Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Ρε τύπε μου, μην τους κατηγορεις που ειχαν ελπιδες. Εδω χθες μεχρι και τον γαβρο τον χελρειζερ τρομαξα να πεισω οτι δεν εχει ελπιδες ο ΠΑΟΚ να την σκαπουλαρει, ηταν βεβαιος οτι θα υπαρξει πολιτικη παρεμβαση που μπορει να αποδωσει.

Τύπε, έμαθα πως στην έφεση με αυτά που θα γίνουν θα φρίξουν τα έδρανα. Κάτι μου λέει πως ίσως τις καπουλάρουν και δεν το λέω για να του πικάρω. Γενικά όλοι στην διοίκησή τους και πολλοί δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί ότι θα γίνει η ανατροπή.

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266
Και εγώ θέλω να βλέπω την μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης (βάση τίτλων οι οποίοι δείχνουν πάντα την αλήθεια) στην α' εθνική. Δεν θέλω να παίζω με τους 2ους και 3ους κάθε νομού.
ετσι μπραβο πασα μου :rockon: :rockon:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ρε τύπε μου, μην τους κατηγορεις που ειχαν ελπιδες. Εδω χθες μεχρι και τον γαβρο τον χελρειζερ τρομαξα να πεισω οτι δεν εχει ελπιδες ο ΠΑΟΚ να την σκαπουλαρει, ηταν βεβαιος οτι θα υπαρξει πολιτικη παρεμβαση που μπορει να αποδωσει.

Τυπε Να Σε Ρωτησω Κατι ???  :think:

Ακουστηκε Οτι Η Υπερασπιση Του Μπαοκ Εκανε Μαλακια Με Το Να Ισχυριστει Οτι Ο Γκαρσια Δεν Δηλωθηκε Στον Φυλλο Αγωνα Εξαρχης Αλλα Μετα...
Οποτε Δεν Επρεπε Να Βρισκετε Στον Αγωνιστικο Χωρο Αρα ΔΕΝ Υπαρχει Αδικημα !!!

& Η Δικαστινα Ζητησε Συμπηρωματικη Εκθεση Που Εκει Ο Μπαοκ "Καηκε" !!

Ισχυει Τυπε Οτι Μπορει Να Εκαναν Τετοια Μαλακια ???  :think:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ωπ...Ωπ...Ωπ...Καρνταση Η Μπαλλα Στην Κερκιδα ???  :sopase:

Αλλο Η Καταντια Η Δικη Μου Φετος (Το Γραφω Για Πολλοστη Φορα) Και Αλλο Οτι Στηθηκες Να Παρεις Το Πρωταθλημα & Το Εχασες !!!  :headbaning1:

Copy/Paste Μαλακιες Τις Χαρακτηριζεις Γιατι Δεν Μπορεις Να Αντικρουσεις Κατι...Για Αυτα Τα Copy/Paste Που Λες Γιατι Απλα Ειναι Αληθινα Περιστατικα & Εχουν Γινει !!!

Οποτε Βαρδα Μην Αλλαξει Η Κυβερνηση Και Αρχιζει Και Τα Ψαχνει Ενας Εισαγγελεας !!!  :takethis: :takethis: :takethis:
να αντικρουσω τι ακριβως? αφου δεν απαντας και λες τα ιδια και τα ιδια.σε ρωτησα που φταιει ο συρια που βρισκεσαι 3ος φετος πισω απο ΠΑΟΚ κ ΑΕΚ και δεν απαντας. κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια και νομιζεις αυτα που κανει η ομαδα σου τα κανουν κ οι υπολοιποι. το οτι ο τσιπρας πηρε φανελα ΠΑΟΚ δεν σημαινει κατι πηρε και ο μειμαρακης (νδ), τα υπολοιπα ειναι ειτε χαζα δικα σου ειτε των φυλλαδων σας φυσικα χωρις αποδειξεις (οπως το οτι σπασαμε λεει το γηπεδο στα γιαννενα, βεβαια η εκθεση της αστυνομιαςα γραφει αλλα), επισης δεν μας λες τι κανανε οι γαυροι στην τριπολη αλλα καιγεσαι για τα γιαννενα πολυ. οσο για τους εισαγγελεις μαλλον ξεχνας ποιος ευσωμος προεδρος ομαδας του οποιου το ονομα αρχιει απο β εκανε ο,τι μπορουσε να απαλλαγει συγκεκριμενη εισαγγελεας που το ονομας της θυμιζει μουσικη reggae  (μην το γραψω εδω) και εχει εξαντλησει ο,τι νομικα τρικ υπηρχανε ωστε η υποθεση περι εγκληματικης να αναβαλλεται συνεχως. ελα τυπε μου επιβεβαιωσε ποσο καθυστερημενοι ειστε και βγαλτε κουλη για πρωθηπουργο να γελασει κ ο καθε πικραμενος. αλλα οταν θα δεις οτι ο ρωσσος κανει μπιζνα και με αυτον η δικαιολογια οτι η νδ στηριζει ιβαν δεν θα ισχυει να ξερεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Και εγώ θέλω να βλέπω την μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης (βάση τίτλων οι οποίοι δείχνουν πάντα την αλήθεια) στην α' εθνική. Δεν θέλω να παίζω με τους 2ους και 3ους κάθε νομού.
παλι λαθος στα ειπε ο καραπαππαρας τυπε μου. 7 ο ΠΑΟΚ 4 ο ρουλης, εκτος και αν στο δημοτιοκ σου το 7<4 οποτε παω πασο. παντως καταλαβαινουμε τη συμπαθεια σας προς τα ερπετα της πολης, τοση εκδουλευση εχουνε πουλησει κ εσας κ στους"αιωνιους" εχθρους σας

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266
να αντικρουσω τι ακριβως? αφου δεν απαντας και λες τα ιδια και τα ιδια.σε ρωτησα που φταιει ο συρια που βρισκεσαι 3ος φετος πισω απο ΠΑΟΚ κ ΑΕΚ και δεν απαντας. κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια και νομιζεις αυτα που κανει η ομαδα σου τα κανουν κ οι υπολοιποι. το οτι ο τσιπρας πηρε φανελα ΠΑΟΚ δεν σημαινει κατι πηρε και ο μειμαρακης (νδ), τα υπολοιπα ειναι ειτε χαζα δικα σου ειτε των φυλλαδων σας φυσικα χωρις αποδειξεις (οπως το οτι σπασαμε λεει το γηπεδο στα γιαννενα, βεβαια η εκθεση της αστυνομιαςα γραφει αλλα), επισης δεν μας λες τι κανανε οι γαυροι στην τριπολη αλλα καιγεσαι για τα γιαννενα πολυ. οσο για τους εισαγγελεις μαλλον ξεχνας ποιος ευσωμος προεδρος ομαδας του οποιου το ονομα αρχιει απο β εκανε ο,τι μπορουσε να απαλλαγει συγκεκριμενη εισαγγελεας που το ονομας της θυμιζει μουσικη reggae  (μην το γραψω εδω) και εχει εξαντλησει ο,τι νομικα τρικ υπηρχανε ωστε η υποθεση περι εγκληματικης να αναβαλλεται συνεχως. ελα τυπε μου επιβεβαιωσε ποσο καθυστερημενοι ειστε και βγαλτε κουλη για πρωθηπουργο να γελασει κ ο καθε πικραμενος. αλλα οταν θα δεις οτι ο ρωσσος κανει μπιζνα και με αυτον η δικαιολογια οτι η νδ στηριζει ιβαν δεν θα ισχυει να ξερεις
και οταν ερθει εκεινη η μερα μεστο τσαντιρη θα μπω ξανα με τρελα
γιατι του τουρκου ο κωλος ειναι μονος

