maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν εισαι ενημερωμενος οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τα [glow=red,2,300]οικονομικα του Π.Α.Ο.Κ.![/glow]Δεν υπαρχουν χρεη προς τριτους
Δεν εισαι ενημερωμενος οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τα [glow=red,2,300]οικονομικα του Π.Α.Ο.Κ.![/glow]Δεν υπαρχουν χρεη προς τριτους
ναι υπαρχουν προς τεταρτους πεμπτους κτλ
παντως να ξερετε οτι οι οπαδοι μιας ομαδας κανουν την ομαδα και η ομαδα τους οπαδους
αν εχεις τετοια μυαλα και δεν μπορεις να δεις λιγο αντικειμενικα τα πραγματα τοτε θα εισαι για μια ζωη με ταβανι και θα παλευεις με την διαλυμενη αεκ και την χειροτερη που εχω δει ποτε εγω μηπως και βγεις τριτος
κριμα γιατι απο λαο εισαι δευτερος στην ελλαδα σε παθος
ευχαριστώ και περαστικάΩραιο avatar, ετσι, εισαι σε καλο δρομο, σιγα-σιγα, εναν εναν να αποκαλεις ΘΕΟΥΣ τους παικτες του ΑΡΗ, σωστο σε βρισκω.....
ευχαριστώ και περαστικά
Προτείνω να βγει το άρθρο 45 που να προβλέπει ότι κάθε ομάδα που είχε υπαχθεί στο 44 και εδρεύει στην νότια χαριλάου να παίζει κάθε χρόνο τελικό κυπέλλου. Αλλά και έτσι πάλι άτιτλοι θα παραμένουν οι καλές μου.
Εσείς ξέρεις πως μπήκατε;;;; Παλιοκλαψιάρηδες..Προτεινω να ξαναισχυσει το αρθρο 44 και να υπαχθει και η ομαδα "γροθια στο κατεστημενο" σ'αυτο, εστω και αν δεν εχει το δικαιωμα, μηπως σταματησουν να μπαινοβγαινουν τα χρεη της στο ψυγειο!!!!!!
οταν παιζουν με ολυμπιακο ειναι αληθεια,σε ολα τα αλλα ματς ειναι 2 σε β.ελλαδαΑ ρε δωρητη, αν συμφωνησω τωρα μαζι σου, με την ζμπαουγκτζηδικη λογικη θα σημαινει οτι Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...... (επειδη ο maximos συμφωνει με το doriti στο bourdela.tv) για τετοια λογικη μιλαμε.....
Εκτος απο την τελευταια σειρα παντως, καλα τα λες..... ;)
κριμα να μην γινει μετακινηση,χασατε 2 χειμερινα μπανακια σε θερμαικο και σαρωνικοτι γινεται παιδες?ολα καλα?ελειψα μερες κ εχασα πολλα μαλλον.τι βαζει ο doritis ρε?παλι εδω μεσα ειναι?doriti αγορι μου,σε περιμενω την τεταρτη.....
Αν πρώτα μου σβήσουν 20 δις, μου δώσουν οικόπεδο φιλέτο για να κάνω γήπεδο, μου χρηματοδοτήσουν το μισό γήπεδο αλλά κρατήσω όλη την εμπορική αξιοποίηση για 50 χρόνια κάτι μου περισσεύει να σου δώσω.Ααααα ξέρεις και 5-6 αβαβά πρωταθλήματα με παράγκα.........εχω αναγκη κατι λεφτα,μηπως μπορειτε ρε παοκια επειδη εχετε κονε,να ανοιξετε καμια τραπεζα κυριακατικα να παρω δανειο?
δεν σβησαν 20 δις,εγινε διακανονισμος και πληρωθηκαν,νομιζω πριν 2 χρονια τελειωσε η αποπληρωμηΑν πρώτα μου σβήσουν 20 δις, μου δώσουν οικόπεδο φιλέτο για να κάνω γήπεδο, μου χρηματοδοτήσουν το μισό γήπεδο αλλά κρατήσω όλη την εμπορική αξιοποίηση για 50 χρόνια κάτι μου περισσεύει να σου δώσω.Ααααα ξέρεις και 5-6 αβαβά πρωταθλήματα με παράγκα.........
Αν πρώτα μου σβήσουν 20 δις, μου δώσουν οικόπεδο φιλέτο για να κάνω γήπεδο, μου χρηματοδοτήσουν το μισό γήπεδο αλλά κρατήσω όλη την εμπορική αξιοποίηση για 50 χρόνια κάτι μου περισσεύει να σου δώσω.Ααααα ξέρεις και 5-6 αβαβά πρωταθλήματα με παράγκα.........
Εσείς ξέρεις πως μπήκατε;;;; Παλιοκλαψιάρηδες..
Όταν μάθεις την αλήθεια έλα να μιλήσουμε. Με τις γελοιότητές σου γίνεσαι ρεζίλι
δεν σβησαν 20 δις,εγινε διακανονισμος και πληρωθηκαν,νομιζω πριν 2 χρονια τελειωσε η αποπληρωμη
οικοπεδο φιλετο εννοεις το καραισκακη?
ο θειος εβαλε 70 εκ απο μονος του και γλυτωσε 15 χρονια απο την καταβολη του 15% των εισπραξεων
μην μιλας εσυ που εχεις την τουμπα τσαμπα,σου εφτιαξαν την πυλαια που δεν γεμιζεις ποτε και σου πληρωνουν μεχρι και τα λειτουργικα της,ενω στον αρη που απεχει ετη φωτος στο μπασκετ απο εσας του αφησαν το ερειπιο το αλεξανδρειο
οσο για την παραγκα οπως λες εμενα μου εδωσε 5-6 πρωταθληματα(ας το δεχτω) εσενα η παραγκα σε κραταει στην Α εθνικη
οταν παιζουν με ολυμπιακο ειναι αληθεια,σε ολα τα αλλα ματς ειναι 2 σε β.ελλαδα
δεν σβησαν 20 δις,εγινε διακανονισμος και πληρωθηκαν,νομιζω πριν 2 χρονια τελειωσε η αποπληρωμη
οικοπεδο φιλετο εννοεις το καραισκακη?
ο θειος εβαλε 70 εκ απο μονος του και γλυτωσε 15 χρονια απο την καταβολη του 15% των εισπραξεων
μην μιλας εσυ που εχεις την τουμπα τσαμπα,σου εφτιαξαν την πυλαια που δεν γεμιζεις ποτε και σου πληρωνουν μεχρι και τα λειτουργικα της,ενω στον αρη που απεχει ετη φωτος στο μπασκετ απο εσας του αφησαν το ερειπιο το αλεξανδρειο
οσο για την παραγκα οπως λες εμενα μου εδωσε 5-6 πρωταθληματα(ας το δεχτω) εσενα η παραγκα σε κραταει στην Α εθνικη