Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
ενταξει ουτε φουρνο ειχε ουτε θα ξαναβρισκοτανε μπροστα σας για να του δωσετε κανα μαθημα για το μελλον. την γλιτωσε αναιμακτα αυτος. εισαι σιγουρος για ψευδορκια (που δεν προκυπτει απο επισημους θεσμους) αλλα οταν σε λενε για πρεζεμπορες και συμμοριες (με ενδειξεις με αποδειξεις με εμπλεκομενους ολους τους θεσους τις δικαιοσυνης) τσινας. τυπε πες τωρα μπεσα, δεν ειστε για γιατρο ?

Η ψευδορκία του Πλατανιά ρε άνθρωπε αποδείχθηκε από τα δικαστήρια με την πανηγυρική δικαίωση του γαύρου. Για συμμορίες και πρεζέμπορες μιλάτε για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ξέρεις τη διαφορά;) και τα δικαστήρια δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Πες τωρα, μπέσα, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
εννοειται ρε τυπε. το ξερουν ολοι αλλωστε οτι μια ζωη τον ολυμπιακο και τους οπαδους του κυνηγαει η δικαιοσυνη.. τοσες τιμωριες τοσα χρονια εχετε φαει εννοειται οτι αν ηταν γαβροι θα τους ειχανε τσακωσει οπως και αυτον που εφαγε τον φιλοπουλο αλλωστε

Εκείνος που έφαγε τον Μπλιώνα, τι απέγινε τύπε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
ενταξει ουτε φουρνο ειχε ουτε θα ξαναβρισκοτανε μπροστα σας για να του δωσετε κανα μαθημα για το μελλον. την γλιτωσε αναιμακτα αυτος. εισαι σιγουρος για ψευδορκια (που δεν προκυπτει απο επισημους θεσμους) αλλα οταν σε λενε για πρεζεμπορες και συμμοριες (με ενδειξεις με αποδειξεις με εμπλεκομενους ολους τους θεσους τις δικαιοσυνης) τσινας. τυπε πες τωρα μπεσα, δεν ειστε για γιατρο ?

Αρα εσυ εμπιστευεσαι τους εμπλεκομενους θεσμους της δικαιοσυνης???ωραια, καταληξαμε καπου...
Αρα ο αρειος παγος που λεει οτι δεν πρεπει να δικαστει ο χοντρος ουτε καν για συμμορια, εσυ τον εμπιστευεσαι...αρα γιατι συνεχιζεις και λες για συμμορια???? :headbaning2:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Η ψευδορκία του Πλατανιά ρε άνθρωπε αποδείχθηκε από τα δικαστήρια με την πανηγυρική δικαίωση του γαύρου. Για συμμορίες και πρεζέμπορες μιλάτε για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ξέρεις τη διαφορά;) και τα δικαστήρια δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Πες τωρα, μπέσα, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ;
ποια αθωωση πανηγυρικη ρε τυπε πλακα κανεις?
δες την αποφαση που λες οτι σε αθωωνει, εκτος το οτι μιλαει για ηπια βια (αρα εχουνε δικιο οι παικτες του πλατανια που λενε για τραμπουκο στο ημιχρονο) ειναι αθωωση για σενα οπως και αλλαγη απο εγκληματικη οργανωση σε συμμορια. πανηγυρικη αθωωση λεει ενω φαγατε (μονο) 3 αγωνιστικες.. τα γεγονοτα αντε να δεχτω οτι εισαι μια ζωη ανενημερωτος κ δεν τα ξερεις απλα παπαγαλιζεις οτι ακους δεξια αριστερα απο αλλους φελλους σαν εσενα, αλλα ουτε τα ελληνικα ρε τυπε δεν ξερεις? πρωτη φορα ακουω για αθωωση με ποινη 3 αγωνιστικων. οταν οι ενδειξεις εμπεριεχουν πραγματα που ειδαμε με τα ματια μας 20 χρονια, και πραγματα που ακουσαμε με τα αυτια μας (τον περπινιαδη στις κασετες  βρε αν δεν καταλαβες) ε δεν χρειαζομαστε και κατι αλλο να βγαλουμε τα συμπερασματα μας. το οτι ειναι ομως στα δικαστηρια ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ για ο,τι ποινικο αδικημα υπαρχει ο δικος σου, εσενα δεν σου λεει τιποτα .. ουτε ο γιατρος σε κανει καλα εσενα προβατακι μου. αυτος που εφαγε τον μπλιωνα ειναι εκει που ειναι αυτος που εφαγε τον φιλοπουλο (τα ριξανε σε ενα πρεζακι φουκαρα και ολα καλα ) , εκει που ειναι αυτος που μαχαιρωνε τον αγγλο της μπερνλι, εκει που ειναι αυτοι που καψανε το αμαξι με τους ΠΑΟΚτσηδες πριν 15-20 χρονια (με εναν νεκρο) και να μην συνεχισω την λιστα δεν θα εχουμε τελειωμο.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αρα εσυ εμπιστευεσαι τους εμπλεκομενους θεσμους της δικαιοσυνης???ωραια, καταληξαμε καπου...
Αρα ο αρειος παγος που λεει οτι δεν πρεπει να δικαστει ο χοντρος ουτε καν για συμμορια, εσυ τον εμπιστευεσαι...αρα γιατι συνεχιζεις και λες για συμμορια???? :headbaning2:
εγω 10 φορες στο εχω πει οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη γιατι ειναι φοβισμενη, διεφθαρμενη και χειραγωγησιμη σε μεγαλο βαθμο. και καποια πραγματα δεν χρειαζονται να στα επαληθευσει η ελλ. δικ. για να πεις οτι τα ηξερες η τα υποπτευοσουνα ορθα. να στο εξηγησω γιατι ως γαβρος δυσκολευεσαι με απλα πραματακια, αν π.χ. στο δικαστηριο ο τσοχατζοπουλος η ο γιαννος για να πιασουμε κ τα πιο προσφατα αθωωνονταν (πανηγυρικα οπως λες εσυ γαβριελλα μου), ε δεν θα πιστευα οτι δεν εχουνε κλεψει τα ταμεια του κρατους και οτι οντως ειναι αθωοι , αλλα οτι κατι βρωμαει πολυ. γκεγκε? οπως για το οτι ο ντροσχο δεν δικαζεται για εγκληματικη οργανωση αλλα για συμμορια (ναχαμε να λεγαμε ειναι αυτα και δικηγοριστικες πουστιες) δεν χρειαζεται να τον βαλει η ελλ. δικ. ισοβια για να ξερω οτι οντως ειναι μπλεγμενος και βουτηγμενος μεχρι την καραφλα στα σκατα. τωρα αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να εισαι αυτοπτης μαρτυρας μονο για να εισαι σιγουρος οτι ενα εγκλημα ελαβε πραξη στο γιατρο κ εσυ γρηγορα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
εγω 10 φορες στο εχω πει οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη γιατι ειναι φοβισμενη, διεφθαρμενη και χειραγωγησιμη σε μεγαλο βαθμο. και καποια πραγματα δεν χρειαζονται να στα επαληθευσει η ελλ. δικ. για να πεις οτι τα ηξερες η τα υποπτευοσουνα ορθα. να στο εξηγησω γιατι ως γαβρος δυσκολευεσαι με απλα πραματακια, αν π.χ. στο δικαστηριο ο τσοχατζοπουλος η ο γιαννος για να πιασουμε κ τα πιο προσφατα αθωωνονταν (πανηγυρικα οπως λες εσυ γαβριελλα μου), ε δεν θα πιστευα οτι δεν εχουνε κλεψει τα ταμεια του κρατους και οτι οντως ειναι αθωοι , αλλα οτι κατι βρωμαει πολυ. γκεγκε? οπως για το οτι ο ντροσχο δεν δικαζεται για εγκληματικη οργανωση αλλα για συμμορια (ναχαμε να λεγαμε ειναι αυτα και δικηγοριστικες πουστιες) δεν χρειαζεται να τον βαλει η ελλ. δικ. ισοβια για να ξερω οτι οντως ειναι μπλεγμενος και βουτηγμενος μεχρι την καραφλα στα σκατα. τωρα αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να εισαι αυτοπτης μαρτυρας μονο για να εισαι σιγουρος οτι ενα εγκλημα ελαβε πραξη στο γιατρο κ εσυ γρηγορα

Τυπε το εχεισ καταλαβει οτι εχεις δημιουργησει ενα κοσμο μεσα στο μυαλο σου, οπου οτι και να γινει εχεις παντα δικιο???
Δηλαδη, οταν καποιος ασκει διωξη για ε.ο. ή για ναρκωτικα στον χοντρο, τοτε λες ενοχος ο χπντρος, αρχηγος ε.ο., πρεζεμπορας κτλ...
Οταν μετα καποιος αλλος δικαστικος λεει δεν υπαρχει ε.ο. ή αθωωος ο χοντρος ή δεν υπηρξε βια στον πλατανια, τοτε βγαινεις και λες για τσοχατζοπουλους και στημενη η δικαιοσυνη...

Αρα μονα ζυγα δικα σου...οτι και να γινει, εσυ μες στο μυαλο σου θα εχεισ παντα δικιο..
Κλασικη ψυχοπαθολογικη κατασταση..εισαι ετοιμος για γιατρο..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Τυπε το εχεισ καταλαβει οτι εχεις δημιουργησει ενα κοσμο μεσα στο μυαλο σου, οπου οτι και να γινει εχεις παντα δικιο???
Δηλαδη, οταν καποιος ασκει διωξη για ε.ο. ή για ναρκωτικα στον χοντρο, τοτε λες ενοχος ο χπντρος, αρχηγος ε.ο., πρεζεμπορας κτλ...
Οταν μετα καποιος αλλος δικαστικος λεει δεν υπαρχει ε.ο. ή αθωωος ο χοντρος ή δεν υπηρξε βια στον πλατανια, τοτε βγαινεις και λες για τσοχατζοπουλους και στημενη η δικαιοσυνη...

Αρα μονα ζυγα δικα σου...οτι και να γινει, εσυ μες στο μυαλο σου θα εχεισ παντα δικιο..

Αν βγάλεις άκρη με μπουγάτσα, σφύρα μου.

Μετά τον Φιλόπουλο, θυμήθηκε και ένα καμένο βανάκι κάπου στους δρόμους και για τον Μπλίωνα, κοκοκο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

τυπε 20 χρονια μας βγαζετε τρελους και λες για μενα οτι εχω δημιουργησει κοσμο μεσα στο μυαλο μου? το "Από τα ανωτέρω, επομένως, συνάγεται ότι η ένταση της μετελθούσης σωματικής βίας επί των προρρηθέντων μελών της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ήταν ήπια " εσυ το εκανες οτι δεν υπηρξε βια-τραμπουκο και μιλας για πλασμενους κοσμους?εσεις εχετε ψεκαστει τοσο που αλλα γραφουνε και αλλα καταλαβαινετε ρε τυπε αλλου ζειτε.. για εσας ο,τι σας πουνε οτι εχετε κανει ειναι στημενο και λασπη και δεν ξερω εγω τι αλλο σανο σας ταιζουνε, αλλα οταν σας αθωωσουνε τοτε ολα καλα ελαμψε η κρυσταλλινη δικαιοσυνη της χωρας. και μιλας για παραλληλους κοσμους? δεν περιμενα οτι δεν θα το καταλαβαινες αυτο το απλο που σου ειπα αλλα γαβρος εισαι.. σου εξηγησα οτι οταν καποιος αθωωνεται ειτε κατηγορειται εχω δικια μου κριση, η οποιοα δεν προερχεται οχι απο τη φαντασια μου αλλα απο γεγονοτα οπως π.χ. αυτα που βλεπουμε 20 χρονια τωρα στην μπαλα και οι κασετες της ευπ στισ οποιες ακουγεται ο κυριος περπινιαδης να κανει κουμαντα, και καταλαβαινω απο εκει τι εχει παιχτει. αν πουνε τον μπακαλη της γειτονιας μου ας πουμε οτι ειναι αρχηγος εγκληματικης και τον χωσουν μεσα και αθωωσουνε τον περπινιαδη τον οποιο τον ακουσαμε ολοι με τα αυτια μας να κανονιζει ποιος θα ανεβει και ποιος θα πεσει κατηγορια, να ζηταει ταγμενους διαιτητες κτλ και εχω δει το οφελος που ειχε η ομαδα του ε μαντεψε εσυ τι θα πιστεψω. επισης για τα περι πρεζεμπορα για να φτασουμ εεκει που φτασαμε εχει παιξει συνεργασια αμερικανων και 1002 ξενων αλλα για σενα ολα καλα λασπη του συριζα ειναι που κυνηγαει τον μπροεδρα.. το οτι εισαι εδω και υπερασπιζεσαι με σθενος εναν υποδικο λες κ ειναι θειος σου , αυτο κ αν ειναι ο γιατρος. ελπιζω να παιρνεις 20ρικο τουλαχιστον μπας και βγαλεις τα εξοδα του.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

Μετά τον Φιλόπουλο, θυμήθηκε και ένα καμένο βανάκι κάπου στους δρόμους και για τον Μπλίωνα, κοκοκο.
σου απαντησα για το μπλιωνα.  μαζι με τα καλοπαιδα σας ειναι. θυμηθηκα ενα βανακι που το καψατε με 3 ατομα μεσα (3πλη αποπειρα ανθρωποκτονιας), δν σε βλεπω να λες και για τα πιο προσφατα με το αγγλακι της μπερνλι, μηπως κ αυτα ητανε ηπια βια ρε τυπε? αστο τυπε μου ιδεα δεν εχεις πανε να τα πεις με τη ροζα για τον κουλη

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ΑΝ ο Αλέκος ακόμα μαζεύει στη Σαλονίκη τα πράγματά του, τότε το βίντεο φτιάχτηκε όταν πήγε για "ιατρικές εξετάσεις". Και τα πρόβατα περίμεναν τη συνάντηση με το Σαββίντι.  :happy: :happy: :happy: :happy:

τα προβατα που περιμενανε επιθετικο κιλλερ και τους φερανε σολδανο και μασουρα τι λενε? εμειςς με 10 χαρτια θα φερουμε αλλον. εσυ κοιτα τα του οικου σου καλυτερα με τα λιμα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

μιας κ λες "θυμηθηκε" το καμενο αμαξι, του μπλιωνα ειναι 30 χρονια πριν και βαλε. εσυ δεν "θυμηθηκες"? ενα μπλιωνα εχετε να πειτε μονο ενω τα δικα σας ειναι ακομα φρεσκα . ρε μπαροκ μια φορα να εχεις πει κατι εγκυρο δεν παιζει. δν εινα τυχαιο οτι προσκυνας κουλη

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
τα προβατα που περιμενανε επιθετικο κιλλερ και τους φερανε σολδανο και μασουρα τι λενε? εμειςς με 10 χαρτια θα φερουμε αλλον. εσυ κοιτα τα του οικου σου καλυτερα με τα λιμα
Δεν παιζεσε ρε φιλε,οταν εμεις πουλαγαμε Ρετσο 15 μυρια,αλλα τοσα  τον Σαμαρη,αλλα τοσα τον Μητρογλου και αλλους πολλους λεγατε ξεπουλαει ο χοντρος και τσεπωνει τα λεφτα απο το τσουλου και αλλα επαρχιωτικα βλαχικα,τωρα που σου παιρνουν ετσιθελητικα τον καλυτερο σου παιχτη με 35 χρονια χρονια χωρις πρωταθλημα στην πλατη λες για τους παιχταραδες που ΘΑ φερεις με τα λεφτα που μπηκαν στο ταμειο,στην καλυτερη με κανα Κουλουρη θα την βγαλεις αλλα η προεδραρα που τους εχει πιασμενους απο ολες τις μπαντες ξερει

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
μιας κ λες "θυμηθηκε" το καμενο αμαξι, του μπλιωνα ειναι 30 χρονια πριν και βαλε. εσυ δεν "θυμηθηκες"? ενα μπλιωνα εχετε να πειτε μονο ενω τα δικα σας ειναι ακομα φρεσκα . ρε μπαροκ μια φορα να εχεις πει κατι εγκυρο δεν παιζει. δν εινα τυχαιο οτι προσκυνας κουλη
Βεβαια σε ενα ματς Πανιωνιου-ΠΑΟΚ στο μπασκετ φταινε τα παιδια απο το Φαληρο παλι ε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506

Ρε παπάρα, θυμήθηκα τον Μπλιώνα γιατί είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΦΟΝΟΣ εντός γηπέδου στην Ελλάδα από συγκεκριμένους οπαδούς μάλιστα που δεν τιμωρήθηκε ΠΟΤΕ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Δεν παιζεσε ρε φιλε,οταν εμεις πουλαγαμε Ρετσο 15 μυρια,αλλα τοσα  τον Σαμαρη,αλλα τοσα τον Μητρογλου και αλλους πολλους λεγατε ξεπουλαει ο χοντρος και τσεπωνει τα λεφτα απο το τσουλου και αλλα επαρχιωτικα βλαχικα,τωρα που σου παιρνουν ετσιθελητικα τον καλυτερο σου παιχτη με 35 χρονια χρονια χωρις πρωταθλημα στην πλατη λες για τους παιχταραδες που ΘΑ φερεις με τα λεφτα που μπηκαν στο ταμειο,στην καλυτερη με κανα Κουλουρη θα την βγαλεις αλλα η προεδραρα που τους εχει πιασμενους απο ολες τις μπαντες ξερει

Εντωμεταξύ ο Ολυμπιακός απέρριψε 5 εκατομμύρια για τον ......Κούτρη και αυτοί έδωσαν πάσα τον επι δυο χρόνια καλύτερο παίκτη τους με 10. Αν αρχίσουμε να γράφουμε πόσα χρήματα έχουν πάρει διάφορες ομάδες για παίκτες τους θα βάλουν (ΞΑΝΑ) τα κλάμματα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Συνημμένα

• screenshot_363.jpg
    screenshot_363.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom