Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι θεμα κομπλεξ Αλεξ, ειναι θεμα επιβιωσης, ειδικα οπαδικα, στην πολη. Και η προιστορια δειχνει οτι παλι πρωτοι οι παοξηδες το εκαναν αυτο στο πρωταθλημα του '80. Και φυσικα δεν υπαρχει η πολη κλπ κλπ σε αυτα, ο καθενας για την παρτη του ειναι. Τα πρωταθληματα του ΑΡΗ και τα κυπελλα του μπαοκ, τιποτα δεν ειναι της πολης.
Αντε παλι το '80  :headbang: :headbang:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αδελφέ μην εισαι αφελής. Καρτες τετοιου ειδους αποτελούν "μηνυμα".

Μα το ξερω. Και επειδη ο συγκεκριμενος ηταν κανονικος μπουρλοτιερης και μανουρας επρεπε να παρει το μηνυμα. Οτι πρεπει να παιξει μπαλα και οχι να φυτιλιαζει το ηδη τεταμενο κλιμα τετοιων παιχνιδιων.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για το "εντιμωτατο σωματειο" θα μου πεις κι εσυ? Εχετε καταντησει πιο μονολιθικοι κι απο το ΚΚΕ μερικοι.Ναι, γεννημενος ημουν το 1980 και ειχα δει και το μπαραζ στην τηλεοραση. Αρη υποστηριζα.
Εχεις να παραθεσεις κατι αλλο που να δειχνει μεγαλυτερο κομπλεξ?Στο κατω κατω στο μεταξυ μας παιχνιδι λογικο ειναι να σκιστω να κερδισω,και μαλιστα στο σπιτι μου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μα το ξερω. Και επειδη ο συγκεκριμενος ηταν κανονικος μπουρλοτιερης και μανουρας επρεπε να παρει το μηνυμα. Οτι πρεπει να παιξει μπαλα και οχι να φυτιλιαζει το ηδη τεταμενο κλιμα τετοιων παιχνιδιων.
Α ειχε αγαθές προθέσεις ο Σπαθας. Τον παρεξηγησα  :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το θυμαμαι πολυ καλα εκεινο το παιχνιδι, γιατι ειχα παιξει το διπλό του ΠΑΟΚ στο στοιχημα, επειδη ημουν βεβαιος οτι οι αρειανοι θα ηθελαν να παει το πρωταθλημα στη θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα. Γελαστηκα και το πληρωσα. Δεν φανταζομουν οτι θα υπηρχε τοσο πολυ μαζεμενο κομπλεξ στη θεσσαλονικη, ωστε μια ομαδα της να πανηγυρισει που εκοψε τον τιτλο απο θεσσαλονικιωτικη ομαδα για να πανηγυρισει η Αθηνα.
ότι έχουν κομπλεξ , ό,τι και αν λενε, το δειχνουν σε καθε σχόλιο που αφορά τον παοκ.
προσωπικά έπιασα πολλες φορές τον εαυτο μου να αναρωτιεταί τι θα εκανα στη θεση τους ( γιατί για ενα απλο ματς, δεν τίθεται καν θεμα. Εγω τον γαυρο θελω να κερδίζω και εννοείται το ίδιο θέλω να κανει - αν με το καλο- και ο συμπολίτης. Αυτοί δεδομένα το αντίθετο).
ΔΕν ξερω τι θα ηθελα αν απο το αποτέλεσμα κρινόταν το αν θα πάρει πρωταθλημα ο Αρης ή άλλη ομαδα ( ακομη και ο γαυρος0

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ασχετη απαντηση. Τοτε γιατι ξεφτιλιστηκες ΟΠΑΔΙΚΑ εκεινη τη μερα στην Καλαμαρια;
για την ξεφτιλα ασε....εσυ το λες...οταν εχω να διαλεξω αναμεσα σε 2 σωματεια πιο θα βοηθησω ασφαλως θα υποστηριξω αυτο που βρισκεται πιο κοντα σε μενα....εσυ δηλαδη εισαι τοσο υπερανω ωστε να βοηθας τους εχθρους σου και οχι τους φιλους σου;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για την ξεφτιλα ασε....εσυ το λες...οταν εχω να διαλεξω αναμεσα σε 2 σωματεια πιο θα βοηθησω ασφαλως θα υποστηριξω αυτο που βρισκεται πιο κοντα σε μενα....εσυ δηλαδη εισαι τοσο υπερανω ωστε να βοηθας τους εχθρους σου και οχι τους φιλους σου;;;
Αλλο να υποστηριξεις και αλλο να απειλεις τους παικτες σου να χασουν!!!!Αλεξ αυτο το θυμασαι?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Το απεδειξα στο μπασκετακι φιλτατε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αλλο να υποστηριξεις και αλλο να απειλεις τους παικτες σου να χασουν!!!!Αλεξ αυτο το θυμασαι?
εσυ σαν αρειανος ξερεις καλυτερα απο εμας το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ ενδιαφερον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το θυμαμαι πολυ καλα. Μην μπαινεις ομως στην διαδικασια να πω ποιος ειναι καλυτερος ή πιο ηθικος, ο Αρης ή ο ΠΑΟΚ. Συλλαμβανω τον εαυτο μου να δυσκολευεται να μπει σε ψυχολογια Θεσσαλονικης.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
γραψτε ρε φιλαρακια αρειανοι στο θεμα της ομαδας σας....καντρο διερχομενων εγεινε το θρεντ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσυ σαν αρειανος ξερεις καλυτερα απο εμας το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ ενδιαφερον...
Και φυσικα η μπαλα στην κερκιδα οταν δεν εχουμε να πουμε τιποτα.Τουλαχιστον,παραδεξου οτι το κομπλεξ σας ειναι μεγαλο,σου παρεθεσα συγκεκριμενα γεγονοτα που δεν αμφισβητουνται...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όταν δεν εχεις επιχειρήματα έτσι ειναι ( εχουν γέλιο και τα οπαδικά του μέσα. Προσπαθουν με κόπο να αποκτήσουν παλι υπόσταση και σε ότι γίνεται σχετικο με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο , που δεν τους αφορά κιόλας, αρχίζουν τα ίδια κομπλεξικά πάντα σε βάρος του παοκ, ο οποιος φυσικά ελεγχει τη διαιτησία και το συστημα   :headbang: :headbang: :headbang:).
Ακόμη και αν μπεις στην ουσία, 3-4 ατομα πηγαν τότε στο βόλο, ενώ αυτό που έγινε με σπαθα αφορούσε το σύνολο τους, αφου πρώτη φορά είχαν τόσο κόσμο μεσα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το θυμαμαι πολυ καλα. Μην μπαινεις ομως στην διαδικασια να πω ποιος ειναι καλυτερος ή πιο ηθικος, ο Αρης ή ο ΠΑΟΚ. Συλλαμβανω τον εαυτο μου να δυσκολευεται να μπει σε ψυχολογια Θεσσαλονικης.
Θελω να πω δεν μπορεις να συγκρινεις αυτα τα γεγονοτα με ενα ματς μεταξυ μας που φυσικα θα ξεσκιστω να κερδισω.Το ιδιο θα εκανε και ο παοκ και κανεις δεν θα μπορουσε να πει τιποτα.Το οτι ειναι ακομα στη Α1 του μπασκετ το οφειλουν στον συμπολιτη τους αλλα το ξεχασανε κι αυτο...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το απεδειξα στο μπασκετακι φιλτατε.
στο μπασκετακι αγαπειτε κινηθηκαν 2-3 παληκαρια και κουμποθηκατε και παιξατε συμφωνα με τις δυνατοτητες σας...ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΡΗ...μην τρωτε σανο...αλλα εσεις οταν κινδυνευατε να πεσετε δεν κινηθηκατε οπως επρεπε...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ησασταν

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Η Θεσσαλονικη εχει το κομπλεξ της "συμ"πρωτευουσας, σαν πολη και κοινωνια και ο παοκ εχει το κομπλεξ του "κακου ολυμπιακου που ηθελε να μας παρει τον κουδα". Καποιοι ζουν με αυτα και καποιοι αλλοι ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
όταν δεν εχεις επιχειρήματα έτσι ειναι ( εχουν γέλιο και τα οπαδικά του μέσα. Προσπαθουν με κόπο να αποκτήσουν παλι υπόσταση και σε ότι γίνεται σχετικο με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο , που δεν τους αφορά κιόλας, αρχίζουν τα ίδια κομπλεξικά πάντα σε βάρος του παοκ, ο οποιος φυσικά ελεγχει τη διαιτησία και το συστημα   :headbang: :headbang: :headbang:).
Ακόμη και αν μπεις στην ουσία, 3-4 ατομα πηγαν τότε στο βόλο, ενώ αυτό που έγινε με σπαθα αφορούσε το σύνολο τους, αφου πρώτη φορά είχαν τόσο κόσμο μεσα

Εσενα σε εχω για σοβαρο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
στο μπασκετακι αγαπειτε κινηθηκαν 2-3 παληκαρια και κουμποθηκατε και παιξατε συμφωνα με τις δυνατοτητες σας...ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΡΗ...μην τρωτε σανο...αλλα εσεις οταν κινδυνευατε να πεσετε δεν κινηθηκατε οπως επρεπε...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ησασταν

Καλα, ενταξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom