Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ναι υπαρχουν προς τεταρτους πεμπτους κτλ :2funny: :2funny:
παντως να ξερετε οτι οι οπαδοι μιας ομαδας κανουν την ομαδα και η ομαδα τους οπαδους
αν εχεις τετοια μυαλα και δεν μπορεις να δεις λιγο αντικειμενικα τα πραγματα τοτε θα εισαι για μια ζωη με ταβανι και θα παλευεις με την διαλυμενη αεκ και την χειροτερη που εχω δει ποτε εγω μηπως και βγεις τριτος
κριμα γιατι απο λαο εισαι δευτερος στην ελλαδα σε παθος

Α ρε δωρητη, αν συμφωνησω τωρα μαζι σου, με την ζμπαουγκτζηδικη λογικη θα σημαινει οτι Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...... (επειδη ο maximos συμφωνει με το doriti στο bourdela.tv) για τετοια λογικη μιλαμε.....

Εκτος απο την τελευταια σειρα παντως, καλα τα λες..... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι γινεται παιδες?ολα καλα?ελειψα μερες κ εχασα πολλα μαλλον.τι βαζει ο doritis ρε?παλι εδω μεσα ειναι?doriti αγορι μου,σε περιμενω την τεταρτη.....

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προτείνω να βγει το άρθρο 45 που να προβλέπει ότι κάθε ομάδα που είχε υπαχθεί στο 44 και εδρεύει στην νότια χαριλάου  να παίζει κάθε χρόνο τελικό κυπέλλου. Αλλά και έτσι πάλι άτιτλοι θα παραμένουν οι καλές μου.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Προτείνω να βγει το άρθρο 45 που να προβλέπει ότι κάθε ομάδα που είχε υπαχθεί στο 44 και εδρεύει στην νότια χαριλάου  να παίζει κάθε χρόνο τελικό κυπέλλου. Αλλά και έτσι πάλι άτιτλοι θα παραμένουν οι καλές μου.

Προτεινω να ξαναισχυσει το αρθρο 44 και να υπαχθει και η ομαδα "γροθια στο κατεστημενο" σ'αυτο, εστω και αν δεν εχει το δικαιωμα, μηπως σταματησουν να μπαινοβγαινουν τα χρεη της στο ψυγειο!!!!!! :2funny:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προτεινω να ξαναισχυσει το αρθρο 44 και να υπαχθει και η ομαδα "γροθια στο κατεστημενο" σ'αυτο, εστω και αν δεν εχει το δικαιωμα, μηπως σταματησουν να μπαινοβγαινουν τα χρεη της στο ψυγειο!!!!!! :2funny:
Εσείς ξέρεις πως μπήκατε;;;; Παλιοκλαψιάρηδες..

Όταν μάθεις την αλήθεια έλα να μιλήσουμε. Με τις γελοιότητές σου γίνεσαι ρεζίλι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχω αναγκη κατι λεφτα,μηπως μπορειτε ρε παοκια επειδη εχετε κονε,να ανοιξετε καμια τραπεζα κυριακατικα να παρω δανειο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Α ρε δωρητη, αν συμφωνησω τωρα μαζι σου, με την ζμπαουγκτζηδικη λογικη θα σημαινει οτι Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...... (επειδη ο maximos συμφωνει με το doriti στο bourdela.tv) για τετοια λογικη μιλαμε.....

Εκτος απο την τελευταια σειρα παντως, καλα τα λες..... ;)
οταν παιζουν με ολυμπιακο ειναι αληθεια,σε ολα τα αλλα ματς ειναι 2 σε β.ελλαδα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι γινεται παιδες?ολα καλα?ελειψα μερες κ εχασα πολλα μαλλον.τι βαζει ο doritis ρε?παλι εδω μεσα ειναι?doriti αγορι μου,σε περιμενω την τεταρτη.....
κριμα να μην γινει μετακινηση,χασατε 2 χειμερινα μπανακια σε θερμαικο και σαρωνικο

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω αναγκη κατι λεφτα,μηπως μπορειτε ρε παοκια επειδη εχετε κονε,να ανοιξετε καμια τραπεζα κυριακατικα να παρω δανειο?
Αν πρώτα μου σβήσουν 20 δις, μου δώσουν οικόπεδο φιλέτο για να κάνω γήπεδο, μου χρηματοδοτήσουν το μισό γήπεδο αλλά κρατήσω όλη την εμπορική αξιοποίηση για 50 χρόνια κάτι μου περισσεύει να σου δώσω.Ααααα ξέρεις και 5-6 αβαβά πρωταθλήματα με παράγκα.........

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αν πρώτα μου σβήσουν 20 δις, μου δώσουν οικόπεδο φιλέτο για να κάνω γήπεδο, μου χρηματοδοτήσουν το μισό γήπεδο αλλά κρατήσω όλη την εμπορική αξιοποίηση για 50 χρόνια κάτι μου περισσεύει να σου δώσω.Ααααα ξέρεις και 5-6 αβαβά πρωταθλήματα με παράγκα.........
δεν σβησαν 20 δις,εγινε διακανονισμος και πληρωθηκαν,νομιζω πριν 2 χρονια τελειωσε η αποπληρωμη
οικοπεδο φιλετο εννοεις το καραισκακη? :2funny: :2funny:
ο θειος εβαλε 70 εκ απο μονος του και γλυτωσε 15 χρονια απο την καταβολη του 15% των εισπραξεων
μην μιλας εσυ που εχεις την τουμπα τσαμπα,σου εφτιαξαν την πυλαια που δεν γεμιζεις ποτε και σου πληρωνουν μεχρι και τα λειτουργικα της,ενω στον αρη που απεχει ετη φωτος στο μπασκετ απο εσας του αφησαν το ερειπιο το αλεξανδρειο
οσο για την παραγκα οπως λες εμενα μου εδωσε 5-6 πρωταθληματα(ας το δεχτω) εσενα η παραγκα σε κραταει στην Α εθνικη

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσείς ξέρεις πως μπήκατε;;;; Παλιοκλαψιάρηδες..

Όταν μάθεις την αλήθεια έλα να μιλήσουμε. Με τις γελοιότητές σου γίνεσαι ρεζίλι

ΕΓΩ αν ΞΕΡΩ τι εγινε και γινεται στην ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ????? Τα παντα και με πολλες λεπτομερειες, σου ευχομαι να ΜΑΘΕΙΣ καποτε τι γινεται στην ομαδα σου, εστω και τα ΜΙΣΑ απο οσα γνωριζω εγω για τη δικη μου...... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν σβησαν 20 δις,εγινε διακανονισμος και πληρωθηκαν,νομιζω πριν 2 χρονια τελειωσε η αποπληρωμη
ο θειος εβαλε 70 εκ απο μονος του και γλυτωσε 15 χρονια απο την καταβολη του 15% των εισπραξεων
μην μιλας εσυ που εχεις την τουμπα τσαμπα,σου εφτιαξαν την πυλαια που δεν γεμιζεις ποτε και σου πληρωνουν μεχρι και τα λειτουργικα της,ενω στον αρη που απεχει ετη φωτος στο μπασκετ απο εσας του αφησαν το ερειπιο το αλεξανδρειο
οσο για την παραγκα οπως λες εμενα μου εδωσε 5-6 πρωταθληματα(ας το δεχτω) εσενα η παραγκα σε κραταει στην Α εθνικη

Τζαμπα τα λες αυτα, εδω πανω δεν εχουν μαθει να ακουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αδικα παιδευεσαι, εχουν μαθει να ακουν και να αναπαραγουν αυτα που τους ΒΟΛΕΥΟΥΝ........ ;)

(Παλι τσιρακι σου θα με βγαλουν επειδη συμφωνω με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που λες.... :jerking:)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οταν παιζουν με ολυμπιακο ειναι αληθεια,σε ολα τα αλλα ματς ειναι 2 σε β.ελλαδα

Η αληθεια ειναι οτι ειναι περισσοτεροι και οντως μερικες φορες κανουν πολυ δυνατη κερκιδα, λογω πληθους, κυριως με οσφπ και Αρη, αλλα παθος εχουν πολλες κερκιδες και βεβαια σε μερικα πραγματα καλως 'η κακως, αρεσει δεν αρεσει οι σουπεραδες ειναι πολυ μπροστα τους....... αυτοι αντιγραφουν, πρωτα τα χαρτακια, μετα τις κορδελες, καποια στιγμη θα κανουν και στην 4 αυτο που ειδαν προχθες στο Χαριλαου..... ισως και καλυτερα, αλλα σιγουρα θα ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ παλι......

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ήταν 28 δις περίπου και τα 20 σβήστηκαν τελείως. Αλλιώς ποιος νοήμων άνθρωπος θα αγόραζε το πλειοψηφικό πακέτο;; Όσο για το καραισκάκη μάθε τα καλύτερα. Εγώ προσωπικά ξέρω για τα γήπεδά μου και γνωρίζω πόσο με βοήθησε το κράτος. Αλλά αυτό το έκναε για ΟΛΕΣ τις ομάδες άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο. Δεν του άφησαν ερείπιο το αλεξάνδρειο του το χαρίσαν για 20 χρόνια μαζί με όλους τους χώρους και τα έσοδα πάνε όλα στην καε ρούλης. επίσης και τα έσοδα από όλα τα συνέδρια συναυλίες κτλ που γίνονται στο αλεξάνδρειο πάνε σε αυτούς. Εγώ να σου πω την άποψή μου είμαι υπερ του να γίνει γήπεδο στον ρούλη γιατί στο μπάσκετ πιστεύω έχει να δώσει πολλά δεν αμφισβητώ αυτά που έκανε για το άθλημα. Το ότι όμως δεν έγινε τίποτα για αυτούς φταίνε οι κοντόφθαλμες διοικήσεις τους. Όταν κερδίζαν τον ΠΑΟΚ τα παλιά χρόνια τότε που στην αθήνα δεν ξέρατε τι σημαίνει μπάσκετ πηγαίναν και γλεντούσαν μια εβδομάδα στην μαρινέλα, εμείς όμως δουλεύαμε για να τους ξεπεράσουμε σε όλους τους τομείς. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στο μπάσκετ από το 1990 μέχρι 2004 με εξαίρεση μία χρονιά νομίζω ακόμα και στο άθλημά τους μας κοιτούσαν από τα χαμηλά. Το αντιΠΑΟΚτσηδιλίκι τους τους έφαγε τίποτα άλλο.

Αλήθεια τι εννοείς ότι με κρατάνε α' εθνική;;; Εξωαγωνιστικά;;;; Γιατί αν ίσχυε πάντα ο νόμος τότε εσεις έπρεπε να πέσετε δ' κάποτε όπως και ο αρης και η αεκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom