Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αδικήθηκε λένε η ομάδα του Άρεως από την ομάδα του δημοσίου....
Αδικήθηκε λένε η ομάδα του Άρεως από την ομάδα του δημοσίου....
Και γιατί δεν ερχεται να το συζητησουμε; Αφου ολος ο κοσμος ξερει τι συζητησιμος ανθρωπος ειμαι.Αδικήθηκε λένε η ομάδα του Άρεως από την ομάδα του δημοσίου....
Είναι στον όγκο τώρα,δεν μπορεί....Και γιατί δεν ερχεται να το συζητησουμε; Αφου ολος ο κοσμος ξερει τι συζητησιμος ανθρωπος ειμαι.
Νικαμε και το ΒΑΡ...γιαυτο δεν μας απασχολει....Μια χαρα σιαχτηκε παλι... Ο Ρωσος φυσικα ο,τι πει ο νιαου. Δεν χαλαει χατηρια.
Απορούν με ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό: «Πώς γίνεται να μην ήθελαν Καπέλα και να ψηφίζουν τώρα τον Λίντμπεργκ για το VAR;»
H πρόσληψη του Λιφ Λίντμπεργκ ως συνεργάτη του Πίτερ Φρόιντφελντ προκάλεσε την απορία του Παναθηναϊκού όσον αφορά τη στήριξη του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Σουηδού.www.sport-fm.gr
Μια χαρα σιαχτηκε παλι... Ο Ρωσος φυσικα ο,τι πει ο νιαου. Δεν χαλαει χατηρια.
Απορούν με ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό: «Πώς γίνεται να μην ήθελαν Καπέλα και να ψηφίζουν τώρα τον Λίντμπεργκ για το VAR;»
H πρόσληψη του Λιφ Λίντμπεργκ ως συνεργάτη του Πίτερ Φρόιντφελντ προκάλεσε την απορία του Παναθηναϊκού όσον αφορά τη στήριξη του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Σουηδού.www.sport-fm.gr
καντε ομαδα να νικατε τους διαιτητες η' πηγαιντε παιξτε στο πρωταθλημα Κολομβιας οτι θελετε.... εμεις σας θελουμε παντως, να σκουζετε καμια 10ετια για αρχη, και να παιζετε ολο το πρωταθλημα κεκλεισμενων, να σας ριχνουμε 4αρες και να ερχομαστε ολοι να ξεροχυνουμε στο εξοχικο οπως φετος
Την εχουμε ηδη και το καναμε και αυτο και πέρυσι και φετος.καντε ομαδα να νικατε τους διαιτητες
Μονο κουνιστα ναυτακια ξερω....Την εχουμε ηδη και το καναμε και αυτο και πέρυσι και φετος.
Ειδες κανενα ναυτακι κουνιστο να λεει κατι; Ενα πουστρακι ειναι.
Ναι αλλα σας εχει σπασει το σερι....Εδω εισαι ναυτη δροσερε;
Δεν μου λες. Ποσα χρονια εχει το βαρ στην Ελλαδα και ποια ομαδα εχει τα περισσοτερα πρωταθληματα ΚΑΙ με αυτο.
Κωλοτουμπας και εσυ.. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ.
Φετος διοτι το 2018 την σκαπουλαρατε .....Κωλοτουμπας και εσυ.
Για την ιστορια στο εσιαξα.
Αστο. Τα εχεις χασει τελειως απο τις πουτσες που εχεις φαει. Ουτε τις χρονολογίες δεν θυμασαι.Φετος διοτι το 2018 την σκαπουλαρατε .....
25/2/2018 ητανε που γλυτωσατε το ξεκωλιασμα με την μαλακια που εκανε ο ανεγκεφαλος οπαδος μας.Αστο. Τα εχεις χασει τελειως απο τις πουτσες που εχεις φαει. Ουτε τις χρονολογίες δεν θυμασαι.
Ετσι ειναι τα γαμησια του θρυλου. Σου αφηνουν κουσουρια.
Κοιτα πως σε καταντησε ο Ρωσος. Να μην σε νοιαζει η ομαδα σου αλλα να χανει ο γαμιας σου.25/2/2018 ητανε που γλυτωσατε το ξεκωλιασμα με την μαλακια που εκανε ο ανεγκεφαλος οπαδος μας.
Εισασταν οπως τωρα τενεκεδες ξεγανωτοι....
Αντε απολαυσε την τσοντα στο μπασκετ....
Παλι λαθος εισαι φιλε ζεμπου....Κοιτα πως σε καταντησε ο Ρωσος. Να μην σε νοιαζει η ομαδα σου αλλα να χανει ο γαμιας σου.
Με τον Ρωσο ειδικα μου εχεις κλασει τ αρχιδια περισσοτερο. Γι αυτο και σας εμαθε την εξης φιλοσοφια.Παλι λαθος εισαι φιλε ζεμπου....
Με τον Ρωσο ουτε καν σας βλεπουμε πλεον...
Με τον Ρωσο ειδικα μου εχεις κλασει τ αρχιδια περισσοτερο. Γι αυτο και σας εμαθε την εξης φιλοσοφια.
Ο Ολυμπιακος να χανει με οποιονδήποτε τροπο και η ομάδα μου να παει να γαμηθει.
Α, και δεν υπαρχει Ρωσος! ΚΡΥΒΕΤΑΙ!