλε'ι'
ολη την χρονια !
Θα την δεις Live αυριο την ομαδα σου στο Καραισκακη;
Για τον ΠΑΣ Γιαννινα λεω ρε. Ο παοκ ειναι μια ομαδα που συμπαθεις και να σταματησει να υπαρχει δεν σε νοιαζει. Η ομάδα σου αυριο ειναι ο ΠΑΣ.αυριο εχω πρασινο λαγο στιφαδο με τουρκικο μπαχαρι.... γκουρμε'