Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο μπασκετακι αγαπειτε κινηθηκαν 2-3 παληκαρια και κουμποθηκατε και παιξατε συμφωνα με τις δυνατοτητες σας...ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΡΗ...μην τρωτε σανο...αλλα εσεις οταν κινδυνευατε να πεσετε δεν κινηθηκατε οπως επρεπε...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ησασταν
ίσα ίσα μια χαρά υπάρχουν.
Τα τελευταία χρόνια στο αγροτικό τούς, εχουν καταφέρει με αυτά που κανουν να μην τους γουστάρει ολη η Βόρεια Ελλάδα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τι ενταξει...μπες ψαξε και δες τις εφημεριδες τι εγραφαν....γραφουν και τα ονοματα αυτων που πηγαν και μιλησαν στους παικτες της ομαδας σου....αν δεν θελεις να το δεχτεις δεν θα σου χαλασω χατηρι...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και για να τελειώνει:
ο ηρακλης τα εχει μαζί μας  , ακριβώς επειδή δεν ασχοληθηκαμε τότε και δεν πήραμε θέση
οι αρειανοί τα έχουν μαζί μας , επειδή τα έλεγαν αυτοί τότε με κουρουμπιλια κλπ αλλα πάλι δεν βγήκε ο παοκ  να στηριξει( αν και μαλλον το πρόβλημα τους είναι τα ΜΜΕ , που καθαρά εμπορικα παίζουν περισσότερο Παοκ).
εμεις στην τελική δεν ασχοληθήκαμε και συνεχίζουμε και δεν ασχολούμαστε. Σε Παο και Αεκ δεν απευθύνθηκε ο Ιβαν;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα βγει κανενα μπαοκι να μου πει κατι τωρα,ειναι σωστο να μην γινει το κυπελλο ωστε να μην τιμωρηθει εξτρα ο παοκ που δεν θα κατεβει?Ο Ατρομητος τι φταιει να μην παιξει στο κατω κατω?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Θα βγει κανενα μπαοκι να μου πει κατι τωρα,ειναι σωστο να μην γινει το κυπελλο ωστε να μην τιμωρηθει εξτρα ο παοκ που δεν θα κατεβει?Ο Ατρομητος τι φταιει να μην παιξει στο κατω κατω?
εγω θα ειχα αλλον προβληματισμο..θα κερδισω την κυριακη την ελευθερουπολη;;;;;;;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω θα ειχα αλλον προβληματισμο..θα κερδισω την κυριακη την ελευθερουπολη;;;;;;;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin:
Ξερω οτι σε καιει και αυτο πολυ,θα δουμε τι θα γινει.Το κυπελλο ετσι οπως εξελιχθηκε ειναι ακομα μια ντροπη που θα σας ακολουθει...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμείς κανουμε κουμαντο , δεν υπάρχει σωστό και λαθος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ξερω οτι σε καιει και αυτο πολυ,θα δουμε τι θα γινει.Το κυπελλο ετσι οπως εξελιχθηκε ειναι ακομα μια ντροπη που θα σας ακολουθει...

Οχι ρε συ, ρεβολουσιον ειναι, οχι ντροπη. Για το καλο του ποδοσφαιρου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενω το να πεσεις 3 φορες 2 στην β και μια στην γαμμα ειναι παρασημο  που θα το κουβαλας με περηφανια..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και ο ηρακλης επεσε...αλλα με μια διαφορα...τον εριξαν....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ποσους δανεικους εχεις παρει απο τον γαυρο;;;;;μας θεωρεις εχθρους σου και πας και ενισχυεσαι απο τον μεγαλυτερο εχθρο μας αυτο πως λεγεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποσους δανεικους εχεις παρει απο τον γαυρο;;;;;μας θεωρεις εχθρους σου και πας και ενισχυεσαι απο τον μεγαλυτερο εχθρο μας αυτο πως λεγεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ποσους; Για πες.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κουραζεις με τις ιδιες αηδιες,στα εχω πει πολλες φορες κι εσυ εκει,κολλημενος...οταν επαιρνες την βοηθεια και τους δανεικους του Βγενο για να ξεχρεωσεις ηταν καλα?Εγω τους πηρα γιατι μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ δανεικους να βγαλω την χρονια,απο που να τους παρω,απο τις Σερρες???Μονο ο γαυρος ειχε παικτακια που καπως θα σωζαν την κατασταση.Σου επαναλμβανω,μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ δανεικους.Δε βλεπω κατι το κακο σε αυτο.Εδω ρε συ,η Ντορτμουν εσωσε το γηπεδο της απο την Μπαγιερν,βλεπεις να εχει καποια εξαρτηση?Μη βγαζεις τοσο κομπλεξ,κοιτα πως ειναι η πραγματικοτητα,οχι ο,τι λεει ο Κοκλας...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κουραζεις με τις ιδιες αηδιες,στα εχω πει πολλες φορες κι εσυ εκει,κολλημενος...οταν επαιρνες την βοηθεια και τους δανεικους του Βγενο για να ξεχρεωσεις ηταν καλα?Εγω τους πηρα γιατι μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ δανεικους να βγαλω την χρονια,απο που να τους παρω,απο τις Σερρες???Μονο ο γαυρος ειχε παικτακια που καπως θα σωζαν την κατασταση.Σου επαναλμβανω,μπορουσαν να παρω ΜΟΝΟ δανεικους.Δε βλεπω κατι το κακο σε αυτο.Εδω ρε συ,η Ντορτμουν εσωσε το γηπεδο της απο την Μπαγιερν,βλεπεις να εχει καποια εξαρτηση?Μη βγαζεις τοσο κομπλεξ,κοιτα πως ειναι η πραγματικοτητα,οχι ο,τι λεει ο Κοκλας...

Ο κοκλας ειναι ευαγγελιο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τατος βασιλης καραγκουνης....θελεις να συνεχισω;