Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κουραζεις με τις ιδιες αηδιες,στα εχω πει πολλες φορες κι εσυ εκει,κολλημενος...οταν επαιρνες την βοηθεια και τους δανεικους του Βγενο για να ξεχρεωσεις ηταν καλα?Εγω τους πηρα γιατι μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ δανεικους να βγαλω την χρονια,απο που να τους παρω,απο τις Σερρες???Μονο ο γαυρος ειχε παικτακια που καπως θα σωζαν την κατασταση.Σου επαναλμβανω,μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ δανεικους.Δε βλεπω κατι το κακο σε αυτο.Εδω ρε συ,η Ντορτμουν εσωσε το γηπεδο της απο την Μπαγιερν,βλεπεις να εχει καποια εξαρτηση?Μη βγαζεις τοσο κομπλεξ,κοιτα πως ειναι η πραγματικοτητα,οχι ο,τι λεει ο Κοκλας...
και η ντορμουτ για να ευχαριστησει την μπαγιερν εδωσε τον ροις δηλαδω σαν να λεμε ο βαζελος εδωσε τον μπεργκ στον ολυμπιακο....εξυπνο...δεν λεω...δινεις τον καλυτερο σου παικτη στον ανταγωνιστη σου :grin: :grin: :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και η ντορμουτ για να ευχαριστησει την μπαγιερν εδωσε τον ροις δηλαδω σαν να λεμε ο βαζελος εδωσε τον μπεργκ στον ολυμπιακο....εξυπνο...δεν λεω...δινεις τον καλυτερο σου παικτη στον ανταγωνιστη σου :grin: :grin: :grin:
Εδωσε ποιον???????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο γκετσε ειναι χαλια παικτης δεν εκανε για την ντορμουτ και πηγε στην μπαγιρν καλα τα λεω αγκνιους;;;;;;;;;; :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
βρες καλυτερο παραδειγμα..ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αν ειναι να σωσεις το γηπεδο σου και να κανεις ρισταρτ οσο πιο ανωδυνα γινεται δινεις και ολη την ομαδα. Και αν εισαι μαγκας, φτιαχνεις απο την αρχη, καλυτερη. Αυτο δε δινει εξαρτηση, ανωνυμες εταιρειες ειναι. Απλα επειδη η Ελλαδα ειναι η χωρα της πουστιας εχουμε μαθει να βλεπουμε παντου φαντασματα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο διαμαντακος και ο ζαραδουκας μαξιμε σε ποια ομαδα ανηκαν πριν ερθουν στην ομαδα σου;;;;;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο διαμαντακος και ο ζαραδουκας μαξιμε σε ποια ομαδα ανηκαν πριν ερθουν στην ομαδα σου;;;;;;;;;;;;;

Πες μου δηλαδη, πηρα 5 δανεικους απο το γαυρο ο οποιος ειναι γνωστο σε ολους οτι μαζευει συνεχεια οτι υπαρχει σε ολη την ελλαδα, τη χρονια που δεν ειχα δικαιωμα μεταγραφων. Και λοιπον;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
βρες καλυτερο παραδειγμα..ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..
Ρε συ λαγνε αγορι μου,αφου εισαι ασχετος,τουλαχιστον γραφε μονο για τον μπαοκ.Για ποιον θες να σου πω?Ο Γκετσε εφυγε γιατι η ακατανομαστη πληρωσε την ρητρα του,καμια διαθεση να τον δωσει εκει ειχε η Μπορουσια,ισα ισα για τον Λεβα ΔΕΝ (προσεξε!) ΔΕΝ τον πουλησε οταν ειχε προσφορα απο Βαυαρια και προτιμησε να της φυγει ελευθερος την αλλη χρονια,οπως και εγινε.Για το κατα ποσο υπαρχει εξαρτηση και αγαπη,δες μοναχα το τελευταιο βιντεο του Κλοπ μετα απο νικηφορο αγωνα της Λιβερπουλ οταν τον πληροφορουν πως εχασε η Μπαγιερ.Μην εκτειθεσαι οταν δεν γνωριζεις καλα τα θεματα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΗ Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΜΟΥΤ...εδωσε τους καλυτερους της παικτες....εντελως αστοχο παραδειγμα του φιλου..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε συ λαγνε αγορι μου,αφου εισαι ασχετος,τουλαχιστον γραφε μονο για τον μπαοκ.Για ποιον θες να σου πω?Ο Γκετσε εφυγε γιατι η ακατανομαστη πληρωσε την ρητρα του,καμια διαθεση να τον δωσει εκει ειχε η Μπορουσια,ισα ισα για τον Λεβα ΔΕΝ (προσεξε!) ΔΕΝ τον πουλησε οταν ειχε προσφορα απο Βαυαρια και προτιμησε να της φυγει ελευθερος την αλλη χρονια,οπως και εγινε.Για το κατα ποσο υπαρχει εξαρτηση και αγαπη,δες μοναχα το τελευταιο βιντεο του Κλοπ μετα απο νικηφορο αγωνα της Λιβερπουλ οταν τον πληροφορουν πως εχασε η Μπαγιερ.Μην εκτειθεσαι οταν δεν γνωριζεις καλα τα θεματα...
επειδη ο κλοπ δεν γουσταρει την μπαγιερν σημαινει οτι και η διοικηση της ντορμουτ δεν γουσταρει μπαγιερν....μιλαω σε 10χρονο παιδι....μαλλον...το αν ειμαι ασχετος η οχι....αστο...κρινομαστε με αυτα που γραφουμε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πες μου δηλαδη, πηρα 5 δανεικους απο το γαυρο ο οποιος ειναι γνωστο σε ολους οτι μαζευει συνεχεια οτι υπαρχει σε ολη την ελλαδα, τη χρονια που δεν ειχα δικαιωμα μεταγραφων. Και λοιπον;
εσυ λες οτι γλυφουμε πολιτικους ενω εσυ κανεις συναλλαγες με προεδρο που κατηγορειται για εγληματικη οργανωση...μιλας για την υποθεση γαλακτερου που εχουν περασει 20 χρονια και βαλε και εγω σου λεω τι εκνες την τελευταια 6ετιαειναι ιδια και ομοια;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσυ λες οτι γλυφουμε πολιτικους ενω εσυ κανεις συναλλαγες με προεδρο που κατηγορειται για εγληματικη οργανωση...μιλας για την υποθεση γαλακτερου που εχουν περασει 20 χρονια και βαλε και εγω σου λεω τι εκνες την τελευταια 6ετιαειναι ιδια και ομοια;

Απο την υποθεση του σαχη της κατερινης ποσος καιρος εχει περασει;;

Και τελος, γιατι πολλα ειπαμε εκτος θεματος, στο εχω ξαναπει, απο το καλοκαιρι του 12 που μπηκαν τουρκοαρειανοι και μπαχαλακηδες δεν υπαρχει ΑΡΗΣ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επειδη ο κλοπ δεν γουσταρει την μπαγιερν σημαινει οτι και η διοικηση της ντορμουτ δεν γουσταρει μπαγιερν....μιλαω σε 10χρονο παιδι....μαλλον...το αν ειμαι ασχετος η οχι....αστο...κρινομαστε με αυτα που γραφουμε...
Εχεις δει κανεναν αγωνα μεταξυ των δυο η απλα λες ο,τι σου κατεβει?Γιατι σας εχω ικανους να λετε οτι Μπαγιερν και Ντορτμουντ ειναι φιλικα σωματεια,απο σας ολα τα περιμενω...Δεν σε καλυψα με τον τροπο που εφυγαν οι πακτες της Μπορουσια για την Μπαγιερν?Θες να σου θυμισω ποσοι παικτες σου εχουν παει στον γαβρο?Ορφανος,Γουναρης,Κωστικος κι αλλοι τοσοι φυγανε γιατι ειστε φιλικα σωματεια?Αν εγω ειμαι 10χρονο εσυ ποσο εισαι με αυτα που λες και επιμενεις μαλιστα?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχεις δει κανεναν αγωνα μεταξυ των δυο η απλα λες ο,τι σου κατεβει?Γιατι σας εχω ικανους να λετε οτι Μπαγιερν και Ντορτμουντ ειναι φιλικα σωματεια,απο σας ολα τα περιμενω...Δεν σε καλυψα με τον τροπο που εφυγαν οι πακτες της Μπορουσια για την Μπαγιερν?Θες να σου θυμισω ποσοι παικτες σου εχουν παει στον γαβρο?Ορφανος,Γουναρης,Κωστικος κι αλλοι τοσοι φυγανε γιατι ειστε φιλικα σωματεια?Αν εγω ειμαι 10χρονο εσυ ποσο εισαι με αυτα που λες και επιμενεις μαλιστα?
αγαπητε.ο κλοπ εφυγε απο την εταιρεια που λεγεται ντορμουτ και εργαζεται στην εταιρεια λιβερπουλ ΩΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ οταν λες οτι ο υπαλληλος μιας εταιρειας δεν γουσταρει μια ανταγωνιστικη εταιρεια αρα και ο μεγαλομετοχος η ο ιδιοκτητης της εταιρειας που δουλευει σκεφτεται το ιδιο....λυπαμαι πολυ...αλλα μαλλον η εισαι δημοσιος υπαλληλος η δεν εχεις εργαστει ποτε σε ελευθερο επαγγελμα....οσο για το ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο σχετικος με το ποδοσφαιρο :grin: :grin: :grin: :grin: ο καθενας που διαβαζει ας κρινει.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αγαπητε.ο κλοπ εφυγε απο την εταιρεια που λεγεται ντορμουτ και εργαζεται στην εταιρεια λιβερπουλ ΩΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ οταν λες οτι ο υπαλληλος μιας εταιρειας δεν γουσταρει μια ανταγωνιστικη εταιρεια αρα και ο μεγαλομετοχος η ο ιδιοκτητης της εταιρειας που δουλευει σκεφτεται το ιδιο....λυπαμαι πολυ...αλλα μαλλον η εισαι δημοσιος υπαλληλος η δεν εχεις εργαστει ποτε σε ελευθερο επαγγελμα....οσο για το ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο σχετικος με το ποδοσφαιρο :grin: :grin: :grin: :grin: ο καθενας που διαβαζει ας κρινει.
Ασε τον Κλοπ,για τα αλλα που σου ειπα πες.και εν πασει περιπτωσει,βγες και πες οτι Μπαγιερν και Ντορτμουντ ειναι φιλικα σωματεια,σε κρινουν οσοι μας διαβαζουν,παοκτσηδες και μη,οι λογικοι και γνωριζοντες...τα αλλα για το τι ειμαι,ασε να το ξερω εγω,δεν σ'αφορα.παντως εξω επεσες,ως συνηθως...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ασε τον Κλοπ,για τα αλλα που σου ειπα πες.και εν πασει περιπτωσει,βγες και πες οτι Μπαγιερν και Ντορτμουντ ειναι φιλικα σωματεια,σε κρινουν οσοι μας διαβαζουν,παοκτσηδες και μη,οι λογικοι και γνωριζοντες...τα αλλα για το τι ειμαι,ασε να το ξερω εγω,δεν σ'αφορα.παντως εξω επεσες,ως συνηθως...
δεν ειναι φιλικα σωματεια..απλα σου εδειξα ποσο λαθος παραδειγμα ανεφερες οταν ειπες οτι η μπαγιερν εσωσε την ντορμουτ....να αφησουμε και το δευτερο λαθος παραδειγμα που ανεφερες για τον κλοπ...κατι αλλο ;;;;;πρεπει να γνωριζεις οτι με εσενα προσωπικα δεν εχω κατι...ουτε με ολους τους αρειανους που γραφουν εδω μεσα...απλα ο τροπος σκεψης σου και τα παραδειγματα που ανεφερες ηταν εντελως αστοχα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ειναι φιλικα σωματεια..απλα σου εδειξα ποσο λαθος παραδειγμα ανεφερες οταν ειπες οτι η μπαγιερν εσωσε την ντορμουτ....να αφησουμε και το δευτερο λαθος παραδειγμα που ανεφερες για τον κλοπ...κατι αλλο ;;;;;πρεπει να γνωριζεις οτι με εσενα προσωπικα δεν εχω κατι...ουτε με ολους τους αρειανους που γραφουν εδω μεσα...απλα ο τροπος σκεψης σου και τα παραδειγματα που ανεφερες ηταν εντελως αστοχα.
Οκ,τοτε αφου σωστα παραδεχεσαι πως δεν ειναι φιλικα σωματεια και η Μαγιερν εσωσε το γηπεδο της Ντροτμουντ που ειναι το μεμπτο που πηρα δανεικους απο τον γαβρο σε μια χρονια που δεν ειχα αλλη επιλογη??Απο εκει δεν ξεκινησε η κουβεντα μας?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οσο για τον γουναρη τον κωστικο και τα υπολοιπα που αναφερεις να σου θυμισω το ποδοσφαιρο την δεκαετια 0-80 δεν εχει καμια σχεση με την δεκαετια 2010 και μετα...ακομα δεν υπηρχε στην ελλαδα επαγκελματικο ποδοσφαιρο οπως υπαρχει τωρα...αρα παλι αστοχο παραδειγμα εδωσες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom