Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Εντελώς φίλε. Δε μπορεί να λες αυτό το οφσαιντ "ανθρώπινο" λάθος. Είχε και την ατυχία να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ στην ευθεία ο επόπτης. Αντιθέτως, στο 1ο ημίχρονο, στη φάση του Χριστοδουλόπουλου, ο ίδιος ο επόπτης, πάλι στην ευθεία το είδε, σωστά νομίζω, το ΟΡΙΑΚΟ οφσαιντ. Αυτή η φάση είναι καραμπινάτη. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο λάθους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Τιγρης και αρχιδια. Ας αναλαμβανε οταν η ΑΕΚ επεφτε, να τον παραδεχθω. Ή μηπως τα ξεχασαμε?
Λοίπον κύριε αντικειμενικέ μαζί με όλους τους άλλους,στον τελικό του κυπέλου με τον Αστέρα μιλάγατε όλοι για ξεφτίλα του θεσμού,με το ξύλο που έπεσε τι έιναι διαφήμιση αλλά τουμπέκα εκεί.Αν ήταν ο Ολυμπιακός και παιζόταν κανονικά όπως σήμερα θα ουρλιάζατε σαν λύκοι όλοι σας,επίσης θα μιλάγατε εκ τον προτέρων για τιμωρία.Τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν σας παίρνουμε ποτέ στα σοβαρά.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά και διαιτητικά καρφί δεν μου καίγεται με αυτά είστε καλοί να ασχολήστε όλοι εσείς.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Πες μου εναν λογο να χαρει ενας αρρωστος Ολυμπιακος μια αδικη επικρατηση του ΠΑΟΚ. Εγω δεν βλεπω κανεναν.
αλεξ μιλαω οτι ειδα  μαλλον σας εχουν πιο πολυ μενος εσας γιατι τους εχετε συρει πολλες κατηγοριες σε σχεση με τον ΠΑΟΚ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εντελώς φίλε. Δε μπορεί να λες αυτό το οφσαιντ "ανθρώπινο" λάθος. Είχε και την ατυχία να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ στην ευθεία ο επόπτης. Αντιθέτως, στο 1ο ημίχρονο, στη φάση του Χριστοδουλόπουλου, ο ίδιος ο επόπτης, πάλι στην ευθεία το είδε, σωστά νομίζω, το ΟΡΙΑΚΟ οφσαιντ. Αυτή η φάση είναι καραμπινάτη. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο λάθους.

Aν ήταν ανθρώπινο αυτό το λάθος, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο και έπρεπε να έχει πάει σπίτι του προ πολλού...ας πάει να διαιτητεύσει άλλο άθλημα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ωραια, απαντησε μου το εξης. Στο Ρεαλ-Μπαγερν ο Ροναλντο βαζει στην παραταση ενα ΙΔΙΟ ακριβως γκολ, ερχομενος απο θεση οφσαιντ προς τα πισω, με κεφαλια. Εκει εχουμε δεχθει οτι ειναι ανθρωπινο λαθος? Προφανως. Γιατι εκει ειναι κι εδω οχι? Επειδη εδω ειναι Ελλαδα και λαθη δεν δικαιολογουνται ποτέ απο την συνωμοσιολαγνεια μας?

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Δεν δικαιουται να μιλαει ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ που δεν εχει βαλει φραγκα στην ΑΕΚ την εριξαν απο Α ΕΘΝΙΚΗ με σχεδιο για να την παρει ο πονηρος για βιτρινα για να κανει της λαμογιες του με αλλες μπιζνες το λαμογιο.......

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Και δεν σηκωσε χερι ουτε ενας αμυντικος αυθορμητα?

Πάλι είσα λάθος, ο τελευταίος αμυντικός σήκωσε το χέρι του, αυθόρμητα όπως λες, αλλά δε λέει κάτι αυτό, ούτως ή άλλως το κάνουν πολλές φορές οι παίκτες είτε έχουν άποψη για τη φάση ή για να μπερδέψουν τον διαιτητή-επόπτη. Αλλά πάλι, δεν έχει σημασία, ο αμυντικός είχε γυρισμένη πλάτη στον παίκτη και δεν έχει εικόνα πότε ήταν εκτεθιμένος, ο επόπτης έχει ξεκάθαρη εικόνα. Το γκολ είναι οφσαιντ και υπάρχει δόλος.&-

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
Δηλαδή είστε φιλικά σωματεία με το γαύρο και υπάρχει και αδελφοποίηση οπαδών;
Γαυροι του πειραια και του βορρα..
Αδελφοποιημενοι με κατι σερβους μισθοφλωρους αδελφες...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Δηλαδή είστε φιλικά σωματεία με το γαύρο και υπάρχει και αδελφοποίηση οπαδών;
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μαν και μαλιστα απο το ιδιο χωριο ο αλλος διπλα μου και χαρηκε τι να σε πω και μιλαμε για αρρωστο γαυρο. αυτα απο μενα παιδια καλο βραδυ παω για ποτο που δεν πηνω θα πιω μπυρα χωρις αλκολ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Και δεν σηκωσε χερι ουτε ενας αμυντικος αυθορμητα?
Δεν έχει καμία σημασία. Το οφφσάιντ ήταν πεντακάθαρο εκ πρώτης κιόλας όψεως, και ο επόπτης δεν είχε κανένα περιθώριο λάθους. Ήταν στην ίδια ευθεία - μπροστά του. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aν ήταν ανθρώπινο αυτό το λάθος, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο και έπρεπε να έχει πάει σπίτι του προ πολλού...ας πάει να διαιτητεύσει άλλο άθλημα...
O εποπτης στο Ρεαλ-Μπαγερν παραιτήθηκε ή ζητησε κανενας την παραιτηση του ή τον ειπανε στημενο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν έχει καμία σημασία. Το οφφσάιντ ήταν πεντακάθαρο εκ πρώτης κιόλας όψεως, και ο επόπτης δεν είχε κανένα περιθώριο λάθους. Ήταν στην ίδια ευθεία - μπροστά του. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Αρα και το Ρεαλ-Μπαγερν ηταν στημενο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν δικαιουται να μιλαει ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ που δεν εχει βαλει φραγκα στην ΑΕΚ την εριξαν απο Α ΕΘΝΙΚΗ με σχεδιο για να την παρει ο πονηρος για βιτρινα για να κανει της λαμογιες του με αλλες μπιζνες το λαμογιο.......
Ακριβως ετσι ειναι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Αρα και το Ρεαλ-Μπαγερν ηταν στημενο.
Άρα έρχεσαι στα λόγια μας γιατί του Ολυμπιακού όλοι οι αγώνες είναι στημένοι,έχεις δει στο ευρωπαικό πρωτάθλημα τι γίνεται και εκεί δεν μιλάει κανείς.όπως επίσης και σε ευρωπαικά κύπελα έχεις δεί τις διαιτησίες.Οπότε όλα είναι καθαρά και μην κλαίγεστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λοίπον κύριε αντικειμενικέ μαζί με όλους τους άλλους,στον τελικό του κυπέλου με τον Αστέρα μιλάγατε όλοι για ξεφτίλα του θεσμού,με το ξύλο που έπεσε τι έιναι διαφήμιση αλλά τουμπέκα εκεί.Αν ήταν ο Ολυμπιακός και παιζόταν κανονικά όπως σήμερα θα ουρλιάζατε σαν λύκοι όλοι σας,επίσης θα μιλάγατε εκ τον προτέρων για τιμωρία.Τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν σας παίρνουμε ποτέ στα σοβαρά.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά και διαιτητικά καρφί δεν μου καίγεται με αυτά είστε καλοί να ασχολήστε όλοι εσείς.
Τι συγκρινεις ακριβως? Ο Ολυμπιακος ειχε επιβαλει χούντα επι 20ετια. Οι συγκρισεις ειναι αδόκιμες. Ναι, επι Ολυμπιακου οι διαιτησιες ηταν αποδεδειγμενα στημενες. Οταν αποδειχθει και τωρα αυτο, θα ξανακραξουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ωραια, απαντησε μου το εξης. Στο Ρεαλ-Μπαγερν ο Ροναλντο βαζει στην παραταση ενα ΙΔΙΟ ακριβως γκολ, ερχομενος απο θεση οφσαιντ προς τα πισω, με κεφαλια. Εκει εχουμε δεχθει οτι ειναι ανθρωπινο λαθος? Προφανως. Γιατι εκει ειναι κι εδω οχι? Επειδη εδω ειναι Ελλαδα και λαθη δεν δικαιολογουνται ποτέ απο την συνωμοσιολαγνεια μας?

Γιατί πολύ απλά στην Ευρώπη αυτό το λάθος είναι όντως ανθρώπινο και είναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ενώ στην Ελλάδα είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ. Και φυσικά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να συγκρίνουμε όχι απλά ανόμοια μεγέθη αλλά διαφορετικά πράγματα. Εκείνο είναι ποδόσφαιρο, το δικό μας είναι ΚΑΤΙ ΣΑΝ ποδόσφαιρο, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Είναι σα να μου συγκρίνεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ κράτη με το δικό μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom