Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Με κιτρινη καρτα απο τον Σπαθα στον Γκαρσια στο 30ο δευτερολεπτο στο κεντρο χαχαχααχαχχαχα

Το αδικησε το παιδι, αυτο το διαμαντι των γηπεδων. Και φυσικα απο τοτε αλλαξε ο κανονισμος και πλεον δε δινεται κιτρινη καρτα στο 3' του αγωνα. Ειναι αναγνωριστικο ακομα το διαστημα, μπορεις να παιξεις και ξυλο αν θελεις.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με κιτρινη καρτα απο τον Σπαθα στον Γκαρσια στο 30ο δευτερολεπτο στο κεντρο χαχαχααχαχχαχα
:thumbsup: :thumbsup:
στο 2 λεπτο για την ακρίβεια, για φαουλ που δεν ήταν , επειδή λεει πήρε την μπαλα και προχώρησε δύο μέτρα (εφαρμοσε λεει αυστηρα τον κανονισμο!!!).
Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου , ότι αρειανός που θα μου πει οτι σε εκείνο τον αγώνα δεν καναμε φάση, δεν ξαναμιλάω μαζί του για ποδόσφαιρο γιατι βλεπω να καταλήγει αλλού.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
εγω θα κανω την εξης παρατηρηση...ειναι γνωστη η ρυση ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν......ΕΡΩΤΗΣΗ....προς τους οπαδους του αρη και του ηρακλη...ΠΟΤΕ πανυγηρησατε εξαλλα νικη της ομαδας σας απεναντι στο ποκ και πως κανατε οταν κερδιζατε τον ΠΑΟΚ....για σκεφτειτε λιγο......και μετα αν πουμε οτι εχεται συμλεγμα κατωτεροτητας μας πουλατε τρελλα....μαξιμεεεεεεεεεεε ποτε κερδισες τελευταια φορα τον γαυρο στην εδρα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω θα κανω την εξης παρατηρηση...ειναι γνωστη η ρυση ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν......ΕΡΩΤΗΣΗ....προς τους οπαδους του αρη και του ηρακλη...ΠΟΤΕ πανυγηρησατε εξαλλα νικη της ομαδας σας απεναντι στο ποκ και πως κανατε οταν κερδιζατε τον ΠΑΟΚ....για σκεφτειτε λιγο......και μετα αν πουμε οτι εχεται συμλεγμα κατωτεροτητας μας πουλατε τρελλα....μαξιμεεεεεεεεεεε ποτε κερδισες τελευταια φορα τον γαυρο στην εδρα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσυ βρε με καλαμαρια πιεζες τους παικτες ΣΟΥ να χασουν για να πεσει ο Αρης,τι αλλο να μας πειτε μετα απο αυτο?Μη πω για το μπαραζ του Βολου που ηταν η απολυτη ξεφτιλα σας.Αφου ρωτας θα σου πω για μενα,ολες οι νικες ειναι καλοδεχουμενες,οσο ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας τοσο μεγαλυτερη ειναι η καυλα,ενω με εσας ειναι η αντιπαλοτητα της πολης που τις κανει ξεχωριστες,οπως και εσυ χαιρεσαι εξτρα οταν με κερδιζεις,ακομα και στο μπιλλιες επι παγου,ελπιζω να σε καλυψα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ βρε με καλαμαρια πιεζες τους παικτες ΣΟΥ να χασουν για να πεσει ο Αρης,τι αλλο να μας πειτε μετα απο αυτο?Μη πω για το μπαραζ του Βολου που ηταν η απολυτη ξεφτιλα σας.Αφου ρωτας θα σου πω για μενα,ολες οι νικες ειναι καλοδεχουμενες,οσο ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας τοσο μεγαλυτερη ειναι η καυλα,ενω με εσας ειναι η αντιπαλοτητα της πολης που τις κανει ξεχωριστες,οπως και εσυ χαιρεσαι εξτρα οταν με κερδιζεις,ακομα και στο μπιλλιες επι παγου,ελπιζω να σε καλυψα...

Σωστος.

Και φυσικα τωρα θα σου απαντησει οτι "αυτοι ασχολουνται μονο με το γαυρο". Και η πλακα θα ειναι οτι θα εχει και δικιο γιατι στην ανοησια που ρωτησε εγω θα τον ρωτησω αντιστοιχα, ποτε πανηγυρισε εξαλλα νικη επι παο και αεκ. Που ετρωγε 4 απο την αεκ και χειροκροτουσε ολο το γηπεδο ορθιο. Και εφαγε γκολ απο τον ολισαμπεμπε και χειροκροτουσε. Και που πριν 2-3 εβδομαδες εχασε απο τη γρια και ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δεν ξερω αν υπαρχει μεγαλυτερη ΟΠΑΔΙΚΗ ξεφτιλα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
σοβαρα τωρα πιστευεις οτι επεσες εξαιτειας του ΠΑΟΚ;;;;η εξαιτιας του ηρακλη;;;;;;;;;;;ρε φιλε ολη την χρονια οταν τραβαει η ομαδα τον πουτσο της και τον εχει κανει λαστιχο γιατι περιμενεις να σε λυπηθει ο ηρακλης η εμεις;;;;;;;;;;;οπως και περσυ στην τριτη εθνικη περιμενες να κανει γκελες ο πανσεραικος για να ανεβεις εσυ....πρωτα κοιτω τα δικο μου σπιτι και μετα του γειτονα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σωστος.

Και φυσικα τωρα θα σου απαντησει οτι "αυτοι ασχολουνται μονο με το γαυρο". Και η πλακα θα ειναι οτι θα εχει και δικιο γιατι στην ανοησια που ρωτησε εγω θα τον ρωτησω αντιστοιχα, ποτε πανηγυρισε εξαλλα νικη επι παο και αεκ. Που ετρωγε 4 απο την αεκ και χειροκροτουσε ολο το γηπεδο ορθιο. Και εφαγε γκολ απο τον ολισαμπεμπε και χειροκροτουσε. Και που πριν 2-3 εβδομαδες εχασε απο τη γρια και ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ.
Δεν υπαρχει μπαογκτσης να η ζει για να κερδιζει τον Αρη,εκτος αν ειναι γιαλαντζι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
:thumbsup: :thumbsup:
στο 2 λεπτο για την ακρίβεια, για φαουλ που δεν ήταν , επειδή λεει πήρε την μπαλα και προχώρησε δύο μέτρα (εφαρμοσε λεει αυστηρα τον κανονισμο!!!).
Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου , ότι αρειανός που θα μου πει οτι σε εκείνο τον αγώνα δεν καναμε φάση, δεν ξαναμιλάω μαζί του για ποδόσφαιρο γιατι βλεπω να καταλήγει αλλού.
Το θυμαμαι πολυ καλα εκεινο το παιχνιδι, γιατι ειχα παιξει το διπλό του ΠΑΟΚ στο στοιχημα, επειδη ημουν βεβαιος οτι οι αρειανοι θα ηθελαν να παει το πρωταθλημα στη θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα. Γελαστηκα και το πληρωσα. Δεν φανταζομουν οτι θα υπηρχε τοσο πολυ μαζεμενο κομπλεξ στη θεσσαλονικη, ωστε μια ομαδα της να πανηγυρισει που εκοψε τον τιτλο απο θεσσαλονικιωτικη ομαδα για να πανηγυρισει η Αθηνα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σοβαρα τωρα πιστευεις οτι επεσες εξαιτειας του ΠΑΟΚ;;;;η εξαιτιας του ηρακλη;;;;;;;;;;;ρε φιλε ολη την χρονια οταν τραβαει η ομαδα τον πουτσο της και τον εχει κανει λαστιχο γιατι περιμενεις να σε λυπηθει ο ηρακλης η εμεις;;;;;;;;;;;οπως και περσυ στην τριτη εθνικη περιμενες να κανει γκελες ο πανσεραικος για να ανεβεις εσυ....πρωτα κοιτω τα δικο μου σπιτι και μετα του γειτονα.
Διαβαζε σωστα αυτα που γραφω,ποτε δεν ειπα οτι επεσα εξαιτιας σας,απλα λεω τι συνεβη,βγες και πες οτι δεν το κανατε,μη μου λες ασχετα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το αδικησε το παιδι, αυτο το διαμαντι των γηπεδων. Και φυσικα απο τοτε αλλαξε ο κανονισμος και πλεον δε δινεται κιτρινη καρτα στο 3' του αγωνα. Ειναι αναγνωριστικο ακομα το διαστημα, μπορεις να παιξεις και ξυλο αν θελεις.
Αδελφέ μην εισαι αφελής. Καρτες τετοιου ειδους αποτελούν "μηνυμα".

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ασχετη απαντηση. Τοτε γιατι ξεφτιλιστηκες ΟΠΑΔΙΚΑ εκεινη τη μερα στην Καλαμαρια;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το θυμαμαι πολυ καλα εκεινο το παιχνιδι, γιατι ειχα παιξει το διπλό του ΠΑΟΚ στο στοιχημα, επειδη ημουν βεβαιος οτι οι αρειανοι θα ηθελαν να παει το πρωταθλημα στη θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα. Γελαστηκα και το πληρωσα. Δεν φανταζομουν οτι θα υπηρχε τοσο πολυ μαζεμενο κομπλεξ στη θεσσαλονικη, ωστε μια ομαδα της να πανηγυρισει που εκοψε τον τιτλο απο θεσσαλονικιωτικη ομαδα για να πανηγυρισει η Αθηνα.
Κοψε το στοιχημα,σε χαλαει,γνωμη μου...δεν ειναι για σενα παικτη...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για αυτό ακριβώς δεν είναι να μιλας κανείς για ποδόσφαιρο με συμπολίτες.
για να μην πω τίποτα περισσότερο, δες τη φάση για να θυμηθείς γιατί πήρε την κάρτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δηλαδη προτιματε να παιζετε 13 ματς εκτος εδρας στην Αθηνα και να ειστε η μονη ομαδα της Θεσσαλονικης. Σας συμφερει πολυ αυτο. Δεν θελετε ας πουμε να υπαρχουν τοπικα ντερμπι. Τι να πω πια.
Οταν ηταν καποτε να υποβιβασθει ο Παναθηναικος, τον εσωσε η ψηφος του Ολυμπιακου.
Εσεις αν γινοταν θα τους υποβιβαζατε ολους Γ εθνικη για να ειστε οι μονοι εκπροσωποι της Θεσσαλονικης.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δεν ειναι θεμα κομπλεξ Αλεξ, ειναι θεμα επιβιωσης, ειδικα οπαδικα, στην πολη. Και η προιστορια δειχνει οτι παλι πρωτοι οι παοξηδες το εκαναν αυτο στο πρωταθλημα του '80. Και φυσικα δεν υπαρχει η πολη κλπ κλπ σε αυτα, ο καθενας για την παρτη του ειναι. Τα πρωταθληματα του ΑΡΗ και τα κυπελλα του μπαοκ, τιποτα δεν ειναι της πολης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το 80 ησουν γεννημενος?Παρακολουθουσες μπαλλα?Θα το ξερες απο τοτε και θα γλυτωνες και τα λεφτα σου...
Για το "εντιμωτατο σωματειο" θα μου πεις κι εσυ? Εχετε καταντησει πιο μονολιθικοι κι απο το ΚΚΕ μερικοι.Ναι, γεννημενος ημουν το 1980 και ειχα δει και το μπαραζ στην τηλεοραση. Αρη υποστηριζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom