Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το ονομα το ξερω που να μην το ξερα, δεν θυμομουν οτι ητανε και στην περσινη υποθεση. απορω κιολας που υπηρχαν Παοκτσηδες που ειχανε ελπιδες για κατι καλυτερο δηλαδη μετα απο αυτο
Να σε ενημερωσω σχετικα. Δυο δικαστες εχουν ορισθει ως μονομελη πειθαρχικα οργανα. Η συγκεκριμενη γυναικα και ενας αντρας. Ο αντρας ειχε βγαλει την αποφαση για το -3 του ολυμπιακου με την ΑΕΚ και πλεον ηταν η σειρα της γυναικας να δικασει.

Να θυμισω οτι και η επιτροπη εφεσεων ειναι ιδια με περσι.

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
καλα ρε γαυρε εισαι ηλιθιος ? τι ρωταω. γιατι τοτε δεν παιζανε μπαλα? τα 44 σου απο τοτε τα μετρας εσυ αλλα τωρα ξαφνικα μιλαμε για οταν κατοικουσαν δεινοσαυροι στη γη.. φρεσκα κουλουρια ας κατεβαινες να παιξεις τουμπα να στα λεγαμε αλλα φετος ειχε κοκοκο. το να μιλησεις εσυ σοβαρα γενικως και να πεις κατι ουσιωδες ειναι ενα γεγονος απο μονο του. επισης μην βαζεις πολλες αγνωστες λεξεις σε μια προταση και μου ζαλιστεις γιατι η κβαντικη φυσικη σου καθεται βαρια και σαν εκφραση, θα παθει κανας νευρωνας σου τιποτα οταν γραφεις τετοιες λεξεις. τα αραβικα προφανως τα ξερεις γιαυτο ειχε ο προεδρος σου και πακιστανικο κινητο αλλωστε

Ας μην βάζατε στα επίσημα άτομο που είχε πάρει μέρος σε επεισόδια να ρίξει αντικείμενο σε αξιωματικό του αγώνα. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τους τηρείτε αλλά για τα ουγκ, νόμοι, κανονισμοί και γενικώς να μην ρίχνουν αντικείμενα είναι άγνωστες λέξεις.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Η Ιστορια Εγραψε Καρνταση...Και Οπως Εγραψε 21 Στην Τουμπα Εγραψε ΚΑι 19 Στο Καραισκακης !!!  :cool2:

Εχανα Στην Τουμπα "Εκκλησια" Εννοεις Που Δεν Ειχε Τιμωρηθει ΠΟΤΕ...& Τιμωρηθηκε Φετος Που Ηταν Οντως Εκκλησια...Θεια ΔΙΚΗ Τυπε !!! :priest:

Σου Εγραψα Που Φταιει...
(" Είδαμε ένα πρωτάθλημα να μην ξεκινάει, λόγω φόβου για βία στα γήπεδα το κατακαλόκαιρο. Είδαμε ένα τελικό Κυπέλλου να μην γίνεται μέχρι να μπουν από τους Υφυπουργούς οι κατάλληλοι διαιτητές. Είδαμε την αστυνομία των Ιωαννίνων να ξεχνά μια έκθεση για επεισόδια και να μην καταγράφει τις καταστροφές στο γήπεδο. Είδαμε την αστυνομία στο Καραϊσκάκη να επιτίθεται στους ανθρώπους του πάγκου του Ολυμπιακού. Είδαμε τον Κύζα να υποβιβάζεται στη Β΄ Εθνική παραμένοντας διεθνής διαιτητής – μόνος του έφυγε. Είδαμε πρωθυπουργούς να φωτογραφίζονται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είδαμε τον Σαββίδη να δηλώνει ότι στην ΕΠΟ θα βάλει ένα δικό του, δηλαδή τον Γραμμένο. Είδαμε ένα τελικό κυπέλλου με μαχαιροβγάλτες. Είδαμε να τοποθετούνται στην ΕΠΟ επιτηρητές με βασικό προσόν ότι μιλάνε ρωσικά. Είδαμε ένα Υφυπουργό να λέει «σταματάνε οι μετακινήσεις για να μην τιμωρηθεί καμιά ομάδα». Είδαμε συνεδριάσεις της ΕΠΟ στο Μακεδονία Παλλάς. Είδαμε τον Θωμά να κόβει πίτες αγκαλιά με την εξυγίανση")

& Αυτα Ειναι Που Πρεπει Να Ψαχτουν Τυπε...

("Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ακούγονται σιγά σιγά πολλά και κάποια στιγμή κάποιος εισαγγελέας θα τα μαζέψει όλα – οι κυβερνήσεις αλλάζουν κι ο Κοντονής, ο Βασιλειάδης και ο Τόσκας δεν θα μείνουν στις θέσεις του για πάντα, ώστε να βάζουν το κεφάλι τους στην άμμο. Θα ρθουν άλλοι, που μπορεί να έχουν απορίες για πολλά και τότε κάποιος εισαγγελέας θα αρχίσει να σκαλίζει ιστορίες που οι τωρινοί θεσμικοί άρχοντες δεν αγγίζουν. Θα ψάξει π.χ να δει τι έγινε το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τους διοργανωτές του τελικού στο Βόλο. Θα ψάξει τι γίνεται με την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας για τα περσινά ματς Κέρκυρα – ΠΑΟΚ. Θα ψάξει τι έγινε ξαφνικά στα Γιάννινα και οι οπαδοί βγάζανε πανό ρωτώντας τον Χριστοβασίλη για τα λεφτά κάποιου Ρώσσου. Θα ψάξει αν οι καταγγελίες του Αλαφούζου για φιλοξενίες διαιτητών σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη έχουν βάση. Θα ψάξει τις καταγγελίες του Κούγια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς διάφορων ομάδων. Θα ψάξει τι δουλειά κάνει ο Μάλαμας και ο Σαραϊδάρης. Θα ψάξει γιατί υποβιβάστηκε (και μετά τα παράτησε) ο διεθνής και αδέκαστος Κύζας μετά το ματς ΠΑΟΚ – ΠΑΟ. Θα ψάξει πως διάβολο στο Αγρίνιο έπαιξε διαιτητής ο Θάνος, που είχε παίξει ένα μόλις ματς όλη τη χρονιά – ο Θάνος που δηλώνει διαιτητής Γρεβενών (όπου υπάρχει ο Τάκας στον οποίο τρως ωραία…), αλλά ζει στα Γιάννινα (όπου οι οπαδοί του ΠΑΣ καλούν τον Χριστοβασίλη να βάλει τα λεφτά στον ταχά")

...Αλλα Επιμενεις Να Μην Τα Βλεπεις...  :dunno:
αυτα που μου εγραψες ειναι παπαριες. λες λες λες τοσα χαζα αλλα κατι που οντως επηρρεασε ο συριζα και εχασες βαθμους δεν μας λες.με φανελα παοκ (νευμαρακης αν θυμασαι) ποζαρε και ο μειμαρακης της ν.δ. πριν μερικα χρονια τοτε μηπως η ΝΔ υποστηριζε τον Σαββιδη? πλακα εχεις ρε φιλε. πετας ενα κοπυ παστε απο μαλακιες και νομιζεις οτι απαντησες σε κατι. δηλαδη για σενα ολα αυτα που μου ειπες φταινε για την αγωνιστικη και βαθμολογικη σου καταντια φετος και οχι ο προεδρος / στελεχη της παε σου που κανουνε τον αγωνιστικο προγραμματισμο?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Να σε ενημερωσω σχετικα. Δυο δικαστες εχουν ορισθει ως μονομελη πειθαρχικα οργανα. Η συγκεκριμενη γυναικα και ενας αντρας. Ο αντρας ειχε βγαλει την αποφαση για το -3 του ολυμπιακου με την ΑΕΚ και πλεον ηταν η σειρα της γυναικας να δικασει.

Να θυμισω οτι και η επιτροπη εφεσεων ειναι ιδια με περσι.
αρα 0 ελπιδα για ο,τιδηποτε θετικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω τα φωναζω εδω και μερες οτι ουτε ο ΠΑΟΚ ουτε ο Ολυμπιακος εχουν την παραμικρη ελπιδα για τα -3.

Οπως και οποιαδηποτε αλλη ομαδα κανει κατι παρομοιο, να εξηγουμαστε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
τυπε μου επειδη στο ειπε ο καραπαππαρας οτι αγορασε την επο (αληθει τι ειναι πακετο απο τσιγαρα να το αγορασει?) δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας. τον εγκεφαλο τον εχουμε για να τον χρησιμοποιουμε ξερω οτι στο τηγανι σας ειπανε οτι δεν χρειαζεται αλλα ειναι ενα ακομα ψεμα που σας ειπε ο καραπαππαρας. εσυ σημερα μπορει να εμαθες οτι υπαρχει βρωμια στο ελληνικο ποδοσφαιρο, δεν θα με εκπληξει καθολου. απο το 1997 μεχρι σημερα ειμαι σιγουρος οτι ολα ητανε καταπληκτικα στο πρωταθλημα μας για εσενα, ετσι δεν ειναι ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ας μην βάζατε στα επίσημα άτομο που είχε πάρει μέρος σε επεισόδια να ρίξει αντικείμενο σε αξιωματικό του αγώνα. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τους τηρείτε αλλά για τα ουγκ, νόμοι, κανονισμοί και γενικώς να μην ρίχνουν αντικείμενα είναι άγνωστες λέξεις.
δεν διαφωνω αλλα καλυτερα μην μιλατε και εσεις για νομους γιατι αλλοι νομοι ισχυουν για το καραισκακης. αληθεια τι εγινε που δεν δουλευανε οι καμερες και κουμαντο κανουνε τα σταφ σε αυτες κ οχι οι μπατσοι? αληθεια τι γινεται οταν σπανε στο ξυλο δημοσιογραφους που δεν αρεσουνε στον προεδρα στο γηπεδο σασ? οταν βαρανε οπαδους αλλων ομαδων στα ματς της εθνικης εκει ολα καλα?? η μονο σε μας εχουμε ουγκανα για να καταλαβω. επισης ειναι αξιοματουχος του αγωνα οχι αξιωματικος, μαθε ελληνικα επιτλους

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6

Τι θετικό θέλεις ρε? Πας καλά? Χτυπήσατε αξιωματούχο του αγώνα και μου θέλεις και θετικό να τις σκαπουλάρεις δηλαδή? Κοίτα να δεις ρε άτομα που θέλουν η ομάδα τους να είναι πάνω από τον νόμο. Δηλαδή δεν σου φτάνει που σας χάρισαν χρέη θέλετε κάθε φορά να την βγάζετε λάδι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι θετικό θέλεις ρε? Πας καλά? Χτυπήσατε αξιωματικό του αγώνα και μου θέλεις και θετικό να τις σκαπουλάρεις δηλαδή? Κοίτα να δεις ρε άτομα που θέλουν η ομάδα τους να είναι πάνω από τον νόμο. Δηλαδή δεν σου φτάνει που σας χάρισαν χρέη θέλετε κάθε φορά να την βγάζετε λάδι.
Ρε τύπε μου, μην τους κατηγορεις που ειχαν ελπιδες. Εδω χθες μεχρι και τον γαβρο τον χελρειζερ τρομαξα να πεισω οτι δεν εχει ελπιδες ο ΠΑΟΚ να την σκαπουλαρει, ηταν βεβαιος οτι θα υπαρξει πολιτικη παρεμβαση που μπορει να αποδωσει.

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
δεν διαφωνω αλλα καλυτερα μην μιλατε και εσεις για νομους γιατι αλλοι νομοι ισχυουν για το καραισκακης. αληθεια τι εγινε που δεν δουλευανε οι καμερες και κουμαντο κανουνε τα σταφ σε αυτες κ οχι οι μπατσοι? αληθεια τι γινεται οταν σπανε στο ξυλο δημοσιογραφους που δεν αρεσουνε στον προεδρα στο γηπεδο σασ? οταν βαρανε οπαδους αλλων ομαδων στα ματς της εθνικης εκει ολα καλα?? η μονο σε μας εχουμε ουγκανα για να καταλαβω. επισης ειναι αξιοματουχος του αγωνα οχι αξιωματικος, μαθε ελληνικα επιτλους

Επιτλους? :S

όταν μάθεις εσύ να αρθρώνεις σωστά τις λέξεις και να βάζεις οξείες έλα να μιλήσουμε, μπουγατσομάχε του γλυκού νερού που μου έχεις βγάλει οξφόρδη και χάρβαρντ μαζί

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τι θετικό θέλεις ρε? Πας καλά? Χτυπήσατε αξιωματούχο του αγώνα και μου θέλεις και θετικό να τις σκαπουλάρεις δηλαδή? Κοίτα να δεις ρε άτομα που θέλουν η ομάδα τους να είναι πάνω από τον νόμο. Δηλαδή δεν σου φτάνει που σας χάρισαν χρέη θέλετε κάθε φορά να την βγάζετε λάδι.
ρε τυπε, ειδες πουθενα να λεω κατι για το -3 οτι δεν επρεπε και μα και μου. μην γινεσαι μεγαλυτερος χαζος απο αυτο που ηδη δειχνεις. εννοω για τις υπολοιπες νομικες πτυχες της ιστοριας οπως το οτι πηρες την ομαδα κ εφυγες με το ετσι θελω κλπ. τα χρεη θα μας εξηγησεις πως μας τα χαρισαν ακριβως η και αυτο δεν σας το εξηγησε ο καραπαππαρας ? εγω για κατι χαρισμενα γηπεδα παντως ξερω που μπηκανε νυχτα στη λιστα των ολυμπιακων εργων εις βαρος αλλης ομαδας, κατι χρεη απληρωτα ξερω απο την τραπεζα κρητης, αν μπορεις βοηθησε μας λιγο ρε συ (γελαμε με το οτι γαυρος μας λεει για την ομαδα μας που θελουμε να ειναι πανω απο το νομο, που αν εφαρμοστουνε το 30% των νομων στην ελλαδα πρεπει αυριο να παιζεις ερασιτεχνικη κατηγορια)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τύπε μου, μην τους κατηγορεις που ειχαν ελπιδες. Εδω χθες μεχρι και τον γαβρο τον χελρειζερ τρομαξα να πεισω οτι δεν εχει ελπιδες ο ΠΑΟΚ να την σκαπουλαρει, ηταν βεβαιος οτι θα υπαρξει πολιτικη παρεμβαση που μπορει να αποδωσει.
καλα αυτοι ειναι τοσο βληματα που πιστευουν οτι ο συριζα κρυβεται απο πισω τι να λεμε τωρα

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
αυτα που μου εγραψες ειναι παπαριες. λες λες λες τοσα χαζα αλλα κατι που οντως επηρρεασε ο συριζα και εχασες βαθμους δεν μας λες.με φανελα παοκ (νευμαρακης αν θυμασαι) ποζαρε και ο μειμαρακης της ν.δ. πριν μερικα χρονια τοτε μηπως η ΝΔ υποστηριζε τον Σαββιδη? πλακα εχεις ρε φιλε. πετας ενα κοπυ παστε απο μαλακιες και νομιζεις οτι απαντησες σε κατι. δηλαδη για σενα ολα αυτα που μου ειπες φταινε για την αγωνιστικη και βαθμολογικη σου καταντια φετος και οχι ο προεδρος / στελεχη της παε σου που κανουνε τον αγωνιστικο προγραμματισμο?

Ωπ...Ωπ...Ωπ...Καρνταση Η Μπαλλα Στην Κερκιδα ???  :sopase:

Αλλο Η Καταντια Η Δικη Μου Φετος (Το Γραφω Για Πολλοστη Φορα) Και Αλλο Οτι Στηθηκες Να Παρεις Το Πρωταθλημα & Το Εχασες !!!  :headbaning1:

Copy/Paste Μαλακιες Τις Χαρακτηριζεις Γιατι Δεν Μπορεις Να Αντικρουσεις Κατι...Για Αυτα Τα Copy/Paste Που Λες Γιατι Απλα Ειναι Αληθινα Περιστατικα & Εχουν Γινει !!!

Οποτε Βαρδα Μην Αλλαξει Η Κυβερνηση Και Αρχιζει Και Τα Ψαχνει Ενας Εισαγγελεας !!!  :takethis: :takethis: :takethis:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Επιτλους? :S

όταν μάθεις εσύ να αρθρώνεις σωστά τις λέξεις και να βάζεις οξείες έλα να μιλήσουμε, μπουγατσομάχε του γλυκού νερού που μου έχεις βγάλει οξφόρδη και χάρβαρντ μαζί
ρε τυπε μπορει και να εβγαλα ενα απο αυτα που λες ποτε δεν ξερεις. οξειες και τετοια μπορει να μην βγαζω αλλα τη διαφορα του αξιωματουχου με του αξιωματικου την ξεχωριζω τουλαχιστον. εσυ λογικο να μπερδευεσαι ρε μαν αφου εχεις μαθει να αναπαραγεις οτι σου χουνε πει, δεν παρεξηγω ολα κουλ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Με τον Αρη δεν εχω κατι, ευχομαι να επιστρεψει δυνατος.
κ εγω το ιδιο.ελπιζω να επιστρεψει δυνατος οπως τοτε με τον λαμπριακο που ειχανε σφιξανε οι κωλοι. τη συνεχεια τη θυμαστε ολοι 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom