ξυπνατε λιγο οι απο πανω!!!1 αγωνιστική έφαγε και την εξέτισε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ρούλη οπότε θα παίξει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Οχι και κωλοτριβομαι.Ελευθερος μονος,αλλιως μπορεις να τον λουστεις!!!Η ομαδα μου ηδη εχει εναλλακτικες μεταγραφικες λυσειςεγω ρε εσεις κωλοτριβεστε και παιχταρα τον ανεβαζεται παιχταρα το κατεβαζετε. αλλωστε τοσα πηρες το καλοκαιρι!:!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σου θυμιζω οτι στο πρωταθλημα εφαγες 2 στο χαλαροΗ αμυνα της ομαδος μου!Δεν το βλεπεις?Εγω πρεπει να στο πω?
ο αντωνης εχει νευρα να προσεχεις
Επισκέπτης
με τη λεφτα ρε!!!!! χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα!!! για το μπασκετακι που με ζαλιζες το φθινοπωρο κουβεντα!!!Οχι και κωλοτριβομαι.Ελευθερος μονος,αλλιως μπορεις να τον λουστεις!!!Η ομαδα μου ηδη εχει εναλλακτικες μεταγραφικες λυσεις
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Τί έπαθε; του έκλεψαν το ψαλίδι ή μήπως το τρακτεράκι;ο αντωνης εχει νευρα να προσεχεις
Δεν εισαι ενημερωμενος οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τα οικονομικα του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν υπαρχουν χρεη προς τριτουςμε τη λεφτα ρε!!!!! χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα!!! για το μπασκετακι που με ζαλιζες το φθινοπωρο κουβεντα!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μεγάλη ζημιά μας έκανε ο Καράμπελας... χάσαμε τους φίλους-διασκεδαστές μας...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι υπαρχουν προς τεταρτους πεμπτους κτλΔεν εισαι ενημερωμενος οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τα οικονομικα του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν υπαρχουν χρεη προς τριτους
παντως να ξερετε οτι οι οπαδοι μιας ομαδας κανουν την ομαδα και η ομαδα τους οπαδους
αν εχεις τετοια μυαλα και δεν μπορεις να δεις λιγο αντικειμενικα τα πραγματα τοτε θα εισαι για μια ζωη με ταβανι και θα παλευεις με την διαλυμενη αεκ και την χειροτερη που εχω δει ποτε εγω μηπως και βγεις τριτος
κριμα γιατι απο λαο εισαι δευτερος στην ελλαδα σε παθος
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Καταντήσαμε να ασχολούμαστε με το δωρητή. Μεγάλη ξεφτίλα...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι να γινει τωρα που εφαγε μπαν ο χρηστιδης ειμαι διπλοβαρδιεςΚαταντήσαμε να ασχολούμαστε με το δωρητή. Μεγάλη ξεφτίλα...
αμα γουσταρετε και λιγη κιτρινιλα παμε στο θρεντ του θεου να πουμε για μπασκετακι
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Τί έκανε ο χριστίδης;τι να γινει τωρα που εφαγε μπαν ο χρηστιδης ειμαι διπλοβαρδιες
αμα γουσταρετε και λιγη κιτρινιλα παμε στο θρεντ του θεου να πουμε για μπασκετακι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γαμησε ενα παοκτζηΤί έκανε ο χριστίδης;
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 834
- Πόντοι
- 4.255
Θελω να ενημερωσω τους φιλους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕς οτι στο παρακατω λινκ μπορυν να "κατεβασουν" το πιο Ολοκληρωμενο Βιντεακι για τον αγωνα με τον αρη(Κυπελλο).........Αυστηρως για ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελα βρε μαλακα,τον βαζελο βριζαμε και επειδη παιζαμε με βορεια ομαδα και την τεταρτη εχει κυπελλο με παοκ πηραν τα σκαγια και την ομαδα σουΠολύ ακομπλεξαριστους σας βλέπω τους γαυρους, χθες στο βόλεϋ τον παοκ βρίζατε συνέχεια!
μην εισαι αδικος ολους τους βριζαμε
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γαμείς μια στάλα???ελα βρε μαλακα,τον βαζελο βριζαμε και επειδη παιζαμε με βορεια ομαδα και την τεταρτη εχει κυπελλο με παοκ πηραν τα σκαγια και την ομαδα σου
μην εισαι αδικος ολους τους βριζαμε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Με την όπισθεν;γαμησε ενα παοκτζη
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
1 αγωνιστική έφαγε και την εξέτισε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ρούλη οπότε θα παίξει!
Οπως και ο κοντρερος..... ρε τον Μακη.... το βγαζει το μισθουλακο του......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K