thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ελα γρήγορα...απωθημενα απο την αλαμανα ναουμε
Σε περιμένω...
Aγόραρε...
Ελα γρήγορα...απωθημενα απο την αλαμανα ναουμε
Ειχε αφιερωμα στον Π.Α.Ο.Κ. και δεν μιλας ρε κουφαλα....ειδες νετ πριν απο κανα μισαωρο?ειχε τον θεο
οχι ακριβωςΕιχε αφιερωμα στον Π.Α.Ο.Κ. και δεν μιλας ρε κουφαλα....
Καιρο εχουμε να τα πουμε,εξαφανιστηκες η μπαινουμε αλλες ωρες.Λες να εχουμε κανεναν...τραυματισμο Ντιογκο αυριο?Λες?οχι ακριβως
εμμεσως αφορουσε και παοκ
Λες να εχουμε κανεναν...τραυματισμο Ντιογκο αυριο?Λες?
και ειχα λιγο καιρο να μπω και μαλλον μπαινουμε αλλες ωρεςΚαιρο εχουμε να τα πουμε,εξαφανιστηκες η μπαινουμε αλλες ωρες.Λες να εχουμε κανεναν...τραυματισμο Ντιογκο αυριο?Λες?
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...Φάε την γλώσσα σου ρε...δεν έχουμε και άλλον....
Θα παίξεις Τετάρτη???Να πάρει ο Αντώνης τα γάντια του μπόξ αν παίξεις...
και ειχα λιγο καιρο να μπω και μαλλον μπαινουμε αλλες ωρες
ο χοντροταρατσας παρακαλαει να παιξει ο αγγλος γιατι γνωριζοντε απο κατι δημοσιες τουαλετες
ασε τα πουστικαΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Το όνομα του το σκότωσαν όμως, άκου Νταρμπισαιρ! :Sκαι ειχα λιγο καιρο να μπω και μαλλον μπαινουμε αλλες ωρες
ο χοντροταρατσας παρακαλαει να παιξει ο αγγλος γιατι γνωριζοντε απο κατι δημοσιες τουαλετες
εγω χθες ελεγα ντερμπισαιρ και μου εβαλαν χεριΤο όνομα του το σκότωσαν όμως, άκου Νταρμπισαιρ! :S
Τι στον πούτσο Ιρλανδό τον έκαναν τον άνθρωπο!
στο 60 θα εισαι 2-0!Παντως αν δεν βαλεις γκολ Τουμπα,εχεις αποκλειστει!Και στο λεω 31/1.Εστω και με 1-0!Μετα ξερεις...ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ!!!ασε τα πουστικα
τα γουρια δεν πιανουν με λετο και γκαλεττι
θα εχουμε ζεμπεκιες την τεταρτη και προβλεπω στο 60 να αδειαζει η τουμπα
ρε αν οι προβλεψεις σου ειναι σαν και αυτες που μου ελεγες για το μπασκετ παω να το πονταρω απο τωρα!!!στο 60 θα εισαι 2-0!Παντως αν δεν βαλεις γκολ Τουμπα,εχεις αποκλειστει!Και στο λεω 31/1.Εστω και με 1-0!Μετα ξερεις...ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ!!!
τι σε κανει να πιστευεις οτι στο καραισκακη δεν θα φας 2 γκολ τουλαχιστον?στο 60 θα εισαι 2-0!Παντως αν δεν βαλεις γκολ Τουμπα,εχεις αποκλειστει!Και στο λεω 31/1.Εστω και με 1-0!Μετα ξερεις...ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ!!!
1 αγωνιστική έφαγε και την εξέτισε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ρούλη οπότε θα παίξει!τι σε κανει να πιστευεις οτι στο καραισκακη δεν θα φας 2 γκολ τουλαχιστον?
υπαρχει ομαδα που να εχει κρατησει το μηδεν στο ναο?
ευτυχως που εφαγες κοκκινη γιατι ο αντωνης εχει νευρα αυτο το καιρο
Βρε καλως τον νιονιο!!!Ρε συ τι τον περασες τον Ζαγορακη και πας να βγαλεις και φραγκα απο παιχτη που απο σενα ειναι τελειωμενος???Οι εποχες γουμενου και λοιπων,περασανε ανεπιστρεπτι!!!Παρτε το χαμπαρι!!!ρε αν οι προβλεψεις σου ειναι σαν και αυτες που μου ελεγες για το μπασκετ παω να το πονταρω απο τωρα!!!
Η αμυνα της ομαδος μου!Δεν το βλεπεις?Εγω πρεπει να στο πω?τι σε κανει να πιστευεις οτι στο καραισκακη δεν θα φας 2 γκολ τουλαχιστον?
υπαρχει ομαδα που να εχει κρατησει το μηδεν στο ναο?
ευτυχως που εφαγες κοκκινη γιατι ο αντωνης εχει νευρα αυτο το καιρο
μην είσαι τόσο σίγουρος. μεσολαβεί και το αυριανό...1 αγωνιστική έφαγε και την εξέτισε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ρούλη οπότε θα παίξει!
εγω ρε εσεις κωλοτριβεστε και παιχταρα τον ανεβαζεται παιχταρα το κατεβαζετε. αλλωστε τοσα πηρες το καλοκαιρι!:!!!Βρε καλως τον νιονιο!!!Ρε συ τι τον περασες τον Ζαγορακη και πας να βγαλεις και φραγκα απο παιχτη που απο σενα ειναι τελειωμενος???Οι εποχες γουμενου και λοιπων,περασανε ανεπιστρεπτι!!!Παρτε το χαμπαρι!!!