Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τώρα αρχίζει να φαίνεται το έργο του Κοντωνή στο ποδόσφαιρο ! :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εδω ειμαστε.Ας ξεκινησουμε απο μερικα πραγματα τα οποια για αρκετους ψιλα γραμματα.Λαθος ο χωρος διαξαγωγης του τελικου.Η πολη απροετοιμαστη να δεχτει ενα μεγαλο γεγονος.Η αστυνομια εκανε ενα σωστο και δεκα λαθη.
Στα του αγωνα...κερδισαμε με γκολ οφσαιτ.Ο κομηνης αψογος...ο εποπτης τον κρεμασε.Θεωρω πως αν ηθελαν να βοηθησουν τον ΠΑΟΚ δεν θα το εκαναν τοσο απροκαλυπτα.
Ακομα και το παιχνιδι να πηγαινε παραταση θα το επαιρνα γιατι ειχα καλυτερο παγκο και συνολικα καλυτερο ροστερ.Δεν απειληθηκα καθολου στο 2 ημιχρονο.
Εξυγιαντες της ομαδας της παπαναστασιου εχετε σοβαροτερα προβληματα...Απολλων και λαμια τα λενε...ασχοληθειτε με αυτα.
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

«Ο επόπτης ήταν στημένος»
Δήλωση-βόμβα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του τελικού με τον ΠΑΟΚ, με το αφεντικό της ΑΕΚ να αποκαλεί τον επόπτη, Γιώργο Καλφόγλου, στημένο!
Να μας πει ο Μελισσανιδης απο πού το γνωριζει και αν σκοπευει να καταγγειλει ως υπευθυνο του στησιματος τον Σαββιδη. Δεν ειμαστε 10 χρονων, αρκετα πλεον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εδω ειμαστε.Ας ξεκινησουμε απο μερικα πραγματα τα οποια για αρκετους ψιλα γραμματα.Λαθος ο χωρος διαξαγωγης του τελικου.Η πολη απροετοιμαστη να δεχτει ενα μεγαλο γεγονος.Η αστυνομια εκανε ενα σωστο και δεκα λαθη.
Στα του αγωνα...κερδισαμε με γκολ οφσαιτ.Ο κομηνης αψογος...ο εποπτης τον κρεμασε.Θεωρω πως αν ηθελαν να βοηθησουν τον ΠΑΟΚ δεν θα το εκαναν τοσο απροκαλυπτα.
Ακομα και το παιχνιδι να πηγαινε παραταση θα το επαιρνα γιατι ειχα καλυτερο παγκο και συνολικα καλυτερο ροστερ.Δεν απειληθηκα καθολου στο 2 ημιχρονο.
Εξυγιαντες της ομαδας της παπαναστασιου εχετε σοβαροτερα προβληματα...Απολλων και λαμια τα λενε...ασχοληθειτε με αυτα.
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Συμφωνω φιλε με καθε λεξη.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Να μας πει ο Μελισσανιδης απο πού το γνωριζει και αν σκοπευει να καταγγειλει ως υπευθυνο του στησιματος τον Σαββιδη. Δεν ειμαστε 10 χρονων, αρκετα πλεον.

Ξεχασε πως πέρασε στο τελικό..

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.786
Πόντοι
1.756
Και τα δυο μαζι και στημενος ο διαιτητης και συμφωνημενος
α μαλιστα... σαν να πληρωνεις την βιζιτα και μετα να σε καταγγελει για βιασμο...
Με τετοια λογικη μαλλον γαυρος εισαι...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Αυτο προκυπτει απο καποια πληροφορηση σου ή προκειται απλως για κλασικο νεοελληνικο ξερολισμο?

Εσυ μάρεσει που λες οτι εισαι αεκτσης..μονοι τους το λεγανε οι αεκτσηδες οτι ειναι δοσμενο το κυπελλο για αυτο δεν πηγανε στον τελικο οργανωμενοι απο αθηνα που το ξερανε
μονο απο τριγυρω απο τον βολο και απο επαρχια πηγανε αυτοι που πετανε αετο και δεν ξερανε τι γινεται  δες και τις  μισοαδειες  κερκιδες των αεκτσηδων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξεχασε πως πέρασε στο τελικό..
Εγω επισης λεω να μην ξεχασω, οτι αφησε την ΑΕΚ να πεσει στην Γ΄ Εθνικη (ενω τοτε ολοι τον ικετευαν να σωσει την ομαδα, αφου μπορούσε) προκειμενου να την αναλαβει χωρις χρεη. Πειραζει?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είναι απλά τα πράγματα. Ο Τσίπρας με τον Κοντωνή του προσπάθησαν να αποδυναμώσουν σε ένα βαθμό τη δικτατορία του χρυσαυγήτη Μαρινάκη, όχι γιατί ήθελαν να κάνουν εξυγίανση, αλλά διότι υπάρχει από την άλλη και ο Πουτινικός πράκτορας Σαββίδης που θέλει και αυτός τίτλους και πρόσβαση στο παρασκήνιο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Εγω ειμαι βεβαιος οτι προκειται για ανθρωπινο λαθος καθαρα, σε πραγματικο χρονο ειμαι βεβαιος οτι ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι. Πολυ δυσκολη φαση. Οχι, να μην παραιτηθει ο ανθρωπος. Το οτι ηταν τελικος δεν λεει τιποτα, εδω εχουν κριθει παγκοσμια κυπελλα με γκολ με το χερι. Οπως δικαιουται ενας παικτης να κανει λαθος, δικαιουται και ενας εποπτης. Ολα μεσα το παιχνιδι ειναι. Οταν επι παραγκας γινονταν αισχη επιτηδες, ουδείς παραιτηθηκε. Μην το παμε στο αλλο ακρο τωρα, να δαιμονοποιουμε ενα λαθος. Και το λεω εγω που ειμαι ΑΕΚτζης.
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ για την κατακτηση του κυπελλου.

Αλεξ, τελείως ντεφορμέ είσαι τελευταία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσυ μάρεσει που λες οτι εισαι αεκτσης..μονοι τους το λεγανε οι αεκτσηδες οτι ειναι δοσμενο το κυπελλο για αυτο δεν πηγανε στον τελικο οργανωμενοι απο αθηνα που το ξερανε
μονο απο τριγυρω απο τον βολο και απο επαρχια πηγανε αυτοι που πετανε αετο και δεν ξερανε τι γινεται  δες και τις  μισοαδειες  κερκιδες των αεκτσηδων
Α υπηρχαν κι αλλοι ξερολες, στους συνδεσμους της ΑΕΚ. Ε τοτε αποστομώνομαι, ολα καλα. Και αυτοι ειναι ΑΕΚτζηδες? Ξερανε οτι θα χασουν το κυπελλο και κατσανε να το χασουνε? Τι ωραια πραγματα ακουω.
Το να εχει συμβει το προφανες, να χαθηκε το κυπελλο απο ενα απλο διαιτητικο λαθος, γιατι ειναι τοσο απιθανο?

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Μπραβο στον ΠΑΟΚ δεν πειραζει εστω και ετσι γιατι ειναι και ΜΑΓΚΑΣ ο ΙΒΙΤΣ Και ο ΙΒΑΝ Τι να πει ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ τουμπεκι ψιλοκομενο το λαμογιο ρουφα 2 και υπνο τωρα αυτα τα γραφει ενας αρρωστος ΟΣΦΠ  για τον ΠΑΟΚ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μπραβο στον ΠΑΟΚ δεν πειραζει εστω και ετσι γιατι ειναι και ΜΑΓΚΑΣ ο ΙΒΙΤΣ Και ο ΙΒΑΝ Τι να πει ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ τουμπεκι ψιλοκομενο το λαμογιο ρουφα 2 και υπνο τωρα αυτα τα γραφει ενας αρρωστος ΟΣΦΠ  για τον ΠΑΟΚ

Γαύρος είσαι ?? Του χρόνου ετοιμάσου να σας πάρει και το πρωτάθλημα ο Ιβάν !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
με εναν αροστο ολυμπιακο εβλεπα το παιχνιδι μπορει να χαρηκε πιο πολυ και απο εμενα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Εγω ειμαι βεβαιος οτι προκειται για ανθρωπινο λαθος καθαρα, σε πραγματικο χρονο ειμαι βεβαιος οτι ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι.
Καλά κρασά alex. Φάνηκε απ' την πρώτη στιγμή. Δεν το κατέχεις το άθλημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
με εναν αροστο ολυμπιακο εβλεπα το παιχνιδι μπορει να χαρηκε πιο πολυ και απο εμενα
Πες μου εναν λογο να χαρει ενας αρρωστος Ολυμπιακος μια αδικη επικρατηση του ΠΑΟΚ. Εγω δεν βλεπω κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom