You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Γεωργιανός είναι.Αφού είναι Ρώσος
Απόλαυση η εξυγίανση και το 5ο (!!) κύπελλο του πάοκ. Εμείς περιμένουμε να δούμε πόσο θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για όλα όσα έγιναν στο Βόλο.
κατσε να δεις και την παρεμβαση του αλαφουζου πανω σε αυτοΓεωργιανός είναι.
Απόλαυση η εξυγίανση και το 5ο (!!) κύπελλο του πάοκ. Εμείς περιμένουμε να δούμε πόσο θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για όλα όσα έγιναν στο Βόλο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.345
- Πόντοι
- 22.266
man λες οντως να τιμωρηθουμε εμεις??????????ικανοι ειναι να το κανουν για την εξυγιανσηΓεωργιανός είναι.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Ζήτησε συγγνώμη και παραιτείται ο Καλφόγλου!
Ο επόπτης που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα!
Ο επόπτης που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
καλά ρε συ και ξύλο και στήσιμο. ΕΒΓΑΛΕΣ τιποτες?[size=70pt]Sex και ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!![/size]
Θα Πεσει ο Λευκος Πυργος ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΝΑΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ειμαι βεβαιος οτι προκειται για ανθρωπινο λαθος καθαρα, σε πραγματικο χρονο ειμαι βεβαιος οτι ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι. Πολυ δυσκολη φαση. Οχι, να μην παραιτηθει ο ανθρωπος. Το οτι ηταν τελικος δεν λεει τιποτα, εδω εχουν κριθει παγκοσμια κυπελλα με γκολ με το χερι. Οπως δικαιουται ενας παικτης να κανει λαθος, δικαιουται και ενας εποπτης. Ολα μεσα το παιχνιδι ειναι. Οταν επι παραγκας γινονταν αισχη επιτηδες, ουδείς παραιτηθηκε. Μην το παμε στο αλλο ακρο τωρα, να δαιμονοποιουμε ενα λαθος. Και το λεω εγω που ειμαι ΑΕΚτζης.Ζήτησε συγγνώμη και παραιτείται ο Καλφόγλου!
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ για την κατακτηση του κυπελλου.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Γιατι να συνεχισει να δουλευει ? θα επεσε χοντρο πακετο για να μην "δει"
Λές ε, με μια απόφαση να κανε τη τύχη του..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
βαθιά νυχτωμενος είσαι μου φαινεται.Εγω ειμαι βεβαιος οτι προκειται για ανθρωπινο λαθος καθαρα, σε πραγματικο χρονο ειμαι βεβαιος οτι ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι. Πολυ δυσκολη φαση. Οχι, να μην παραιτηθει ο ανθρωπος. Το οτι ηταν τελικος δεν λεει τιποτα, εδω εχουν κριθει παγκοσμια κυπελλα με γκολ με το χερι. Οπως δικαιουται ενας παικτης να κανει λαθος, δικαιουται και ενας εποπτης. Ολα μεσα το παιχνιδι ειναι. Οταν επι παραγκας γινονταν αισχη επιτηδες, ουδείς παραιτηθηκε. Μην το παμε στο αλλο ακρο τωρα, να δαιμονοποιουμε ενα λαθος. Και το λεω εγω που ειμαι ΑΕΚτζης.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αντιθετως, ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι για το συγκεκριμενο παιχνιδι η ΚΕΔ ηθελε οπωσδηποτε μια πολυ καλη διαιτησια ειδικα μετα απο οσα εγιναν με τον Κυζα στην Τουμπα. Κριμα, ναι, οφσαιντ ειναι, παμε παρακατω.βαθιά νυχτωμενος είσαι μου φαινεται.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
τέλος πάντων έχεις άλλη γνώμη οκ δεκτή ο καθένας βλέπει από τα γεγονοτα και κρίνει.Αντιθετως, ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι για το συγκεκριμενο παιχνιδι η ΚΕΔ ηθελε οπωσδηποτε μια πολυ καλη διαιτησια ειδικα μετα απο οσα εγιναν με τον Κυζα στην Τουμπα. Κριμα, ναι, οφσαιντ ειναι, παμε παρακατω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ δηλαδη τι γνωμη εχεις?τέλος πάντων έχεις άλλη γνώμη οκ δεκτή ο καθένας βλέπει από τα γεγονοτα και κρίνει.
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Εγω ειμαι βεβαιος οτι προκειται για ανθρωπινο λαθος καθαρα, σε πραγματικο χρονο ειμαι βεβαιος οτι ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι. Πολυ δυσκολη φαση. Οχι, να μην παραιτηθει ο ανθρωπος. Το οτι ηταν τελικος δεν λεει τιποτα, εδω εχουν κριθει παγκοσμια κυπελλα με γκολ με το χερι. Οπως δικαιουται ενας παικτης να κανει λαθος, δικαιουται και ενας εποπτης. Ολα μεσα το παιχνιδι ειναι. Οταν επι παραγκας γινονταν αισχη επιτηδες, ουδείς παραιτηθηκε. Μην το παμε στο αλλο ακρο τωρα, να δαιμονοποιουμε ενα λαθος. Και το λεω εγω που ειμαι ΑΕΚτζης.
Παπαριες λες και σε πραγματικο χρονο εκανε καραμπαμ οτι ητανε οφσαιντ
ο εποπτης ηταν ακριβως στην ευθεια
και μαλιστα σε 2-3 οριακα οφσαιντ της αεκ (ενα μαλιστα ο χριστοδουλοπουλος εβαλε γκολ) τα σηκωσε ενω ητανε στο εκατοστο ποιο μπροστα και τωρα 2 μετρα και δεν τα ειδε..καλα..καραστημενος ητανε αλλα το ιδιο και η αεκ αφου τα κολληταρια τα ειχανε συμφωνησει μεταξυ τους (δειτε και την κερκιδα των αεκτσιδων που ειχε 4.500 κοσμο αντι για 8.000. και τους παιχτες της αεκ που δεν διαμαρτυρηθηκαν καν στο οφσαιντ)
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Διαμαρτύρονται ολοι για διαιτησία συμπεριλαμβανομένου και εμένα στον ημιτελικό!
Εχει αναρωτηθεί ποτέ όμως αν οι έλληνες διαιτητές και ειδικά οι επόπτες έχουν την επάρκεια να σταθούν στο ύψος τους;;
Γιατι εκτός απο τον δόλο (που σήμερα ο Κομίνης έπαιξε 50/50) κάποια στιγμή πρέπει να εξετασθούν και οι ικανότητες τους..
Εχει αναρωτηθεί ποτέ όμως αν οι έλληνες διαιτητές και ειδικά οι επόπτες έχουν την επάρκεια να σταθούν στο ύψος τους;;
Γιατι εκτός απο τον δόλο (που σήμερα ο Κομίνης έπαιξε 50/50) κάποια στιγμή πρέπει να εξετασθούν και οι ικανότητες τους..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K