τον ξερω προσωπικα....Τύπε, εσύ πες μας για τον Παπαπέτρου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
τον ξερω προσωπικα....
Εξαιρετικός κύριος και διαιτητής κόσμημα.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Πάντως το πράμα με τη διαιτησία είναι πολύ απλά: ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές. Σε κανένα ματς.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Στα 3 πεναλντι που μας εκαναν σήμερα μας δοθηκε το 1. Παλιά ουτρ το 1 δεν μας έδιναν, μας κανουν χατηρια γισ τις Πρέσπες. Εκει που μας εσφαζαν πολυ τωρα μας σφαζουν μετρια και προχωραμε
Πες τα γαμώ την πουτάνα μου
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Πάντως το πράμα με τη διαιτησία είναι πολύ απλά: ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές. Σε κανένα ματς.
Ν' αγιάσει το στόμα σου!
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
τυπε πεσμαας λιγο για κουλουρι κ κολομπουρδα μεσα σου;;;;;;;;;;Τύπε, πες μας λίγο για τον Κασναφέρη.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ποίοι είναι οι άλλοι;;;;Γιατί οι άλλοι καλύτεροι ήταν;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Με σουσάμι;;;τυπε πεσμαας λιγο για κουλουρι κ κολομπουρδα μεσα σου;;;;;;;;;;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τις μαλακίες τις λέτε εσείς που κάθεστε και ρωτάτε "που την είδατε τη παράβαση" και όταν σας λέμε μας λέτε "ναι αλλά το 2014 στο ματς με τον Ηρακλή δε σφύριξε φάουλ στη παρεμπόδιση του τερματοφύλακά μας".... Εσείς είστε ικανοί να βγάλετε ΟΛΗ την Ελλάδα ΠΟΚ που κυνηγάει ΜΟΝΟ τον ΠΑΟΚ (άσχετο αλλά ΠΟΚ δεν υπάρχει εδώ και καμιά 50 χρόνια)αφου οταν τους την λες,αρχιζουν και πετανε μαλακιες... τι καθομαστε και ασχολουμαστε...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πάντως μετά από τόσες ώρες ΚΑΝΕΝΑΣ σας δεν είπε ότι στο πέναλντι του 117 ο διαιτητής στην αρχή είπε παίζεται και ΜΕΤΑ έδειξε το πέναλντι. Τι μου θυμίζει αυτή η κίνηση του διαιτητή, τι μου θυμίζει.... Κωλοτούμπα ΚΑΙ εδώ.....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ηταν πεναλντι και σωστα το εδειξε.Πάντως μετά από τόσες ώρες ΚΑΝΕΝΑΣ σας δεν είπε ότι στο πέναλντι του 117 ο διαιτητής στην αρχή είπε παίζεται και ΜΕΤΑ έδειξε το πέναλντι. Τι μου θυμίζει αυτή η κίνηση του διαιτητή, τι μου θυμίζει.... Κωλοτούμπα ΚΑΙ εδώ.....
και αλλα 2 πεναλντι στο 90λπετο επρεπε να δειξει και να μην παμε παραταση.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΔΙΚΗΣΕ.
απλα τελικα δεν επηρεασε το αποτελεσμα.
οπως το επηρεασε με αρη και αεκ 2φορες φετος και περσι,
περσι αδικηθηκαμε και χασαμε στα χαρτια ολοκληρο πρωταθλημα,
φετος αδικουμαστε, δεν εχουμε χασει ακομη το πρωταθλημα και ακουμε την ΜΑΛΑΚΙΑ οτι μας ευνοουν μαλιστα, εχουν και λογο τις πρεσπες λενε κατι τρομπες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν θα προκαλεις λεμεΠηγατε παραταση γιατι ειστε ψευδοπρωταθλητες...
1 πρωταθλημα καθε 40 χρονια και αυτο ψευτικο...
εχουμε 2 ενω μας κλεψανε αλλα 5
εσεις εχετε 40 και κλεμμενα ειναι τα 20.
Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οκ τον ακουμπαει οποτε ειναι φαουλ επιθετικο, ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩΡε μάστορα σταμάτα λίγο να γαμάς πολύ και πες μου τι κάνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου (μιλάμε για τη φάση με το χέρι του Κρέσπο, που ζητάτε πέναλντι
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ 1 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ 90ΛΕΠΤΟ.
παλι ΔΕΝ επρεπε να παμε παραταση επρεπε να προκριθουμε στο 90λεπτο, με 3-1 αντι 4-1.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΔΙΚΗΣΕ ΓΚΕΓΚΕ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το πεναλντι ΕΓΙΝΕ στον κρεσπο,Πιάσε το νήμα από την αρχή.
1ον Το πέναλντι που κέρδισα εγώ δε το είπα ΚΑΝ. Ο μαζό το ανέφερε. Και αυτό με τη Λαμία πέρσι και το γκολ/μη γκολ (όπως το βλέπει κανείς) πέρσι
2. Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από τον νικ1410 (πως λέγεται) που λέει για καταφανέστατο πέναλντι στον Κρέσπο. Και απλά του αναφερε ότι 1ον έχει κάνει κοντρόλ με το χέρι και ότι υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. Και ανέβασε και ένα λινκ.
Μετά ήρθε ο μαζό και άρχισε να μοιράζει γέλιο με τα ΑΝ του.
Αλλά ξέχασα. Επειδή μένω στην αθήνα άρα είμαι ΠΟΚ και άρα εγώ φταίω. Λογικο
απλα ταυτοχρονα εγινε και φαουλ στον τερματοφυλακα που δεν ειχα δει.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ, ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ 3-1 ΣΤΟ 90ΛΠΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ?
ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε που επαιξε παραταση και παραλιγο να χασει την προκριση
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν φτανει που εχετε κλεψει 20.δεν φτανει που σας πανε τραινο μας εχετε σπασει και τα αρχιδια με την κλαψομουνιαση ρε μπουγατσες...
παρτε ενα και σε 40 χρονια παλι.
καλημερα
οταν πανε να μας κλεψουν το εκτο (-2 βαθμοι για ενα κανονικο γκολ με την αεκ περσι, αναποδα οι κοκκινες με την αεκ φετος, πεναλντι με αρη που δεν δοθηκε, κανονικα γκολ ακυρωμενα ως οφσαηντ του ακπομ...)
και παρολα αυτα παμε μπροστα, ακουμε το εκπληκτικο οτι μας ευνοουν λογω πρεσπων.
δηλαδη εκει που μας στερουσαν τον τιτλο με 20 αναποδα σφυριγματα, φετος με 10 αναποδα εναντιον του παοκ, δεν καταφερνουν μεχρι στιγμης να μας το στερησουν.
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τρουμπακη ευθεως και αντρικια σε προακαλω 2 ερωτησεις.
1) ποσα απο τον ολυμπιακο θεωψρεις πετσινα? ΜΗΝ ΠΕΙΣ 0 ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ
2) ποσα θεωρεις χουν κλεψει απο τον παοκ? ΜΗΝ ΠΕΙΣ 0 ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ
1) ποσα απο τον ολυμπιακο θεωψρεις πετσινα? ΜΗΝ ΠΕΙΣ 0 ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ
2) ποσα θεωρεις χουν κλεψει απο τον παοκ? ΜΗΝ ΠΕΙΣ 0 ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Το πρωί να πίνεις καφέ. Όχι μαλαματίναδεν φτανει που εχετε κλεψει 20.
οταν πανε να μας κλεψουν το εκτο (-2 βαθμοι για ενα κανονικο γκολ με την αεκ περσι, αναποδα οι κοκκινες με την αεκ φετος, πεναλντι με αρη που δεν δοθηκε, κανονικα γκολ ακυρωμενα ως οφσαηντ του ακπομ...)
και παρολα αυτα παμε μπροστα, ακουμε το εκπληκτικο οτι μας ευνοουν λογω πρεσπων.
δηλαδη εκει που μας στερουσαν τον τιτλο με 20 αναποδα σφυριγματα, φετος με 10 αναποδα εναντιον του παοκ, δεν καταφερνουν μεχρι στιγμης να μας το στερησουν.
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K