Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ρε εσεις κωλοτριβεστε και παιχταρα τον ανεβαζεται παιχταρα το κατεβαζετε. αλλωστε τοσα πηρες το καλοκαιρι!:!!! :2funny:
Οχι και κωλοτριβομαι.Ελευθερος μονος,αλλιως μπορεις να τον λουστεις!!!Η ομαδα μου ηδη εχει εναλλακτικες μεταγραφικες λυσεις

Επισκέπτης
Οχι και κωλοτριβομαι.Ελευθερος μονος,αλλιως μπορεις να τον λουστεις!!!Η ομαδα μου ηδη εχει εναλλακτικες μεταγραφικες λυσεις
με τη λεφτα ρε!!!!! χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα!!! για το μπασκετακι που με ζαλιζες το φθινοπωρο κουβεντα!!! :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
με τη λεφτα ρε!!!!! χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα!!! για το μπασκετακι που με ζαλιζες το φθινοπωρο κουβεντα!!! :2funny:
Δεν εισαι ενημερωμενος οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τα οικονομικα του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν υπαρχουν χρεη προς τριτους

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μεγάλη ζημιά μας έκανε ο Καράμπελας...  χάσαμε τους φίλους-διασκεδαστές μας...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν εισαι ενημερωμενος οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τα οικονομικα του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν υπαρχουν χρεη προς τριτους
ναι υπαρχουν προς τεταρτους πεμπτους κτλ :2funny: :2funny:
παντως να ξερετε οτι οι οπαδοι μιας ομαδας κανουν την ομαδα και η ομαδα τους οπαδους
αν εχεις τετοια μυαλα και δεν μπορεις να δεις λιγο αντικειμενικα τα πραγματα τοτε θα εισαι για μια ζωη με ταβανι και θα παλευεις με την διαλυμενη αεκ και την χειροτερη που εχω δει ποτε εγω μηπως και βγεις τριτος
κριμα γιατι απο λαο εισαι δευτερος στην ελλαδα σε παθος

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καταντήσαμε να ασχολούμαστε με το δωρητή.  Μεγάλη ξεφτίλα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καταντήσαμε να ασχολούμαστε με το δωρητή.  Μεγάλη ξεφτίλα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να γινει τωρα που εφαγε μπαν ο χρηστιδης ειμαι διπλοβαρδιες
αμα γουσταρετε και λιγη κιτρινιλα παμε στο θρεντ του θεου να πουμε για μπασκετακι :rockon: :rockon: :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Θελω να ενημερωσω τους φιλους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕς οτι στο παρακατω λινκ μπορυν να "κατεβασουν" το πιο Ολοκληρωμενο Βιντεακι για τον αγωνα με τον αρη(Κυπελλο).........Αυστηρως για ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πολύ ακομπλεξαριστους σας βλέπω τους γαυρους, χθες στο βόλεϋ τον παοκ βρίζατε συνέχεια! :2funny:
ελα βρε μαλακα,τον βαζελο βριζαμε και επειδη παιζαμε με βορεια ομαδα και την τεταρτη εχει κυπελλο με παοκ πηραν τα σκαγια και την ομαδα σου
μην εισαι αδικος ολους τους βριζαμε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ελα βρε μαλακα,τον βαζελο βριζαμε και επειδη παιζαμε με βορεια ομαδα και την τεταρτη εχει κυπελλο με παοκ πηραν τα σκαγια και την ομαδα σου
μην εισαι αδικος ολους τους βριζαμε
Γαμείς μια στάλα??? :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom