Επισκέπτης
υπνε,ο γαμημενος αγιος βασιλης,που φοραει κοκκινα φταιει για ολα..
Έλα ρε φίλε, εσύ είσαι ο ύπνος και δεν καταλάβαινα τι γράφανε στο thread του Παναθηναϊκού;
ατυχης συγκριση..Ο Φέθρυ μπροστά του...Παναγία!!!!
και οι 2 κανουν την πλακα τουςατυχης συγκριση..
αλλη ψυχοπαθεια..
μονο με τον παλερμο συγκρινεται ο υπνος..
στην λειβαδια εχουν κλειστει απο σημερα..σιγα ρε χουλιγκανοι που κλεινονται στα σπιτια τους..
τελικα δεν μου πες ρε μπουγατσα,ΚΟΛΥΜΠΙ ΕΜΑΘΕΣ????
ξερεις ποτε εννοω.....
λιβαδεια αγραμματε τοσες ταμπελες ειχε αλλα εσυ κοιταζες τα πιπινιαστην λειβαδια εχουν κλειστει απο σημερα..
μου εστειλε ο μινος ενα καλο ποτο & μπερδευτηκα..λιβαδεια αγραμματε τοσες ταμπελες ειχε αλλα εσυ κοιταζες τα πιπινια
μου εστειλε ο μινος ενα καλο ποτο & μπερδευτηκα..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_giorgosminos1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτος ο πουτανας γιος στο κυπελλο με τα σκουληκια χεστηκε επανω του και δεν πατησε χαριλαου
ετσι πρεπει να του ξηγηθουμε κ μεις ομως οχι που οποιος ερχεται τον εχουμε μεσα στην χλιδα
ελα ρε που θα ασχοληθουμε με τον μεθυστακα..αυτος ο πουτανας γιος στο κυπελλο με τα σκουληκια χεστηκε επανω του και δεν πατησε χαριλαου
ετσι πρεπει να του ξηγηθουμε κ μεις ομως οχι που οποιος ερχεται τον εχουμε μεσα στην χλιδα
Ποιος από όλους?Ρε τι κελεπούρι είν'τούτο?
προσοχη μην μου τον ξενερωσετε..Ρε τι κελεπούρι είν'τούτο?
για μια εγγλεζα πουστρα λεμε..Ποιος από όλους?
Όχι και να τον ξενερώσουμε.Ο τύπος είναι περιπτωσάρα. Άσε που δεν ξενερώνει ούτε με 1 χρόνο αποττοξίνωση.προσοχη μην μου τον ξενερωσετε..
με το μαλακο λεμε..
κλαψεεεεεεεεεεε..Μου αρέσει που οι γαύροι μιλάνε για επίπεδο με κάστρο τους την πιο αμόρφωτη και υποβαθμισμένη περιοχή στην Ευρώπη!
Άλλα μου έλεγες προχθές, τζάμπα η υπόσχεση!κλαψεεεεεεεεεεε..
δεν γαμαμε χοντρα στρακια..
πιο αμορφωτη και υποβαθμισμενη περιοχη το ν.φαληρο απο την τουμπα?τις συκιες?τον δενδροποταμο?Μου αρέσει που οι γαύροι μιλάνε για επίπεδο με κάστρο τους την πιο αμόρφωτη και υποβαθμισμένη περιοχή στην Ευρώπη!
Για άλλη περιοχή μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα!πιο αμορφωτη και υποβαθμισμενη περιοχη το ν.φαληρο απο την τουμπα?τις συκιες?τον δενδροποταμο?
αρχισες τις μαλαματινες και εσυ?