Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τυπε αμα πιασεις ολες τις υποθεσεις που εχουν βγαλει τα τελευταια χρονια για τον χοντρο και την ομαδα, θα παρατηρησεις μια περιεργη συμπτωση :
Οπου υπαρχει ενα προσωπο (πχ. Εισαγγελεας, ποδοσφαιρικος εισαγγελεας, ανακριτης κτλ.) ο χοντρος ειναι αρχηγος σγκληματικης οργανωσης, ειναι στο κοριοπολις, του απαγορευεται η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο, η εξοδος απο την χωρα και τα λοιπα..
Οπου υπαρχει συλλογικο οργανο (πχ. Δικαστικα συμβουλια, δικαστηρια κτλ) ο χοντρος αθωωνεται πανηγυρικα...

Ενα περιεργο πραμα να πουμε...σαν εκεινο που ειπε η εισαγγελεας οτι της ειπαν απι την κυβερνηση για την υποθεση νοβαρτις :"κανε εσυ την διωξη, και ας αθωωθουνε μετα"....
το οτι ο χοντρος εμπλεκεται σε τοσες υποθεσεις ειτε υπαρχει αυτο το ενα προσωπο που λες ειτε συλλογικο οργανο δεν σου κανει εντυπωση? τις κασετες τις ευπ που ακουγαμε τον κυριο περπινιαδη δηλαδη να λυνει και να δενει εσυ τις προσπερνας? τα πρεζοκαραβα ? ασε τη νοβαρτις και τα πολιτικα στην ακρη τωρα.. ολοι μπουκια στον κουμπαρο μπας και γλιτωσει ο χοντρος γινατε αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι. ενα περιεργο πραμα επισης να μιλας για τις πουστιες ενος χοντρου και να στην πεφτουνε οπαδοι ποδοσφαιρικης ομαδας λες και τους εθιξες τον θειο τους ενα πραμα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τυπε αμα πιασεις ολες τις υποθεσεις που εχουν βγαλει τα τελευταια χρονια για τον χοντρο και την ομαδα, θα παρατηρησεις μια περιεργη συμπτωση :
Οπου υπαρχει ενα προσωπο (πχ. Εισαγγελεας, ποδοσφαιρικος εισαγγελεας, ανακριτης κτλ.) ο χοντρος ειναι αρχηγος σγκληματικης οργανωσης, ειναι στο κοριοπολις, του απαγορευεται η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο, η εξοδος απο την χωρα και τα λοιπα..
Οπου υπαρχει συλλογικο οργανο (πχ. Δικαστικα συμβουλια, δικαστηρια κτλ) ο χοντρος αθωωνεται πανηγυρικα...

Ενα περιεργο πραμα να πουμε...σαν εκεινο που ειπε η εισαγγελεας οτι της ειπαν απι την κυβερνηση για την υποθεση νοβαρτις :"κανε εσυ την διωξη, και ας αθωωθουνε μετα"....
επισης που ακριβως εχει αθωωθει? γιατι το απο εγκληματικη οργανωση να γινει συμμορια δεν το λες και αθωωση απλα μια καλη εξυπηρετηση για να μειωθει η οποια καμπανα πεσει.. ακομα ισχυει η απαγορευση εξοδου απο τη χωρα και για τηνε νασχοληση του με τη μπαλα αποσο ξερω. και το νοορ1 δεν εχει ξετυλιχτει ακομα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ρε χαζοερπετο πριν αρχισεις τα μπουκια, μολις κερδισες τις πρωτες3 αγωνιστικες κατι λιμα, αυτα λεγατε τα ξεχασες? ησουν για 3 βδομαδες πανω απο τον αιωνιο γαμια σου και εβγαζες γλωσσα, τωρα λες οτι δεν εεκανες δηλωσεις για πρωταθλημα και τετοια ρε αστειε κωλοτουμπα? δηλωσεις μεγαλης ομαδας δεν κανεις που μας εσπασες ταρχιδια για το big 5 να σε χωσουνε κ σενα μεσα που τιτλο στη ζωη σου αν εισαι κατω απο 70 δεν εχεις δει (εδω γκολ σε τελικο κυπελλου δν εχεις δει τι να λεμε τωρα)? ποσο σκουληκια ειστε ρε τυπε ονομα και πραμα. και το ποιος τρωει σανο με γαβρο δηλωμενο προεδρο (και ξερεις απο που τα βρισκει τα φραγκα για τις πληρωμες γελοιο ερπετο αλλα δεν το λες), ενω εγω ειμαι 1ος και ακομα και με την χτεσινη ηττα ειμαι και μεσα στο στοχο του κυπελλου κ εσυ εισαι ενας πουθενας σε ολους τους θεσμους, ειναι ξεκαθαρο. δν ειναι τυχαιο οτι σκας εδω μονο μετα απο ηττα του αιωνιου γαμια σου κομπλεξαρα

Ρε ύπνος,είχες να με κερδίσεις 12 χρόνια στην έδρα μου και λες για αιώνιο γαμια?
Έχεις σοβαρό πρόβλημα,αλλά βλέπεις δεν είμαι γιατρός,άμα βρεις δικό μου πορτ που να γράφω για πρωτάθλημα η άλλες τέτοιες μπούρδες,να το ποστάρεις και δεν θα ξαναγράψω στο μπουρδελοθρεντ σας.
Ο σανος που κατεβάζεις αμάσητο σου καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα,πρόσεξε το...

Υ.γ μπουξο πάρε και τη νέα μεταγραφαρα...

Συνημμένα

• FB_IMG_1546920521227.jpg
    FB_IMG_1546920521227.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 16

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε ύπνος,είχες να με κερδίσεις 12 χρόνια στην έδρα μου και λες για αιώνιο γαμια?
Έχεις σοβαρό πρόβλημα,αλλά βλέπεις δεν είμαι γιατρός,άμα βρεις δικό μου πορτ που να γράφω για πρωτάθλημα η άλλες τέτοιες μπούρδες,να το ποστάρεις και δεν θα ξαναγράψω στο μπουρδελοθρεντ σας.
Ο σανος που κατεβάζεις αμάσητο σου καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα,πρόσεξε το...

Υ.γ μπουξο πάρε και τη νέα μεταγραφαρα...
ρε ερπετο το τσουτσεκι του χοντρου σου κανει κουμαντο και αλλος πληρωνει τους παικτες σου και μλας για σανο εσυ ρε γελοιε ? απο τα 12 χρονια που εχω να σε κερδισω ελλειπες τα μισα ρε τραχανα τι μας το λες κιολας! τι πλακα εχετε ρε τα σκουληκια που η μοναδικη πρωτια που ειδατε ητανε αυτη της γ εθνικης... γιατρος παλι καλα που μας ειπες οτι δεν εισαι γιατι δυσκολα να το καταλαβαιναμε με αυτα τα εξυπνα που λες. εγω σε περασα για αρχιμηχανικο στη νασα ας πουμε. δεν ειπα οτι το ειπες εσυ ρε τυπε γενικα οι μη καταναλωτες σανου συνοπαδοι σου τα λεγανε ομως μας πρηξανε τον πουτσο ενα μηνα μεχρι να συνελθουνε και να επανελθουν στην πραγματικοτητα (οπως και με το big 5 και τον ξενο διαιτητη που θλατε στο μεταξυ μας ΜΟΝΟ ματς γιατι στα αλλα ανοιξατε τα ποδια διαπλατα).

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
επισης που ακριβως εχει αθωωθει? γιατι το απο εγκληματικη οργανωση να γινει συμμορια δεν το λες και αθωωση απλα μια καλη εξυπηρετηση για να μειωθει η οποια καμπανα πεσει.. ακομα ισχυει η απαγορευση εξοδου απο τη χωρα και για τηνε νασχοληση του με τη μπαλα αποσο ξερω. και το νοορ1 δεν εχει ξετυλιχτει ακομα

Για την ε.ο. που ειναι ισως το μεγαλυτερο φιασκο στον ελληνικο αθλητισμο δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα...ουτε για συμμορια θα παει ατο δικαστηριο ο χοντρος..να σου μαθω λιγο την ιστορια :
Βγαινει ο εισσαγελεας και ασκει ποινικη διωξη για ε.ο...
Βγαινει το συμβουλιο και λεει παραπομπη σε δικη για συμμορια...
Ασκει εφεση ο εισαγγελεας (ειναι η περιοδος που εσεις και το σδνα πανηγυριζατε οτι η εο θα επιατρεψει)
Βγαζει αποφαση το δευτεροβαθμια συμβουλιο και λεει οτι δεν υπαρχει ε.ο. με ψηφους 3-0 και οτι υπαρχει συμμορια με ψηφους 2-1....
Και εδω ειναι το αστειο της υππθεσης: ο χοντρος δεν κανει αναιρεση γιατι ξερει οτι στο δικαστηριο θα αθωωθει για το πλημμελημα...
Και κανει αναιρεση ο Αρειος Παγος για νομικους λογους και λεει οτι δεν υπαρχουν ουτε καν ενδειξεις ουτε καν για συμμορια....

Τελος ιστοριας..και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..και αυτοι του sdna ακομα καλυτερα γιατι με τα 500 αρθρα για την εο πλουτισαν στην υγεια των προβατων..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Για την ε.ο. που ειναι ισως το μεγαλυτερο φιασκο στον ελληνικο αθλητισμο δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα...ουτε για συμμορια θα παει ατο δικαστηριο ο χοντρος..να σου μαθω λιγο την ιστορια :
Βγαινει ο εισσαγελεας και ασκει ποινικη διωξη για ε.ο...
Βγαινει το συμβουλιο και λεει παραπομπη σε δικη για συμμορια...
Ασκει εφεση ο εισαγγελεας (ειναι η περιοδος που εσεις και το σδνα πανηγυριζατε οτι η εο θα επιατρεψει)
Βγαζει αποφαση το δευτεροβαθμια συμβουλιο και λεει οτι δεν υπαρχει ε.ο. με ψηφους 3-0 και οτι υπαρχει συμμορια με ψηφους 2-1....
Και εδω ειναι το αστειο της υππθεσης: ο χοντρος δεν κανει αναιρεση γιατι ξερει οτι στο δικαστηριο θα αθωωθει για το πλημμελημα...
Και κανει αναιρεση ο Αρειος Παγος για νομικους λογους και λεει οτι δεν υπαρχουν ουτε καν ενδειξεις ουτε καν για συμμορια....

Τελος ιστοριας..και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..και αυτοι του sdna ακομα καλυτερα γιατι με τα 500 αρθρα για την εο πλουτισαν στην υγεια των προβατων..
ρε τυπε σοβαρα τωρα χρειαζεται να διαβασει κανει σδνα για να ξερει το προφανες? οτι υπαρχει εγκληματικη οργανωση στο ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και τουλαχιστον 20 χρονια? τωρα εσεις να μου πεις πανηγυριζατε γιατι απο εγκληματικη επεσε σε συμμορια τι να λεμε τωρα.  πιο τσατσοι δεν υπαρχουν να πανηγυριζουν για "μειωση" μιας παρανομιας, γιαυτο σου λεω η πουστια εχει φτασει και στα νυχια σας. τις κασετες της ευπ τις προσπερνας παντως δεν σε συμφαιρουν γιατι ακουγεται ο προδερος σου ξεκαθαρα. και να πω να ηταν εμονο αυτη η ιστορια η οποια τον τραβαει αντενα σου εδινα και δικιο. κατηγορειται για τον μισο ποινικο κωδικα και εσυ εισαι εδω να μου τον παρουσιασεις σαν αγιο και αθωο θυμα σκευωριων. και μιλας για προβατα ρε τυπε? λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
καλα οσο για τους εισαγγελεις και τους λοιπους ελεγχομενους και φοβισμενους στην ελληνικη διαιοσυνη μονο και μονο τους τελευταιους μηνες αν λαβεις υποψιν σου (π.χ. υποθεση ριχαρδου) αρκουν για να καταλαβεις το τι γινεται και γιατι και πως καποιοι αθωωνονται. τωρα εσυ ας πουνε αν πιστευεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι κρυσταλλινο στην χωρα μας (ουτε καν υπαρχει αυτη η συμμορια ουτε στημμενα ουτε τιποτα, τυφλοι ειμαστε ολοι μας τοσα χρονια) επειδη ετσι ειπανε καποιοι εισαγγελεις να μου το πεις να ξερω με τι σοι ζωον μιλαω τοση ωρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
χαχαχ σοβαρα μετα το περσινο εχεις να πεις οτι ο ΠΑΟΚ την γλιτωσε ρε τυπε? τελικα εισαι πιο χαζος αποτι νομιζα εσυ .. πανιβλακας μεγατονων πρεπει να εισαι..

