You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Να θυμισω οτι και η Ρεαλ Μαδριτης απεκλεισε την Μπαγερν στην παραταση με ενα πανομοιοτυπο γκολ (του Ροναλντο). Το οποιο παλι σε πραγματικο χρονο φαινοταν πολυ δυσκολα. Ουδείς ασχολήθηκε καθώς παντα παιζει και το λαθος του διαιτητη ή του εποπτη. Τι να κανουμε τωρα. Η ολη διαιτησια στον τελικο δεν μου εδειξε οτι υπηρχε προθεση να σπρωχθεί ο ΠΑΟΚ, πόσο μαλλον απροκαλυπτα. Αντιλαμβανομαι οτι εχουμε καεί επι 20 χρονια απο την σιχαμενη κατασταση του Ολυμπιακού αλλά μην φυσαμε και το γιαουρτι. Εληξε, εμεις στην ΑΕΚ παμε για το πρωταθλημα του χρονου, ολα καλα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.345
- Πόντοι
- 22.266
kai ο διαιτητης τι εκανε ?και αυτος λαθος?βεβαια θα μου επις το ιφσαιντ ιενια αρμοδιοτητα του εποπτη αλλα παλι ενα τοσο ξεκαθαρο οφσαιντ 2 μετρα δεν το πηρε χαμπαρι και ο διαιτητης?Αντιθετως, ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι για το συγκεκριμενο παιχνιδι η ΚΕΔ ηθελε οπωσδηποτε μια πολυ καλη διαιτησια ειδικα μετα απο οσα εγιναν με τον Κυζα στην Τουμπα. Κριμα, ναι, οφσαιντ ειναι, παμε παρακατω.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.396
- Πόντοι
- 5.006
ότι το γκολ δεν ήταν ανθρώπινο λάθος γιατί είναι πολύ μπροστα ο Ενρίκε.Εσυ δηλαδη τι γνωμη εχεις?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο λεω ρε παλικαρι μου, δεν διαμαρτυρηθηκαν επειδη ουδείς το πηρε χαμπαρι. Οταν ο παικτης ερχεται απο πισω, ειναι ευκολο να μπερδευτεις. Ειναι πιο ευκολο να δεις το οφσαιντ ακομη και στο εκατοστο οταν η μπαλα και ο παικτης πανε ομορροπα. Τελος παντων εγω δεν πιστευω σε δολο του εποπτη, ενω και ο Κομινης ηταν πολυ καλος.Παπαριες λες και σε πραγματικο χρονο εκανε καραμπαμ οτι ητανε οφσαιντ
ο εποπτης ηταν ακριβως στην ευθεια
και μαλιστα σε 2-3 οριακα οφσαιντ της αεκ (ενα μαλιστα ο χριστοδουλοπουλος εβαλε γκολ) τα σηκωσε ενω ητανε στο εκατοστο ποιο μπροστα και τωρα 2 μετρα και δεν τα ειδε..καλα..καραστημενος ητανε αλλα το ιδιο και η αεκ αφου τα κολληταρια τα ειχανε συμφωνησει μεταξυ τους (δειτε και την κερκιδα των αεκτσιδων που ειχε 4.500 κοσμο αντι για 8.000. και τους παιχτες της αεκ που δεν διαμαρτυρηθηκαν καν στο οφσαιντ)
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποσο πουστικος τιτλος τον πηγαν τρενακι στην διοργανωση μεχρι που να το παρει με το ζορι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.396
- Πόντοι
- 5.006
διάβασε δήλωση του προέδρου σου τώρα πριν λίγο,και μιλάμε πάλι.Αυτο λεω ρε παλικαρι μου, δεν διαμαρτυρηθηκαν επειδη ουδείς το πηρε χαμπαρι. Οταν ο παικτης ερχεται απο πισω, ειναι ευκολο να μπερδευτεις. Ειναι πιο ευκολο να δεις το οφσαιντ ακομη και στο εκατοστο οταν η μπαλα και ο παικτης πανε ομορροπα. Τελος παντων εγω δεν πιστευω σε δολο του εποπτη, ενω και ο Κομινης ηταν πολυ καλος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειναι δυο μετρα ρε παιδια, το δεξι ποδι του Ενρικε ακουμπαει την γραμμη που σχηματιζει ο τελευταιος αμυντικος, ουσιαστικα το οφσαιντ ειναι το σωμα του επιθετικου. Ο διαιτητης φυσικα δεν μπορει να ξερει, εκτος αν κατα τυχη ειναι στην ευθεια και το "πιασει". Τωρα εμεις θελουμε να ανακαλυψουμε νεα παραγκα του ΠΑΟΚ, ως κλασικοι Ελληνες, κανενα προβλημα ρε τύποι μπορει να γινει παραγκα του ΠΑΟΚ αλλά σιγουρα δεν το ξερουμε ακομη και σιγουρα δεν προκυπτει απο τα παιχνιδια του κυπελλου. Οταν δω παραγκα του ΠΑΟΚ μαζι θα την κραζουμε οπως κραζαμε τον εμετο του Ολυμπιακου επι 20 χρονια. Μην προτρεχουμε ομως.kai ο διαιτητης τι εκανε ?και αυτος λαθος?βεβαια θα μου επις το ιφσαιντ ιενια αρμοδιοτητα του εποπτη αλλα παλι ενα τοσο ξεκαθαρο οφσαιντ 2 μετρα δεν το πηρε χαμπαρι και ο διαιτητης?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Να την διαβασω την δηλωση του Μελισσανιδη ρε τύπε, αλλά τι παει να πει αυτο? Εγω δεν μπορω να εχω αποψη?διάβασε δήλωση του προέδρου σου τώρα πριν λίγο,και μιλάμε πάλι.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δικηγόρε σε παω,το ξέρεις, αλλα...δεν μας τα λες καλά...Ξερεις τι λεει μια παροιμία?Δεν ειναι δυο μετρα ρε παιδια, το δεξι ποδι του Ενρικε ακουμπαει την γραμμη που σχηματιζει ο τελευταιος αμυντικος, ουσιαστικα το οφσαιντ ειναι το σωμα του επιθετικου. Ο διαιτητης φυσικα δεν μπορει να ξερει, εκτος αν κατα τυχη ειναι στην ευθεια και το "πιασει". Τωρα εμεις θελουμε να ανακαλυψουμε νεα παραγκα του ΠΑΟΚ, ως κλασικοι Ελληνες, κανενα προβλημα ρε τύποι μπορει να γινει παραγκα του ΠΑΟΚ αλλά σιγουρα δεν το ξερουμε ακομη και σιγουρα δεν προκυπτει απο τα παιχνιδια του κυπελλου. Οταν δω παραγκα του ΠΑΟΚ μαζι θα την κραζουμε οπως κραζαμε τον εμετο του Ολυμπιακου επι 20 χρονια. Μην προτρεχουμε ομως.
"Όποιος θεωρεί τον εαυτό του σκουλήκι,δεν εχει το δικαίωμα να παραπονιέται όταν τον πατάνε.."
Εμείς είμαστε περηφανοι φίλε,και σκουλήκια δεν θα γίνουμε ποτέ...
Δεν παιξαμε καλά,αλλά δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε σημερα...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.396
- Πόντοι
- 5.006
ελευθερία έχουμε προς το παρόν,σαφως και μπορείς εννοείται.Να την διαβασω την δηλωση του Μελισσανιδη ρε τύπε, αλλά τι παει να πει αυτο? Εγω δεν μπορω να εχω αποψη?
τυπε μας λες 2 διαφορετικα πραγματα στο ιδιο ποστ... Ητανε στημενος εις βαρος της ΑΕΚ ή ηταν συμφωνημενος μεταξυ προεδρων??? Γιατι αλλο οπως τα στηνει ο γαυρος και αλλο να συμφωνησουν μεταξυ τους οι ομαδες...Παπαριες λες και σε πραγματικο χρονο εκανε καραμπαμ οτι ητανε οφσαιντ
ο εποπτης ηταν ακριβως στην ευθεια
και μαλιστα σε 2-3 οριακα οφσαιντ της αεκ (ενα μαλιστα ο χριστοδουλοπουλος εβαλε γκολ) τα σηκωσε ενω ητανε στο εκατοστο ποιο μπροστα και τωρα 2 μετρα και δεν τα ειδε..καλα..καραστημενος ητανε αλλα το ιδιο και η αεκ αφου τα κολληταρια τα ειχανε συμφωνησει μεταξυ τους (δειτε και την κερκιδα των αεκτσιδων που ειχε 4.500 κοσμο αντι για 8.000. και τους παιχτες της αεκ που δεν διαμαρτυρηθηκαν καν στο οφσαιντ)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Την διαβασα την δηλωση του Μελισσανιδη, πειραζει που μου προκαλεσε αηδια? Μου θυμισε κατι δηλωσεις του Βαρδινογιαννη πριν 25 χρονια. Ο ιδιος ξεχασε τις αγαπες με τον Σαββιδη μια μερα πριν, το γευμα στην Πορταριά και τις δηλωσεις "παμε για εναν ξεχωριστο τελικο"? Αν καποιος εστησε τον εποπτη λοιπον, ειναι ο Σαββιδης. Αν θελει λοιπον ο Μελισσανιδης να μιλαει για στησιματα, ας βγει να πει οτι τα σπαει τωρα με τον Σαββιδη, οτι τον ξεγελασε με τις "αγαπούλες" μια μερα πριν και να μην μιλαει ετσι. Εγω απο τον Προεδρο της ΑΕΚ θα ηθελα να πει αυτα που ειπα εγω εδω μεσα. Αυτα τα περι "στησιματων" και "αλητων" ειναι αηδίες. Αλλιώς αν θελει ας καταγγειλει τον Σαββιδη.ελευθερία έχουμε προς το παρόν,σαφως και μπορείς εννοείται.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.345
- Πόντοι
- 22.266
μαν τουλαχιστον την επομενη φορα που οι ποντιοι θα ξαναστησουν παιχνιδι να μας το πουν να παιξουμε κανενα στοιχηματακιτυπε μας λες 2 διαφορετικα πραγματα στο ιδιο ποστ... Ητανε στημενος εις βαρος της ΑΕΚ ή ηταν συμφωνημενος μεταξυ προεδρων??? Γιατι αλλο οπως τα στηνει ο γαυρος και αλλο να συμφωνησουν μεταξυ τους οι ομαδες...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δικαιουμαστε να λεμε οτι χασαμε το κυπελλο με ενα γκολ οφσαιντ. Ως εκει.Δικηγόρε σε παω,το ξέρεις, αλλα...δεν μας τα λες καλά...Ξερεις τι λεει μια παροιμία?
"Όποιος θεωρεί τον εαυτό του σκουλήκι,δεν εχει το δικαίωμα να παραπονιέται όταν τον πατάνε.."
Εμείς είμαστε περηφανοι φίλε,και σκουλήκια δεν θα γίνουμε ποτέ...
Δεν παιξαμε καλά,αλλά δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε σημερα...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
τυπε μας λες 2 διαφορετικα πραγματα στο ιδιο ποστ... Ητανε στημενος εις βαρος της ΑΕΚ ή ηταν συμφωνημενος μεταξυ προεδρων??? Γιατι αλλο οπως τα στηνει ο γαυρος και αλλο να συμφωνησουν μεταξυ τους οι ομαδες...
Και τα δυο μαζι και στημενος ο διαιτητης και συμφωνημενος
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!
«Ο επόπτης ήταν στημένος»
Δήλωση-βόμβα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του τελικού με τον ΠΑΟΚ, με το αφεντικό της ΑΕΚ να αποκαλεί τον επόπτη, Γιώργο Καλφόγλου, στημένο!
«Ο επόπτης ήταν στημένος»
Δήλωση-βόμβα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του τελικού με τον ΠΑΟΚ, με το αφεντικό της ΑΕΚ να αποκαλεί τον επόπτη, Γιώργο Καλφόγλου, στημένο!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο προκυπτει απο καποια πληροφορηση σου ή προκειται απλως για κλασικο νεοελληνικο ξερολισμο?Και τα δυο μαζι και στημενος ο διαιτητης και συμφωνημενος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K