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266
παλι λαθος στα ειπε ο καραπαππαρας τυπε μου. 7 ο ΠΑΟΚ 4 ο ρουλης, εκτος και αν στο δημοτιοκ σου το 7<4 οποτε παω πασο. παντως καταλαβαινουμε τη συμπαθεια σας προς τα ερπετα της πολης, τοση εκδουλευση εχουνε πουλησει κ εσας κ στους"αιωνιους" εχθρους σας
αφου δεν το πηρες καριολη φετος στην παιδικη χαρα της τριπολης
ελα να περασεις απο την κολαση του χαριλαου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ξεκινησαμε το πρωταθλημα με 7 αγωνιστικες κεκλυσμενωΝ,,,συν αλλες 2 αγωνιστηκες και -3 με τον γαυρο.Που και να μην μας εδινε το πρωταθλημα ο τσιπρας...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Τυπε Κουραζεις Με Τα Ιδια & Τα γΙδια...

Κατα Σειρα Κοκκινισματος...

1. Εχω Απαντησει Παρα Πολλες Φορες (Δεν Θες μαλλον Να Καταλαβεις Πως Αλλο Τα Χαλια Της Ομαδας Μου Και Αλλο Να Στηθεις Να Παρεις Πρωταθλημα Και Να Το Χανεις)

2. Δεν Νομιζω Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ !!! Αρχισατε Απο Περυσι Και Πηγατε Να Το Ολοκληρωσετε Φετος Αλλα ΔΕΝ Σας Βγηκε...Σας Ξεφτιλισε Ο Κυρ Σαββας !!  

3. Εκανε Δηλωση Ο Μειμαρακης Οτι Ο Μπαοκ Θα Παρει Πρωταθλημα Φετος ??  :think:

4. Τα "Χαζα" Που Λες Δεν Μπορουν Να Απαντηθουν Ουτε Απο Εσενα Αλλα Ουτε Και Απο Κανεναν Αλλο Μπαοκτζη !!!

5. Οτι Καναμε Εμεις Στην Τριπολη Κανατε Και Εσεις Στα Γιαννενα...'Νταξει Ειμαστε ??

6. Εισαι Και Νομικος Καρνταση ? Για Να Αναβαλλεται Κατι Καλυτερα Θα Ξερουν Οι Δικαστες...Η...Μηπως Οχι ??  :think:

7. Τα Περι Κουλη Τα Αντιπαρερχομαι...Αμα Κυβερνησει Και Το Εξωγαμο Του Τερη...Τοτε Τι Να Πω ??? Συμφωνησαμε Εδω Η Οχι ??? :cool2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε Να Σε Ρωτησω Κατι ???  :think:

Ακουστηκε Οτι Η Υπερασπιση Του Μπαοκ Εκανε Μαλακια Με Το Να Ισχυριστει Οτι Ο Γκαρσια Δεν Δηλωθηκε Στον Φυλλο Αγωνα Εξαρχης Αλλα Μετα...
Οποτε Δεν Επρεπε Να Βρισκετε Στον Αγωνιστικο Χωρο Αρα ΔΕΝ Υπαρχει Αδικημα !!!

& Η Δικαστινα Ζητησε Συμπηρωματικη Εκθεση Που εκι Ο Μπαοκ "Καηκε" !!

Ισχυει Τυπε Οτι Μπορει Να Εκαναν Τετοια Μαλακια ???  :think:
Δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες, δεν ημουν εκει.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ναι δικιο εχεις 8 ειναι απο τα οποια σιγουρα το 1/3 ητανε μαιμου. το θεμα ειναι οτι παλι 1ος ειναι ο βροσγα σε αυτα αλλα φετος εχει γκρινια και κλαμα. φταιει ο συριζα που παιζουνε με σεντερ φορ τον τζουρτζεβιτς που λιμνη να τον βαλεις να σημαδεψει θα αστοχησει.
ποιο ηταν μαιμου τυπε.ασε τα "σιγουρα" και μιλα με γεγονοτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506

Τυπε, τα κυπελλακια, οπως τα λετε εσεις οι ιδιοι, δεν τα μετρανε. Τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ μετρανε και οχι οι τρομπετες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
Ξεκινησαμε το πρωταθλημα με 7 αγωνιστικες κεκλυσμενωΝ,,,συν αλλες 2 αγωνιστηκες και -3 με τον γαυρο.Που και να μην μας εδινε το πρωταθλημα ο τσιπρας...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Ταραχτηκατε στη νομιμοτητα τυπε μου.  :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Τυπε Ειπαμε Να Εχετε Καποια Καλυψη...Αλλα Εσεις Το Ξεφτιλισατε...

Ξεκινησατε Με 7 Κεκλεισμενων Γιατι...Περυσι Στο Τελικο Κυπελου Μονο Μυδραλια Δεν Βγαλατε Να "Σκοτωσετε" Του Αεκτζηδες !!!
Τι Να Εκαναν Δλδ. Να Σας Ελεγαν Μπραβο & Να Σαν Εδιναν & 7 Βαθμους Μπονους ???  :grin: :grin: :grin:

Με Τον Γαυρο Την Πατησατε Μονοι Σας...Απλα Σας Ξεφτιλισε Ο Κυρ-Σαββας !!!  :takethis: :takethis: :takethis:

Εεεε Τι Αλλο Να Κανει Ο Ερμος Ο Τσιπρας ?? Ποσο Να Εκτεθει Πχια ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Δοξα & Τιμη Στον Πρωτοπορο Βλανταν Ιβιτς !!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ταραχτηκατε στη νομιμοτητα τυπε μου.  :grin:
Εγω αλλου το παω....ποσοι εχουν γραψει εδω στο θεμα οτι ο τσιπρας μας δινει το πρωταθλημα;;;Απο τα αρειανα η να ξεχασω τον χοντρο που εκανε δηλωση οτι απενειμαν απο χθες το πρωταθλημα;;;Και τα προβατα οι οπαδοι να τον πιστευουν;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τυπε Ειπαμε Να Εχετε Καποια Καλυψη...Αλλα Εσεις Το Ξεφτιλισατε...

Ξεκινησατε Με & Κεκλεισμενων Γιατι...Περυσι Στο Τελικο Κυπελου Μονο Μυδραλια Δεν Βγαλατε Να "Σκοτωσετε" Του Αεκτζηδες !!!
Τι Να Εκαναν Δλδ. Να Σας Ελεγαν Μπραβο & Να Σαν Εδινα & 7 Βαθμους Μπονους ???  :grin:

Με Τον Γαυρο Την Πατησατε Μονοι Σας...Απλα Σας Ξεφτιλισε Ο Κυρ-Σαββας !!!  :takethis: :takethis: :takethis:

Εεεε Τι Αλλο Να Κανει Ο Ερμος Ο Τσιπρας ?? Ποσο Να Εκτεθει Πχια ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Δοξα & Τιμη Στον Πρωτοπορο Βλανταν Ιβιτς !!!
Εγω να σου θυμισω στον αγωνα που εγιναν τα επισοδεια μεταξυ μας ο χοντρος παρακαλουσε να γινει το ματς ενω ειχαν εισβαλει οπαδοι.Δωσε μου εξηγηση γι αυτο ενω με ενα κωλοχαρτο που επεσε πηρε την ομαδα και εφυγε;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω να σου θυμισω στον αγωνα που εγιναν τα επισοδεια μεταξυ μας ο χοντρος παρακαλουσε να γινει το ματς ενω ειχαν εισβαλει οπαδοι.Δωσε μου εξηγηση γι αυτο ενω με ενα κωλοχαρτο που επεσε πηρε την ομαδα και εφυγε;;;
Φυσικα εφυγε ρε τύπε, μετα τα περσινα με τον Ιβιτς πλεον ολοι θα σας περιμεναν στη γωνια φετος να γινει κατι παρομοιο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αλεξ για την εισβολη των παοκσηδων στην τουμπα και την επιμονη του μαρινακη να τελειωσει ο αγωνας ενω κερδιζε εχεις να πεις κατι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom