εγω 10 φορες στο εχω πει οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη γιατι ειναι φοβισμενη, διεφθαρμενη και χειραγωγησιμη σε μεγαλο βαθμο. και καποια πραγματα δεν χρειαζονται να στα επαληθευσει η ελλ. δικ. για να πεις οτι τα ηξερες η τα υποπτευοσουνα ορθα. να στο εξηγησω γιατι ως γαβρος δυσκολευεσαι με απλα πραματακια, αν π.χ. στο δικαστηριο ο τσοχατζοπουλος η ο γιαννος για να πιασουμε κ τα πιο προσφατα αθωωνονταν (πανηγυρικα οπως λες εσυ γαβριελλα μου), ε δεν θα πιστευα οτι δεν εχουνε κλεψει τα ταμεια του κρατους και οτι οντως ειναι αθωοι , αλλα οτι κατι βρωμαει πολυ. γκεγκε? οπως για το οτι ο ντροσχο δεν δικαζεται για εγκληματικη οργανωση αλλα για συμμορια (ναχαμε να λεγαμε ειναι αυτα και δικηγοριστικες πουστιες) δεν χρειαζεται να τον βαλει η ελλ. δικ. ισοβια για να ξερω οτι οντως ειναι μπλεγμενος και βουτηγμενος μεχρι την καραφλα στα σκατα. τωρα αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να εισαι αυτοπτης μαρτυρας μονο για να εισαι σιγουρος οτι ενα εγκλημα ελαβε πραξη στο γιατρο κ εσυ γρηγορα
Τυπε το εχεισ καταλαβει οτι εχεις δημιουργησει ενα κοσμο μεσα στο μυαλο σου, οπου οτι και να γινει εχεις παντα δικιο???
Δηλαδη, οταν καποιος ασκει διωξη για ε.ο. ή για ναρκωτικα στον χοντρο, τοτε λες ενοχος ο χπντρος, αρχηγος ε.ο., πρεζεμπορας κτλ...
Οταν μετα καποιος αλλος δικαστικος λεει δεν υπαρχει ε.ο. ή αθωωος ο χοντρος ή δεν υπηρξε βια στον πλατανια, τοτε βγαινεις και λες για τσοχατζοπουλους και στημενη η δικαιοσυνη...
Αρα μονα ζυγα δικα σου...οτι και να γινει, εσυ μες στο μυαλο σου θα εχεισ παντα δικιο..
Κλασικη ψυχοπαθολογικη κατασταση..εισαι ετοιμος για γιατρο..