Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σόρρυ τότε αλλά είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ. ΑΝ μάλιστα λες ότι το έχεις δει πολλές φορές κιόλας και γράφεις αυτά που γράφεις. Είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ
πάρε να έχεις το λοιπόν. Δες από το 0:35 μέχρι το 0:55 και δες και τον Σαββίντι να ακολουθεί από πίσω τους διαιτητές και να κάνει και κίνηση να μπει (από τα πλάγια) στο αποδυτήρια των προπονητών.

Δεστο άλλη μία γιατί μάλλον έβλεπες ψεύτικα βίντεο που είχα ανεβάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιωρίκας
ok λαθος μου παρολαυτα τετ α τετ σαββιδη διαιτητων δεν υπηρξε οπως ειπε ο αλλος ο παπαρας ουτε απειλη προς αυτους.. ουτε απο πισω τους παιρνει οτι τους κυνηγαει οπως λεγατε (μπαινοντας απο το γηπεδο και τη φυσουνα οπως βλεπεις περνας απεξω απο το δωματιακι των διαιτητων θελοντας και μη οποτε το οτι πανω στα νευρα του ο σαββιδης θελησε να τους πει καμια κουβεντα το θεωρω λογικο χρις ομως να εχει γινει κατι τετοιο, και καλως τιμωρηθηκε για ο,τι παπαρια εκανε εκεινο το βραδυ).. αυτο το βιντεο ανεβαση η ΠΑΕ παντως γιατι δεν εχουμε να κρυψουμε κατι σε αντιθεση με αλλα γηπεδα οπου οι καμερες μια δουλευουν κ μια οχι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
ok λαθος μου παρολαυτα τετ α τετ σαββιδη διαιτητων δεν υπηρξε οπως ειπε ο αλλος ο παπαρας ουτε απειλη προς αυτους.. ουτε απο πισω τους παιρνει οτι τους κυνηγαει οπως λεγατε (μπαινοντας απο το γηπεδο και τη φυσουνα οπως βλεπεις περνας απεξω απο το δωματιακι των διαιτητων θελοντας και μη οποτε το οτι πανω στα νευρα του ο σαββιδης θελησε να τους πει καμια κουβεντα το θεωρω λογικο χρις ομως να εχει γινει κατι τετοιο, και καλως τιμωρηθηκε για ο,τι παπαρια εκανε εκεινο το βραδυ).. αυτο το βιντεο ανεβαση η ΠΑΕ παντως γιατι δεν εχουμε να κρυψουμε κατι σε αντιθεση με αλλα γηπεδα οπου οι καμερες μια δουλευουν κ μια οχι..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
??
βρηκες τη μιλια σου ρε ροζα? να σε δω να πεις εσυ το ιδιο για τον προεδρο (καλα εκανε κ τιμωρηθηκε) αλλα που.. με την πουτσα του στο στομα σου εισαι μονιμως. που ειανι βρε στο βιντεο το τετ α τετ σαββιδη διαιτητων θα μας πεις σε ποιο λεπτο ειναι ??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πλάκα μου κάνεις τώρα, δε μπορεί; Στο βίντεο φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ο Σαββίδης είναι από πίσω τους (κάνει την εμφανισή του στο 0:35) και έχι ΦΑΝΕΡΗ πρόθεση να μπει μέσα στα αποδυτήρια των διατητών. Δηλάδη τι άλλο έπρεπε να κάνει για να πείτε ότι τους πήρε από πίσω στο κυνήγι; Να κρατάει καραμπίνα (είχε πάνω του όπλο πάντως) και να τους φωνάζει "¨σταθείτε μύγδαλα" ;;; Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι ο Σαββίδης δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει. Ήθελε καλά και ντε να μπει στα παοδυτήρια. Επίσης το βίντεο δεν έχει έχει ήχο και ο δε ξέρουμε τι τους φώναζε στα Ρωσσικά (δε ξέρει Ελληνικά). Πάντως ευχές του τύπου "καλό καλοκαίρι με υγεία και τα λέμε από Σεπτέμβρη πρώτα ο θεός" δε νομίζω να τους έλεγε

Στη λούμπα με το βίντεο, και στη παγίδα πέσατε μόνοι σας, όταν λέγατε ότι δε φαίνεται τίποτα στο βίντεο και τα σχετικά, και η ΑΕΚ τότε ζήτησε να δώσετε το βίντεο. Μετά δε σας έπαιρνε να πείτε "δε λειτουργεί το βίντεο ή σβηστηκε με ένα μαγικό τρόπο η εικόνα".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
??
βρηκες τη μιλια σου ρε ροζα? να σε δω να πεις εσυ το ιδιο για τον προεδρο (καλα εκανε κ τιμωρηθηκε) αλλα που.. με την πουτσα του στο στομα σου εισαι μονιμως. που ειανι βρε στο βιντεο το τετ α τετ σαββιδη διαιτητων θα μας πεις σε ποιο λεπτο ειναι ??

Ρε Λάζο, ακριβώς από πάνω είναι το βίντεο και ο άλλος προσπαθεί να μπει στα αποδυτήρια των διατητώνε, με το κουμπούρι στη ζώνη, ακόμα παραισθήσεις έχεις;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506

απο την νεα χρονια η τουμπα και τα περιχωρα μυριζουν κακα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Πλάκα μου κάνεις τώρα, δε μπορεί; Στο βίντεο φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ο Σαββίδης είναι από πίσω τους (κάνει την εμφανισή του στο 0:35) και έχι ΦΑΝΕΡΗ πρόθεση να μπει μέσα στα αποδυτήρια των διατητών. Δηλάδη τι άλλο έπρεπε να κάνει για να πείτε ότι τους πήρε από πίσω στο κυνήγι; Να κρατάει καραμπίνα (είχε πάνω του όπλο πάντως) και να τους φωνάζει "¨σταθείτε μύγδαλα" ;;; Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι ο Σαββίδης δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει. Ήθελε καλά και ντε να μπει στα παοδυτήρια. Επίσης το βίντεο δεν έχει έχει ήχο και ο δε ξέρουμε τι τους φώναζε στα Ρωσσικά (δε ξέρει Ελληνικά). Πάντως ευχές του τύπου "καλό καλοκαίρι με υγεία και τα λέμε από Σεπτέμβρη πρώτα ο θεός" δε νομίζω να τους έλεγε

Στη λούμπα με το βίντεο, και στη παγίδα πέσατε μόνοι σας, όταν λέγατε ότι δε φαίνεται τίποτα στο βίντεο και τα σχετικά, και η ΑΕΚ τότε ζήτησε να δώσετε το βίντεο. Μετά δε σας έπαιρνε να πείτε "δε λειτουργεί το βίντεο ή σβηστηκε με ένα μαγικό τρόπο η εικόνα".

Δε θα μάθουμε ποτέ αν το βίντεο είχε ΚΑΙ ΗΧΟ αλλά δεν ακούσαμε ποτέ τίποτα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε Λάζο, ακριβώς από πάνω είναι το βίντεο και ο άλλος προσπαθεί να μπει στα αποδυτήρια των διατητώνε, με το κουμπούρι στη ζώνη, ακόμα παραισθήσεις έχεις;
ρε ροζα και παρολιγον μιστερ μαλακα (τελικα καθολου τυχαιο) . κατι για τετ α τετ μας ειπες διαιτητων σαββιδη μας ελεγες , ασε τα πουστικα τωρα ξερω σου ειναι δυσκολο να αλλαξεις τωρα. σε ποιο λεπτο εγινε το τετ α τετ θα αμς πεις? εκτος αν στο μυαλο σου αν εγω περασω εξω απο την κλειστη σου πορτα ειχαμε τετ α τετ ξερω γω. καλο το πραμα το προεδρου φαινεται ποιος εχει παραισθησεις. ο,τι εχεις πει το αντιθετο συμβαινει η εχει συμβει. αντε με την ροζα για στηριξη στον προεδρο τωρα να συνεννοηθειτε ως 4ποδα που εισαι

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δε θα μάθουμε ποτέ αν το βίντεο είχε ΚΑΙ ΗΧΟ αλλά δεν ακούσαμε ποτέ τίποτα.
τα βιντεο με τον πλατανια ηχο εχουνε? αφου δεν εγινε τιποτα μωρε γιατι δεν δουλευανε οι καμερες στο πιο συγχρονο ελληνικο γηπεδο οπως λετε τυπε. ακομα και στην τουμπα των ορκς αποτι φαινεται δουλευουνε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
απο την νεα χρονια η τουμπα και τα περιχωρα μυριζουν κακα....
απο τρουμπα μερια παντως το σκατο μυριζει απο το 2018 κ εφτασε μεχρι τη λαρισα, εξω απτο σπιτι καποιου διαιτητη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506
κακα παντου...βρωμα τυποι, μακρυα.
μερικοι δεν αντεχουν την πιεση και φευγουν κακα απο παντου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
τα βιντεο με τον πλατανια ηχο εχουνε? αφου δεν εγινε τιποτα μωρε γιατι δεν δουλευανε οι καμερες στο πιο συγχρονο ελληνικο γηπεδο οπως λετε τυπε. ακομα και στην τουμπα των ορκς αποτι φαινεται δουλευουνε

Τύπε, είχαμε τεχνικό πρόβλημα με τις κάμερες εκείνη την αγωνιστική είπαμε.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε τον πρώτο προκριματικό δεν πέρασα μωρή τζαζλή, κάτι σαν το μπαοκ στο τζαμπιολί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χααχαχαχ ετσι να εισαι περηφανος γιαυτο τυπε μου να το βαλεις και στο βιογραφικο σου εγω λεω. πες τους οτι σε ενα σαιτ για μπουρδελα, με διαλεξαν αναμεσα απο χιλιαδες μελη για να κατεβω για μιστερ μαλακας και εγω ουτε τον πρωτο προκριματικο δεν περασα! να τους το πεις και ολο καμαρι ομως, οτι τελικα δεν εισαι ο πιο μαλακας (υποκειμενικο βεβαια) αλλα που να σου περασει απο το νου οτι ισως εισαι απο τους μεγαλυτερους μαλακες εδω μεσα γιαυτο και η συμμετοχη σου. τυπε πραγματικα ωρες ωρες δν ξερω αν θα πρεπει να με διασκεδαζεις η να μου προκαλει θλιψη η υπαρξη σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
χααχαχαχ ετσι να εισαι περηφανος γιαυτο τυπε μου να το βαλεις και στο βιογραφικο σου εγω λεω. πες τους οτι σε ενα σαιτ για μπουρδελα, με διαλεξαν αναμεσα απο χιλιαδες μελη για να κατεβω για μιστερ μαλακας και εγω ουτε τον πρωτο προκριματικο δεν περασα! να τους το πεις και ολο καμαρι ομως, οτι τελικα δεν εισαι ο πιο μαλακας (υποκειμενικο βεβαια) αλλα που να σου περασει απο το νου οτι ισως εισαι απο τους μεγαλυτερους μαλακες εδω μεσα γιαυτο και η συμμετοχη σου. τυπε πραγματικα ωρες ωρες δν ξερω αν θα πρεπει να με διασκεδαζεις η να μου προκαλει θλιψη η υπαρξη σου.

Μην ξεχνάς τύπε οτι στο φετινό διαγωνισμό έχεις δυνατές πιθανότητες να μπεις στις συμμετοχές έστω και σαν άσημος μαλάκας.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μην ξεχνάς τύπε οτι στο φετινό διαγωνισμό έχεις δυνατές πιθανότητες να μπεις στις συμμετοχές έστω και σαν άσημος μαλάκας.
μεχρι τοτε εχουμε καιρο να δουμε. αν κρινω παντως απο τις εκτιμησεις σου σε ολα οσα εχεις πει στις οποιες εισαι παντα λαθος τοτε δεν εχω να ανησυχω για κατι. προς το παρον μεινε εσυ περηφανος που δεν περασες ουτε τον πρωτο γυρο (αρα εισαι αρκετα μαλακας συμφωνα με την γνωμη των συμπαικτων του σαιτ αλλα οχι ο νουμερο ενα μαλακας ακομς)  εσυ και κοιτα του χρονου να μην κατεβεις καν αν κ το βλεπω δυσκολο για σενα. σε ενα φορουμ με nicknames ολοι ασημοι μαλακες ειμαστε παντως.. ακομα κ σε αυτο ρε τυπε σα μαλακας απαντας.. να στον δωσουμε τον τιτλο να τελειωνουμε να ηρεμησεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
μεχρι τοτε εχουμε καιρο να δουμε. αν κρινω παντως απο τις εκτιμησεις σου σε ολα οσα εχεις πει στις οποιες εισαι παντα λαθος τοτε δεν εχω να ανησυχω για κατι. προς το παρον μεινε εσυ περηφανος που δεν περασες ουτε τον πρωτο γυρο (αρα εισαι αρκετα μαλακας συμφωνα με την γνωμη των συμπαικτων του σαιτ αλλα οχι ο νουμερο ενα μαλακας ακομς)  εσυ και κοιτα του χρονου να μην κατεβεις καν αν κ το βλεπω δυσκολο για σενα. σε ενα φορουμ με nicknames ολοι ασημοι μαλακες ειμαστε παντως.. ακομα κ σε αυτο ρε τυπε σα μαλακας απαντας.. να στον δωσουμε τον τιτλο να τελειωνουμε να ηρεμησεις

Έτσι ρε τύπε, γι αυτό κατεβαίνω στο διαγωνισμό, να γίνω διάσημος μαλάκας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom