Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εγω να σου θυμισω στον αγωνα που εγιναν τα επισοδεια μεταξυ μας ο χοντρος παρακαλουσε να γινει το ματς ενω ειχαν εισβαλει οπαδοι.Δωσε μου εξηγηση γι αυτο ενω με ενα κωλοχαρτο που επεσε πηρε την ομαδα και εφυγε;;;

Ο Χοντρος Παρακαλουσε ??? Ποτε ???  :think:

Αλλα Και Αν Αυτο Ακομα Ισχυει Που Γραφεις...
Να Πουμε Ποσες Φορες Δεν Διακοπηκαν Τα Μεταξυ Μας Παιχνιδια Στην Τουμπα Τοσα Χρονια Με Ευθυνη Του Ολυμπιακου  ???
Και Το Ξαναγραφω...Φετος Την Πατησατε Απο Εναν ΜΑΛΑΚΑ Σε Μια Τουμπα Οντως Εκκλησια !!!  :rolleyes:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
με ενα ρολο χαρτι πηρε ο επισημος κερατας του ολυμπιακου την ομαδα.Ειχαν εισβαλει οι οπαδοι και δεν υπηρχε εντολη να φυγουν οι παικτες.Οταν πηγαν στα αποδητηρια δεν πηραν τα πραγματα να φυγουν οπως κανανε πριν λιγες μερες.Υπαρχει οπτικοακουστικο υλικο ψαξε και δες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
με ενα ρολο χαρτι πηρε ο επισημος κερατας του ολυμπιακου την ομαδα.Ειχαν εισβαλει οι οπαδοι και δεν υπηρχε εντολη να φυγουν οι παικτες.Οταν πηγαν στα αποδητηρια δεν πηραν τα πραγματα να φυγουν οπως κανανε πριν λιγες μερες.Υπαρχει οπτικοακουστικο υλικο ψαξε και δες
Δεν ξερω ρε τύπε, τι να σου πω. Καποιος μπορει να σου απαντουσε οτι η ανοχη τελειωσε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε,για ολα τα χρονια που υπαρχεις επειδη σε σωζει ο ολυμπιακος,τι εχεις να πεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Εγω αλλου το παω....ποσοι εχουν γραψει εδω στο θεμα οτι ο τσιπρας μας δινει το πρωταθλημα;;;Απο τα αρειανα η να ξεχασω τον χοντρο που εκανε δηλωση οτι απενειμαν απο χθες το πρωταθλημα;;;Και τα προβατα οι οπαδοι να τον πιστευουν;;;;

Ενταξει, δε μπορουσε να μπει σεντερ φορ να παιξει αλλα εκανε προσπαθειες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ή ότι τοτε μπορει να μην ειχε ψηφιστεί ακομα ο νομος κοντονη για το -3....
Εγω ελεγα και παλιοτερα οτι μονο με αφαιρεσεις βαθμων θα γινουν εκκλησιες τα γηπεδα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Βεβαια τον εσωνε οσο ηταν ακινδυνος, ετσι? Να τα λεμε αυτα
τον εσωνε εις βαρος των αλλων ομαδων.και σε περιπτωσεις επεισοδιων και οικονομικα...1 δις αγορασαμε το βενετιδη απο τον παοκ.να τα λεμε ολα.παοκ χωρις ολυμπιακο,δε θα υπηρχε και ας λενε ο,τι θελουν τα ουγκανα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Εγω θεωρω οτι η γραμμη Τσιπρα ειναι "σπρωξτε τοσο, οσο να μην εκτεθουμε πολυ".
ο τσιπρας σπρωχνει σαββιδη με τα μπουνια.στα αρχιδια του ο παοκ απλα ειναι μια απο τις δραστηριοτητες του λαθρεμπορα και η παροιμια λεει "μαζι με το βασιλικο,ποτιζεται και η γλαστρα".

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σε ενα κρατος με νομους θα ειχες πεσει τριτη κατηγορια με κοσκωτα και σαλιαρελη...Για το σκανδαλο των λουλουδιων ο βαζελος θα επεφτε γαμμα εθνικη αλλα βουλευτες που ηταν οπαδοι του γαυρου ειπαν δεν ψηφιζουμε να πεσει ο βαζελος.
Καλο το σανο δεν λεω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Αλεξ για την εισβολη των παοκσηδων στην τουμπα και την επιμονη του μαρινακη να τελειωσει ο αγωνας ενω κερδιζε εχεις να πεις κατι;

Μαλακια του, οπως μαλακια και της αεκ τοτε με το Σαχα και πολλων αλλων που ενω γινοταν φρικες δε σας εστηναν στον τοιχο. Αυτο σας εκανε να λετε σημερα, σιγα μωρε ενα ρολακι επεσε, εχουν γινει χειροτερα. Αν τρωγατε συνεχομενες καμπανιες ισως να ειχαν γινει τα ορκ ανθρωποι. Και αυτο ισχυει για ολους, απλα οι δικοι σας ειναι οι τελευταιοι των ουγκ ορκ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Σε ενα κρατος με νομους θα ειχες πεσει τριτη κατηγορια με κοσκωτα και σαλιαρελη...Για το σκανδαλο των λουλουδιων ο βαζελος θα επεφτε γαμμα εθνικη αλλα βουλευτες που ηταν οπαδοι του γαυρου ειπαν δεν ψηφιζουμε να πεσει ο βαζελος.
Καλο το σανο δεν λεω.
σε ενα κρατος με νομους,θα ηταν ολη η κυβερνηση του πασοκ,εκεινης της εποχης,στη φυλακη επειδη εκαναν μπισνες στην πλατη του ολυμπιακου ή θα ειχαν την τυχη του κουτσογιωργα.ποιος τρωει το σανο δεν εχουμε καταλαβει καλα εδω περα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σε ενα κρατος με νομους,θα ηταν ολη η κυβερνηση του πασοκ,εκεινης της εποχης,στη φυλακη επειδη εκαναν μπισνες στην πλατη του ολυμπιακου ή θα ειχαν την τυχη του κουτσογιωργα.ποιος τρωει το σανο δεν εχουμε καταλαβει καλα εδω περα.
Παντως με σκανδαλα τυπου σαλιαρελη κοσκωτα και σκανδαλα χρηματισμου παικτων οπως με τον βαζελο ποτε ο ΠΑΟΚ δεν ειχε μπλεχτει σε αυτα.Οντως ποιος τρωει σανο και εγω εχω χασει την μπαλλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
τον εσωνε εις βαρος των αλλων ομαδων.και σε περιπτωσεις επεισοδιων και οικονομικα...1 δις αγορασαμε το βενετιδη απο τον παοκ.να τα λεμε ολα.παοκ χωρις ολυμπιακο,δε θα υπηρχε και ας λενε ο,τι θελουν τα ουγκανα.

Τεραστια αληθεια. Παοκ χωρις την κοντρα με ολυμπιακο και την ιστοριουλα του κουδα οντως δε θα υπηρχε.

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
παλι λαθος στα ειπε ο καραπαππαρας τυπε μου. 7 ο ΠΑΟΚ 4 ο ρουλης, εκτος και αν στο δημοτιοκ σου το 7<4 οποτε παω πασο. παντως καταλαβαινουμε τη συμπαθεια σας προς τα ερπετα της πολης, τοση εκδουλευση εχουνε πουλησει κ εσας κ στους"αιωνιους" εχθρους σας

:klapste: :klapste: :klapste:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Εγω θεωρω οτι η γραμμη Τσιπρα ειναι "σπρωξτε τοσο, οσο να μην εκτεθουμε πολυ".

Μπα αυτος εχει αποδειξει οτι δεν εχει ορια και δε νοιαζεται αν εκτεθει. Απλα δεν υπολογιζε στα ουγκανα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Παντως με σκανδαλα τυπου σαλιαρελη κοσκωτα και σκανδαλα χρηματισμου παικτων οπως με τον βαζελο ποτε ο ΠΑΟΚ δεν ειχε μπλεχτει σε αυτα.Οντως ποιος τρωει σανο και εγω εχω χασει την μπαλλα.
οχι ρε,ο παοκ σκανδαλα;;;τι εγινε;μηπως γορασε ο εοτ,μεσω βενιζελου, το ερειπιο του μπατατουδη 1 δις δρχ για να μη διαλυσει ο μεγαλος παοκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom