D
dude901123
Επισκέπτης
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Όποιος κατάλαβε.. Κατάλαβε..
χαχαχαχαχαχαχαχα
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Όποιος κατάλαβε.. Κατάλαβε..
χαχαχαχαχαχαχαχα
Εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις?....παμε μια απλα και κατανοητα....Οποιος βρεθει να πει κατι για τον Ιβαν ειναι τερμα μαλακας...ο ανθρωπος αυτος εμφανιστηκε απο το πουθενα ,μεσα σε μια χρονικη στιγμη που ολη η χωρα βουλιαζε , πηρε την ομαδα με χρεη και πολλους παικτες της βασικους- ξεπουλημενους αναγκαστικα- κοντρα σε ενα σαπιο ντοπιο κατεστημενο που το λυμαινεται μια καλοστημενη συμμορια εδω και δεκαετιες......ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ,ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ,ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΡΑΜΑ.....Με αυτό το ποστ με μπέρεψες!!! Ποιους κατηγορείς; Τους ανθρωπους που κάνουν τον μεταγραφικό προγραμματισμό που είναι επιλογή Σαββίδη ή τον Σαββίδη;
πας καλα ρε συ....τι να πει το παιδι και πολλα ειπε...μασαγε τα δοντια του με τη γλωσσα του ..χεσμεντεν οσο δεν παει...δηλαδη εσυ θα ελεγες παραπανω.....μαλακα μου εδω βαρανε κοσμο μες τη μεση του δρομου μερα μεσημερι ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...Εχεις καταλαβει τι παιζει η ετσι τα γραφεις?η μηπως εχεις απεριοριστη εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη και συ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα....γιατι απο το χαντακι καμια δικαιοσυνη δεν σηκωσε ποτε κανενα!...σκεψου η ελληνικη!Επειδη καποιοι μπορει να μην καταλαβαν, μια απο τις καταθεσεις για ξυλοδαρμο ηταν και του αποστολοπουλου!!!!
Κλαμαααααα!!!!!!
Και καθομαστε εμεις εδω και συζηταμε για τα αυτονοητα με τισ μπουγατσες...
Εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις?....παμε μια απλα και κατανοητα....Οποιος βρεθει να πει κατι για τον Ιβαν ειναι τερμα μαλακας...ο ανθρωπος αυτος εμφανιστηκε απο το πουθενα ,μεσα σε μια χρονικη στιγμη που ολη η χωρα βουλιαζε , πηρε την ομαδα με χρεη και πολλους παικτες της βασικους- ξεπουλημενους αναγκαστικα- κοντρα σε ενα σαπιο ντοπιο κατεστημενο που το λυμαινεται μια καλοστημενη συμμορια εδω και δεκαετιες......ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ,ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ,ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΡΑΜΑ.....
Προαφανως ομως εχει και δουλειες να κανει...απο οτι ξερουμε ολοι ειναι απο τους πλουσιοτερους ανθρωπους στη Ρωσια ,οποτε αναγκαστικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και δεν ειναι δυνατο να εχει τον ΠΑΟΚ ολη μερα προτεραιοτητα....και καπου εκει αναγκαστικα μπαινουν τριτοι εμπλεκομενοι και τεταρτοι και πεμπτοι και χανεις τη μπαλα....γιατι οπου υπαρχει φαι οι λιμοκοντοροι πρωτοι!
πας καλα ρε συ....τι να πει το παιδι και πολλα ειπε...μασαγε τα δοντια του με τη γλωσσα του ..χεσμεντεν οσο δεν παει...δηλαδη εσυ θα ελεγες παραπανω.....μαλακα μου εδω βαρανε κοσμο μες τη μεση του δρομου μερα μεσημερι ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...Εχεις καταλαβει τι παιζει η ετσι τα γραφεις?η μηπως εχεις απεριοριστη εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη και συ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα....γιατι απο το χαντακι καμια δικαιοσυνη δεν σηκωσε ποτε κανενα!...σκεψου η ελληνικη!
φυσικα κ εχει απεριοριστη εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη τυπε. τοσα χρονια ο,τι θελανε κανανε μπροστα στα ματια του κοσμου και δεν τους τιμωρουσε κανεις. μολις πηγανε να φανε καμια καμπανιτσα ετσι για τα ματια του κοσμου το γυρισανε στο οτι τους κυνηγαει (τον βαγγελα βασικα οχι "αυτους" τηνομαδα τους δηλαδη) η στημενη και διαπλεκομενη (ξαφνικα) δικαιοσυνη. οταν τους αθωωνει βεβαια σκανδαλωδως (βλεπε πλατανια) τοτε σου λενε οτι μας αθωωσανε οι δικαστες τους οποιους αποδομουσανε 1 λεπτο πριν.. αβυσσος το μυαλο του μεσου γαβρου. για ψυχιατρο ειναι με τα διπολικα αυτα που λενεπας καλα ρε συ....τι να πει το παιδι και πολλα ειπε...μασαγε τα δοντια του με τη γλωσσα του ..χεσμεντεν οσο δεν παει...δηλαδη εσυ θα ελεγες παραπανω.....μαλακα μου εδω βαρανε κοσμο μες τη μεση του δρομου μερα μεσημερι ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...Εχεις καταλαβει τι παιζει η ετσι τα γραφεις?η μηπως εχεις απεριοριστη εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη και συ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα....γιατι απο το χαντακι καμια δικαιοσυνη δεν σηκωσε ποτε κανενα!...σκεψου η ελληνικη!
δηλαδή ο αποστολοπουλος φοβοταν να πει στον μπουζο στο ραδιοφωνο ότι τον δειρανε, αλλα στην καταθεση του ενώπιον του ανακριτη δεν φοβοταν και ειπε ότι τον δειρανε?????
απλα να σε ενημερωσω πως ότι και να ελεγε στον μπουζο, ο ολυμπιακος και ο χοντρος δεν θα εχει καμια επιπτωση...με αυτά όμως που ειπε στον ανακριτη, κληθηκε ο ολυμπιακος για να φαει -6 βαθμούς....
μπαοκ εισαι αφου...
φυσικα κ εχει απεριοριστη εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη τυπε. τοσα χρονια ο,τι θελανε κανανε μπροστα στα ματια του κοσμου και δεν τους τιμωρουσε κανεις. μολις πηγανε να φανε καμια καμπανιτσα ετσι για τα ματια του κοσμου το γυρισανε στο οτι τους κυνηγαει (τον βαγγελα βασικα οχι "αυτους" τηνομαδα τους δηλαδη) η στημενη και διαπλεκομενη (ξαφνικα) δικαιοσυνη. οταν τους αθωωνει βεβαια σκανδαλωδως (βλεπε πλατανια) τοτε σου λενε οτι μας αθωωσανε οι δικαστες τους οποιους αποδομουσανε 1 λεπτο πριν.. αβυσσος το μυαλο του μεσου γαβρου. για ψυχιατρο ειναι με τα διπολικα αυτα που λενε
φοβηθηκε να πει στο ραδιοφωνο της μπουγατσας μην την παθει και σαν τον τζηλο τυπε μου που επεσε κατα λαθος πανω στα σφυρια των φουσκωτων. ειπαμε ΑΝ ειχατε δικιο θα ανοιγατε τις καμερες να μας κανετε ολους ρομπα να τουμπεκιαστουμε αλλα σαν αρχιπουσταρια που ειστε βασιστηκατε στην ατιμωρησια που απολαμβανετε και το ριξατε στην "βλαβη" και μας κουνατε και το δαχτυλοΚαι "παραδόξως" παρά το (αρχικό) -6 του Ολυμπιακού ο Αποστολόπουλος ΔΕΝ έφαγε ξύλο, ΔΕΝ έπαθε το παραμικρό από τον "αρχινονό του Ελληνικού ποδοσφαίρου", "τον αρχηγό της ε.ο.", "τον ναρκέμπορα" κλπ κλπ κλπ.
Αλλά φοβήθηκε να πει στο ραδιόφωνο της μπουγάτσας.
Και περιμένουν αυτοί οι τύποι να τους πάρουμε στα σοβαρά.
ασε τι ελεγα εγω. εγω δν αλλαξα αποψη. εσεις αλλαζετε οταν σας αθωωνει ο δικαστης τοτε ελαμψε η δικαιοσυνη, οταν σας κατηγορουν για κατι τοτε οι εισαγγελεις ειναι στημενοι.. σε ενα λεπτο μεσα ρε διπολικοι τα λετε αυτα. εμενα η αποψη μου για την ελληνικη δικαιοσυνη δεν εχει αλλαξει. να στο εξηγησω πιο αναλυτικα η το καταλαβες τωρα?Ρε παπάρα, ξέχασες τι έλεγες ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ;
φοβηθηκε να πει στο ραδιοφωνο της μπουγατσας μην την παθει και σαν τον τζηλο τυπε μου που επεσε κατα λαθος πανω στα σφυρια των φουσκωτων. ειπαμε ΑΝ ειχατε δικιο θα ανοιγατε τις καμερες να μας κανετε ολους ρομπα να τουμπεκιαστουμε αλλα σαν αρχιπουσταρια που ειστε βασιστηκατε στην ατιμωρησια που απολαμβανετε και το ριξατε στην "βλαβη" και μας κουνατε και το δαχτυλο
ασε τι ελεγα εγω. εγω δν αλλαξα αποψη. εσεις αλλαζετε οταν σας αθωωνει ο δικαστης τοτε ελαμψε η δικαιοσυνη, οταν σας κατηγορουν για κατι τοτε οι εισαγγελεις ειναι στημενοι.. σε ενα λεπτο μεσα ρε διπολικοι τα λετε αυτα. εμενα η αποψη μου για την ελληνικη δικαιοσυνη δεν εχει αλλαξει. να στο εξηγησω πιο αναλυτικα η το καταλαβες τωρα?
ενταξει ουτε φουρνο ειχε ουτε θα ξαναβρισκοτανε μπροστα σας για να του δωσετε κανα μαθημα για το μελλον. την γλιτωσε αναιμακτα αυτος. εισαι σιγουρος για ψευδορκια (που δεν προκυπτει απο επισημους θεσμους) αλλα οταν σε λενε για πρεζεμπορες και συμμοριες (με ενδειξεις με αποδειξεις με εμπλεκομενους ολους τους θεσους τις δικαιοσυνης) τσινας. τυπε πες τωρα μπεσα, δεν ειστε για γιατρο ?Τι να πάθει ρε παίκτη, δεν έπαθε τίποτα μετά τις επίσημες καταθέσεις-ψευδορκίες στα δικαστήρια, να τα ξαναπεί στο ραδιόφωνο φοβήθηκε;
τα παοκτσακια απο το φαληρο το κανανε ρε τυπε το ξερουνε ολοι ! απο τα 20 εκατομμυρια γαβρων ξεφυγανε 3 ειδικα στο φαληρο και γινανε ΠΑΟΚτσηδες.. προσελαβε και την ρεπορτερ-θειτσα της γειτονιας το οπεν να καταγραψει τον ξυλοδαρμο με τελευταιας τεχνολογιας κινητοΟ μαλακας ο Σαββιδης πηγε να στησει νεο Πλατανια και για αυτο δεν τους πιανουν,πιασαν κατι ρωσους πριν κατι χρονια που ηταν και υπαλληλοι του ΠΑΟΚ οταν καιγαν τα αμαξια του ξαδελφου του Λουτσεσκου και κατι αλλων αλλα δεν ανοιξε μυτη.
Μιλαμε εκτος οτι εκει πανω ειναι μαλακες ειναι και κατσαπλαδιες,οτι να στησουν ενα ξυλοδαρμο διαιτητη με καμερες του Οπεν δεν μπορουν να φτιαξουν
Δικε μου αν ηταν απο Φαληρο μερια να εισαι σιγουρος οτι 8α ηταν μεσα τωρατα παοκτσακια απο το φαληρο το κανανε ρε τυπε το ξερουνε ολοι ! απο τα 20 εκατομμυρια γαβρων ξεφυγανε 3 ειδικα στο φαληρο και γινανε ΠΑΟΚτσηδες.. προσελαβε και την ρεπορτερ-θειτσα της γειτονιας το οπεν να καταγραψει τον ξυλοδαρμο με τελευταιας τεχνολογιας κινητο
εννοειται ρε τυπε. το ξερουν ολοι αλλωστε οτι μια ζωη τον ολυμπιακο και τους οπαδους του κυνηγαει η δικαιοσυνη.. τοσες τιμωριες τοσα χρονια εχετε φαει εννοειται οτι αν ηταν γαβροι θα τους ειχανε τσακωσει οπως και αυτον που εφαγε τον φιλοπουλο αλλωστεΔικε μου αν ηταν απο Φαληρο μερια να εισαι σιγουρος οτι 8α ηταν μεσα τωρα