Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τζάμπα νευριάζεις, κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά εδώ μέσα στα αθλητικά θέματα μην τα παίρνεις "χωρίς" λόγο! :rockon:

δεν τα πήρα και εγώ την πλακίτσα μου κάνω. εξάλλου θεωρώ τουλάχιστον αφελή και χαζούλη κάποιον που χωρίς να σκέφτεται τι και πως με αποκαλεί βούλγαρο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν τα πήρα και εγώ την πλακίτσα μου κάνω. εξάλλου θεωρώ τουλάχιστον αφελή και χαζούλη κάποιον που χωρίς να σκέφτεται τι και πως με αποκαλεί βούλγαρο.
μονος σου αποκαλεισαι
μονος σου σηκωνεις σημαιες

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ηδη τα παιδια των παοκτζηδων βγαινουν γαυρακια
ξερω τι ιδρωτας σας εχει λουσει

εδώ αν δηλώσεις γαύρος σε δερνουν και οι γκόμενες....υπάρχει τρομοκρατία απέναντι στην δυσωδία!!!! Όσες υπάρχουν είναι κρυφές  :birdman: :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εδώ αν δηλώσεις γαύρος σε δερνουν και οι γκόμενες....υπάρχει τρομοκρατία απέναντι στην δυσωδία!!!! Όσες υπάρχουν είναι κρυφές  :birdman: :birdman:
εγω παντως ειχα μια παοκτζου στις συκιες,κοντα στο αστυνομικο τμημα και καθε φορα που την εσπρωχνα μου ελεγε "μην σταματας να με γαμας,ετσι γαμαει ο πειραιας"

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως ειχα μια παοκτζου στις συκιες,κοντα στο αστυνομικο τμημα και καθε φορα που την εσπρωχνα μου ελεγε "μην σταματας να με γαμας,ετσι γαμαει ο πειραιας"

κλασικός παραμυθάς

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι θες?διευθυνση και στοιχεια για να με πιστεψεις? :jerking:
ειχα χυσει τη φανελα του ζαγορακη απειρες φορες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χου-Χου-Χουλιγκαν :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χου-Χου-Χουλιγκαν :2funny: :2funny:
βου    βου 
bulgari.jpg
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
το τορινο,γανδη κτλ ειναι συνθημα του ΑΡΗ απο 80....οχι του παοκ ,αυτο το επιβεβαιωνουν και φιλαθλοι του παοκ καποιας ηλικιας...το εχω ακουσει και απο ηρακλειδεις και απο παοκια...εχω συναντησει πολλους παοκακηδες που λενε οτι ειναι δικο τους...το ειδα και εδω...μη λεμε οτι θελουμε... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom