Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τζαμπα τα λες αυτα, εδω πανω δεν εχουν μαθει να ακουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αδικα παιδευεσαι, εχουν μαθει να ακουν και να αναπαραγουν αυτα που τους ΒΟΛΕΥΟΥΝ........ ;)

(Παλι τσιρακι σου θα με βγαλουν επειδη συμφωνω με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που λες.... :jerking:)
το ψεμα εχει κοντα ποδια
πως γινεται οι αρειανοι να ειναι τσιρακια μας οταν εχουμε πλακωθει σε στυλιδα,τελικους κυπελλου κτλ κτλ
εγω απλα εκτιμω τους αρειανους γιατι ειναι αρης και οχι αντιολυμπιακοι,ειναι για την παρτη τους και μαγκια τους
χωρια το οτι εχουν αλλαξει πολυ νοοτροπια προς το καλυτερο και αναγνωριζουν τα λαθη τους,τα μπαοκια ψαχνουν φαντασματα με παραγκες και διαιτητες ενω εχουν τον υιο γκαγκατση στη παε :jerking: :jerking:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τζαμπα τα λες αυτα, εδω πανω δεν εχουν μαθει να ακουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αδικα παιδευεσαι, εχουν μαθει να ακουν και να αναπαραγουν αυτα που τους ΒΟΛΕΥΟΥΝ........ ;)

(Παλι τσιρακι σου θα με βγαλουν επειδη συμφωνω με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που λες.... :jerking:)

Έχει πλάκα να λες τους άλλους τσιράκια και την ίδια ώρα να έχεις πέσει στα γόνατα στο αφεντικό να τον έχεις πάρει στο στόμα για να σε υποστηρίξει.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ήταν 28 δις περίπου και τα 20 σβήστηκαν τελείως. Αλλιώς ποιος νοήμων άνθρωπος θα αγόραζε το πλειοψηφικό πακέτο;; Όσο για το καραισκάκη μάθε τα καλύτερα. Εγώ προσωπικά ξέρω για τα γήπεδά μου και γνωρίζω πόσο με βοήθησε το κράτος. Αλλά αυτό το έκναε για ΟΛΕΣ τις ομάδες άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο. Δεν του άφησαν ερείπιο το αλεξάνδρειο του το χαρίσαν για 20 χρόνια μαζί με όλους τους χώρους και τα έσοδα πάνε όλα στην καε ρούλης. επίσης και τα έσοδα από όλα τα συνέδρια συναυλίες κτλ που γίνονται στο αλεξάνδρειο πάνε σε αυτούς. Εγώ να σου πω την άποψή μου είμαι υπερ του να γίνει γήπεδο στον ρούλη γιατί στο μπάσκετ πιστεύω έχει να δώσει πολλά δεν αμφισβητώ αυτά που έκανε για το άθλημα. Το ότι όμως δεν έγινε τίποτα για αυτούς φταίνε οι κοντόφθαλμες διοικήσεις τους. Όταν κερδίζαν τον ΠΑΟΚ τα παλιά χρόνια τότε που στην αθήνα δεν ξέρατε τι σημαίνει μπάσκετ πηγαίναν και γλεντούσαν μια εβδομάδα στην μαρινέλα, εμείς όμως δουλεύαμε για να τους ξεπεράσουμε σε όλους τους τομείς. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στο μπάσκετ από το 1990 μέχρι 2004 με εξαίρεση μία χρονιά νομίζω ακόμα και στο άθλημά τους μας κοιτούσαν από τα χαμηλά. Το αντιΠΑΟΚτσηδιλίκι τους τους έφαγε τίποτα άλλο.

Αλήθεια τι εννοείς ότι με κρατάνε α' εθνική;;; Εξωαγωνιστικά;;;; Γιατί αν ίσχυε πάντα ο νόμος τότε εσεις έπρεπε να πέσετε δ' κάποτε όπως και ο αρης και η αεκ.

Βαθια νυχτωμενος σε ολα εισαι 'η μαλλον βαθια τυφλωμενος...... συνεχισε.... ζζζζζζζζζ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έχει πλάκα να λες τους άλλους τσιράκια και την ίδια ώρα να έχεις πέσει στα γόνατα στο αφεντικό να τον έχεις πάρει στο στόμα για να σε υποστηρίξει.

Με αποστομωσες, εχεις επιχειρηματα, τι να λεμε τωρα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ήταν 28 δις περίπου και τα 20 σβήστηκαν τελείως. Αλλιώς ποιος νοήμων άνθρωπος θα αγόραζε το πλειοψηφικό πακέτο;; Όσο για το καραισκάκη μάθε τα καλύτερα. Εγώ προσωπικά ξέρω για τα γήπεδά μου και γνωρίζω πόσο με βοήθησε το κράτος. Αλλά αυτό το έκναε για ΟΛΕΣ τις ομάδες άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο. Δεν του άφησαν ερείπιο το αλεξάνδρειο του το χαρίσαν για 20 χρόνια μαζί με όλους τους χώρους και τα έσοδα πάνε όλα στην καε ρούλης. επίσης και τα έσοδα από όλα τα συνέδρια συναυλίες κτλ που γίνονται στο αλεξάνδρειο πάνε σε αυτούς. Εγώ να σου πω την άποψή μου είμαι υπερ του να γίνει γήπεδο στον ρούλη γιατί στο μπάσκετ πιστεύω έχει να δώσει πολλά δεν αμφισβητώ αυτά που έκανε για το άθλημα. Το ότι όμως δεν έγινε τίποτα για αυτούς φταίνε οι κοντόφθαλμες διοικήσεις τους. Όταν κερδίζαν τον ΠΑΟΚ τα παλιά χρόνια τότε που στην αθήνα δεν ξέρατε τι σημαίνει μπάσκετ πηγαίναν και γλεντούσαν μια εβδομάδα στην μαρινέλα, εμείς όμως δουλεύαμε για να τους ξεπεράσουμε σε όλους τους τομείς. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στο μπάσκετ από το 1990 μέχρι 2004 με εξαίρεση μία χρονιά νομίζω ακόμα και στο άθλημά τους μας κοιτούσαν από τα χαμηλά. Το αντιΠΑΟΚτσηδιλίκι τους τους έφαγε τίποτα άλλο.

Αλήθεια τι εννοείς ότι με κρατάνε α' εθνική;;; Εξωαγωνιστικά;;;; Γιατί αν ίσχυε πάντα ο νόμος τότε εσεις έπρεπε να πέσετε δ' κάποτε όπως και ο αρης και η αεκ.
:2funny: :2funny: μια χαρα τα καταφερατε,σαρωσατε πρωταθληματα και σπασατε ολα τα ρεκορ του αρη
οσο για το αλλο περι μπασκετ που ειπες,ο αρης εκανε το αθλημα γνωστο στην ελλαδα και συνεπεσε με τις επιτυχιες της εθνικης
κατα τα αλλα το μπασκετ παιζοταν στην αθηνα οταν δεν ηξερες τι ειναι μπασκετ,ο γιαννακης απο την νικαια ηρθε πανω

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΕΓΩ αν ΞΕΡΩ τι εγινε και γινεται στην ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ????? Τα παντα και με πολλες λεπτομερειες, σου ευχομαι να ΜΑΘΕΙΣ καποτε τι γινεται στην ομαδα σου, εστω και τα ΜΙΣΑ απο οσα γνωριζω εγω για τη δικη μου...... ;)

Θύμησε μας όλους πως μπήκατε 44 τότε

Επισκέπτης
Άλλη μια συζήτηση επιπέδου! :rockon:
Πόσο μαλάκες Έλληνες μπορεί να είστε? :jerking:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: μια χαρα τα καταφερατε,σαρωσατε πρωταθληματα και σπασατε ολα τα ρεκορ του αρη
οσο για το αλλο περι μπασκετ που ειπες,ο αρης εκανε το αθλημα γνωστο στην ελλαδα και συνεπεσε με τις επιτυχιες της εθνικης
κατα τα αλλα το μπασκετ παιζοταν στην αθηνα οταν δεν ηξερες τι ειναι μπασκετ,ο γιαννακης απο την νικαια ηρθε πανω

Κάνεις λάθος το επίπεδο του μπάσκετ που παίζατε ήταν ίδιο με το επίπεδο του χόκεϋ επί χόρτου που παίζεται τώρα στην Ελλάδα. Ο ρούλης ανέβασε το επίπεδο του αθλήματος όπως και να το κάνουμε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θύμησε μας όλους πως μπήκατε 44 τότε

Εγω δεν προκειται να σε πεισω, για τα νομιμα και τα "περιεργα" που γινανε σ' αυτη τη διαδικασια, εσυ θα μας θυμησεις πως παιζεις τα τελευταια 3 χρονια στο πρωταθλημα και πως θα παιξεις ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ???????