Γιατί ρε τύπε, δεν τη γλίτωσε; Δεν πήρε πίσω 3 βαθμούς τιμωρίας και ξεπούλησε και εισητήρια για παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών;; Που ζεις ρε τύπε;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Γιατί ρε τύπε, δεν τη γλίτωσε; Δεν πήρε πίσω 3 βαθμούς τιμωρίας και ξεπούλησε και εισητήρια για παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών;; Που ζεις ρε τύπε;
πρινλιγο παρατηρησα οτι η ροζα ( αυτη του σιρινα) δηλωσε ο κυριακος ειναι λεει ο αρχηγος μας στο αντιστοιχο θρεντ. παρομοια μυαλα κουβαλατε τυπε μου τζαμπα θα παει οποιαδηποτε κουβεντα πουμε παραπανω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
ρε τυπε σοβαρα τωρα χρειαζεται να διαβασει κανει σδνα για να ξερει το προφανες? οτι υπαρχει εγκληματικη οργανωση στο ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και τουλαχιστον 20 χρονια? τωρα εσεις να μου πεις πανηγυριζατε γιατι απο εγκληματικη επεσε σε συμμορια τι να λεμε τωρα.  πιο τσατσοι δεν υπαρχουν να πανηγυριζουν για "μειωση" μιας παρανομιας, γιαυτο σου λεω η πουστια εχει φτασει και στα νυχια σας. τις κασετες της ευπ τις προσπερνας παντως δεν σε συμφαιρουν γιατι ακουγεται ο προδερος σου ξεκαθαρα. και να πω να ηταν εμονο αυτη η ιστορια η οποια τον τραβαει αντενα σου εδινα και δικιο. κατηγορειται για τον μισο ποινικο κωδικα και εσυ εισαι εδω να μου τον παρουσιασεις σαν αγιο και αθωο θυμα σκευωριων. και μιλας για προβατα ρε τυπε? λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μόλις δε σε βολεύουν αυτά που αποφασίζουν τα δικαστήρια που ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, μας το γυρνάς στα.... "προφανή";;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006

Ρε μεγαλε διαβαζεις τι σου γραφω ή εχειςβαλει την κασετα στον αυτοματο????
Σου ειπα εγω οτι ο χοντρος ειναι αθωος???εγω σου ειπα οτι ο αρειος παγος και τα συμβουλια λενε οτι ειναι αθωος!!!!!
Ο μονος που λεει οτι ειναι ενοχος ειναι ο εισαγγελεας και το σδνα..ολοι οι αλλοι εμπλεκομενοι διαφωνουν!!!τι να κανουμε τωρα...
και εισαι τοσο στοκος που λες οτι ο εισσαγελεας ειναι φοβισμενος και ελεγχομενος ενω ειναι ο μονος που κατηγορει τον χοντρο!!!εισαι κλινικη περιπτωση...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
πρινλιγο παρατηρησα οτι η ροζα ( αυτη του σιρινα) δηλωσε ο κυριακος ειναι λεει ο αρχηγος μας στο αντιστοιχο θρεντ. παρομοια μυαλα κουβαλατε τυπε μου τζαμπα θα παει οποιαδηποτε κουβεντα πουμε παραπανω

Κλασσική απάντηση ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΥ μπαογκτζή.

images

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μόλις δε σε βολεύουν αυτά που αποφασίζουν τα δικαστήρια που ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, μας το γυρνάς στα.... "προφανή";;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ρε τυπε οι υποθεσεις ακομα τρεχουν δν εχει παρθει καποια οριστικη αποφαση ποσες φορες να το πουμε ? ημαρτον δηλαδη ποσο ασχετος εισαι με τα παντα ρε μαλακα ποσο ?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κλασσική απάντηση ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΥ μπαογκτζή.

images
οχι απλα σωζω τον χρονο μου απο το να μιλαω με τυπους που ειναι τερμα ασχετοι με ο,τι λενε αλλα εχουνε αποψη. τοσο απλο ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις? μυαλο ιδιο με της ροζας εχειςνα μου πεις.. τι περιμενω κ εγω

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε διαβαζεις τι σου γραφω ή εχειςβαλει την κασετα στον αυτοματο????
Σου ειπα εγω οτι ο χοντρος ειναι αθωος???εγω σου ειπα οτι ο αρειος παγος και τα συμβουλια λενε οτι ειναι αθωος!!!!!
Ο μονος που λεει οτι ειναι ενοχος ειναι ο εισαγγελεας και το σδνα..ολοι οι αλλοι εμπλεκομενοι διαφωνουν!!!τι να κανουμε τωρα...
και εισαι τοσο στοκος που λες οτι ο εισσαγελεας ειναι φοβισμενος και ελεγχομενος ενω ειναι ο μονος που κατηγορει τον χοντρο!!!εισαι κλινικη περιπτωση...
ρε τυπε σοβαρα ειναι ο μονος που κατηγορει τον χοντρο ? σε αλλη χωρα ζουμε τοσο καιρο ? αλλα εδω θα μας πεις οτι οι εισαγγελεις ειναι αδεκαστοι στη χωρα μας και δεν εκφοβιζονται/ χρηματιζονται αμα λαχει .. δεν ειμαστε δα και καμια κολομβια.. καλο βραδυ παπααραο αφου ειπανε τα συμβουλια οτι ειναι αθωος ετσι θα ειναι ! τα αυτια μας αλλες κασετες της ευπ ακουσανε λογικα. πινουμε ολοι ναρκωτικα παραισθησιογονα κ εσεις οι ερμοι προσπαθειτε να μας ανοιξετε τα ματια κ εμεις δεν θελουμε να δουμε το φως

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
οχι απλα σωζω τον χρονο μου απο το να μιλαω με τυπους που ειναι τερμα ασχετοι με ο,τι λενε αλλα εχουνε αποψη. τοσο απλο ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις? μυαλο ιδιο με της ροζας εχειςνα μου πεις.. τι περιμενω κ εγω

Σου γράφω με το ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι πέρσυ κινήθηκε γη και ουρανός για να κερδίσεις το -3 και το κεκλεισμένων θυρών λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μιλάς για ρόζες,πόζες, μπουλντόζες ρε παίκτη...... έχεις δίκιο, πάω να σώσω τον χρόνο μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
καλα οσο για τους εισαγγελεις και τους λοιπους ελεγχομενους και φοβισμενους στην ελληνικη διαιοσυνη μονο και μονο τους τελευταιους μηνες αν λαβεις υποψιν σου (π.χ. υποθεση ριχαρδου) αρκουν για να καταλαβεις το τι γινεται και γιατι και πως καποιοι αθωωνονται. τωρα εσυ ας πουνε αν πιστευεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι κρυσταλλινο στην χωρα μας (ουτε καν υπαρχει αυτη η συμμορια ουτε στημμενα ουτε τιποτα, τυφλοι ειμαστε ολοι μας τοσα χρονια) επειδη ετσι ειπανε καποιοι εισαγγελεις να μου το πεις να ξερω με τι σοι ζωον μιλαω τοση ωρα

Ασε εγω τι πιστευω..εγω μπορει να πιστευω οτι ο βαγγελας ειχε συμμορια ή οτι εδειρε τον πλατανια ή οτι ο σαββιδης ειχε καψει παλιοτερα το ΙΧ του λουτσεσκου ή οτι αγορασε τα γιαννενα ή οτι εδωσε 10 μυρια για τις εκλογες στην επο...
Ομως οι δικαστες εχουν αλλη γνωμη για ολες αυτες τις υποθεσεις..οποτε η γνωμη μου δεν μετραει...

υγ : καλα για το φιασκο του τσιπρα με τον ριχαρδο τι να πω???ουτε ο καρανικας δεν θα εκανε τετοια πατατα...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ασε εγω τι πιστευω..εγω μπορει να πιστευω οτι ο βαγγελας ειχε συμμορια ή οτι εδειρε τον πλατανια ή οτι ο σαββιδης ειχε καψει παλιοτερα το ΙΧ του λουτσεσκου ή οτι αγορασε τα γιαννενα ή οτι εδωσε 10 μυρια για τις εκλογες στην επο...
Ομως οι δικαστες εχουν αλλη γνωμη για ολες αυτες τις υποθεσεις..οποτε η γνωμη μου δεν μετραει...

υγ : καλα για το φιασκο του τσιπρα με τον ριχαρδο τι να πω???ουτε ο καρανικας δεν θα εκανε τετοια πατατα...
ολα του τσιπρα φιασκα ειναι ρετυπε ? να σου πιασω για τον ενεργκα ελλας που εκανε παρτι με βιζιτες στη μυκονο μερικες μερες μετα τα δικαστηρια. ο τσιπρας τοτε καταληψεις ακομα εκανε.. ασε τωρα που θα παρουμε στα σοβαρα την ελληνικη δικαιοσυνη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εσυ εφερες ενα χαφ απο σερβια,αριστεροποδαρο,που ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλος και ετοιμος να παιξει αυριο....στον ΠΑΟΚ γιατι δηλαδη πρεπει να χωσουν 6χαρτια στον μπεργκ και απο 2μυρια σε τρεις ακομα για να βρουνε παικτη?Μην τρελαθουμε αλανια,το οτι ο ΠΑΟΚ καθε χρονο ταιζει κουτσους ,εχει να κανει οτι στην παε ,αυτοι που ειναι υπευθυνοι για τις μεταγραφες α)τρωνε β)ειναι λαμογια γ)παιζουν το πουλι τους δ)ειναι ουσιαστικα ανευθυνοι γιατι ολα περνανε απο τη γκλαβα του ιβαν στο τελος...τον ταιζουν τοσο παπαζωτο που για να γινει μεταγραφη σοβαρη φτανουμε στο παρα ενα!
φυσικα και βεβαια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ στην ομαδα....το ολο κολπο ειναι να βρουν το αφεντικο μποσικο να του φανε!
Το τι λένε ότι είναι δεν με ενδιαφέρει. Στο γήπεδο θα φανεί. Αυτό για αρχή. Όμως ο παίκτης που ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι τελίωνε το συμβόλαιό του και για να μη πάρει τα αρχίδια μου η ομάδα του (και επειδή ο περσινός σχεδιασμός της ΑΕΚ ήταν για τον πούτσο) και επειδή η ΑΕΚ τον ήθελε πλήρωσε 500χιλιάρικα για να τον πάρει. Πρόσεξε σε συμβόλαιο που λήγει μετά από 6 μήνες η ΑΕΚ πλήρωσε 500 χιλιάρικα. Τώρα αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Πρίγιοβιτς στη Σερβία του οποίου το συμβόλαιο θα τελιώνει το καλοκαίρι δε ξέρω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όταν ήρθε ο Πρίγιο στον ΠΑΟΚ είχε δώσει 2χαρτιά ο ΠΑΟΚ, και του έκατσε λαχείο. ΑΝ μπορεί να το ξανακάνει μαγκιά του, αλλά προσωπικά το βλέπω χλωμό.
Α! Συν ότι όσο περνάνε οι μέρες και δε βγαίνει τουλάχιστον στην επιφάνεια, να γίνεται τίποτα είναι εναντίων του ΠΑΟΚ. Γιατί αν πας μετά τις 20 να χτυπήσεις πόρτα ακόμα και να την ανοίξουν θα στάξεις πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom