τωρα στραβωσα κ θα κλαιω.σημασια δεν δινω ρε.το πουλι μου θα παρει κ ο γαυρος στο κυπελο κ περιμενε,ακομα τα πλει οφ δεν ηρθανξεκολα πλεζουρα μην λες μαλακιες θα στραβωσει ο ντεκερ.
εξαλλου ο παοκ ειναι αυτοδυναμος δεν στηριζετε σε κανενα αλλο σωματειο...
ποσα λεφτα ειπαμε κανει ο μελισσης????????
οοοοοοοοοοο θα σαι παντα η ΡΟΥΦΙΑΝΑ του βορρααααααααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δεν χρειαζεται να αποστομωσω κανεναν.
μας αποστομωσες
η μονη σοβαρη ομαδα που νικησες (με πετσινο πεναλτι ομως) ηταν ο αρης
ολες οι αλλες ηταν της πλακας
Δες σε τι επιχειρημα εκανα παραθεση τα παιχνιδια και κατσε επανω
Ολες οι ομαδες αυτες ειναι καλυτερες απο την Προοδευτικη που ανεφερε ο υπνος.
Μεχρι το τριμπαλο βγαιναν και λεγαν την αληθεια οτι δεν παιζει τιποτα υποπτο.
Τωρα το γυριζουν στο καλαματιανο.
Τελος,στον πουτσο μου οι γαυροι πειτε τις μαλακιες σας.Ο,τι μαλακια πει ο Μιχος την αναπαραγετε,σταρχιδια μου.
Αλλα κωλοτουμπες μετα απο πουτσες δεν γουσταρω να βλεπω.
o βαζελος...μη μιλαμε για χουντα ρε παιδια...φτανει...με βεντερ ...τη κερδισε και ο ευρωγαβρος ...συνεπως δε μετραει...πανθρακικο,θρασυβουλο...β εθνικη ομαδες,ρουλη με διαιτησια και ας ειναι ομαδα για β εθνικη,οφη ομαδα σας ειναι ...ο παο ειναι γιΑ 3ος τι να κανουμε.η αεκ τα τελευταια 5 χρονια ηταν παντα καλυτερη απο βαζελο,φετος ειμαστε εμεις πιο καλοι .[size=20pt]ο γαβρος δε μετραει[/size],
Φυσικά και δεν μετράει...αφού είναι πάντα 1ος!!!αχαχαχαχαχχαχα
[move][size=20pt] :'( :'(ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :'( :'([/size][/move]
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
γιατι με βριζεις?εγω σε εβρισα???Εκεί καταντήσαμε, η ντροπή των οπαδών να βγάζουν και γλώσσα!
Και άλλος παναθηναικός χουλιγκαν με σουτιεν!
ακου να με πει...βαζελο!
Επισκέπτης
απορω για σας τι φρουτα ειστε,μαλακες που λενε εναντια του ΠΑΟΚ επειδη τους νικαει στη τουμπα μια ζωη.το παο,και γ εθνικη να ειμαστε ,τον νικαμε παντα ,,,εχει πολυ κομπλεξ ο βαζελος με ΠΑΟΚΑΡΑ οποτε κατεβενει αθηνα η ομαδα ,η ομαδα παντα αδικειται απο διαιτησια
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλα στο κυπελο να παρετε απο την τουμπα φορα και να ερθετε με τον κωλο.τωρα στραβωσα κ θα κλαιω.σημασια δεν δινω ρε.το πουλι μου θα παρει κ ο γαυρος στο κυπελο κ περιμενε,ακομα τα πλει οφ δεν ηρθαν
τελικα κολυμπι μαθατε ρε μπουγατσαδες??
οοοοοοοο θα σαι παντα η ρουφιανα του βορρααααααααααααα
απορω για σας τι φρουτα ειστε,μαλακες που λενε εναντια του ΠΑΟΚ επειδη τους νικαει στη τουμπα μια ζωη.το παο,και γ εθνικη να ειμαστε ,τον νικαμε παντα ,,,εχει πολυ κομπλεξ ο βαζελος με ΠΑΟΚΑΡΑ οποτε κατεβενει αθηνα η ομαδα ,η ομαδα παντα αδικειται απο διαιτησια
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Και μην ξαναβρίσεις τον...βάζελο!!!
Επισκέπτης
ξεχασες το χικ στο τελος της προτασης σου..απορω για σας τι φρουτα ειστε,μαλακες που λενε εναντια του ΠΑΟΚ επειδη τους νικαει στη τουμπα μια ζωη.το παο,και γ εθνικη να ειμαστε ,τον νικαμε παντα ,,,εχει πολυ κομπλεξ ο βαζελος με ΠΑΟΚΑΡΑ οποτε κατεβενει αθηνα η ομαδα ,η ομαδα παντα αδικειται απο διαιτησια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε υπνε παρτο χαμπαρι.απορω για σας τι φρουτα ειστε,μαλακες που λενε εναντια του ΠΑΟΚ επειδη τους νικαει στη τουμπα μια ζωη.το παο,και γ εθνικη να ειμαστε ,τον νικαμε παντα ,,,εχει πολυ κομπλεξ ο βαζελος με ΠΑΟΚΑΡΑ οποτε κατεβενει αθηνα η ομαδα ,η ομαδα παντα αδικειται απο διαιτησια
Στον πουτσο μου για το τι ειναι ο Παναθηναικος φετος συμφωνα με την δικια σου ποδοσφαιρικη κριση.
Εχεις 4 διπλα σε 50 παιχνιδια με τον Παναθηναικο στην Αθηνα και σου επεσε βαρυ το τριμπαλο και αρχισες ζεμπεκιες για στημενα και μαλακιες?Ξυπνα.
Επισκέπτης
οτι και να λετε ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα με 2,5 εκατομυρια οπαδους σε ολο το κοσμο,το ιδιο με γαυρους .ο παο εχει 2 εκατομυρια και η αεκ 900 χιλιαδες ,ο αρης 80 και η λαρισα 100χιλιαδες..για να μαθαινετε γιατι ειστε τουβλα γαβροβαζελοι.στη θεσσαλονικη το 80% παοκ ,το 10% παοοσφπαεκ ,7 % ρουλη και 2 η γρια ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οοοοοοοο θα σαι παντα η πουτανα του βορρα
την μαλαματινα θα χεισ παντα χορηγο
γυφτοπαοκακι μια ζωη θα σε γαμω...
ρε τους λαγους μια φορα εβγαλαν κ ενα ωραιο συνθημα...
την μαλαματινα θα χεισ παντα χορηγο
γυφτοπαοκακι μια ζωη θα σε γαμω...
ρε τους λαγους μια φορα εβγαλαν κ ενα ωραιο συνθημα...
οτι και να λετε ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα με 2,5 εκατομυρια οπαδους σε ολο το κοσμο,το ιδιο με γαυρους .ο παο εχει 2 εκατομυρια και η αεκ 900 χιλιαδες ,ο αρης 80 και η λαρισα 100χιλιαδες..για να μαθαινετε γιατι ειστε τουβλα γαβροβαζελοι.στη θεσσαλονικη το 80% παοκ ,το 10% παοοσφπαεκ ,7 % ρουλη και 2 η γρια ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Στη Θεσ/νικη...σου λείπει 1%....(80+10+7+2=99%)...που είναι???Ψάξτο...
Πάντως συνέχισε...έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο...αν και εγώ το πιστεύω....τον δώσατε τον αγώνα....
Επισκέπτης
τι εννοειτε κυριε???Φυσικά και δεν μετράει...αφού είναι πάντα 1ος!!!αχαχαχαχαχχαχα
[move][size=20pt] :'( :'(ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :'( :'([/size][/move]
Συνημμένα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
ρε μαγκες..ειπα οτι δε πινω μαλαματινα?πινω στο γηπεδο παντα...και γουσταρω να πουμε ,το γραψα και σε ενα θεμα εδω τι μαρεσει πιο πολυ σαν απολαυση...μαλαματινα ...διαρκειας στη 4 και τα μυαλα στα καγκελα ,εσεις σε μενα κηρυγμα για οπαδιλικι δε κανετε ..οσο και να ειστε πιο εεξηπνοι εχω ακολουθησει το παοκ σε καθε κωλογηπεδο και σε αγγλια με αρσεναλ ,σε αθηνα και παντου.οπου παμε ολοι κλεινονται στο σπιτια τους και κλεινουν τα πατζουρια ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ κουφαλες αθηναιοι και παλιοαριανοι καληνυχτα σας βαρεθηκα ...κλαψε τι κλαψε ρε?καλα και εσεις οπως τα λετε ΠΑΟΚ ειστε μαγκες...θολουρα στο μυαλο ΠΑΟΚ G-4 rules
ρε μαγκες..ειπα οτι δε πινω μαλαματινα?πινω στο γηπεδο παντα...και γουσταρω να πουμε ,το γραψα και σε ενα θεμα εδω τι μαρεσει πιο πολυ σαν απολαυση...μαλαματινα ...διαρκειας στη 4 και τα μυαλα στα καγκελα ,εσεις σε μενα κηρυγμα για οπαδιλικι δε κανετε ..οσο και να ειστε πιο εεξηπνοι εχω ακολουθησει το παοκ σε καθε κωλογηπεδο και σε αγγλια με αρσεναλ ,σε αθηνα και παντου.οπου παμε ολοι κλεινονται στο σπιτια τους και κλεινουν τα πατζουρια ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ κουφαλες αθηναιοι και παλιοαριανοι καληνυχτα σας βαρεθηκα ...κλαψε τι κλαψε ρε?καλα και εσεις οπως τα λετε ΠΑΟΚ ειστε μαγκες...θολουρα στο μυαλο ΠΑΟΚ G-4 rules
Τον...Χαλιλόπουλο τον μικρό τί το έχεις???
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σιγα ρε χουλιγκανοι που κλεινονται στα σπιτια τους..
τελικα δεν μου πες ρε μπουγατσα,ΚΟΛΥΜΠΙ ΕΜΑΘΕΣ????
ξερεις ποτε εννοω.....
τελικα δεν μου πες ρε μπουγατσα,ΚΟΛΥΜΠΙ ΕΜΑΘΕΣ????
ξερεις ποτε εννοω.....
Επισκέπτης
οχι ρε..ρε μαγκες..ειπα οτι δε πινω μαλαματινα?πινω στο γηπεδο παντα...και γουσταρω να πουμε ,το γραψα και σε ενα θεμα εδω τι μαρεσει πιο πολυ σαν απολαυση...μαλαματινα ...διαρκειας στη 4 και τα μυαλα στα καγκελα ,εσεις σε μενα κηρυγμα για οπαδιλικι δε κανετε ..οσο και να ειστε πιο εεξηπνοι εχω ακολουθησει το παοκ σε καθε κωλογηπεδο και σε αγγλια με αρσεναλ ,σε αθηνα και παντου.οπου παμε ολοι κλεινονται στο σπιτια τους και κλεινουν τα πατζουρια ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ κουφαλες αθηναιοι και παλιοαριανοι καληνυχτα σας βαρεθηκα ...κλαψε τι κλαψε ρε?καλα και εσεις οπως τα λετε ΠΑΟΚ ειστε μαγκες...θολουρα στο μυαλο ΠΑΟΚ G-4 rules
που πας???
συνεχισε..
Συνημμένα
Έλα ρε φίλε, εσύ είσαι ο ύπνος και δεν καταλάβαινα τι γράφανε στο thread του Παναθηναϊκού;ρε μαγκες..ειπα οτι δε πινω μαλαματινα?πινω στο γηπεδο παντα...και γουσταρω να πουμε ,το γραψα και σε ενα θεμα εδω τι μαρεσει πιο πολυ σαν απολαυση...μαλαματινα ...διαρκειας στη 4 και τα μυαλα στα καγκελα ,εσεις σε μενα κηρυγμα για οπαδιλικι δε κανετε ..οσο και να ειστε πιο εεξηπνοι εχω ακολουθησει το παοκ σε καθε κωλογηπεδο και σε αγγλια με αρσεναλ ,σε αθηνα και παντου.οπου παμε ολοι κλεινονται στο σπιτια τους και κλεινουν τα πατζουρια ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ κουφαλες αθηναιοι και παλιοαριανοι καληνυχτα σας βαρεθηκα ...κλαψε τι κλαψε ρε?καλα και εσεις οπως τα λετε ΠΑΟΚ ειστε μαγκες...θολουρα στο μυαλο ΠΑΟΚ G-4 rules
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K