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος το επίπεδο του μπάσκετ που παίζατε ήταν ίδιο με το επίπεδο του χόκεϋ επί χόρτου που παίζεται τώρα στην Ελλάδα. Ο ρούλης ανέβασε το επίπεδο του αθλήματος όπως και να το κάνουμε.
Η ΑΕΚ πήρε πρώτη ευρωπαϊκή κούπα κάτι που για τα δεδομένα της Ελλάδας σε οποιοδήποτε άθλημα ήταν εξωπραγματικό! :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξυπνηστε παοκια και γινετε παοκ μπας και δειτε προκοπη
μια ζωη στο μπασκετ σε ξεφτιλιζε ο αρης και οταν ειχε την καμψη σε πηρα εγω εργολαβια
δειτε την αληθεια μια φορα ρε γαμωτο,ειναι σαν να λεω εγω οτι εχω ξεσκισει τον παναθηναικο στο μπασκετ(το εχω κανει αρκετες φορες βεβαια οπως σαραγοσα τελ-αβιβ χωρις αντικρυσμα ομως,και σε ελλαδα με διαφορες 35 ποντων ενω ηταν πρωταθλητης ευρωπης συν μια φορα που δεν κατεβηκαν καν να παιξουν)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Με αποστομωσες, εχεις επιχειρηματα, τι να λεμε τωρα!

Τι επιχείρημα θες ρε καθηγητή της παπαρολογίας που το μόνο που κάνεις είναι να πετάς κατηγορίες με επιχειρήματα του στυλ: εισαι ρουφιάνος γιατί ξέρεις εσυ!!!
Αφου κάνω παράθεση το ποστ που γλύφεις το αφεντικό σου τι επιχείρημα θέλεις  :jerking:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πως τα βλέπετε τα πράγματα στο μεταξύ μας παιχνίδι την τετάρτη φίλοι παοκτζήδες ?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η ΑΕΚ πήρε πρώτη ευρωπαϊκή κούπα κάτι που για τα δεδομένα της Ελλάδας σε οποιοδήποτε άθλημα ήταν εξωπραγματικό! :birdman:
ναι τοτε που λαδωσε η χουντα και πηρε τελικο στο καλλιμαρμαρο με 80000 κοσμο και τα φλας των φωτογραφων σε καθε προσπαθεια να τυφλωνουν τους αντιπαλους
αλλη μια καθαρη κουπα για την βασιλλισα των τσιμπουκιων και της κλαψας

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν προκειται να σε πεισω, για τα νομιμα και τα "περιεργα" που γινανε σ' αυτη τη διαδικασια, εσυ θα μας θυμησεις πως παιζεις τα τελευταια 3 χρονια στο πρωταθλημα και πως θα παιξεις ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ???????

Άρα παραδέχεσαι ότι το κράτος σε βοήθησε δεν είναι θέμα να με πείσεις για πράγματα που έγιναν. Τα γεγονότα είναι αντικειμενικά όχι υποκειμενικά. Αυτό λέω εγώ. Το κράτος βοήθησε τον ΠΑΟΚ αλλά όχι λιγότερο από τον ρούλη. θυμήσου πριν τρία χρόνια που μας λέγατε ομάδα του δημοσίου επειδή είχαμε διαφήμιση την εκο. Μετά από ένα μήνα εσείς βάλατε δεπα. Τότε όλοι τουμπεκί. Εσείς δεν γίνατε του δημοσίου;;;;;

Επισκέπτης
καλως τον μπαμπινιωτη,ηρθες να υπερασπιστεις τα τσιρακια σου?
ναι τοτε που λαδωσε η χουντα και πηρε τελικο στο καλλιμαρμαρο με 80000 κοσμο και τα φλας των φωτογραφων σε καθε προσπαθεια να τυφλωνουν τους αντιπαλους
αλλη μια καθαρη κουπα για την βασιλλισα των τσιμπουκιων και της κλαψας
Μαλακοβιόλη δεν φταίω εγώ για το κομπλεξ σου! :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom