Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξεκολα πλεζουρα μην λες μαλακιες θα στραβωσει ο ντεκερ.
εξαλλου ο παοκ ειναι αυτοδυναμος δεν στηριζετε σε κανενα αλλο σωματειο...
ποσα λεφτα ειπαμε κανει ο μελισσης????????

οοοοοοοοοοο θα σαι παντα η ΡΟΥΦΙΑΝΑ του βορρααααααααααααα
τωρα στραβωσα κ θα κλαιω.σημασια δεν δινω ρε.το πουλι μου θα παρει κ ο γαυρος στο κυπελο κ περιμενε,ακομα τα πλει οφ δεν ηρθαν

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
μας αποστομωσες
η μονη σοβαρη ομαδα που νικησες (με πετσινο πεναλτι ομως) ηταν ο αρης
ολες οι αλλες ηταν της πλακας
Δεν χρειαζεται να αποστομωσω κανεναν.

Δες σε τι επιχειρημα εκανα παραθεση τα παιχνιδια και κατσε επανω :birdman:

Ολες οι ομαδες αυτες ειναι καλυτερες απο την Προοδευτικη που ανεφερε ο υπνος.

Μεχρι το τριμπαλο βγαιναν και λεγαν την αληθεια οτι δεν παιζει τιποτα υποπτο.
Τωρα το γυριζουν στο καλαματιανο.
Τελος,στον πουτσο μου οι γαυροι πειτε τις μαλακιες σας.Ο,τι μαλακια πει ο Μιχος την αναπαραγετε,σταρχιδια μου.
Αλλα κωλοτουμπες μετα απο πουτσες δεν γουσταρω να βλεπω.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
o βαζελος...μη μιλαμε για χουντα ρε παιδια...φτανει...με βεντερ ...τη κερδισε και ο ευρωγαβρος :2funny:...συνεπως δε μετραει...πανθρακικο,θρασυβουλο...β εθνικη ομαδες,ρουλη με διαιτησια και ας ειναι ομαδα για β εθνικη,οφη ομαδα σας ειναι ...ο παο ειναι γιΑ 3ος τι να κανουμε.η αεκ τα τελευταια 5 χρονια ηταν παντα καλυτερη απο βαζελο,φετος ειμαστε εμεις πιο καλοι .[size=20pt]ο γαβρος δε μετραει[/size],

Φυσικά και δεν μετράει...αφού είναι πάντα 1ος!!!αχαχαχαχαχχαχα

[move][size=20pt] :'( :'(ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :'( :'([/size][/move]

Επισκέπτης
απορω για σας τι φρουτα ειστε,μαλακες που λενε εναντια του ΠΑΟΚ επειδη τους νικαει στη τουμπα μια ζωη.το παο,και γ εθνικη να ειμαστε ,τον νικαμε παντα ,,,εχει πολυ κομπλεξ ο βαζελος με ΠΑΟΚΑΡΑ οποτε κατεβενει αθηνα η ομαδα ,η ομαδα παντα αδικειται απο διαιτησια

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τωρα στραβωσα κ θα κλαιω.σημασια δεν δινω ρε.το πουλι μου θα παρει κ ο γαυρος στο κυπελο κ περιμενε,ακομα τα πλει οφ δεν ηρθαν
καλα στο κυπελο να παρετε απο την τουμπα φορα και να ερθετε με τον κωλο.
τελικα κολυμπι μαθατε ρε μπουγατσαδες??

οοοοοοοο θα σαι παντα η ρουφιανα του βορρααααααααααααα

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
απορω για σας τι φρουτα ειστε,μαλακες που λενε εναντια του ΠΑΟΚ επειδη τους νικαει στη τουμπα μια ζωη.το παο,και γ εθνικη να ειμαστε ,τον νικαμε παντα ,,,εχει πολυ κομπλεξ ο βαζελος με ΠΑΟΚΑΡΑ οποτε κατεβενει αθηνα η ομαδα ,η ομαδα παντα αδικειται απο διαιτησια

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Και μην  ξαναβρίσεις τον...βάζελο!!!

Επισκέπτης
ξεχασες το χικ στο τελος της προτασης σου..
URL]]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε υπνε παρτο χαμπαρι.
Στον πουτσο μου για το τι ειναι ο Παναθηναικος φετος συμφωνα με την δικια σου ποδοσφαιρικη κριση.
Εχεις 4 διπλα σε 50 παιχνιδια με τον Παναθηναικο στην Αθηνα και σου επεσε βαρυ το τριμπαλο και αρχισες ζεμπεκιες για στημενα και μαλακιες?Ξυπνα.

Επισκέπτης
οτι και να λετε ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα με 2,5 εκατομυρια οπαδους σε ολο το κοσμο,το ιδιο με γαυρους .ο παο εχει 2 εκατομυρια και η αεκ 900 χιλιαδες ,ο αρης 80 και η λαρισα 100χιλιαδες..για να μαθαινετε γιατι ειστε τουβλα γαβροβαζελοι.στη θεσσαλονικη το 80% παοκ ,το 10% παοοσφπαεκ ,7 % ρουλη και 2 η γρια ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οοοοοοοο θα σαι παντα η πουτανα του βορρα
την μαλαματινα θα χεισ παντα χορηγο
γυφτοπαοκακι μια ζωη θα σε γαμω...

ρε τους λαγους μια φορα εβγαλαν κ ενα ωραιο συνθημα...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οτι και να λετε ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα με 2,5 εκατομυρια οπαδους σε ολο το κοσμο,το ιδιο με γαυρους .ο παο εχει 2 εκατομυρια και η αεκ 900 χιλιαδες ,ο αρης 80 και η λαρισα 100χιλιαδες..για να μαθαινετε γιατι ειστε τουβλα γαβροβαζελοι.στη θεσσαλονικη το 80% παοκ ,το 10% παοοσφπαεκ ,7 % ρουλη και 2 η γρια ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Στη Θεσ/νικη...σου λείπει 1%....(80+10+7+2=99%)...που είναι???Ψάξτο...

Πάντως συνέχισε...έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο...αν και εγώ το πιστεύω....τον δώσατε τον αγώνα....

Επισκέπτης
ρε μαγκες..ειπα οτι δε πινω μαλαματινα?πινω στο γηπεδο παντα...και γουσταρω να πουμε ,το γραψα και σε ενα θεμα εδω τι μαρεσει πιο πολυ σαν απολαυση...μαλαματινα ...διαρκειας στη 4 και τα μυαλα στα καγκελα ,εσεις σε μενα κηρυγμα για οπαδιλικι δε κανετε ..οσο και να ειστε πιο εεξηπνοι εχω ακολουθησει το παοκ σε καθε κωλογηπεδο και σε αγγλια με αρσεναλ ,σε αθηνα και παντου.οπου παμε ολοι κλεινονται στο σπιτια τους και κλεινουν τα πατζουρια ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ κουφαλες αθηναιοι και παλιοαριανοι καληνυχτα σας βαρεθηκα ...κλαψε τι κλαψε ρε?καλα και εσεις οπως τα λετε  ΠΑΟΚ ειστε μαγκες...θολουρα στο μυαλο ΠΑΟΚ G-4 rules

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκες..ειπα οτι δε πινω μαλαματινα?πινω στο γηπεδο παντα...και γουσταρω να πουμε ,το γραψα και σε ενα θεμα εδω τι μαρεσει πιο πολυ σαν απολαυση...μαλαματινα ...διαρκειας στη 4 και τα μυαλα στα καγκελα ,εσεις σε μενα κηρυγμα για οπαδιλικι δε κανετε ..οσο και να ειστε πιο εεξηπνοι εχω ακολουθησει το παοκ σε καθε κωλογηπεδο και σε αγγλια με αρσεναλ ,σε αθηνα και παντου.οπου παμε ολοι κλεινονται στο σπιτια τους και κλεινουν τα πατζουρια ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ κουφαλες αθηναιοι και παλιοαριανοι καληνυχτα σας βαρεθηκα ...κλαψε τι κλαψε ρε?καλα και εσεις οπως τα λετε  ΠΑΟΚ ειστε μαγκες...θολουρα στο μυαλο ΠΑΟΚ G-4 rules

Τον...Χαλιλόπουλο τον μικρό τί το έχεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σιγα ρε χουλιγκανοι που κλεινονται στα σπιτια τους..
τελικα δεν μου πες ρε μπουγατσα,ΚΟΛΥΜΠΙ ΕΜΑΘΕΣ????
ξερεις ποτε εννοω.....

Επισκέπτης
οχι ρε..
που πας???
συνεχισε..

Συνημμένα

• finger.gif
    finger.gif
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 18

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Έλα ρε φίλε, εσύ είσαι ο ύπνος και δεν καταλάβαινα τι γράφανε στο thread του Παναθηναϊκού; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom