Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Τι εκανε
Τι εκανες ρε κωλομπαρα;
Τι εκανες ρε κωλομπαρα;
Τι εκανε
Τι εκανες ρε κωλομπαρα;
Ρε μαν μας δουλεύεις;Έτσι ήταν ο ΠΑΟΚ στα πέτρινα χρόνια των λαμόγιων.Τώρα που είμαστε φόβητρο απλά κάνουμε καζούραΜε τον Ρωσο ειδικα μου εχεις κλασει τ αρχιδια περισσοτερο. Γι αυτο και σας εμαθε την εξης φιλοσοφια.
Ο Ολυμπιακος να χανει με οποιονδήποτε τροπο και η ομάδα μου να παει να γαμηθει.
Α, και δεν υπαρχει Ρωσος! ΚΡΥΒΕΤΑΙ!
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!Σε όλα μέσα η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ και πρώτο φαβορί για τις στοιχηματικές για το ΝΤΑΜΠΛ!!!
Υ.Γ. ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ !!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!
Ερχόμαστε μαζί με τον σκληροπυρηνικό τύπο Αθηναίο να σεΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!
Ανακοίνωση Συνδέσμων:
«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες(μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο συλλογος σε επαγρύπνιση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε.
Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.
Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ.».
ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!
Ανακοίνωση Συνδέσμων:
«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες(μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο συλλογος σε επαγρύπνιση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε.
Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.
Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ.».
ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...
δεν ξερω κατι μου λεει Μπουξαρος θα στεναχωρηθειΣιγά μη σκίσετε κανά καλσόν
Πρέπειδεν ξερω κατι μου λεει Μπουξαρος θα στεναχωρηθει
Ας πάρει ρεβάνς στα πλέι οφ τότεδεν ξερω κατι μου λεει Μπουξαρος θα στεναχωρηθει
θελω ποντκαστ με την επικαιροτητα...Νταμπλ και ευρωπαϊκό ημιτελικο φέτος, γινόμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής χρονιάς αγαπητοί.
θελω ποντκαστ με την επικαιροτητα...
μπουστηδες,γαμοι,αλλοφυλοι κλπ