doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποια?Για άλλη περιοχή μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα!
ποια?Για άλλη περιοχή μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα!
Τα καμίνια!
Σε ποια δεκαετία έχεις μείνει?Τα καμίνια!
και πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τα καμινια ειναι στο ν.φαληροΤα καμίνια!
ελα ντεΣε ποια δεκαετία έχεις μείνει?
Σε ποια δεκαετία έχεις μείνει?
Μέχρι πριν 4 χρόνια σε μια έρευνα που διάβασα και ήταν της ευρωπαϊκής ένωσης για την ποιότητα ζωής των πολιτών ανά την Ευρώπη την είχε σαν την χειρότερη περιοχή!και πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τα καμινια ειναι στο ν.φαληρο
εχεις δει ποσο εχουν τα σπιτια?
μην γραφεις ανακριβειες οταν ειμαι μεσα
αυτα να τα λες στα παοκια οταν λειπω και μονο με πμ
με το google earth αν το λεω σωστα!!!!και πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τα καμινια ειναι στο ν.φαληρο
Καμίνια όπως λέμε Γλυφάδα και Βουλιαγμένη!και πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τα καμινια ειναι στο ν.φαληρο
Όταν θα πεις και εσύ την αλήθεια και την γνώμη σου για τους αρειανούς μπορεί να το κάνω και εγώ!μην γραφεις ανακριβειες οταν ειμαι μεσα
αυτα να τα λες στα παοκια οταν λειπω και μονο με πμ
μαλλον για αλλα καμινια ελεγεΜέχρι πριν 4 χρόνια σε μια έρευνα που διάβασα και ήταν της ευρωπαϊκής ένωσης για την ποιότητα ζωής των πολιτών ανά την Ευρώπη την είχε σαν την χειρότερη περιοχή!
δεν ειπα αυτο ρε παπαρα και εσυΚαμίνια όπως λέμε Γλυφάδα και Βουλιαγμένη!
Εγώ σου λέω τι διάβασα απο επίσημα έγραφα, απο κοντά δεν πηγαίνω σε τέτοιες περιοχές με μαο μαο!μαλλον για αλλα καμινια ελεγε
υπαρχουν πολυ χειροτερες περιοχες απο τα καμινια οχι μονο στην αθηνα αλλα και σε ολη την ελλαδα
αμαν πια με τα διαβασματα σου και τις ερευνες,κυκλοφορησε και λιγο εξω,βρες ζωη
ολο με τον αρη ασχολεισαι και με τον ολυμπιακο
Μην μασάς ταράτσα...πάνε να σε κοροιδέψουν επειδή είσαι Βρετανός!Μέχρι πριν 4 χρόνια σε μια έρευνα που διάβασα και ήταν της ευρωπαϊκής ένωσης για την ποιότητα ζωής των πολιτών ανά την Ευρώπη την είχε σαν την χειρότερη περιοχή!
μικρο παιδι υποστηριζα τον αρη στο μπασκετ και ειχα στο δωματιο μου αφισες με γιαννακη,γκαλη,γουιλτζερ και τα αλλα παιδιαΌταν θα πεις και εσύ την αλήθεια και την γνώμη σου για τους αρειανούς μπορεί να το κάνω και εγώ!
Εσύ του λες παπαριές επειδή είναι μακρυά και δεν ξέρει...δεν ειπα αυτο ρε παπαρα και εσυ
αλλα σιγουρα ειναι στις μεσαιες περιοχες απο αποψη ενοικιων και σπιτιων
καλα κανεις εκει δερνουμε ασχημα κατι χανουμοπαοκια σαν και σενα,εκει δεν πεταμε μπιγκονιες τους φυτευουμε μαζι με τις μπιγκονιεςΕγώ σου λέω τι διάβασα απο επίσημα έγραφα, απο κοντά δεν πηγαίνω σε τέτοιες περιοχές με μαο μαο!
Αυτή είναι η αλήθεια?μικρο παιδι υποστηριζα τον αρη στο μπασκετ και ειχα στο δωματιο μου αφισες με γιαννακη,γκαλη,γουιλτζερ και τα αλλα παιδια
τους συμπαθω αρκετα και τους βαζω πολυ πανω απο τους παοκτζηδες
Το ξέρω το επίπεδο σας μην ανησυχείς!καλα κανεις εκει δερνουμε ασχημα κατι χανουμοπαοκια σαν και σενα,εκει δεν πεταμε μπιγκονιες τους φυτευουμε μαζι με τις μπιγκονιες