doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσκατόφλωρε μέσα στη μαλακία είσαι
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσκατόφλωρε μέσα στη μαλακία είσαι
αυτο που το διαβασες?το ειδες στα σπορ του βορρα?η παιρνεις φως?
Τζάμπα νευριάζεις, κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά εδώ μέσα στα αθλητικά θέματα μην τα παίρνεις "χωρίς" λόγο!σκατόφλωρε μέσα στη μαλακία είσαι
με το φως παραμασχαλα περπατει...αυτο που το διαβασες?το ειδες στα σπορ του βορρα?η παιρνεις φως?
Τζάμπα νευριάζεις, κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά εδώ μέσα στα αθλητικά θέματα μην τα παίρνεις "χωρίς" λόγο!
με το φως παραμασχαλα περπατει...
ετσι ηδη τα παιδια των παοκτζηδων βγαινουν γαυρακιαΤυχαίνει να έχω αλλόθρησκους συγγενείς.
μονος σου αποκαλεισαιδεν τα πήρα και εγώ την πλακίτσα μου κάνω. εξάλλου θεωρώ τουλάχιστον αφελή και χαζούλη κάποιον που χωρίς να σκέφτεται τι και πως με αποκαλεί βούλγαρο.
ετσι ηδη τα παιδια των παοκτζηδων βγαινουν γαυρακια
ξερω τι ιδρωτας σας εχει λουσει
εγω παντως ειχα μια παοκτζου στις συκιες,κοντα στο αστυνομικο τμημα και καθε φορα που την εσπρωχνα μου ελεγε "μην σταματας να με γαμας,ετσι γαμαει ο πειραιας"εδώ αν δηλώσεις γαύρος σε δερνουν και οι γκόμενες....υπάρχει τρομοκρατία απέναντι στην δυσωδία!!!! Όσες υπάρχουν είναι κρυφές
χαρτι υγειας δεν παιζει?Το έχω για το σιμοχέ
εγω παντως ειχα μια παοκτζου στις συκιες,κοντα στο αστυνομικο τμημα και καθε φορα που την εσπρωχνα μου ελεγε "μην σταματας να με γαμας,ετσι γαμαει ο πειραιας"
εφημερίδα του κώλουχαρτι υγειας δεν παιζει?
ακομα κ το ρολο απο τις ταμειακες που πετατε ειναι καλυτερα.
βγαζει πολλη μαυριλα το φως.
τι θες?διευθυνση και στοιχεια για να με πιστεψεις?κλασικός παραμυθάς
εγω παντως ειχα μια παοκτζου στις συκιες,κοντα στο αστυνομικο τμημα και καθε φορα που την εσπρωχνα μου ελεγε "μην σταματας να με γαμας,ετσι γαμαει ο πειραιας"
τι θες?διευθυνση και στοιχεια για να με πιστεψεις?
ειχα χυσει τη φανελα του ζαγορακη απειρες φορες
βου βου
Χου-Χου-Χουλιγκαν